2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar oyuncakları aldığım dolap hesabı bunlar. İkiside aynı kişiye ait karı koca kullanıyor. Beyefendi ptt çalışanıymış kargoyu o kadar sağlam yapmış ki valla çok mutlu oldum ben deneyimledim sizde güvenebilirsiniz bi bakın işinize yarayan şeyler varsa alırsınız

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-11-12-25-48-485_com.dolap.android.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2022-08-11-12-25-42-482_com.dolap.android.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 73
Takibe aldim bakalim bakalim )
Kargo isi muhim dolapta bu haftaki satisimda surat kargoyu cagirdim eve urunu aldi, 36 saat kargoyu isleme almadi. Bende binbir soru, kayip mi, eyvah ne yapsam vs. Alici da diyordur kargoyu gec yolladi

Aaa şaşırdım canım hayırlısı olsun benim bi fikrim yok maalesef çok gezdim ama izmirden başka biryerde yaşadığımı hayal dahi edemiyorum. Tabi senin için şunu söyleyebilirim en az havasına suyuna baktığın kadar kültürel yapısına da bakmalısın çocukların o şekilde büyüyecek çünkü bir de iş meselesi var ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum heryerde her sektör olmuyor. Kolay gelsin şimdiden en hayırlı yeri seçin kolayca taşının inşallah

Eger imkaniniz varsa cocuklarin anneyle buyumeleri kadar muhtesem bisey olamaz , benimde hayalim ama hayal olarak kalacak malesef. Apartman dairesine gitmessiniz diye dusunuyorum. Bahceli guzel bir ev herkese iyi gelir.balikesir guzeldir deneyimlemek istersen , zaten artik kafa nereye siz oraya

Anladım canım bunu bu ara bende düşünüyorum. Bu yıl ücretsiz izin kullanacağım inşallah ama seneye de maddi durumum yeterli olsada çalışmasam isterdim. Çocuklar büyürken yanlarında olmak şahit olmak büyük nimet inşallah olur. Herşey planlarınıza ve gönlünüze göre olsun.

Bursalı değilim ama Bursa’da yaşıyorum. 7 yıllık İzmir tecrübesinden sonra iş sebebiyle Nilüfer-Bursa’ya gelmiştim. Hiç ama hiç sevmemiştim. Nilüfer en sosyal ilçesi diyebilirim ama İzmir’den sonra bir türlü alışamamıştım. Yaklaşık 14 yıldır Bursa’dayım. Son 7 yılı İstanbul-Bursa şeklinde gidiyor. İstanbul trafiğinden, kargaşasından sonra Bursa nimet gibi gelmeye başladı. Ancak Bursa’da sevemediğim birşey var, tam nedir bilmiyorum ama bir türlü beni kendisine aşık edemedi Bursalı arkadaşlar belki kızacak ama bir de bu şehirdeki gösteriş merakını sevmiyorum. Herhangi bir sorunuz olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bilmesem de Bursalılara sorarım.

Merhaba,
Köyceğiz emekli olduğumda yaşamak istediğim yer. Yazları çok sıcak yalnız.
Sessiz sakin huzurlu cittaslow kapsamında zaten. Her yaz gitmeye çalışıyorum,her yere yakınlığı ayrı güzel. Deniz kenarında değilde göl kenarında olması şehri sakin kılıyor.
Bunun haricinde Ayvalık güzel bir alternatif olabilir.
Cittaslow listesindeki şehirlere bakmanızı öneririm.
Bu arada Köyceğiz merkezi düşğnmezseniz ,az yukarısında yerleşim yerleri var çok sayıda oralarda düşünülebilir.
Bir de Çanakkale tabi ki.

Biraz sanırım merkez ilçelere bakmak gerekiyor. Büyük sehirin avantajları cok fazla haklisin ama esim artik kargasa istemiyor. Biraz sakinlik ariyor sanirim. Biraz kar zarar hesabı yapıyoruz heralde. Belki çocuklar lise seviyesine gelinceye kadar kendimizde destekleyip sonra geri döneriz. Kalbim hep burada kalacak o kesin çünkü doğduğumdan beri universite dâhil hiç çıkmadım. Ama sağlık konusu beni de düşündürüyor. Sonucta esimin kontrolleri cok sık olacak o yuzden iyi bir hastaneye uzakligimizin cok olmamasi lazim.
Evet konut fiyatlarina bakınca biraz endişelendim açıkçası ama sanirim gelip gezmek gerekiyor. Muzik konusunda ise cok mutlu oldum cunku esim ondan asla kopamaz. Sanirim sapancayi listemize alacağız
Ah bende hayal edemezdim.. kalbim buruk resmen. Ama sartlar bizi buraya itiyor. Kulturel yapidan dolayi ege sahilleri hala daha cazip geliyor cunku alisik oldugumuz bir yapi. Ben öğretmenim istifa edeceğim gibi duruyor ücretsiz izinden sonra ama şu an daha plan aşamasında tabi. Eşim de malulen emekli olacak. Ama serbest calismaya devam edecek.
Şartlar neyi gösterecek bilemiyorum. Çok cazip gelsede apartman dairesinden çıkıp bahçeye doğaya alışmakta kolay olmaz diye düşünüyorum. Balıkesir-ayvalık listemde. Baska onerebilecegin bir ilcesi var mi
Çok teşekkür ederim, inşallah sizinde öyle bir imkanınız olur ❤ bizde hala plan aşamasındayız, şartları gerçekten zorluyoruz maddi olarak
Çok teşekkür ederim , çok naziksiniz ❤❤
Bursa gemlik güzel diye duymuştum. Bir kerede yol üstünde ugramistik çok beğenmiştim. Sizce nasıl bir yer?
Bu arada Izmirde yaşayıp sonrasında başka yere gidip beğenen cok az kisi var. Benimde kalbimin bir yarisi hep burada olacak, kismet belki kesisir bir gun yine yollarimiz ❤
Teşekkür ederim, bakmak aklıma hiç gelmemişti inceleyeceğim bu akşam. Muğla ilçelerini çok severim ama.cok yoğun diye elemiştim. Köyceğiz konusunda haklısınız bugün biraz orasıyla ilgili araştırma yapacağım. Egeden çıkmamak ilk tercihim olur ayvalık aklımda benimde çanakkale ilçeleri bana biraz gelişmemiş geliyor, ama buraya bakın dediginiz bir ilcesi varsa söylerseniz çok memnun olurum ❤

Merhaba ben Gemlikliyim hatta şuan Gemlik’te yaşıyorum ne sakin ne kalabalık denebilecek bir yer burası ev fiyatları diğer merkez ve ilçelere göre kesinlikle daha uygun
Bursa merkeze de 30dk mesafe olduğu için sağlık ulaşımında sorun yaşamazsınız

Merhaba öncelikle yazdığınız için teşekkürler tam sahil şehri gibi değil sanırım değil mi? Mesela kültürel bakımdan nasıl sizce çocuklar için yeterli olur mu?

Canım edremit akçay olabilir, her butceye uygun ev bulabilirsin. Ama cocuklarla tasinmak hic bilmedigin yabanci bi cevrede yasamak cok radikal bi karar insallah hakkinizda hayirlisi olur

Kizlar bakiciyi isten cikardik. Gun icerisinde bebeklere esimle baktik, bakicinin varlığı ile yokluğu arasında bir fark olmadi. Bebeklsre hikaye kitaplari almistim. Onlari tummy time zamanlarında göstererek okuyorum. Fakat bebeklerden biri karin ustu pozisyonu hic ama hic sevmiyor. Surekli aglama krizlerine giriyor. Zaten kafasini da diger bebek kadar kaldiramiyor. Ne yapacağım ben bu kızımla şaştım kaldım artik. Önerileriniz var mi?

Senin zamanlarında kafasını tam kaldıramayan kızım şimdi gayet güzel kaldırıyor. Bize kuvöz sonrası kontrolde nörolog Dr. Fzt. Aymen Balıkçı nın 4 adet masajını önermişti onları günde 4 set olarak yaptık ve çok faydasını gördük. Bu 4 masajı buraya ekliyorum. Herkes faydalansın. Kızımın gelişimi oğlana göre geriydi,bu masalardan sonra bakışları ,dikkati güçlendi. Bu arada masajı yaparken çok yavaş yapmak gerekiyormuş ve bebeğin yüzü size dönükse göz temasına dikkat etmeliymiş.

Canım her çocuğun gelişimi aynı değildir. Hepsi aynı günde aynı şeyleri yapmaya başlayamaz. Benim oğlumda başını çok geç tutmaya başladı kızıma göre. Çok geç dönmeye başladı vs vs. Yani sevmese de biraz biraz artırarak karın üstü durdur. Göğsünün altına yastık koyarak da yapabilirsin. Daha minicik annesi herşeyi hemen bekleme zaman tanı ona yavaş yavaş öğrenecek.

Iste ben de emzirme yastığının üstüne koyuyorum, kafasini yan koyup ordan kaldırmıyor. Sonra ellerini kafasının altına koyuyorum mecburen birazcık kaldırıyor ama hic mutlu olmuyor bu durumdan.

bakici bulamiyorum ben de. eşim sabah 8de cikip bebekler gece uykusuna yatinca gelecek. 17de de 4 yasindaki oglum geliyor kreşten üç cocuga bakamiyorum. birkac kisi ile yüzyüze görüştüm ama onlar sonradan mesaj atip vazgectiklerini soylediler bu gidişle calismaya da baslayamam şu ekonomik kriz kötü rastladi

Bende aynıyım canım
Eşim sabah 7 de gidiyor aksam 18:00 _19:00 arası geliyor bebislerde 20:30da gece uykysuna geciyor kızım evde ilkokula basliyacak eylülde

Dün 4.ay aşısını oldular huzursuzluk iki kat mama reddi var en fazla arada nadir 125cc iciyorlar cogunluk 100cc 3saatte bir oda kucakta gezerek çok yoruldum sinirden ağlıyorum sürekli

Oglum dönmeyi öğrendi yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor sonra başlıyor aglamaya
Kızımda dönme fln yok bas boyun sırt kasları tam guclenmedi onun Oglum gibi tam dik tutamiyor kafasini ve sirtini kucaktayken..

Kızlar Dr izinde olduğu için bu ay kontrole gidemedik kendide 4.ay aşısını sağlık ocağında yaptirin 5.ayda rota aşısı için gelirsiniz dedi
Sağlık ocağındaki hemsire kan ilacını verdi ama kullanmiycam kizimdada ferrum kullanmistik

Sizler hangi marka kan ilacını kullaniyorsunuz ve kaç damla yazarsaniz çok sevinirim pazartesi esime aldirayim kullanmaya baslayalim

Kan damlasi kilo basina 1 damla kullaniyoruz. Diyelim 7 kiloysa 7 damla doktorumuz oyle dedi. Ocean kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…