2022 ikiz annesi olacaklar

Bugun ilk sunnetimizi olduk, simdilik sakiniz :KK66:
Kremle lokal uyusturuldu. Yarin bandaji acip banyo yaptiracakmisiz, karton bardak vb. yok.
Carsamba 6 ay asilari, haftaya da 2. Veledimin sunneti ile kapanis...
Sonra zaten ise donus :KK66:
Gozunuz aydin,hayirli olsun 🧿 ustunuzden buyuk bir yuk kalkmistir. Bizde doktorun izinden donusunu bekliyoruz. Bizim ufaklik henuz donemiyor, donmeden yaptirabilsek iyi olacak. Karton bardak neden yok mantikli gelmisti bana

Kızlar Dr izinde olduğu için bu ay kontrole gidemedik kendide 4.ay aşısını sağlık ocağında yaptirin 5.ayda rota aşısı için gelirsiniz dedi
Sağlık ocağındaki hemsire kan ilacını verdi ama kullanmiycam kizimdada ferrum kullanmistik

Sizler hangi marka kan ilacını kullaniyorsunuz ve kaç damla yazarsaniz çok sevinirim pazartesi esime aldirayim kullanmaya baslayalim
Wellcare verdi bize, içinden ölçek çubuğu çıkıyor onunla 1 ml veriyoruz. 1 ölçek olmuş oluyor zaten
Bugun ilk sunnetimizi olduk, simdilik sakiniz :KK66:
Kremle lokal uyusturuldu. Yarin bandaji acip banyo yaptiracakmisiz, karton bardak vb. yok.
Carsamba 6 ay asilari, haftaya da 2. Veledimin sunneti ile kapanis...
Sonra zaten ise donus :KK66:
Gelmiş geçmiş olsun 💙 damatliklarini da gör inşallah annesi

Merhaba öncelikle yazdığınız için teşekkürler 😊 tam sahil şehri gibi değil sanırım değil mi? Mesela kültürel bakımdan nasıl sizce çocuklar için yeterli olur mu?
Kusura bakmayın giremedim siteye geç cevap oldu yani evet yazlık bir yer diyemeyiz burada 10 dakika mesafede bizim yalı köyleri dediğimiz kumla gibi yerler daha yazlıkçı yerleridir
Kültürel olarak eksik diyemem ama kalburüstü değil sonuçta tek avantajı hem sahil hem Bursa ulaşımının çok da zor olmaması İstanbul’a da yakınlığıyla son zamanlarda çok göç alıyor burası

Bende aynıyım canım
Eşim sabah 7 de gidiyor aksam 18:00 _19:00 arası geliyor bebislerde 20:30da gece uykysuna geciyor kızım evde ilkokula basliyacak eylülde

Dün 4.ay aşısını oldular huzursuzluk iki kat mama reddi var en fazla arada nadir 125cc iciyorlar cogunluk 100cc 3saatte bir oda kucakta gezerek çok yoruldum sinirden ağlıyorum sürekli

Oglum dönmeyi öğrendi yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor sonra başlıyor aglamaya
Kızımda dönme fln yok bas boyun sırt kasları tam guclenmedi onun Oglum gibi tam dik tutamiyor kafasini ve sirtini kucaktayken..
kızın kıskanıyor mu? oglumun kiskancligi bir miktar azaldi ama hala cok zorluyor :KK43: bebeklere hicbir yardımı yok zaten beklemiyordum ama abla abi gibi degil yani onlardan ayri takiliyor veya bulaşıyor ilişki bu

kızın kıskanıyor mu? oglumun kiskancligi bir miktar azaldi ama hala cok zorluyor :KK43: bebeklere hicbir yardımı yok zaten beklemiyordum ama abla abi gibi degil yani onlardan ayri takiliyor veya bulaşıyor ilişki bu
Hemde çok kıskanıyor ☹kızım biraz kardeşlerini oyala diyorum az ilgileniyor zeka kartlarıni veya egitici tırtıli gösteriyor sonra odasina gidiyor

Kardeşlerime sürekli mama yediriyorsun benimde yemegimi sen yedireceksin diyo
Onları kucagindan bırak beni sev aksama kadar susmuyo aglamakli seviyorum da gerçekten çok zorlanıyorum 😔Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hemde çok kıskanıyor ☹kızım biraz kardeşlerini oyala diyorum az ilgileniyor zeka kartlarıni veya egitici tırtıli gösteriyor sonra odasina gidiyor

Kardeşlerime sürekli mama yediriyorsun benimde yemegimi sen yedireceksin diyo
Onları kucagindan bırak beni sev aksama kadar susmuyo aglamakli seviyorum da gerçekten çok zorlanıyorum 😔Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim oğlumda 6 yaşına girecek ben de çok zorlanıyorum. Kıskanıyor ama çaktırmamaya çalışıyor. Oda devamlı ilgi istiyor yaz boyu evdeydi daha zordu. Daha çocuksu davranmaya başladı. En az ikizler kadar zorluyor. Allah gerçekten hepimize yardımcı olsun.

Selam kızlar doktorun tavsiyesi üzerine tadımlara başladık 3 gün patates 3 gün havuç verdim bugün kabak vereceğim ama ek gıda hayallerimdeki gibi olmadı ya 😁 çok istekli değiller kızım ellerini sürekli ağzına sokup ne verdiysem çıkarıyor resmen oyun oynuyor 🥰 oğlum onun kadar değil su da verdim biraz değişik yüz ifadeleri yaptılar ama içtiler 🥰 ek gıdaya başlayan arkadaşlar sizler ne yaptınız?

Biz biraz karpuz emdik, yarin itibariyle doktorumuz resmen baslatir muhtemelen.
Kizimda alistirma listem şoyleydi, buldum arsivde :KK66:) Bunun gibi giderim ben. (Yogurdun mayasi kombiyotik babybiotik.)
1ck yogurt
1tk yogurt
1yk yogurt
1ck kabak 1/2çb yogurt
1tk kabak 1/2çb yogurt
1yk kabak 1/2çb yogurt
1ck havuc istedigi kadar yogurt
1tk havuc istedigi kadar yogurt
1yk havuc istedigi kadar yogurt
1ck avokado istedigi kadar yogurt
1tk avakado 1/2çb havuc+kabak
1yk avakado 1/2çb yogurt
1ck patates+zyagi 1/2çb avokadolu yogurt
1tk patates+zyagi 1/2çb havuc+kabak

Selam kızlar doktorun tavsiyesi üzerine tadımlara başladık 3 gün patates 3 gün havuç verdim bugün kabak vereceğim ama ek gıda hayallerimdeki gibi olmadı ya 😁 çok istekli değiller kızım ellerini sürekli ağzına sokup ne verdiysem çıkarıyor resmen oyun oynuyor 🥰 oğlum onun kadar değil su da verdim biraz değişik yüz ifadeleri yaptılar ama içtiler 🥰 ek gıdaya başlayan arkadaşlar sizler ne yaptınız?
Ben şu ana kadar kabak, patates, havuç, yoğurt, elma, karpuz, şeftali, kayısı önce denedim 3 gün kuralıyla, sonra da kombinasyonlar yaptım, patates + havuç püresi filan gibi. Desteksiz oturmaya başlamadan çok zor bu iş ya, mama sandalyesinde oturuyorlar destekli ama bir süre sonra mızıldanmalar başlıyor. Kızlardan biri aynı dediğin gibi elini ağzından çıkarmadığı için üstü başı saçları kirpiklerine kadar yemek oluyor. Zar zor biraz yiyorlar sonra banyo teranesi başlıyor. Baya zorlanıyorum ben, desteksiz oturmaya başladıklarında kolaylaşacak mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Ben şu ana kadar kabak, patates, havuç, yoğurt, elma, karpuz, şeftali, kayısı önce denedim 3 gün kuralıyla, sonra da kombinasyonlar yaptım, patates + havuç püresi filan gibi. Desteksiz oturmaya başlamadan çok zor bu iş ya, mama sandalyesinde oturuyorlar destekli ama bir süre sonra mızıldanmalar başlıyor. Kızlardan biri aynı dediğin gibi elini ağzından çıkarmadığı için üstü başı saçları kirpiklerine kadar yemek oluyor. Zar zor biraz yiyorlar sonra banyo teranesi başlıyor. Baya zorlanıyorum ben, desteksiz oturmaya başladıklarında kolaylaşacak mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Aslında gerçekten desteksiz oturmayı öğrenmeden başlamamak lazım ama o zaman da geç olabilir her çocuğun gelişimi aynı olmuyor ben daha mama sandalyesi almadım pusetlerinde yedirdim kucakta yedirdim falan ama zor gerçekten bugün kabak denedim daha iyi yediler maşallah sulu sanırım rahat yuttular ondan 🥰 bütün sebzeleri böyle 3 gün kuralı ile denemek gerekmiyor dimi kabaktan sonra yoğurt deneyeyim sonra kombinasyonlara başlarım artık bende🥰 bizim de her deneme sonrası banyo hazırlığı başlıyor uyku rutinlerinden de olduk bu arada ek gıda sayesinde 😁

Aslında gerçekten desteksiz oturmayı öğrenmeden başlamamak lazım ama o zaman da geç olabilir her çocuğun gelişimi aynı olmuyor ben daha mama sandalyesi almadım pusetlerinde yedirdim kucakta yedirdim falan ama zor gerçekten bugün kabak denedim daha iyi yediler maşallah sulu sanırım rahat yuttular ondan 🥰 bütün sebzeleri böyle 3 gün kuralı ile denemek gerekmiyor dimi kabaktan sonra yoğurt deneyeyim sonra kombinasyonlara başlarım artık bende🥰 bizim de her deneme sonrası banyo hazırlığı başlıyor uyku rutinlerinden de olduk bu arada ek gıda sayesinde 😁
3 gun dozu artirarak ilerlemek olasi alerjilerin belirlenmesi icin gerekli, hep 3 gun kuralina uymakta fayda var. Ekstrem durumlarda anaflaktik şoka kadar yolu var. Yavaş yavaş....

Yoğurt peynir, meyve ve havucu sevdiler digerlerini denemedim. zayif olan erken doyuyor kapatıyor agzini

Evet tüm gıdalarda 3 gün kuralıyla başlıyoruz. Ama ben bir şeyi yanlış anlamışım onu sonra doktor düzeltmişti. Mesela 3 gün kabak denedin ya 4. gün istediği kadar kabak + başka bir gıdanın birinci günü yapılıyormuş. Ben birer birer gidiyordum 😅 bilmeyen yoktur ama bilgi olsun yine de

Biz biraz karpuz emdik, yarin itibariyle doktorumuz resmen baslatir muhtemelen.
Kizimda alistirma listem şoyleydi, buldum arsivde :KK66:) Bunun gibi giderim ben. (Yogurdun mayasi kombiyotik babybiotik.)
1ck yogurt
1tk yogurt
1yk yogurt
1ck kabak 1/2çb yogurt
1tk kabak 1/2çb yogurt
1yk kabak 1/2çb yogurt
1ck havuc istedigi kadar yogurt
1tk havuc istedigi kadar yogurt
1yk havuc istedigi kadar yogurt
1ck avokado istedigi kadar yogurt
1tk avakado 1/2çb havuc+kabak
1yk avakado 1/2çb yogurt
1ck patates+zyagi 1/2çb avokadolu yogurt
1tk patates+zyagi 1/2çb havuc+kabak
Merhaba. Bebeyatmaziniz geldi mi , bende aldim. Gunde kac kere kac dk oturtuyosunuz. Bir de one egiliyolar erken mi koydum acaba

Merhaba. Bebeyatmaziniz geldi mi , bende aldim. Gunde kac kere kac dk oturtuyosunuz. Bir de one egiliyolar erken mi koydum acaba
Geldi, sure tutmuyorum acikcasi baslangic ve bitisi bebekler seciyorlar, keyiflilerse oturuyorlar degilse mumkun degil. One biraz egiliyorlar zamanla sirt kaslarinin tonusu arttikca duzelecek. Kancalara oyuncak takinca oyalaniyorlar

X