2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba arkadaşlar bende ikiz annesiyim 32+4 haftalık erken doğum yaptım.Gece suyum gelince mecbur kaldık daha da direnemedik. Bebeklerimin ikiside küvözdeler şimdi . Oksijen desteği alıyorlar az da olsa anne sütü ama yine de damardan beslemeye devam ediyorlar . Benim haftama yakın olarak doğum yapanınız var mı ? Cok endişe ediyorum elimde değil sizler neler yaptınız bir de 32+4 cok mu erken oluyor

Ben varım 32+6da doğum yaptım. Bebeklerim 27 gün küvezde kaldı. Hastanede yatarken ciğer geliştirici olmuştum ama yine de ilk gün oksijen desteği aldılar. Şu an kronolojik 6 aylıklar Endişe etmen normal tabii ama şimdi sık sık sağım yapıp bebişlerin için süt toplama zamanı. İnşallah yakında hayırlısıyla kucağına alırsın

Cok sağolun kızımın kilosu düşük oldu biraz 1500 gr , oğlumun kilosu 2100 gr ama yine de az da olsa hava desteği alıyorlar . Sizin bebeklerinizin kilosu nasıldı acaba . Biz ciğer geliştirici iğneyi sabah 6 da vurunduk ama öğlen 2 he doğuma girdim suyum geceden gelmişti daha da bekleyemedik.Düşünmeden zaman geçmiyor elde değil tabi ama . Cok sağolun yine de

32+2de dogum yaptim sakin olun. Ciger gelistirici olmamistim, dogumdan 4 saat once vurduk, 12 saat gecmedigi icin ise yaramazdi. Surfakta verildi cocuklara.
Biz damardan beslenmedik hic gastrik sonda ile beslendiler. Toplam 6 gun solunum destegi aldilar 2 gun makineye bagli 2 gun fanusta 2 gun de nazal destek aldilar.
Komplikasyon olusmadikca 36.haftanizda alip eve gideceksiniz uzmeyin kendinizi sut sagin onlari sutunuz iyilestirecek.
Aklima bunlar geldi sorunuz olursa cekinmeyin, hayirli olsun.

Doğum kiloları 1600e 1900dü. Sonrasında ödem attıkları için biraz zayıflıyorlar. Ama o zayıflamanın ardından kilo almaya başlayacaklar inşallah. Dediğim gibi onlara en iyi gelecek şey sütünüz ve sevginiz. Biraz toparlandıktan sonra görmenize de izin verirler muhtemelen. Birbirinizi gördükçe daha iyi olacaksınız. Üzülüyor insan, anlıyorum. Çok ağladım süt sağarken ben de ama hepsi geçiyor Allah’ın izniyle. İçinizi ferah tutun, iyileşmeye gücünüzü toplamaya çalışın. Yanınıza geldiklerinde çok ihtiyacınız olacak

Senin sözünle ben de bir şeyler aldım canım çook memnun kaldım. Çok güzel paketlenmişti ürünler. Ben de havale ile aldım ve dolandırılmadım Ben de tavsiye ederim alacaklara, benim aldığım dolap hesabı @bizimdunyamizz

Kızlar bi dolap hesabı da ben vereyim. Ürünler orjinal ve sıfır,sadece outlet ürünler ve amlajları sorunlu olabiliyor. Ya da minik defolar. Biz sıfır bebek arabalarını 3 te 1 fiyatına almıştık. @aliozdalkiran

Kızlar merhaba 30 temmuzda iki embriyo transferi oldum. 10 gün sonra ilk kan değerim 495 çıktı,doktorum ikinci testi istemedi ancak dün yani 17. Gün yine test verdim 3127 çıktı sizce düşük mü rakam? İki günde bir normal artış olmamış sanırım. Böyle bi durum yaşayan var mı? Haftaya kese görmeye gideceğim inşallah bi sorun yoktur

Bana doktor öyle söyledi ama ben ayrı ayrı verdim valla tadlarını ayırt edebilsinler zaten amaç doymalari değil tadmalari o yüzden başka bir şey karıştırmadim henüz

3 gun dozu artirarak ilerlemek olasi alerjilerin belirlenmesi icin gerekli, hep 3 gun kuralina uymakta fayda var. Ekstrem durumlarda anaflaktik şoka kadar yolu var. Yavaş yavaş....
O zaman ne verirsem hep 3 gün öyle mi örneğin elma verdim onu da 3 gün deneyip sonrasında başka meyveye geçeceğim.

Yoğurt peynir, meyve ve havucu sevdiler digerlerini denemedim. zayif olan erken doyuyor kapatıyor agzini
Bende sebzelerden sonra yoğurt ekleyeyim bir öğünlerine diye düşündüm valla zor iş sürekli onlara birşeyler yedirmek ile geçecek vakit bir yere çıkarmak istesek çantamiz yemek dolu olacak çıkma daha iyi evde düzen bozulmuyor en azından

O zaman ne verirsem hep 3 gün öyle mi örneğin elma verdim onu da 3 gün deneyip sonrasında başka meyveye geçeceğim.
Bugun doktora da sordum -bayagi hemen babaane usulu kiymali tarhana verecek modda biri- o bile 3 gun kurali alerji icin muhim, miktara takilmayin ama sureye uyun alerji varsa gorelim dedi.
Ilk tadimlarda karisim yapmayin, alerji yapmayacagini bildiginiz sebzeleri sonrasinda karistirabilirsiniz dedi.
Gordugum en large beslenme menumu aldim, 1 ay sonra kiyma, 2 ay icinde cilek ve domates de yiyecekmisiz. 3 ay sonra evde pisen herseyi yiyecekler. Blw ve anne beslemesi paralel olacak. Yemege dokunacak tadacak ve koklayacaklar, bu da duyu butunlemesidir dedi. Bir tek patlican ve bal yasak.
Yarina bebek kabak alayim bari 1 tane )

Sebze purelerindeyken gercekten disari cikmak cok gicik birsey. Meyvede iken kolay, 1 cam rende 1 seftali atiyoruz cantaya bitti.. ya da 1 kavanoz yogurt.
Biraz buyudumu 1 kavanoz corba

6 ayligiz (duzeltilmis 4 aylik), biri 7150gr, 65cm digeri 6600gr 63cm. Bidik olan bu ay alt sinirdan kilo almis. Ayni seyi yiyerek biri bidik kaliyor anlamadim bu isi

6 ayligiz (duzeltilmis 4 aylik), biri 7150gr, 65cm digeri 6600gr 63cm. Bidik olan bu ay alt sinirdan kilo almis. Ayni seyi yiyerek biri bidik kaliyor anlamadim bu isi
Biri daha hareketli olabilir mi? Bizim de bir tanesi aşırı hareketli ve doğru düzgün yemiyor. Doğum kilosu da daha düşüktü. Hem mama yemeyip hem hareket ettiği için çok zayıf duruyor diğerinin yanında. Hafta sonu kontrol var bakalım bizimkiler kaç oldu. Ayımız hemen hemen aynı sizinkilerle

Bizde 6.5 aylığız düzeltilmiş 5 aylık. Kızım 6 kilo oğlum 8 kilo. bende kızım için üzülüyorum son iki aydır ayda 300 gram alıyor. Aşırı hareketli beş dakika durmuyor 4 aylıkken dönüyordu. Doktor normal dedi zaten ndoğum kilosunun düşük oldugunu şuan 4 katına ulaşmış olduğunu minyon olduğunu söyledi ama yinede herkes bu çok küçük kalmış diyorlar kızıma kötü hissediyorum.

Merhaba,
Bebeklerde ek gidaya geçiş süreci duzeltilmis aya göre mi hesaplanır yapiliyor?

Canim benim bebeklerden biri de az kilolu. İştahı da cok yok. Doktor kilosunu normal buldu,belirli bir grafik varmis. O grafige gore hesaplıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…