2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba hanımlar
Bizimkiler halen küvezde. Hafta sonu emzirme denemesine başladık.(35+2haftalık) Şimdiye kadar süt sağıp her gün verdim. Dün sabah eşimde ben de kendimizi iyi hissetmedik ve test yaptırdık. Benim pozitif çıktı.
Dr la konuştuk bebeklere de test yapılmış sonucu akşam çıkacak. Sütü sağ buzluğa koy denildi. Bir hafta böyle devam edecek.
Bebekleri küvezde olup kovit geçiren oldu mu aranızda nasıl bir süreç izlediniz?
Sevgiler...

Ben bir defa oldum sadece. Valla doktorada gitmedim bir tarafım diyor amaaan olmazsa olmasın

Ben olmadım ama normal diye biliyorum. Aslında kontrole gitmem lazım 6 ay sonra gel demişti. Çocukları götürüyoruz kendimi ihmal ediyorum biraz hiç gidesim yok
Ay iyi bari tek değilmişim olmayan baya varmışız ben kontrole doğumdan 10gun sonra gittim 40 gün sonra bir daha göreyim demişti gidemedim. Hâlâ gidemiyorum da
2 bebekle kendime ayırdığım vakit sıfır. Gerçekten çok üzücü ya

Kusura bakma geç yazabildim. Benimkiler sabahtan yatana kadar üstünde. Şimdi çevresine çit alacağım

Eklentiler

• 20220809_151333.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 20220809_151326.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 20220721_133805.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 20220721_133427.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 65
Ay bunu sevdim bende de oğlunun kundak modeli vardı bundan da kaptım bir tane

Bu da bizim ahval, salonun ortası anlik.. Daginigiz su an yapacak birsey yok
Mat Happy Twins marka 200x180cm, bu en buyuk boy T.yol'da indirimde.
Çit ise Pilsan, kızımımdı en az 8 yilliktir. Kah gardrop kah camasir kurutmalik oluyor.

Eklentiler

• 20220809_162153.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 20220809_162212.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 20220808_154234.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 66
simdilik birer tane aliyorum oyuncak kiskancligi daha sonra baslar bence yani aktif emekleme yürüme dönemlerinde anca. o zaman alacagim oyuncaklar da daha uygun fiyatli olur sanirim. yuruteci iki aldim ama
O zaman yürüteç tavsiyesi alalım lütfen:) nerden hangi marka hangi tür? Bir yürüteçte şu da olmali dikkat edin dediğiniz şeyler...?

O zaman yürüteç tavsiyesi alalım lütfen:) nerden hangi marka hangi tür? Bir yürüteçte şu da olmali dikkat edin dediğiniz şeyler...?
ya benimkiler hani doktorların kullanmayin dedigi türden
onermeyeyim onu simdi Allah korusun bi kaza olur falan. benim evimde kaza olacak pek bisey yok süs yok abajur yok cicek yok, ocagi arka gözu kullanırım buyuk cocugumdan alışkanlık. önünde klavye türü basmali sarkili seyler olan babyhope marka yurutec aldim. onlari da ikinci el aldim kirmizi aldim ki yine satmasi kolay olsun. kirmizilar kolay satiliyor. ogluma 6-12 ay arasi yurutec kullandim cok şükür bi kaza gelmedi başımıza. bacaklarinda veya kalcasinda da problem olmadi. cok huysuz bebeydi kurtardi beni valla.

Ben de utulemiyorum. Utulemwm gerekir mi bilemedim. Bakiciyi yere göğe sigdiramadim. Artik kendi de farkinda hic bir is yapmiyor artik. Gündüzleri cocuklar uyuyor ben bakiciya yemek yapiyorum, biberon temizliyorum, camasir yika, as bebekleri göremez oldum. Bugun hic bir is yapmadim. Sonuc olarak disaridan yemek soyledik, biberonlar yığıldı. Onlari yikiycam derken mutfak birbirine girdi. Napcagimu şaşırmış durumdayım. Uzerine de gündüz hep uyuyan bebekler gece 2 ye kadar çığlık çığlığa ağlıyorlar. Kadin da napayim uyuyorlar diyor. Muhtemeken yollarımızı ayircaz. Sonunda evin hizmetçisi oldum 2 bebek yaninda bir de bakici bakiyorum.

Siz siz olun kesinlikle görevi olan bir isi biri layıkıyla yapıyorsa buyuk bir lutufmus gibi davranmayın.

Canım sende de kaynaklanmış ama. Aradaki mesafeyi kesinlikle koruman lazım. Ayrıca ne iş yapacağını kesin bir dille anlatman lazım ki bilsin. Biborunu sen yikarsan önünde demekki bunu yapmama gerek yok diye düşündürüyorsun ona. Bebeklerle alakalı ne var ise yapılması gereken hepsini o yapmalı. Yani bence

Kizlar bir sey sorcam. Bebeklerin kıyafetlerini utuluyor musunuz
Ay canım doğumdan önce ilk yıkayınca ütüledim daha da ütü yüzü görmediler yıkayıp kurutma makinesinde kurutuyorum o kadar. Valla açıkçası ben çok kasmıyorum aman mikrop kapar şöyle olur böyle olur vs diye. Bizler nasıl büyüdük bende öyle yapmaya karar verdim mikrobada ihtiyaçları var ek gıdayıda üç gün kuraliyla vs yapmıyorum kasmaya gerek yok. Üstlerine düştükçe hastalık peşlerini bırakmaz. Sakınılan göze çöp batar misali yani

Canim ilan da açıkça yazmistim. Ilk günler yapti sonra yapmadi. Galiba bize bakicidan cok yardımcı lazim. Biz zaten esimle bebeklerle ilgileniyoruz. Bir de gun icerisinde zaten hep uyuyorlar. Gece asil cocuk bakiyoruz.

Ay ben de kendi bakıcı hikayemi anlatayım kızlar size. 20 gün önce başladı bize başlarda aşırı Güler yüzlüydü bebeklere yaklaşımı çok sevecendi, bebekler uyuyunca birlikte evi süpürmeye yemek yapmaya başladık. Her gün kahvaltımızı yaptık, kahvemizi içtik (bu kısımda ben sürekli hizmet ediyorum kendisine yemek yaparken de sadece soğanı filan soyup veriyor bana) sonra o çayını sigarasını alıp balkona geçiyor (maalesef sigara içiyordu), ben makineye çamaşır atıyorum, mutfağı topluyorum mesela. Bir anda kendimi bakıcımızın hizmetçisi gibi hissetmeye başladım, benim bebeklerle geçirdiğim süre de azaldı hatta. Acaba tam tersi olması gerekmiyormuydu diye düşünürken bir gün arkadaşıma gittik hep beraber. Arkadaşım kahve yaptı bebekler mızırdanıyor ben de diyorum ki bakıcımıza sen kahveni iç soğumasın ben bebeklerle ilgileneyim dedim o da tamam dedi. Arkadaşım da abla bebeklerle sen ilgilen istersen biraz diyince bozuldu falan. O Güler yüzlü kadın gitti bir anda sanki ve yerine başkası geldi. Sonra sürekli telefonla konuşmaya başladı bebek ağlıyor bu telefonla konuşuyor, sosyal medyada geziyor. Ben odaya girince telefonu atıyor elinden. Bu iş böyle olmaz deyip yine etrafa haber salmaya başladım ben. sonra bir gün bizde işe başladığında getirdiği terlikleri yanına almış evine giderken hayırdır niye aldın terliklerini dedim yıkayıp getircem kirlendiler dedi ve o akşam bir mesajla ruhen vs fiziken onu çok yorulduğunu söyleyerek işe gelmeyeceğini iletti. fiziken nasıl yorduğumu bile anlayamamışken ruhen nasıl yordum onu acaba diye hala kafa yoruyorum inanın. iki bebekli bir kadını çat diye ortada bırakmak da çok ayıp değil mi ya?

Isine karismak gibi olmasin mikrop konusunda bende senin gibi davraniyorum. Bazen halıya kapaniyorlar. Utu yapıyorum ama o benim takintim kendi eşyalarımızı da hep ütülerim. Ama ek gıda olayı bence biraz riskli. Bir arkadaşım 3 gün kuralıyla gitmedi kizi hiç ummadığı bir şeye alerji geliştirdi anjiyoödem oldu. Hastanede solunumu durdu. Aylarca yoğun bakımda yattılar. Çok zor günler geçirdi ve kendisini suçladı hep. Yanlış anlama sakin eleştirmiyorum haddime değil ama yine uyarmak istedim

Benim bakici maceramda tam olarak boyle biti ben resmen bakiciya hizmet ediyordum. Baktim bir sure sonra ben bisey yap demeye cekinir hale gelmisim kızar diye bebeği kucağına alınca çok yoruldum ama bu böyle olmaz diyordu insanlar ihtiyacınız olduğunu anlayınca bunu çok fena kullanıyor. Bende yollarımızı ayırdım. Şimdi temizlik şirketi ile anlaştım 3 gün biri geliyor dip bucak temizliyor kafam daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…