- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.221
Ben bir defa oldum sadece. Valla doktorada gitmedim bir tarafım diyor amaaan olmazsa olmasınKızlar bu arada regl olmayan var mı?
Ben hala olmadım
simdilik birer tane aliyorum oyuncak kiskancligi daha sonra baslar bence yani aktif emekleme yürüme dönemlerinde anca. o zaman alacagim oyuncaklar da daha uygun fiyatli olur sanirim. yuruteci iki aldim amaKızlar aldığınız oyuncakları birer tane mi alıyorsunuz yoksa ikişer tane mi? Yani ileriki dönemde kavga durumu olurmu birer tane alacağım malum fiyatlar yüksek
daha önce bir kez boyle aldim sorun da cikmadi ama kargo gelip de acilana kadar terledim :) elektronik hem de epey sıkıntı doğru seyi gondermeyi gec bozuk çıksa iade şansın yokYa kızlar köpekcik, köpekciğin dünyası ve aktivite masası alacağım dolaptan aynı kişiden. Havale ile alırsam daha uyguna vereceğini söyledi. Bu şekilde alan var mı guvenebilir miyim bilemedim
Beşer tane de alsam ikisinin elini de ayni oyuncaktan da doldursam yine gidip diğerinin elindekini alıyorlarKızlar aldığınız oyuncakları birer tane mi alıyorsunuz yoksa ikişer tane mi? Yani ileriki dönemde kavga durumu olurmu birer tane alacağım malum fiyatlar yüksek
Bir kere oldum gibi birşey oldu ama bir daha olmadım. Oldum gibi diyorum çünkü doğumdan 40-45 gün sonraydı zaten kanama devam ediyordu tam da anlayamadım.Kızlar bu arada regl olmayan var mı?
Ben hala olmadım
Kızlar bu arada regl olmayan var mı?
Ben hala olmadım
Bende eğitici kopek aldim. Hic ilgilerini çekmedi. Evde salıncak var, tepesinde de oyuncaklar o cok ilgilerini çekiyor. Bir de zeka kartları ilgilerini çekiyor benimkilerin. Aldığım hic bir kitap ilgilerini çekmedi. Bez kitaplardan renkler serisi cok ilgilerini xekti. Uzun uzun bakıp güldüler.Tatlım ben eğitici tırtıl,eğitici köpek aldım ama henüz ilgilerini çekmiyor...şu an tek ilgilerini çeken oyun minderine astıklarım bir de zeka kartları...
M mussmutluu canım ben 1 er tane alıyorum ama bakalım ilerde ne olacak..süreç belirleyecek sayıyı
Normal normal rahat bırak çocukları :))) benimkiler hala sıkıyor.Bende eğitici kopek aldim. Hic ilgilerini çekmedi. Evde salıncak var, tepesinde de oyuncaklar o cok ilgilerini çekiyor. Bir de zeka kartları ilgilerini çekiyor benimkilerin. Aldığım hic bir kitap ilgilerini çekmedi. Bez kitaplardan renkler serisi cok ilgilerini xekti. Uzun uzun bakıp güldüler.
Spaya bugun giturdum. Cok mutlu oldular. Çıkarken bir tanesi agladi. Masaj esnasinda da uyuyakaldı.
Bebeklerden birinin eli hep sikili. Yumruk yapiyor elini. Duzeltilmis 7 haftaliklar. 8. Haftaya giriyorlar. Normal degil sanki. Sizde oyle bir durum var mi?
Benim karnım hamileyken aşırı büyümemiştiIkiz anneleri merhaba. 52 günlük ikizlerim var ellerinizden öper. Bana yardımcı olabilir misiniz36. Haftada dogum yaptim karnim aşırı büyüktü. Sezaryen üstünden 52 gün geçmesine rağmen hala 6 aylik hamile gibiyim. Düzelir mi ne yapmak lazım. Erken mi evhamlandim acaba.
Soracak kimsem yok. Bebisleride tek büyütüyorum
Amin canım yeni gördüm kusura bakmaKızlar benim kızın da kafasının arkası yamuk aynı bu şekilde. Doktorumuz dediği için Ege üniversitesinde çocuk beyin cerrahına götürdük hiçbirşey olmaz yatış şeklinden zamanla düzelir dedi. Tomografiye gerek görmedi. Tortikollis de baktırdık ultrason çekildi sorun yokmuş ama bi tarafa meyilli gibi geliyor bana hep kafa yamukluğundan oluyor o da bence sonuçta ağırlık merkezi bir tarafa kayıyor. Ne yaparsam yapayım yine kendi istediği gibi yatıyor çok hareketli olduğu için müdahale edemiyorum. Yeğenimin de kafası çok yamuktu sonradan düzeldi. İnşallah bizimkiler de düzelir. Benim bebişler maalesef kuvözde 43 gün kalınca zaten kafaları bir tuhaf olmuştu geldiklerinde kafa yastığı da kullandık ama yine yamuk oldu. Kozmetik bi problem en azından buna da şükür dermansız dert vermesin allah
BeeenKızlar bu arada regl olmayan var mı?
Ben hala olmadım
Ay ben dicektimNormal normal rahat bırak çocukları :))) benimkiler hala sıkıyor.
ben varım ,gayet memnun gibiyim de bu iyi bişi mi kötü bişi mi onu da bilmiyorum . Geçen kayınvalidem sordu ,regl oldun mu diye yok olmadım deyince iyi süt korur hamile kalmazsın dedi 10. Tedavimde hamile kalmamışım gibi sanki (bebekler uyudu,bugünkü eğlencem de bu ikonlar oldu bugün )
Yumurta mı vaaarArada bir doktora gidiyorum, 1 yila kadar normalmis. Benim de ikizler 3 ilacli yumurta takibi, 1 asilama sonrasi, 2.tup bebek (6.tedavim)
Doktorum dogumdan sonra ilk muayenede uyardi, gebeligi tetikleyen o ilaclar simdi cok etkili olacak, korunun diye. Gercekten Komik olan regl yok ama USG ile bakildiginda bayagi duzgun yumurtalar var, yumurtlama oluyor vb. Gebelik istemeyene aman diyeyim, sut korumuyor olabilir
Oluyor olabiliyorYumurta mı vaaar
Grupta neredeyse hepimiz dogum yaptik. Bel-kasik agrisi normal, bazi kisilerde ve ilk gebeliklerde erken basliyor çati kemikleri genisliyor yavas yavas, tedbiren dinlenin. Lekelenme, kanama yok ise risk yokKizlar bu basligi gordugume sevindim bende 16 haftalik ikizlerime hamileyim. Bu gunlerde gece uyurken bel agrilari basladi ve ev icinde dolasirken bile kasik agrilarim oluyor. Daha erken mi yoksa ikiz gebelikte boyle mi oluyor? Daha simdiden agirlastiniz mi sizde?