2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar aldığınız oyuncakları birer tane mi alıyorsunuz yoksa ikişer tane mi? Yani ileriki dönemde kavga durumu olurmu birer tane alacağım malum fiyatlar yüksek
simdilik birer tane aliyorum oyuncak kiskancligi daha sonra baslar bence yani aktif emekleme yürüme dönemlerinde anca. o zaman alacagim oyuncaklar da daha uygun fiyatli olur sanirim. yuruteci iki aldim ama

Ya kızlar köpekcik, köpekciğin dünyası ve aktivite masası alacağım dolaptan aynı kişiden. Havale ile alırsam daha uyguna vereceğini söyledi. Bu şekilde alan var mı guvenebilir miyim bilemedim
daha önce bir kez boyle aldim sorun da cikmadi ama kargo gelip de acilana kadar terledim :) elektronik hem de epey sıkıntı doğru seyi gondermeyi gec bozuk çıksa iade şansın yok

Kızlar aldığınız oyuncakları birer tane mi alıyorsunuz yoksa ikişer tane mi? Yani ileriki dönemde kavga durumu olurmu birer tane alacağım malum fiyatlar yüksek
Beşer tane de alsam ikisinin elini de ayni oyuncaktan da doldursam yine gidip diğerinin elindekini alıyorlar
Mesele oyuncak değil oyuncağın onun elinde olmaması
Sadece oyuncak olsa yine iyi birbirinin ellerinden yemeklerini de alıyorlar
Hatta biri beğenmediği yemeği kardeşinin mama sandalyesine atıp onun önünden beğendikleri topluyor

Kızlar bu arada regl olmayan var mı?
Ben hala olmadım
Bir kere oldum gibi birşey oldu ama bir daha olmadım. Oldum gibi diyorum çünkü doğumdan 40-45 gün sonraydı zaten kanama devam ediyordu tam da anlayamadım.

Zahmet olmazsa oyun matının fotoğraflarını atabilir misiniz bakayım. Çok teşekkürler

Kızlar bu arada regl olmayan var mı?
Ben hala olmadım
ben varım ,gayet memnun gibiyim de bu iyi bişi mi kötü bişi mi onu da bilmiyorum . Geçen kayınvalidem sordu ,regl oldun mu diye yok olmadım deyince iyi süt korur hamile kalmazsın dedi 10. Tedavimde hamile kalmamışım gibi sanki (bebekler uyudu,bugünkü eğlencem de bu ikonlar oldu bugün )

Bende eğitici kopek aldim. Hic ilgilerini çekmedi. Evde salıncak var, tepesinde de oyuncaklar o cok ilgilerini çekiyor. Bir de zeka kartları ilgilerini çekiyor benimkilerin. Aldığım hic bir kitap ilgilerini çekmedi. Bez kitaplardan renkler serisi cok ilgilerini xekti. Uzun uzun bakıp güldüler.
Spaya bugun giturdum. Cok mutlu oldular. Çıkarken bir tanesi agladi. Masaj esnasinda da uyuyakaldı.
Bebeklerden birinin eli hep sikili. Yumruk yapiyor elini. Duzeltilmis 7 haftaliklar. 8. Haftaya giriyorlar. Normal degil sanki. Sizde oyle bir durum var mi?

Ikiz anneleri merhaba. 52 günlük ikizlerim var ellerinizden öper. Bana yardımcı olabilir misiniz 36. Haftada dogum yaptim karnim aşırı büyüktü. Sezaryen üstünden 52 gün geçmesine rağmen hala 6 aylik hamile gibiyim. Düzelir mi ne yapmak lazım. Erken mi evhamlandim acaba.
Soracak kimsem yok. Bebisleride tek büyütüyorum

Normal normal rahat bırak çocukları :))) benimkiler hala sıkıyor.

Benim karnım hamileyken aşırı büyümemişti
Doğumdan çıkınca kum torbaları koydular resmen içine göçtü
Ama 3 ay sonra falan alt gobek çıktı öyle de kaldı
Doğumdan 9 ay sonra spora başladım
Sporla 1 ayda göbek falan kalmadı

Amin canım yeni gördüm kusura bakma Benim kız da hala ne kadar düzelmeye çalışsam da sağ tarafa yatmaya devam ediyor. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil

Arada bir doktora gidiyorum, 1 yila kadar normalmis. Benim de ikizler 3 ilacli yumurta takibi, 1 asilama sonrasi, 2.tup bebek (6.tedavim)
Doktorum dogumdan sonra ilk muayenede uyardi, gebeligi tetikleyen o ilaclar simdi cok etkili olacak, korunun diye. Gercekten Komik olan regl yok ama USG ile bakildiginda bayagi duzgun yumurtalar var, yumurtlama oluyor vb. Gebelik istemeyene aman diyeyim, sut korumuyor olabilir

Kizlar bu basligi gordugume sevindim bende 16 haftalik ikizlerime hamileyim. Bu gunlerde gece uyurken bel agrilari basladi ve ev icinde dolasirken bile kasik agrilarim oluyor. Daha erken mi yoksa ikiz gebelikte boyle mi oluyor? Daha simdiden agirlastiniz mi sizde?

Yumurta mı vaaar

Grupta neredeyse hepimiz dogum yaptik. Bel-kasik agrisi normal, bazi kisilerde ve ilk gebeliklerde erken basliyor çati kemikleri genisliyor yavas yavas, tedbiren dinlenin. Lekelenme, kanama yok ise risk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…