2022 ikiz annesi olacaklar

İdrarda bakteri olunca da mı ağrı oluyor kuzum benim de bazen idrarı yaparken kasıklarımda ağrı oluyor ama yanma yok diye bir şey yoktur diye düşünmüştüm
Yanma falan bendede yoktu baktım kaşık ve vajen bölgesindeki ağrım gün boyu geçmedi dedim bu işte bı terslik var gebe olduğundan beri zaten idrarımda kanama enfeksiyon vardi hallermistik.riske atmadım Dr gittim idrar baktırdım bakteri çıktı monurol verdi yine içtim bol su içiyorum inşallah geçer ama o ağrı kalmadı şu anki arada bı oluyo oda sanırım rahmin ve bebeklerin büyümesinden.

Geçmiş olsun canım Gebeliğin başında idrar tahlili yapmıştık yoktu ama sonradan mı oldu acaba dedim. Benim öyle sürekli değil bol su içiyorum o zaman pek olmuyor da sabah ilk kalktığımda daha çok oluyor idrarı yaparken olup geçiyor yada fazla tuttuysam ağrıyor yine de gittiğimde bir daha tahlil isteyeyim bakalım varsa bir şey çıksın. Çok sağ ol

Allah korusun canim bise olmaz inşallah

Kayisi asla yiyemiyorum kusuyorum canim yaa zeytin yağı deniycem

13. haftada bir iki gün yasamistim. daha sonraki haftalarda yasadiklarim hep ayaklarimin usumesinden kaynakliydi isitinca gecti

Maşallah canım gözün aydın hem kız hem erkek çok güzel rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol kuzum benim Allah razı olsun çok şükür allahima en güzel duyguları tattiracak ins ins hepimiz sağ salim yavrularımızın kucağımıza alalim ins senin belli oldumu cinsiyetler peki canım benim

Merhaba canım gözün aydın çok sevindim hem sonuçların temiz çıkmasına hem de bir kız bir erkek oluşuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol kuzum benim Allah razı olsun hepsi için valla bizde çok mutlu olduk o kadar bekledik uğraştık allahim ins ikisinide sağ salim taktırmak ins Rabbım hepimizin yavrularımizi hayirlisiyla kucagimiza almamızı nasip etsin inş siz karar verdinizmi test için ne yapacaksınız

Amin canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim ins hepimiz sağlıkla doguralim

Benim de vajinamda ağrı var artık alıştım normal geliyor doktor kontrol etti birşey yok olacak o ayrı normal dedi. Belim çok ağrıyor sırt üstü yatınca kalkamıyorum:) Çok ağırlaştim son aylarımmış gibi. Son aylarda ne Olucaz bilmiyorum

Aynı ben, senin haftalarında ben de inanılmaz kasık ağrısı yaşadım idrar verdim meğer enfeksiyon olmuş korkuttu beni Dr erken dogurursun hemen kadın dogumcuna git diye apar topar gittim monurol verdi bana da. Sanki şimdi az az tekrar ağrı başladı. Ayda bir monurol içiyorum resmen

amin canım inşallah bizim de geçtiğimiz cuma kontrol vardı birine erkek birine kız gibi dedi ama kesin değil sonraki haftalarda net söylerim dedi :) test e karar veremiyorum valla pgt yapmışken ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülerinde sıkıntı yokken nifty boşa para harcamak gibi geliyor 8 ekim de tüp bebek doktorumla randevum var onunla da görüşeyim bakayım o ne diyecek ona göre karara bağlarım :)

Olsun sen yinede baktır ben her gittiğimde baktiriyorum hem tahlil hem kültür varsa erkenden önlem alayım diye.

Benim boyum zaten kısa yiriyebilecegimi zannetmiyorum eşim hastanede hasta arabasıyla taşır artık hastane harici adım atmıyorum zaten.brbis alışverişi yapmak istiyorum ama hem pandemi hem Dr gezme sakın dedi mecbur netten yapacağım artık.hep merak ediyorum uzun boylu kişiyle kısa boylunun hamileliği cokmu farklı oluyor bende şimdiden nefes almakta zorlanıyorum belki atlattigim koronadan

Fotokobimi buldum aynı ben valla 3aylik gebelikte 3monurol içtim her ay monurolla aşk yaşıyorumbol su iciyorum ama yinede oluyor nedenini bilemedim akıntı falanda yok günde üç dört kez iç çamaşırı değiştiriyorum ama illaki oluyor ve elikte olur dediler.vajinal enfeksiyon falan geçirdi mi hic

Kızlar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor dün gece uyuyamadım çarpıntıdan. Aranızda böyle olan var mı?
bende var canim doktorun odasinda 150ye çıkıyor kardiyolojiye yönlendirdi. ekg cekildi holter icin randevu gününü bekliyorum. ilk gebeliğimde de olmustu her sey kontrol edildi sonuçta bir sıkıntı çıkmadı ilaç da verilmemişti.

bence boyun illaki etkisi var 155im ilk gebeliğim de bu da cok zoe geciyor agri reflu çarpıntı nefes alamama organlar çok sıkışıyor gidecek hicbir yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…