- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.361
Yanma falan bendede yoktu baktım kaşık ve vajen bölgesindeki ağrım gün boyu geçmedi dedim bu işte bı terslik var gebe olduğundan beri zaten idrarımda kanama enfeksiyon vardi hallermistik.riske atmadım Dr gittim idrar baktırdım bakteri çıktı monurol verdi yine içtim bol su içiyorum inşallah geçer ama o ağrı kalmadı şu anki arada bı oluyo oda sanırım rahmin ve bebeklerin büyümesinden.İdrarda bakteri olunca da mı ağrı oluyor kuzum benim de bazen idrarı yaparken kasıklarımda ağrı oluyor ama yanma yok diye bir şey yoktur diye düşünmüştüm
Geçmiş olsun canımYanma falan bendede yoktu baktım kaşık ve vajen bölgesindeki ağrım gün boyu geçmedi dedim bu işte bı terslik var gebe olduğundan beri zaten idrarımda kanama enfeksiyon vardi hallermistik.riske atmadım Dr gittim idrar baktırdım bakteri çıktı monurol verdi yine içtim bol su içiyorum inşallah geçer ama o ağrı kalmadı şu anki arada bı oluyo oda sanırım rahmin ve bebeklerin büyümesinden.
Allah korusun canim bise olmaz inşallahO korku hepimizde mevcut bende diğer randevu gününü iple çekiyorum şimdi daha hareketlerinde hissedemiyoruz ya.acaba birseymi oldu diye lavaboya bile korkarak gidiyorum kanama falan görürüm diye ama çokta düşününce yıpranıyor uz.onuncu haftamda kovide yakalandım zaten içimde hep bı vicdan azabı acaba bı zararı dokunur mu diye.ama rabbim korusun diyorum başka elden gelen birşey yok.dusuklerinmi var oncesinde
Kayisi asla yiyemiyorum kusuyorum canim yaa zeytin yağı deniycemHormonllardan oluyor benimde acayip siskinligim var hamilelik göbekte değil midede belli oldu benim midem çok sis bagirsak ve sindirim sistemi yavaşlıyor.marul salatası ye bol üstüne suic ogunlerinde.ben hergun sabah üç kuru kayısı yiyorum üstüne ılık su bazen oluyor ama yinede kurtarıyor.incir zeytinyağına köy beklesin ye.
13. haftada bir iki gün yasamistim. daha sonraki haftalarda yasadiklarim hep ayaklarimin usumesinden kaynakliydi isitinca gectiKızlar pazar gününden beri ara ara sanki adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrım oluyor. Dün doktor kontrol etti bir sıkıntı yok şimdilik perşembe günü randevunda gel vajinal bir bakalım dedi. Aranızda böyle ağrılar yaşayan var mı ?
Sağol kuzum benim Allah razı olsun çok şükür allahima en güzel duyguları tattiracak insMaşallah canım gözün aydın hem kız hem erkek çok güzelrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol kuzum benim Allah razı olsun hepsi içinMerhaba canım gözün aydın çok sevindim hem sonuçların temiz çıkmasına hem de bir kız bir erkek oluşuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim Allah razı olsun teşekkür ederimMerhaba canım çok sevindimhayırlı olsun bebişlerin sağlıkla doğsun inşallah
Evet kuzum farkettim ondan sorayım dedim nasılsın diye oğluşlarınla iyi olmanıza çok sevindimkan sulandırıcıları kullanıyor musun hala bir ara çok sıkıntın olmuştu bırakacaktın geçti onlar dimi? Ben de iyiyim çok şükür 2 ekimde randevum onu bekliyorum. İlk doz biontech i oldum 2 hafta önce. Şimdi de evden çalışıyorum öyle yani zaman geçiyor yavaş da olsa
Benim de vajinamda ağrı var artık alıştım normal geliyor doktor kontrol etti birşey yok olacak o ayrı normal dedi. Belim çok ağrıyor sırt üstü yatınca kalkamıyorum:) Çok ağırlaştim son aylarımmış gibi. Son aylarda ne Olucaz bilmiyorumBenimki belkide bakteriden ağrıyordu ama Dr büyüme ağrısında olabilir dedi haliyle rahim genisliyor büyüyor ara ara yine hissediyorum ağrı batma böyle çekilme tarzında bir sonraki randevuyu bekliyorum inşallah herşey yolundadır.rabbim yardım etsin ben yürümeyi unuttum desem yeridiryürüyüşün bile bı tuhaflasti
Aynı ben, senin haftalarında ben de inanılmaz kasık ağrısı yaşadım idrar verdim meğer enfeksiyon olmuş korkuttu beni Dr erken dogurursun hemen kadın dogumcuna git diye apar topar gittim monurol verdi bana da. Sanki şimdi az az tekrar ağrı başladı. Ayda bir monurol içiyorum resmenYanma falan bendede yoktu baktım kaşık ve vajen bölgesindeki ağrım gün boyu geçmedi dedim bu işte bı terslik var gebe olduğundan beri zaten idrarımda kanama enfeksiyon vardi hallermistik.riske atmadım Dr gittim idrar baktırdım bakteri çıktı monurol verdi yine içtim bol su içiyorum inşallah geçer ama o ağrı kalmadı şu anki arada bı oluyo oda sanırım rahmin ve bebeklerin büyümesinden.
amin canım inşallahSağol kuzum benim Allah razı olsun hepsi içinvalla bizde çok mutlu olduk o kadar bekledik uğraştık allahim ins ikisinide sağ salim taktırmak ins Rabbım hepimizin yavrularımizi hayirlisiyla kucagimiza almamızı nasip etsin inş siz karar verdinizmi test için ne yapacaksınız
Olsun sen yinede baktır ben her gittiğimde baktiriyorum hem tahlil hem kültür varsa erkenden önlem alayım diye.Geçmiş olsun canımGebeliğin başında idrar tahlili yapmıştık yoktu ama sonradan mı oldu acaba dedim. Benim öyle sürekli değil bol su içiyorum o zaman pek olmuyor da sabah ilk kalktığımda daha çok oluyor idrarı yaparken olup geçiyor yada fazla tuttuysam ağrıyor yine de gittiğimde bir daha tahlil isteyeyim bakalım varsa bir şey çıksın. Çok sağ ol
Benim boyum zaten kısa yiriyebilecegimi zannetmiyorum eşim hastanede hasta arabasıyla taşır artık hastane harici adım atmıyorum zaten.brbis alışverişi yapmak istiyorum ama hem pandemi hem Dr gezme sakın dedi mecbur netten yapacağım artık.hep merak ediyorum uzun boylu kişiyle kısa boylunun hamileliği cokmu farklı oluyor bende şimdiden nefes almakta zorlanıyorum belki atlattigim koronadanBenim de vajinamda ağrı var artık alıştım normal geliyor doktor kontrol etti birşey yok olacak o ayrı normal dedi. Belim çok ağrıyor sırt üstü yatınca kalkamıyorum:) Çok ağırlaştim son aylarımmış gibi. Son aylarda ne Olucaz bilmiyorum
Fotokobimi buldum aynı ben valla 3aylik gebelikte 3monurol içtim her ay monurolla aşk yaşıyorumAynı ben, senin haftalarında ben de inanılmaz kasık ağrısı yaşadım idrar verdim meğer enfeksiyon olmuş korkuttu beni Dr erken dogurursun hemen kadın dogumcuna git diye apar topar gittim monurol verdi bana da. Sanki şimdi az az tekrar ağrı başladı. Ayda bir monurol içiyorum resmen
Merhaba hangi hastane de aşılama oldunuzCanım benim sebepsiz olmadı 1.5 yıl oysaki ilk gebeliğim 1. Ayda olmuştu.. sonra içime doğdu acep dedim aşılama olacam da ikiz mi olacak cidden öyle oldu aşılama yaptırdım ikiz oldu
bende var canim doktorun odasinda 150ye çıkıyor kardiyolojiye yönlendirdi. ekg cekildi holter icin randevu gününü bekliyorum. ilk gebeliğimde de olmustu her sey kontrol edildi sonuçta bir sıkıntı çıkmadı ilaç da verilmemişti.Kızlar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor dün gece uyuyamadım çarpıntıdan. Aranızda böyle olan var mı?
bence boyun illaki etkisi varBenim boyum zaten kısa yiriyebilecegimi zannetmiyorum eşim hastanede hasta arabasıyla taşır artık hastane harici adım atmıyorum zaten.brbis alışverişi yapmak istiyorum ama hem pandemi hem Dr gezme sakın dedi mecbur netten yapacağım artık.hep merak ediyorum uzun boylu kişiyle kısa boylunun hamileliği cokmu farklı oluyor bende şimdiden nefes almakta zorlanıyorum belki atlattigim koronadan
Memorial diyarbakırMerhaba hangi hastane de aşılama oldunuz