2022 ikiz annesi olacaklar

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişlerin

Aynen canım benim tabi hersey bebisler için ama gerek kalmazsa dediğin gibi onlara birsey alırsın nede olsa bol bol para gidecek kuzum bende 14+4 verdim kanim bana 16 ya kadar zaman var demişti de o yüzden sanada sorun olmaz dr yaptır derse hemen iletişime geçersin olur biter

Vajinal de 1 kere geçirdim kuzum ya, yemyeşil akıntım oldu. Ona da fitil Kullandım.

Kızlar bir şey soracağım doktor ense kalınlığı normal dedi bebeklerin burun kemiği falan.. zeka testine gerek var mı artık ben istemedim detaylı ultrasona gireceğim ama ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar bir şey soracağım doktor ense kalınlığı normal dedi bebeklerin burun kemiği falan.. zeka testine gerek var mı artık ben istemedim detaylı ultrasona gireceğim ama ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende yaptırmadım testlerin hiç birini detaylıyı bekledim çok şükür detaylımız da temiz çıktı doktorlar takıyor tarama testlerine ultrasonda en ufak bişey görse yaptıracaktım ama iyi deyince vazgeçtim burun kemiği kalp beyin ense vs herşeyi normal çıktı çocukların

benim doktorum da ense ve burun normal diyerek baska seylere gerek görmedi. ama yüzde yüz bilemeyiz tabiki secim sizin diye bilgilendirdi. biz daha fazla arastirmaya gerek duymadik nasip diye. sapasaglam olup dogumda veya sonrasinda da engelli kalabilir Allah korusun dua etmekten baska bir çaresi yok bence.

Ben de razıyım :)) oğlumda 25 kilo almıştım ama 55 'le hamile kalmıştım 1 yaş doğum gününde 55 tim:)veriliyor yani. Hele ikiz bakmaktan yemek yemeye vakit mi kalacak veririz.

Bugün kontrole gittim her şey yolunda bebekler tombul tombul büyüyorlar:) çırpıntıyı sordum. Kansızlıktan olur ikiz bebeğe kan yetişmiyor tek gebelik gibi değil kan ilacını günde bir taneden 2 ye çıkar dedi.

Tam nifty sonuçlarını beklerken, dün az ama kırmızı kanamam oldu. 10gun once de olmuştu ama dünkinin devamı geldi, geceden beri ara ara kırmızı renk kan geliyor. Korkumdan kalkip bakamiyorum artik. Sabah kontrole koşacağım. Düşük yapiyorsam bile durduramazlardi geceden hastaneye gitseydim. Progestan iğnemi dün yaptırmıştım zaten. Progestan fitil de kullanıyorum. Kanamaya engel olacak bunlardan başka da ekstra bir müdahale yok bildiğim kadarıyla. Tam da artik 4.aya girmiştik.

İkiz gebeliklerde biri rahimde tutunduğu yeri birakirsa ve vücut dışına kendiliğinden atilmazsa, kürtaj olmak zorunda kalinca diğer bebek işlemden zarar görüyor mudur? Hiç çevrenizden bu tarz bir yaşanmışlık duydunuz mu hanımlar?

evet canım hemde ne para gidecek çifter çifter maşallah :) sağlıkları yerinde olsun bütün gidecek paralara razıyım sabah eşimle yine konuşuyoruz o gerek yok diyor herşey yolunda iken neden kurcalıyorsun diyo :) tamam dedim kurcalamayalım ama yine tüp bebek doktoruma soracağım tabiki :)

Ben de razıyım :)) oğlumda 25 kilo almıştım ama 55 'le hamile kalmıştım 1 yaş doğum gününde 55 tim:)veriliyor yani. Hele ikiz bakmaktan yemek yemeye vakit mi kalacak veririz.
Aynfn başka bı topikte arkadaş şimdiki aklım olsa herşeyi yerdim aldığım kilo gitti şimdiki kosturmaktan diyor.insallah şöyle 36.haftalari falan bı görürüz tetonoz aşısı olucakmisin?

gecmis olsun aklina hemen düşük getirme hepimizin kanamasi oldu kimse düşürmedi çok şükür. eğer bebek bir sekilde gelisimi durdurursa kendi kendine yok oluyor ilk gebeliğimde 5. haftada oldu. plasenta ayrılınca ne oluyor bilmiyorum

Geçmiş olsun canım aklına kötüyü getirme benim doktor ikizlerde yüzde 40 kanama olur demişti normal sayılıyor demişti inşallah seninn de normal bi durumdur

Sağolun. Kendi kendine yok olacak haftayı da geçmişiz, ben de ona üzüldüm. Baya CRL uzunluğu 8cm e yakın çıktı.

Geçmiş olsun canım aklına kötüyü getirme benim doktor ikizlerde yüzde 40 kanama olur demişti normal sayılıyor demişti inşallah seninn de normal bi durumdur
Bebeklerden biri kanamış ama plesantadan ayrılmamış. 9ay yatar yine de bir daha bu korkuyu yaşamak istemem artık. Tüp bebekte iki embriyo başta iyi oluyor da sonradan böyle inletiyor insanı. 5. Tup bebek denememdi, tutacağını bilsem tek koydurturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…