2022 ikiz annesi olacaklar

Aaa o bana da oluyor o zaman emin olamıyordum çok sağ ol canım benim hatta bi kere gece sırt üstü yatmışım farketmeden öyle bir hisle uyandım döndüm hemen 😇 ay yerim o minnoşları ben 💙 peki seninde arada karnına batma gibi ağrı oluyor mu yada ani hareket yapınca böyle cız ediyor mu gece dönerken de olabilir… Sürekli değilse sorun olmaz demişlerdi ama yine de korkuyorum bazen
Karnıma olmuyor ama benim de vajinamda ağrı var doktor normal dedi. Hep var yani alıştım artık. Insan mutlu oluyor hareket hissedince. Rahatsiz edince tepki veriyorlar 😂🤭🤭

Aslında yiyecek ekmeği varsa hersekilde geliyor bebisler yoksada biz ne yaparsak yapalım engel olamayız.sadece tedbir alıyoruz ama işte Dr görüşleride farklı biri yapılsın derken diğeri gerek yok diyor.benim 15.haftada 35mm çıktı rahim uzunluğu Dr gayet iyi dedi araştırdım 40. 50 mm normali diyor guvenmekten başka çaremiz yok birşey olmaz inşallah rabbime emanet
Aynen öyle bir doktor da progestan seklajla aynı etkiyi yapıyor demişti. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha emanet ne yapalım artık umarım hepimiz için güzel olur her şey 🙏

Ki
Panikatak hastasıyım 😑 ilerlemiş durumda hemde
Aa geçmiş olsun canım dusunmemeye çalış bende araştırdıkça korkuyorum şimdi bıraktım Araştırmayı falan malum Google bazen felaket tellali gibi.saglikla alacağız evlatlarımızı insallah

Karnıma olmuyor ama benim de vajinamda ağrı var doktor normal dedi. Hep var yani alıştım artık. Insan mutlu oluyor hareket hissedince. Rahatsiz edince tepki veriyorlar 😂🤭🤭
Ay evet benim de tam karnım değil alt tarafları kasıklar gibi daha çok aman bir şey olmasın da katlanırız 🥰 Evet ben de çok mutlu oldum sen deyince çok sağ ol 😂💙

Ki

Aa geçmiş olsun canım dusunmemeye çalış bende araştırdıkça korkuyorum şimdi bıraktım Araştırmayı falan malum Google bazen felaket tellali gibi.saglikla alacağız evlatlarımızı insallah
İnşallah kuzum inanır mısın usg ye girerken kalbim duracak gibi hani daha evvel kayıp ettiklerim den dolayı da bir korku var zaten tetikliyor usg den çıkıyorum bu sefer hep bebeklerime bakmak istiyorum hergun onların iyi olduğunu görmek bilmek istiyorum

Doktora diyorum bise olmaz diyor zaten ne desem bise olmaz diyor kabizim diyorum şu iç diyor 3 lt içiyorum diyorum daha çok iç diyor
Geçen gün bana da ilk defa oldu kabızlık gerçekten çok kötü bir şeymiş hamilelikte oluyormuş maalesef 🙁 eşim bol su ve zeytinyağı içirdi bir kaşık denk mi geldi bilmiyorum ama işe yaradı dene istersen canım

Geçen gün bana da ilk defa oldu kabızlık gerçekten çok kötü bir şeymiş hamilelikte oluyormuş maalesef 🙁 eşim bol su ve zeytinyağı içirdi bir kaşık denk mi geldi bilmiyorum ama işe yaradı dene istersen canım
Neler denedik bilseniz erik suyu muydum erik kurusu zeytin yag su hep sebze meyve falan ama yok bana mısın demiyor devam ediyor

İnşallah kuzum inanır mısın usg ye girerken kalbim duracak gibi hani daha evvel kayıp ettiklerim den dolayı da bir korku var zaten tetikliyor usg den çıkıyorum bu sefer hep bebeklerime bakmak istiyorum hergun onların iyi olduğunu görmek bilmek istiyorum
O korku hepimizde mevcut bende diğer randevu gününü iple çekiyorum şimdi daha hareketlerinde hissedemiyoruz ya.acaba birseymi oldu diye lavaboya bile korkarak gidiyorum kanama falan görürüm diye ama çokta düşününce yıpranıyor uz.onuncu haftamda kovide yakalandım zaten içimde hep bı vicdan azabı acaba bı zararı dokunur mu diye.ama rabbim korusun diyorum başka elden gelen birşey yok.dusuklerinmi var oncesinde

Kızlar pazar gününden beri ara ara sanki adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrım oluyor. Dün doktor kontrol etti bir sıkıntı yok şimdilik perşembe günü randevunda gel vajinal bir bakalım dedi. Aranızda böyle ağrılar yaşayan var mı ?

Neler denedik bilseniz erik suyu muydum erik kurusu zeytin yag su hep sebze meyve falan ama yok bana mısın demiyor devam ediyor
Hormonllardan oluyor benimde acayip siskinligim var hamilelik göbekte değil midede belli oldu benim midem çok sis bagirsak ve sindirim sistemi yavaşlıyor.marul salatası ye bol üstüne suic ogunlerinde.ben hergun sabah üç kuru kayısı yiyorum üstüne ılık su bazen oluyor ama yinede kurtarıyor.incir zeytinyağına köy beklesin ye.

Kızlar pazar gününden beri ara ara sanki adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrım oluyor. Dün doktor kontrol etti bir sıkıntı yok şimdilik perşembe günü randevunda gel vajinal bir bakalım dedi. Aranızda böyle ağrılar yaşayan var mı ?
Bir haftadır var bende kasıklarımda alta vajene vuran ağrı.belim zaten beş dk dursam mutfakta ayakta çatlıyor şimdiden böyle olmamali ya kendimi çok kasıyorum bilmiyorum.ama ben Dr gittim idrarda bakteri çıktı kasık ağrısı belki ondandi.ama yine batar tarzda var

Bir haftadır var bende kasıklarımda alta vajene vuran ağrı.belim zaten beş dk dursam mutfakta ayakta çatlıyor şimdiden böyle olmamali ya kendimi çok kasıyorum bilmiyorum.ama ben Dr gittim idrarda bakteri çıktı kasık ağrısı belki ondandi.ama yine batar tarzda var
Benim ayakta durunca bel ağrım 5. Haftadan beri var ama kasık ağrısı ile birlikte durup dururken yeni oluyor insanda ister istemez geriliyor. Vajina ağrısını duymuştum ama benim hamile bir arkadaşım bahsetmişti. Dediğin gibi şimdiden böyleysek son aylarda nasıl olacağız Allah yardımcımız olsun 😬

Benim ayakta durunca bel ağrım 5. Haftadan beri var ama kasık ağrısı ile birlikte durup dururken yeni oluyor insanda ister istemez geriliyor. Vajina ağrısını duymuştum ama benim hamile bir arkadaşım bahsetmişti. Dediğin gibi şimdiden böyleysek son aylarda nasıl olacağız Allah yardımcımız olsun 😬
Benimki belkide bakteriden ağrıyordu ama Dr büyüme ağrısında olabilir dedi haliyle rahim genisliyor büyüyor ara ara yine hissediyorum ağrı batma böyle çekilme tarzında bir sonraki randevuyu bekliyorum inşallah herşey yolundadır.rabbim yardım etsin ben yürümeyi unuttum desem yeridir🤭yürüyüşün bile bı tuhaflasti

Benim de oluyor ya tam adet gibi değil de batma gibi 🤷🏼‍♀️

İdrarda bakteri olunca da mı ağrı oluyor kuzum benim de bazen idrarı yaparken kasıklarımda ağrı oluyor ama yanma yok diye bir şey yoktur diye düşünmüştüm 🙁

X