2022 ikiz annesi olacaklar

Size onerildimi serklaj kaçıncı haftada kaç çıktı ?
Bana daha gebeliğin en başında doktorum 4. Ayda açılma olmasa da serklaj yapıcaz dedi. Sonra bir çok doktora danıştım. O doktoru bıraktım. Başka doktora devam ediyorum perinatoloğa da gittim ikisi de hiç açılma kısalma vs yok geçmişte serklaj gerektiren bir hikayen yok serklaja gerek yok dediler. Suan 5. Aydayım doktor ölçüm yapıyor kontrollerde bana söylemiyor cm olarak yalnızca hiçbir sorun yok diyor.

Ay çok şükür evet başlarda hepimiz için zor oldu nedense kanamalar falan ama şuan daha sakin geçiyor göbek büyütmece gerim gerim geriliyorum 16+2 deyim canım Bir erkek bir kızmış benim başta çok erken iki kız demişti ama değilmiş panorama testi sonucunda belli oldu diğer sonuçlar da güzel çıktı çok şükür muayene günü gelse de görsek artık diye bekliyorum

Aslinda en iyisi bende devam oksapar ve progestan fitil progestan iğneyi biraktirdilar.bu gittiğimde sorayım zararı olmazsa devam etmek istiyorum.0 risk ve önlem her zaman iyidir.
Fitile de devam ediyorum. Senin kaç haftalık? Yani gerçekten ne bir kanamam ne bir kısalma ne de pıhtılaşma vs. Var ama devam et dedi. O öyle deyince ben de gönül rahatliyla devam ediyorum.

Fitile de devam ediyorum. Senin kaç haftalık? Yani gerçekten ne bir kanamam ne bir kısalma ne de pıhtılaşma vs. Var ama devam et dedi. O öyle deyince ben de gönül rahatliyla devam ediyorum.
Ben de günde 1 tane progestanı hap olarak alıyorum fitil olayına alışamadım başlarda kanama olunca hep ağızdan aldım doktora da sordum tamam olur dedi öyle devam

Aynen öyle kabus gibi günlerdi.şimdi rutine bağladık keyfini çıkarıyoruz bu güneri de gördük çok şükür. Bir kız bir erkek harika yaa çok tatlı ben de ayın 7 sinden perinatoloğa gidicem son kez ordada herşey yolunda çıkar umarım hareket hissediyor musun bu arada

Yarın 16+0 olacağım inşallah.ben iilaclarin faydalı olduğunu düşünüyorum eziyeti biz cekiyoruzda önemi yok yeterki sağlıkla hayırla gelsin bebisler.

Ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım. Doğumdan sonra fobim var oraya birşey koyamam diyordum.öyle bir alıştım ki gelip geçerken koyuyorum fitili valla

İnşallah canım hep güzel ilerlesin detaylı ultrason için mi gideceksin çok merak ediyorum onu Benim hiç çocuğum yok o yüzden çok sevindim bakalım birbirleriyle iyi anlaşırlar inşallah ya arada böyle ufaktan birşeyler oluyor gibi ama erken mi bilemiyorum senin başlamıştır dimi? Nasıl oluyor o his kuzum?

Yarın 16+0 olacağım inşallah.ben iilaclarin faydalı olduğunu düşünüyorum eziyeti biz cekiyoruzda önemi yok yeterki sağlıkla hayırla gelsin bebisler.
Bence de öyle alıştık artık zaten yalnızca göbeğimede iğne yerleri sertlik oluyor yumuşak yer bulmakta zorlanıyorum o yüzden proluton istedim haftada bir kalçadan iyi oluyor. Oksapar tek göbekten devam

Serklejda riskliymis sanırsam erken doğumu tetikler gibi.ama serklaj yaptırıp bebeğini kucaginaalan çok anne var.insallah hiç gerek kalmaz.gunluk hayatta dikkat ediyormusuniz hareketlerinizi Dr bı önerisi oluyormu ayakta kalma gibi

Ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım. Doğumdan sonra fobim var oraya birşey koyamam diyordum.öyle bir alıştım ki gelip geçerken koyuyorum fitili valla
Hahaha bu da çok güzelmiş benim bir düşüğüm olmuştu onda hep fitil olarak kullanmıştım da kötü anıları hatırlatıyor sanırım psikolojik Tabi karaciğerim ne hale gelecek böyle ağızdan alıp durursam bilemiyorum bebişler sağlıklı olsun da

Zorla hareket ettiriyorum ben sırt üstü yaterken karnıma elimle hafif vuruyorum bir-kac saniye sonra hareket ediyorlar kayar gibi ya da pıt pıt gibi hareketler oluyor :))

Zorla hareket ettiriyorum ben sırt üstü yaterken karnıma elimle hafif vuruyorum bir-kac saniye sonra hareket ediyorlar kayar gibi ya da pıt pıt gibi hareketler oluyor :))
Aaa o bana da oluyor o zaman emin olamıyordum çok sağ ol canım benim hatta bi kere gece sırt üstü yatmışım farketmeden öyle bir hisle uyandım döndüm hemen ay yerim o minnoşları ben peki seninde arada karnına batma gibi ağrı oluyor mu yada ani hareket yapınca böyle cız ediyor mu gece dönerken de olabilir… Sürekli değilse sorun olmaz demişlerdi ama yine de korkuyorum bazen

Öyle dedi doktor da. Fitili ve proluton kullanıyorum çalışmıyorum ben daha önce bir düşüğüm oldu o zaman işi bıraktım. Evde olduğum için zaten hiç kendimi zorlamıyorum. Biraz iş yapsam biraz uzanıyorum. Kendim böyle dikkat ediyorum. Bu serkalaj konusu benim de çok kafami karıştırdı aylarca ne karar vericem diye kafayı yedim. Sonuç olarak yaptırmadım. Yaptırmadigimdan dolayı birşey olursa kendimi affetmem. Çok zor bir karar ama her doktor başka birşey söylüyor karar bize kalıyor.

Kızlarrr müslin ihtiyacınız varsa aklınızda bulunsun trendyoldan aldım baya güzeller

Eklentiler

• 63BF0B62-5D9A-49FF-BF10-FCFEC7A88625.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 44
Aslında yiyecek ekmeği varsa hersekilde geliyor bebisler yoksada biz ne yaparsak yapalım engel olamayız.sadece tedbir alıyoruz ama işte Dr görüşleride farklı biri yapılsın derken diğeri gerek yok diyor.benim 15.haftada 35mm çıktı rahim uzunluğu Dr gayet iyi dedi araştırdım 40. 50 mm normali diyor guvenmekten başka çaremiz yok birşey olmaz inşallah rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…