2022 ikiz annesi olacaklar

bence boyun illaki etkisi var 155im ilk gebeliğim de bu da cok zoe geciyor agri reflu çarpıntı nefes alamama organlar çok sıkışıyor gidecek hicbir yer yok
Ay sorma ya ben de 1.64üm ama bacaklarım uzundur vücudum çok uzun değil midem yukarda toplandı şimdiden yer yok Herkes ama sen çok minnaksıııın nasıl taşıcaksın diyip duruyor allah kolaylık versin bize Benim bi arkadaşım vardı 1.80 hamilelikte çok rahattı çocuk dikine bile durabilir bir sürü yer var
Kızlar 12+6 cinsiyet belli olur mu doktor söyledi ama küçük daha dedi
Belli olabilir kuzum bebeğin pozisyonu önemli gösterirlerse sanırım denk gelmesi gerekiyor görüntünün bir de doktorun tecrübesi de önemli tahminde mi bulundu doktorun?

Kuzum birinin pozisyon görünür şekildeydi biri arkasını dönmüştü görünen erkeğe benziyor dedi tecrübeli doktor ama sanki sormam hoşuna gitmedi tüp bebek uzmanı sağlıklı olsun dedi önce daha küçük dedi geçiştirdi

Kızlar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor dün gece uyuyamadım çarpıntıdan. Aranızda böyle olan var mı?
Bende genelde kahvaltıdan yemeklerden sonra oluyor bi yarım saat içerisinde geçiyor beni de korkuttu ama nette araştırdım hamilelerde olabileceği yazıyor randevuda sorcam artık. Tansiyonum düşmüş oluyor her seferinde ölçüyorum sanırım bundan kaynaklı

Aaa çok ilginç canım benim doktorum 10+4te sormadığımız halde tahminde bulunmuştu acaba cinsiyetçilik yapacağınızı mı düşündü tabiki sağlıklı olsun önce de insan merak ediyor ne var bunda

16da netleşir canim 12de soylenip sonradan degisen o kadar cok kisi var ki böylesi daha iyi olmuş. 16da giderken yarim saat once tatli bisey ye hareketlensinler

Doktora gidicem bugün soyliycem bakalım. Korktum ben de biraz fazla oldu bu ara

Ben de nefes nefese kalıyorum. Kilolu kaldım hamile 7 kilo aldım 5 Ayda kilo da yapıyor biraz. Hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da biz yuvarlanmaya razıyız

Ben de araştırdım normal yazıyor evet. Aşı da oldum da biraz korktum bakalım sorayim doktora yine de. Ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz?

Ben de araştırdım normal yazıyor evet. Aşı da oldum da biraz korktum bakalım sorayim doktora yine de. Ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz?
Ayda bir gidiyorum. Valla aşıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben ikisini de oldum ilkinden sonra detaylıya girdim her şey yolundaydı çok şükür. 2 hafta sonra diğer kontrolüm sorunca bana da haber verirsen sevinirim

Evet canım heralde öyle düşündü hani insanlar zorlukla sahip oluyor bunlar cinsiyete mi bakıyor diye ama merak ettim normal değil mi... tahminde bulundu zaten kuzum erkeğe benziyor biri dedi öyle işte sizin tahmin doğru çımtı mı

Bizim çok erkendi birini net görmüştü o tuttu da birinden pek emin olamamıştı o tutmadı canım iki kız dedi bir kız bir erkekmiş Değişebiliyor tabi ama senin neredeyse 13 haftalık o yüzden daha iyi tahmin edebilirdi merak etmen normal bence gayet kafana takma unutur zaten bir dahaki gittiğinde kendi söyler

inş sizinde öyle olurda ikisinin tadına bakmış olursunuz yani aynen sen embrıyona pgt yapmıssın ultrasondada birşey cok şükür çıkmamiş bilemedim biraz boşuna gibi ama keşke dr kesin birsey dese benim ilk gittigim oyleydı bilimsel konusuyordu bu gittigim gereklerini anlattı tabi maddiyat sordu sonra o zaman yaptırın dedi ins tup bebk dr kesin birsey derde sende ona göre yol alırsın canım benim

Çok saol canım inşallah dediğin gibi olur bakarız ikisinin de tadına :) şimdiye kadar ne dedilerse yaptık bunu da yaparız maddi açıdan tabiki fazladan para vermek sarsar ona vereceğim parayı bebişlerime harcarım daha güzel şeyler alırım :) bunun bir süresi var mı peki kuzum biliyor musun bugün 13 haftalıklar doktora gittiğimde 15+2 olacaklar geç kalmış olmam diymi?

bence boyun illaki etkisi var 155im ilk gebeliğim de bu da cok zoe geciyor agri reflu çarpıntı nefes alamama organlar çok sıkışıyor gidecek hicbir yer yok
Aa aynıyız bende 155 im benim gibi küçük ikiz annesi varmı derken seni buldum inşallah zorlanmayiz rabbim bı kolaylık verir kaç kg aldın?

Ben de nefes nefese kalıyorum. Kilolu kaldım hamile 7 kilo aldım 5 Ayda kilo da yapıyor biraz. Hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da biz yuvarlanmaya razıyız
Aynen benim ve eşimin hiç kilo takıntısı yok ben sadece şeker falan çıkar diye teruddut ettim yoksa kilo alınır verilir hiç sorun değil valla son aylar ne bulsam yiyecem zaten küçük dogacaklar hiç değilse az kilo aldıran ölürsem ne mutlu.20 kiloya razıyım ben toplamda

Benim doktor cinsiyet söyleyeni sevmiyor canım onu anladım hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsunlar

Merhaba güzel anneler bende ikiz annesiyim tek beklerken süpriz bir şekilde 6. Haftada iki kese gördük. Bir oğlum var 5 yaşında. Bugün doktora gittim birisi kesin erkekmiş diğeride kesin değil ama kıza benziyor dedi. Saglıkla gelsinler. Herkes sağlıklıca kucağına alır inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…