- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.461
Canim bana dokroe her önünden once 1mm ver dedi. Bir arkadas 1mm yi mamaya da koyup verebilirsin dedi. Ben oyle yapiyorjm. Icinde şırınga cikiyor her öğünde 1mm çekip mamaya koyuyorum. Cok rahat ediyor cocuk.Mama hipp kullanıyoruz,kıza iyi geldi oğlan kakada sorun ysşadı. Oğlana kuvozdeki manasına döndük evolvia ,iyi geldi şimdilik. Oğlum çok gazlı ,ara ara sancısı tutuyor ve çok ağlıyor. Sab simplex metsil nurse Harvey hiçbiri iyi gelmedi. En son Dr mommys bliss önerdi ,dün başladık bakalım. Sancısı tuttuğunda karnına sıcak havlu koyuyorum ekstra. Biteceği günleri iple çekiyorum...çok acı çekiyor gibi.
Bu arada bu ölçekleri bir türlü çözemedim,bi çay kaşığı diyor yanında 5 ml yazıyor,5 ml neredeyse yarım çay bardağısen ne kadar veriyorsun canım ??
Anne den mahrum birakilmamali kucakta buyur diyor4,5 aylıkken yavaştan başladım 5 gündür de uyguluyorum. Biz bu şekilde yapmazsak kendimize vakit ayiramicaz esimizle oturup bi kahve bile icemicez tek olsa yapılır ama 2 bebekle zor yani. Doktorunuz neden onermiyoki merak etti
Bizde birini bulduk eylulde basliycak, fiyati o zmn konusuruz dedi. Bel agrisi cok kotu, bizim biri hep kucak istiyo belim pert oldu , kadin da 50 yasinda yapabilir mi bilemedimBen 1 aydır bu muhabbetlere tanık oluyorum canım. Türkler burunlarından kıl aldırmıyor..yabancılar desen fiyatları uçurmuşlar. Ben de en son 6000 artı sigortaya bi hanımla anlaştım Bayram sonrası için. Ki ben de evde olucam. Ertesi gün TLF da bana demesin mi çocuklar büyüdükçe zorlaşır fiyat artar,bikaç ay sonra fiyat artacak bilginiz olsun diye ben tekrar masaya mı oturucam bikaç ay sonra ne diyorsunuz siz dedim,iyi hadi 5-6 ay sonra arttırırız demesin mi yorulduuum. Şeytan diyo tek başına bak....ahh şu belim ağrımasa ...
Ayy deneyeyim ben de sık sık vermeyi oğlan helak oluyor ağlamaktan...asıl sıkıntı gazdır inşallah. Başka bişey çıkmasında.Canim bana dokroe her önünden once 1mm ver dedi. Bir arkadas 1mm yi mamaya da koyup verebilirsin dedi. Ben oyle yapiyorjm. Icinde şırınga cikiyor her öğünde 1mm çekip mamaya koyuyorum. Cok rahat ediyor cocuk.
O yaştan ziyade enerjiye bakıyor,enerjikse bakar. Benimki de 50 yaşında enerjik gibi ama bakalım nasıl çıkacak. İnşallah gönlünüze göre biri olur.Bizde birini bulduk eylulde basliycak, fiyati o zmn konusuruz dedi. Bel agrisi cok kotu, bizim biri hep kucak istiyo belim pert oldu , kadin da 50 yasinda yapabilir mi bilemedim
Aynen canm Bn 2 tane aldım.İki tane almak lazım sanırım
evet bizim yaptiklarimiza benziyor sabah 7 bucuk en gec kalkis biri uyaninca oburunu de uyandiriyorum her uykuda boyle. sabah bir bucuk saatt uyku sonra 2 sonra 45 dk ama uyabiliyor muyuz hayir daha az uyuyorlar ve gece 6 bucuk 7 gibi zirlamaya basliyolar erken oluyor henuz tam duzenimiz oturmadi. artik rutin bitip uykuya gececegimiz zaman odayi tamamen karartiyorumÖncelikle instgrmda uyku danismanlarinin gonderilerini inceledim başında bekleyerek temas ederek uyutma yöntemiyle yapıyorum emziklerini veriyorum düştüğü zamn dalmakta zorlanirsa anlarını okşuyorum Müslim veriyorum ellerine ona sarılıyorlar youtebeden pış sesi açıyorum bekliyorum uyumalarini doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorumkafama göre takılıyorum uyuyorlar ama bazen hemen bazende ugrastirarak Şimdi uyuttum oğlum ağlamadan 5 dk kızım hafif mızıldanarak 7 dk uyudu Sabah genelde oğlum kalkiyo 6 7 civarı sonra hemen kızımı kaldırıyorum. Kalkmazlarsa en geç 8 e kadar Bn kaldırıyorum 1 buçuk saat sonra 1. Uyku 2 veya 2 buçuk saat sürüyor. 2 saat sonra 2. Uyku yine aynı 2 veya 2 buçuk saat. 2 saat ara 3. Uyku 30 dk max 45 dk sonra 9 da gece uykusu bu şekilde. Gece 2 kere beslenme için kalkıyoruz yiyip uykuya devam ediyorlar. Gunduzleri Bazen 30 dk sonra uyaniyorlar geri uykuya dalmarina yardım ediyorum uyumazsa 20 dk sonra diğerini kaldırıyorum 2 saat sonra tekrar uykuya geçiyoruz. Birde odayı karanlastiriyorum.Bu şekilde ama doğru yapiyormuyum bilmiyorum
bana da birisi 10 bin dedi hı hıKizlar bugun bir bakici adayı aradi. 6500 tl ucret yol ve yemek istedi. Cumartesi çalışmam dedi. Sigorta isterim dedi. Evde yemek yapmam temizliğe karışmam sadece cocuk bakarim ona da yalniz bakmam dedi. Sen de evdesin diye bu ucreti istiyorum dedi.
Yemegi sen yaparsın birlikte yeriz kahvalti vs sizde yerim dedi. Ogle yemegi sizde yerim ama ayrica yemek ucreti de alirim dedi. Nüfusuma geçireyim seni diyecektim. Millet iyice şaşırmış ya.
tek cocuk kucakta bir sekilde buyur de iki imkansiz bence. bi de bebekler halinden memnun degil ki kucakta güya uyku uyuyorlar uyaninca ziril ziril çünkü uykusunu alamamış uyutmaya calissam yine ziril ziril uyuyamiyor çünkü. uyku egitimi denince insanlar kucakta mutlu mesut uyuyp gününu geciren çocukları zorla yataga alistiriyoruz saniyorlar. bence hiçbir anne zaten mutlu olan cocugunu zorla yataga alistirmazAnne den mahrum birakilmamali kucakta buyur diyor
Valla bugun gazi masajla cikardik gaz ilacini da verdim. Cocuk normale dondu. Kasilmalari gecti. Birlikte balkon turu yaptık etrafi inceledi. Hic sesi çıkmadı. Sonra da kucağımda uyuyakaldı.Ayy deneyeyim ben de sık sık vermeyi oğlan helak oluyor ağlamaktan...asıl sıkıntı gazdır inşallah. Başka bişey çıkmasında.
Maşallah canım...bakalım bende mommys bliss i 1 ml şeklinde vermeye başladım öğünlerde,inşallah işe yarar.Valla bugun gazi masajla cikardik gaz ilacini da verdim. Cocuk normale dondu. Kasilmalari gecti. Birlikte balkon turu yaptık etrafi inceledi. Hic sesi çıkmadı. Sonra da kucağımda uyuyakaldı.
Walla bencede tek cocukla konusmak kolay, emzige onay veriyor, doktor olarak hayir diyorum anne olarak evet diyor :) ama emzik almiyolar, nasil alistirabilirim , bu saatten sonra olur mu kizlartek cocuk kucakta bir sekilde buyur de iki imkansiz bence. bi de bebekler halinden memnun degil ki kucakta güya uyku uyuyorlar uyaninca ziril ziril çünkü uykusunu alamamış uyutmaya calissam yine ziril ziril uyuyamiyor çünkü. uyku egitimi denince insanlar kucakta mutlu mesut uyuyp gününu geciren çocukları zorla yataga alistiriyoruz saniyorlar. bence hiçbir anne zaten mutlu olan cocugunu zorla yataga alistirmaz
Umarim yarar canim. Biz ayni zamanda 24 saatte bir biogai de veriyoruz.Maşallah canım...bakalım bende mommys bliss i 1 ml şeklinde vermeye başladım öğünlerde,inşallah işe yarar.
Mama saatinden önce ver canim. Biz oyle yaptik. Ağladığında veriyorum su an sadeceWalla bencede tek cocukla konusmak kolay, emzige onay veriyor, doktor olarak hayir diyorum anne olarak evet diyor :) ama emzik almiyolar, nasil alistirabilirim , bu saatten sonra olur mu kizlar
Bi iki emiyo sonra atiyo agzindan, israr ettikce daha cok agliyor , korseyle geziyorum bu sicakta belim bitik durumdaMama saatinden önce ver canim. Biz oyle yaptik. Ağladığında veriyorum su an sadece
Çok geçmiş olsun,gözünüz aydın..sağlıkla vaktinde gelsinler inşallahKızlar benim erken doğum riskim vardı rahim ağzında hunileşme olmuştu ama çok şükür operasyon .aşarılı geçki ve iyiyim bebişlerde iyi
Ahhh canım kıyamam ,şu bel ağrısı olan ikiz analarına ayrı parçalanıyo içimBi iki emiyo sonra atiyo agzindan, israr ettikce daha cok agliyor , korseyle geziyorum bu sicakta belim bitik durumda
olabilir büyük cocugum 4 aylikken alisti emzigeWalla bencede tek cocukla konusmak kolay, emzige onay veriyor, doktor olarak hayir diyorum anne olarak evet diyor :) ama emzik almiyolar, nasil alistirabilirim , bu saatten sonra olur mu kizlar
Ben ilk baslarda cok mutlu keyifli zamanlarında verdim. Yemek saatinden 1 bucuk saat sonra falan. Attıkça verdim. Sonra alıştırmak icin acıkmaya başladığı zamanlarda verdim. Attıkça verdim. Simdi sadece ağladığında veriyorum. Aslinda cok emzik kullanmak istemiyordum ama ev senfoni orkestrasina donuyor ikisi birden ağlayınca.Bi iki emiyo sonra atiyo agzindan, israr ettikce daha cok agliyor , korseyle geziyorum bu sicakta