2022 ikiz annesi olacaklar

Canim bana dokroe her önünden once 1mm ver dedi. Bir arkadas 1mm yi mamaya da koyup verebilirsin dedi. Ben oyle yapiyorjm. Icinde şırınga cikiyor her öğünde 1mm çekip mamaya koyuyorum. Cok rahat ediyor cocuk.

Bizde birini bulduk eylulde basliycak, fiyati o zmn konusuruz dedi. Bel agrisi cok kotu, bizim biri hep kucak istiyo belim pert oldu , kadin da 50 yasinda yapabilir mi bilemedim

Canim bana dokroe her önünden once 1mm ver dedi. Bir arkadas 1mm yi mamaya da koyup verebilirsin dedi. Ben oyle yapiyorjm. Icinde şırınga cikiyor her öğünde 1mm çekip mamaya koyuyorum. Cok rahat ediyor cocuk.
Ayy deneyeyim ben de sık sık vermeyi oğlan helak oluyor ağlamaktan...asıl sıkıntı gazdır inşallah. Başka bişey çıkmasında.

Bizde birini bulduk eylulde basliycak, fiyati o zmn konusuruz dedi. Bel agrisi cok kotu, bizim biri hep kucak istiyo belim pert oldu , kadin da 50 yasinda yapabilir mi bilemedim
O yaştan ziyade enerjiye bakıyor,enerjikse bakar. Benimki de 50 yaşında enerjik gibi ama bakalım nasıl çıkacak. İnşallah gönlünüze göre biri olur.

evet bizim yaptiklarimiza benziyor sabah 7 bucuk en gec kalkis biri uyaninca oburunu de uyandiriyorum her uykuda boyle. sabah bir bucuk saatt uyku sonra 2 sonra 45 dk ama uyabiliyor muyuz hayir daha az uyuyorlar ve gece 6 bucuk 7 gibi zirlamaya basliyolar erken oluyor henuz tam duzenimiz oturmadi. artik rutin bitip uykuya gececegimiz zaman odayi tamamen karartiyorum

bana da birisi 10 bin dedi hı hı dedim ben de

Anne den mahrum birakilmamali kucakta buyur diyor
tek cocuk kucakta bir sekilde buyur de iki imkansiz bence. bi de bebekler halinden memnun degil ki kucakta güya uyku uyuyorlar uyaninca ziril ziril çünkü uykusunu alamamış uyutmaya calissam yine ziril ziril uyuyamiyor çünkü. uyku egitimi denince insanlar kucakta mutlu mesut uyuyp gününu geciren çocukları zorla yataga alistiriyoruz saniyorlar. bence hiçbir anne zaten mutlu olan cocugunu zorla yataga alistirmaz

Ayy deneyeyim ben de sık sık vermeyi oğlan helak oluyor ağlamaktan...asıl sıkıntı gazdır inşallah. Başka bişey çıkmasında.
Valla bugun gazi masajla cikardik gaz ilacini da verdim. Cocuk normale dondu. Kasilmalari gecti. Birlikte balkon turu yaptık etrafi inceledi. Hic sesi çıkmadı. Sonra da kucağımda uyuyakaldı.

Valla bugun gazi masajla cikardik gaz ilacini da verdim. Cocuk normale dondu. Kasilmalari gecti. Birlikte balkon turu yaptık etrafi inceledi. Hic sesi çıkmadı. Sonra da kucağımda uyuyakaldı.
Maşallah canım...bakalım bende mommys bliss i 1 ml şeklinde vermeye başladım öğünlerde,inşallah işe yarar.

Walla bencede tek cocukla konusmak kolay, emzige onay veriyor, doktor olarak hayir diyorum anne olarak evet diyor :) ama emzik almiyolar, nasil alistirabilirim , bu saatten sonra olur mu kizlar

Bi iki emiyo sonra atiyo agzindan, israr ettikce daha cok agliyor , korseyle geziyorum bu sicakta
Ben ilk baslarda cok mutlu keyifli zamanlarında verdim. Yemek saatinden 1 bucuk saat sonra falan. Attıkça verdim. Sonra alıştırmak icin acıkmaya başladığı zamanlarda verdim. Attıkça verdim. Simdi sadece ağladığında veriyorum. Aslinda cok emzik kullanmak istemiyordum ama ev senfoni orkestrasina donuyor ikisi birden ağlayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…