-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.421
Bende 6 ağustos da başlayacağım anlaştım. Güvenli bağlanma ile ilgili çekincelerim vardı ama başka çarem kalmadı. Ben delirdikten sonra güvenli güvensiz bağlanacak kimseyi bulamayacaklar çünküilk gün 30 - 35 dk ifi 4. gün biri hic aglamiyordu öbürü 10-15 dkya inmisti simdi yataklarina alistirmaya gectik bugun hic aglamayan 10 dk agladi öbürü 20. ikinci uykuda daha da az ağladılar ooyle azalıyor insallah. destek ve temas veriyorum bu arada
Serum fizyolojik tek ise yaramıyor. Benim bir tanesi öyle. Günde 3 kere otri bebe ile cekiyorum burnunu yoksa rahat edemiyor. Ilk korkuyordum şimdi alıştım rutin haline geldi o da alıştıKizlar bebeklerden birinin burnu tıkanıyor agzi acik uyuyor. Gidip bir iki damla serum fizyolojik döktüm burnuna ama değişen bir şey olmadı. Uyuyan dev i uyandırmak da istemiyorum. Yemek saatinde kac damla seklinde bunu yapmalıyım?
Bizimki aglamaktan yoruldugu icin uyuyorciddi uyku problemi varsa 4 aydan sonra uyku ile ilgili bir bilenden destek aliyoruz mevzu bu. benim ikisi de ayakta veya kucakta sallanarak uyuyorlardi. uzuun sure sallayıp uyutuyordum yarim saat sonra uyaniyorlardi. uykularini alamadıkları icin ekstra huysuz oluyorlardi. bende de iki kucak veya 4 ayak olmadığı icin mecbur kaldim
Bende 6 ağustos da başlayacağım anlaştım. Güvenli bağlanma ile ilgili çekincelerim vardı ama başka çarem kalmadı. Ben delirdikten sonra güvenli güvensiz bağlanacak kimseyi bulamayacaklar çünkü
Ben biraz araştırdım kendim vermeye karar verdim bugün 4. Günümuz artık çok aglamiyorlar ama bazen 10 dk bazen 30 dk da anca uyuyorlar cirpiniyorlar yatakta bu normalmi acaba. Birde kendileri uyumaya başlayalı uyku süreleri uzadı 2 -2 buçuk bazen 3 saat uyuyorlarilk gün 30 - 35 dk ifi 4. gün biri hic aglamiyordu öbürü 10-15 dkya inmisti simdi yataklarina alistirmaya gectik bugun hic aglamayan 10 dk agladi öbürü 20. ikinci uykuda daha da az ağladılar ooyle azalıyor insallah. destek ve temas veriyorum bu arada
Hangi yontemle egitim veriyosun cnm ,kucagimda suan anca boyle uyuyor, bittim vallahiBen biraz araştırdım kendim vermeye karar verdim bugün 4. Günümuz artık çok aglamiyorlar ama bazen 10 dk bazen 30 dk da anca uyuyorlar cirpiniyorlar yatakta bu normalmi acaba. Birde kendileri uyumaya başlayalı uyku süreleri uzadı 2 -2 buçuk bazen 3 saat uyuyorlarUykuları geldiği zamn odayı karartiyorum canm daha iyi uyuyorlar bu konuda bilgi verdimi Danışman sana?
Uyku danışmanı nurdem ergün kuzum instagram da. Ücreti ikizler için 2250 tl. Birebir danışmanlık için.Kiminle anlastin cnm, 6 agustos gec degil mi
Öncelikle instgrmda uyku danismanlarinin gonderilerini inceledim başında bekleyerek temas ederek uyutma yöntemiyle yapıyorum emziklerini veriyorum düştüğü zamn dalmakta zorlanirsa anlarını okşuyorum Müslim veriyorum ellerine ona sarılıyorlar youtebeden pış sesi açıyorum bekliyorum uyumalarini doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorumHangi yontemle egitim veriyosun cnm ,kucagimda suan anca boyle uyuyor, bittim vallahi
Gözün aydın canm sağlıkla büyüt inşallah bebislerini. Yardım eden yokmu zor olur sezeryanli eğer tek bakıyorsan bnm kayinvalidem vardı genel olarak o ilgilendi Bn toparlayana kadar.10 güne anca toparlarsinKızlar bende doğum yaptım
İkizler i sarılık bile oldular ,
Sezeryandan bakımlarına yetişemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Sezeryan ım iğleşmedi
Olur bebekten bebeğe değişir 1 gün sonra baslayanda var 2 hafta sonra baslayanda Allah yardımcın olsun inş tez zamanda atlatırsın bu dönemleri5 günlük bebekte gaz sancısı olur mu kızlar ?
Allah bagislasin, gecer birkac gune insallahKızlar bende doğum yaptım
İkizler i sarılık bile oldular ,
Sezeryandan bakımlarına yetişemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Sezeryan ım iğleşmedi
Profil, hesap detaylari, bebegimin dogum tarihi alanini guncelleyinBu doğum yaptığımıxı buraya nasıl kaydediyoruz ben ayın 15 de doğum yaptım
Allahim oncelikle nazardan esirge, masallah, sonra da 2,5 saat uyku bize de nasip et hayirlisi ileÖncelikle instgrmda uyku danismanlarinin gonderilerini inceledim başında bekleyerek temas ederek uyutma yöntemiyle yapıyorum emziklerini veriyorum düştüğü zamn dalmakta zorlanirsa anlarını okşuyorum Müslim veriyorum ellerine ona sarılıyorlar youtebeden pış sesi açıyorum bekliyorum uyumalarini doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorumkafama göre takılıyorum uyuyorlar ama bazen hemen bazende ugrastirarak Şimdi uyuttum oğlum ağlamadan 5 dk kızım hafif mızıldanarak 7 dk uyudu Sabah genelde oğlum kalkiyo 6 7 civarı sonra hemen kızımı kaldırıyorum. Kalkmazlarsa en geç 8 e kadar Bn kaldırıyorum 1 buçuk saat sonra 1. Uyku 2 veya 2 buçuk saat sürüyor. 2 saat sonra 2. Uyku yine aynı 2 veya 2 buçuk saat. 2 saat ara 3. Uyku 30 dk max 45 dk sonra 9 da gece uykusu bu şekilde. Gece 2 kere beslenme için kalkıyoruz yiyip uykuya devam ediyorlar. Gunduzleri Bazen 30 dk sonra uyaniyorlar geri uykuya dalmarina yardım ediyorum uyumazsa 20 dk sonra diğerini kaldırıyorum 2 saat sonra tekrar uykuya geçiyoruz. Birde odayı karanlastiriyorum.Bu şekilde ama doğru yapiyormuyum bilmiyorum
Islem sirasinda sorun olan duymadim ama aramizda serklajin ise yaradigi Iyi sonuclari olan da oldu olmayan da oldu. Siz insallah muvaffak olun, kasilma yoksa korkmayin, dinlenin, su icin. Once 24, sonra 34.haftaya ulasin insallah.Merhaba anneler uzun süredir sizleri takip ediyorum çoğunuz çok şükür anne oldunuz ben bugün 21+1 günlü hamileyim ve bugün kontrolde rahim ağzım 1 cm hatta 9 mm kadar düşmüş yarın serklaj yapılacak fakat Allah korusun işlem sırasında suyun patlama riski var ve işlem yüzde yüz sağlıklı olacak diye bişey demedi eğer Allah korusun erken doğarsa yaşamaz dedi doktor daha önce benim durumumu yaşayan oldu mu dualarınıza ve bilgilerinize çok ihtiyacım var
Allah razı olsun içimi rahatlattınız inş yarında işlem sırasında bu aksilik çıkmazIslem sirasinda sorun olan duymadim ama aramizda serklajin ise yaradigi Iyi sonuclari olan da oldu olmayan da oldu. Siz insallah muvaffak olun, kasilma yoksa korkmayin, dinlenin, su icin. Once 24, sonra 34.haftaya ulasin insallah.