2022 ikiz annesi olacaklar

Bende bir sabah oğlumu ters dönmüş ağlarken buldum nasıl aldığımı bilmiyorum yataktan o günden beri reflü yatağını kullanmıyorum ilk zamanlar odamda park yatak içinde ikisini reflü yatağı sayesinde güzel uyuttum covit olunca odalarına aldım 1 aydan fazladır kendi yataklarında sere serpe yatiyorlar canım reflü yatağında rahat değillerdi kayıyorlardi

Ben gündüz de odayı karartiyorum yapmamam gerekiyor galiba. Birde 30 dk sonra uyanınca birtanesi uykuya donmeyince diğerini kaldiriyormusunuz

Emziren anneler beslenmeyi nasıl yapıyorsunuz sütüm yetmiyor artık mamayi fazla vericem. Emzirdikten hemen sonramı veriyorsunuz yoksa 1 saat sonra falanmi yoksa bi meme bi mama seklindemi gidiyorsunuz.

Allah razı olsun yorumun için nerdeyse 9 mm düşün rahim ağzını çok şükür 2.5 cm çıkardılar ama tabi tehlike geçmiş değil tek sevindiğim benim ağrım olmadı bu duruma sessiz rahim açılma diyorlarmış bari bende in az senin kadar olsaydım Allah'ın izniyle bizde atlatırdık bu günleri

Emziren anneler beslenmeyi nasıl yapıyorsunuz sütüm yetmiyor artık mamayi fazla vericem. Emzirdikten hemen sonramı veriyorsunuz yoksa 1 saat sonra falanmi yoksa bi meme bi mama seklindemi gidiyorsunuz.
Bi meme biri mama ilerliyorum. Kilo alımları düşük olsaydı,meme verdiğimde takviye mama da verecektim hemen memenin akabinde,beklemeden.

Bizimkiler donmeye baslamadilar biraz daha rahatim reflu yatagi konusunda hâlâ ondayiz ama kaldirmam an meselesi cok kayiyolar beli boşa geliyo birinin

Canim merak etme. Benim 3mm ye dusmustu. Hemde ben hic bir sey hissetmemiştim. Tesadufen detayli ultrasonda cikmisti. Serklaj sonrasi 21. Haftadan 33 e kadar gittim. Hatta daha da giderdim de bari bir gün gezeyim dedim o gun dogim oldu. Bebekler 12 gun yogun bakimda yatti. Simdi benleler. Huysuzluk, mizmizlik, kucak isteme dışında hic bir sağlık sorunları da yok:))

Şu mesajlarına nasıl seviniyorum anlatamam valla inşallah sağlıkla bende gelirim o günlere hastaneden çıktım evde yatıyorum sağolsun görümcem geldi bana bakmaya ev işi yemek felan hiç bişey yapmıyorum sadece yemek yiyip yatıyorum sen ameliyat sonrası ne kadar süre yattın ve kontrol için her hafta doktora gitmişmiydin

Ikizde ev isi istemek bana fazla geliyor, ben anne olarak ne kadar yapabiliyorum ki o kadin hem cocuk bakip hem de is yapsin ama sizde yer yemek ucreti alirim da neymis ya!!
Sigorta+5000/6000, haftada 5 gun cok de normal fiyat ama senin adaybakiciliga degil yarenlige geliyor adeta. Hangimiz ise gidip kahvalti yapiyoruz?

Ben gündüz de odayı karartiyorum yapmamam gerekiyor galiba. Birde 30 dk sonra uyanınca birtanesi uykuya donmeyince diğerini kaldiriyormusunuz
evet uyandiriyorum. cunku uyandirmazsam birbirlerini yakalayamazlar bir sonraki uykuda. yakalayamazlarsa once birini uyutup sonra digerine gecince once uyuttugum sesten uyaniyor. oda karartmasini desteksiz uykuyu iyice ogrendiklerinde yavas yavas azaltıyoruz

masallah canm ama korseni sakin sıkma sonradan rahim sarkmasi veya idrar tutamama gibi seylere sebep oluyormuş benm doktorum 40 gun yasakladi korseyi

masallah cokk iyi boyle devam benmkiler ilk seferinde yikti ortaligi cunku sallanmaya fena alismislardi. bir de emzik almıyorlar. suanda bir tanesi 5-10 dkda bir tanesi 10-15 dkda uykuya geciyor. aglamiyorlar ama son ses sikayet edip bagiriyorlar bazen. bugun oglen gık etmeden uyudular oyle karışık gidiyoruz

Kizlar bebekler gozle takip etmeye ne zaman başlarlar cingirakli bir oyuncak alip gözlerinin önüne getiriyorum sağa sola oynamıyorum biraz bakiyorlar ama ilgileri azaliyor hemen. Bu normalde kacinci ayda yapilmasi gereken bir sey? Zeka kartlarına da biri mesela hic tepki bile vermiyor. Tutmaya çalışmaları gözle takip etmeleri vs ne zaman oluyor?

Bir de biz gelişimlerini duzeltilmis aya göre mi degerlendircez yoksa dogum zamanındaki aya göre mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…