2022 ikiz annesi olacaklar

Isimleriyle özdeş desene

Seni bekliyorum bende, peki aldigin yerden memnun musun ? Bir de ağlamalar nasıl kaç dk sürüyor mesela? Benim cocuklarim ben onları uyuturken de ağlıyor ki zaten
ilk gün 30 - 35 dk ifi 4. gün biri hic aglamiyordu öbürü 10-15 dkya inmisti simdi yataklarina alistirmaya gectik bugun hic aglamayan 10 dk agladi öbürü 20. ikinci uykuda daha da az ağladılar ooyle azalıyor insallah. destek ve temas veriyorum bu arada

Kızlar oğlumu sünnet ettirdik. Bugün üçüncü gün. Klipsli sünnet yaptırdık. Kolay oldu sabah klipsi çıkardı doktor. İlk gün uyuşukluk geçtikçe canı acıdığı için ağladı ama krem sürdük uyuştu tekrar. Onun dışında rahattı. Her ihtimale karşı bardak koyuyoruz çünkü çok hareketli ve ayağıyla çarpıyor. Hatta dönmüyor dediğim çocuklarım yerde minderden aşağı kendini döndürüyor nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben yokken yapıyorlar sünnetli hâliyle dün dönmüş yüzüstü çırpınıyordu. ilk günden sonra normaldi yani herşey onun için çok şükür bunuda atlattık

Hadi geçmiş olsun maşallah,darısı başımıza bizim de pszartesi günü...inşallah sorunsuz atlatırız

Gozun aydin canim, hayirli olsun, darisi bizim basimiza

Hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah

Kizlar bebeklerden biri surekli kendini geriye yay gibi atiyor. Kafasini da geriye doğru surekli atiyor ve kendini kasıyor. Bu bebek asiri gazlı. Ayaklarını kaldırıyor ve yay gibi de tersine geriliyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Sizin bebeginizde de bu oluyor mu? Gazdan dolayı mi oluyor?

Kizlar, daha once bebeklerde vajinal açıklık oldugunu yazmistim. Dokrorlar normal demisti. Belki benim gibi endişelenen birileri formu okur diye son bilgileri vermek icin geldim.
Bu açıklık zamanla kapaniyor. Su an kapanmis durumda. Endiselenenler varsa endiselenmesinler

Utku egitimi ne icin veriliyor tam olarak, konuya fransizim
Uyusun diye veriliyor. Bazen bebekler kendi kendine uyuyamiyor surekli agliyor vs. Annenin ayakta sallaması gerekebilir ya da uyutmak için çeşitli yöntemler denemesi gerekebilir. Bunu önlemek için bebek kendi kendine uyuyabilsin diye bebeklere uyku egitimi veriliyor.

Reflusu olabilir mi, benim reflulu olan oyle ters duruyordu.
Gaz icin karnina ufak havlu utule koy ve gaz masaji yaptir, 1cay kasigi rezene ver, sen de cayini yap ic

Reflusu olabilir mi, benim reflulu olan oyle ters duruyordu.
Gaz icin karnina ufak havlu utule koy ve gaz masaji yaptir, 1cay kasigi rezene ver, sen de cayini yap ic
Boynunda eğrilik nedeniyle doktora goturduk. Fizik tedavi uzmani bebekte hipertoni olabilir norolojiye goturun dedi. Norolog bir arkadaşımızla konustuk hipertoni oyle olmuyor dedi.

Her defasinda cocuklarda bir sey bulunuyor canımız sıkıldı. Bugun gazi gittiginde kucağıma aldım kendini oyle kasmadi. Sanirim sadece gaz varken bunu yapiyor cocuk.

gazi da olabilir huysuz da olabilir :) benim 3 cocugundan 2si huysuz sebep aramayi birakinca rahat ediyor insan

Son düzenleme:
Utku egitimi ne icin veriliyor tam olarak, konuya fransizim
ciddi uyku problemi varsa 4 aydan sonra uyku ile ilgili bir bilenden destek aliyoruz mevzu bu. benim ikisi de ayakta veya kucakta sallanarak uyuyorlardi. uzuun sure sallayıp uyutuyordum yarim saat sonra uyaniyorlardi. uykularini alamadıkları icin ekstra huysuz oluyorlardi. bende de iki kucak veya 4 ayak olmadığı icin mecbur kaldim

Kizlar 2 bucuk vardiyasi bende yine. Gece kusu olduk iyice
Bu gece az kalkma olayi ne zaman başlıyor acaba bilen var mi? Simdi 2 bucuk 3 saatte bir besliyoruz. Şöyle 5 saatte bir geceleri besleme olayi ne zaman bilen var mi?

Kizlar bebeklerden birinin burnu tıkanıyor agzi acik uyuyor. Gidip bir iki damla serum fizyolojik döktüm burnuna ama değişen bir şey olmadı. Uyuyan dev i uyandırmak da istemiyorum. Yemek saatinde kac damla seklinde bunu yapmalıyım?

Kizlar 2 bucuk vardiyasi bende yine. Gece kusu olduk iyice
Bu gece az kalkma olayi ne zaman başlıyor acaba bilen var mi? Simdi 2 bucuk 3 saatte bir besliyoruz. Şöyle 5 saatte bir geceleri besleme olayi ne zaman bilen var mi?
Tam zaman olarak bilmiyorum ama bizimkiler düzeltilmiş iki buçuk aylık oldular. En son beslenmenin üstünden 5 saate yakın geçti, hala uyanmamışlardı, ben uyandırdım. Doktora sordum, süre uzadığında yedikleri miktar da artıyorsa üç saatte uyandırmak zorunda değilsin dedi. Benim kızlardan biri şu an öyle, daha uzun uyuyup daha çok yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…