- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.401
Seni bekliyorum bende, peki aldigin yerden memnun musun ? Bir de ağlamalar nasıl kaç dk sürüyor mesela? Benim cocuklarim ben onları uyuturken de ağlıyor ki zatensimdilik sallamadan uyuyorlar agliyorlar haliyle. ayni anda uyutup ayni anda uyandiriyorum aglamalar azaldi biraz bakalim
Isimleriyle özdeş deseneCanımsın ❤ yok kuzum sana bahsettiğim alerji işi de olmadi. Onda da rahatlamadı. Çocugun fıtratı böyle diyip sabredeceğiz Sanır ım.
Kraft connect kullanıyorum doğdukları günden beri. Aşırı memnunum. Asansöre sığıyoruz. Tek elle açıp kapatabiliyorum. Araba bagajına sığıyor. Ki ben neredeyse her gün çıkarıyorum dışarı. Tek dezavantajı bebekleri kendine doğru ceviremiyorsun.
Sorma eşimde gidip bunun ismini değiştirelim diyor ciddi ciddiIsimleriyle özdeş desene
ilk gün 30 - 35 dk ifi 4. gün biri hic aglamiyordu öbürü 10-15 dkya inmisti simdi yataklarina alistirmaya gectik bugun hic aglamayan 10 dk agladi öbürü 20. ikinci uykuda daha da az ağladılar ooyle azalıyor insallah. destek ve temas veriyorum bu aradaSeni bekliyorum bende, peki aldigin yerden memnun musun ? Bir de ağlamalar nasıl kaç dk sürüyor mesela? Benim cocuklarim ben onları uyuturken de ağlıyor ki zaten
Kızlar oğlumu sünnet ettirdik. Bugün üçüncü gün. Klipsli sünnet yaptırdık. Kolay oldu sabah klipsi çıkardı doktor. İlk gün uyuşukluk geçtikçe canı acıdığı için ağladı ama krem sürdük uyuştu tekrar. Onun dışında rahattı. Her ihtimale karşı bardak koyuyoruz çünkü çok hareketli ve ayağıyla çarpıyor. Hatta dönmüyor dediğim çocuklarım yerde minderden aşağı kendini döndürüyor nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben yokken yapıyorlarsünnetli hâliyle dün dönmüş yüzüstü çırpınıyordu. ilk günden sonra normaldi yani herşey onun için çok şükür bunuda atlattık
Hadi geçmiş olsun maşallahKızlar oğlumu sünnet ettirdik. Bugün üçüncü gün. Klipsli sünnet yaptırdık. Kolay oldu sabah klipsi çıkardı doktor. İlk gün uyuşukluk geçtikçe canı acıdığı için ağladı ama krem sürdük uyuştu tekrar. Onun dışında rahattı. Her ihtimale karşı bardak koyuyoruz çünkü çok hareketli ve ayağıyla çarpıyor. Hatta dönmüyor dediğim çocuklarım yerde minderden aşağı kendini döndürüyor nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben yokken yapıyorlarsünnetli hâliyle dün dönmüş yüzüstü çırpınıyordu. ilk günden sonra normaldi yani herşey onun için çok şükür bunuda atlattık
Gozun aydin canim, hayirli olsun, darisi bizim basimizaKızlar oğlumu sünnet ettirdik. Bugün üçüncü gün. Klipsli sünnet yaptırdık. Kolay oldu sabah klipsi çıkardı doktor. İlk gün uyuşukluk geçtikçe canı acıdığı için ağladı ama krem sürdük uyuştu tekrar. Onun dışında rahattı. Her ihtimale karşı bardak koyuyoruz çünkü çok hareketli ve ayağıyla çarpıyor. Hatta dönmüyor dediğim çocuklarım yerde minderden aşağı kendini döndürüyor nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben yokken yapıyorlarsünnetli hâliyle dün dönmüş yüzüstü çırpınıyordu. ilk günden sonra normaldi yani herşey onun için çok şükür bunuda atlattık
Hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallahKızlar oğlumu sünnet ettirdik. Bugün üçüncü gün. Klipsli sünnet yaptırdık. Kolay oldu sabah klipsi çıkardı doktor. İlk gün uyuşukluk geçtikçe canı acıdığı için ağladı ama krem sürdük uyuştu tekrar. Onun dışında rahattı. Her ihtimale karşı bardak koyuyoruz çünkü çok hareketli ve ayağıyla çarpıyor. Hatta dönmüyor dediğim çocuklarım yerde minderden aşağı kendini döndürüyor nasıl başarıyorlar bilmiyorum ben yokken yapıyorlarsünnetli hâliyle dün dönmüş yüzüstü çırpınıyordu. ilk günden sonra normaldi yani herşey onun için çok şükür bunuda atlattık
Uyusun diye veriliyor. Bazen bebekler kendi kendine uyuyamiyor surekli agliyor vs. Annenin ayakta sallaması gerekebilir ya da uyutmak için çeşitli yöntemler denemesi gerekebilir. Bunu önlemek için bebek kendi kendine uyuyabilsin diye bebeklere uyku egitimi veriliyor.Utku egitimi ne icin veriliyor tam olarak, konuya fransizim
Reflusu olabilir mi, benim reflulu olan oyle ters duruyordu.Kizlar bebeklerden biri surekli kendini geriye yay gibi atiyor. Kafasini da geriye doğru surekli atiyor ve kendini kasıyor. Bu bebek asiri gazlı. Ayaklarını kaldırıyor ve yay gibi de tersine geriliyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Sizin bebeginizde de bu oluyor mu? Gazdan dolayı mi oluyor?
Boynunda eğrilik nedeniyle doktora goturduk. Fizik tedavi uzmani bebekte hipertoni olabilir norolojiye goturun dedi. Norolog bir arkadaşımızla konustuk hipertoni oyle olmuyor dedi.Reflusu olabilir mi, benim reflulu olan oyle ters duruyordu.
Gaz icin karnina ufak havlu utule koy ve gaz masaji yaptir, 1cay kasigi rezene ver, sen de cayini yap ic
gazi da olabilir huysuz da olabilir :) benim 3 cocugundan 2si huysuz sebep aramayi birakinca rahat ediyor insanKizlar bebeklerden biri surekli kendini geriye yay gibi atiyor. Kafasini da geriye doğru surekli atiyor ve kendini kasıyor. Bu bebek asiri gazlı. Ayaklarını kaldırıyor ve yay gibi de tersine geriliyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Sizin bebeginizde de bu oluyor mu? Gazdan dolayı mi oluyor?
ciddi uyku problemi varsa 4 aydan sonra uyku ile ilgili bir bilenden destek aliyoruz mevzu bu. benim ikisi de ayakta veya kucakta sallanarak uyuyorlardi. uzuun sure sallayıp uyutuyordum yarim saat sonra uyaniyorlardi. uykularini alamadıkları icin ekstra huysuz oluyorlardi. bende de iki kucak veya 4 ayak olmadığı icin mecbur kaldimUtku egitimi ne icin veriliyor tam olarak, konuya fransizim
Tam zaman olarak bilmiyorum ama bizimkiler düzeltilmiş iki buçuk aylık oldular. En son beslenmenin üstünden 5 saate yakın geçti, hala uyanmamışlardı, ben uyandırdım. Doktora sordum, süre uzadığında yedikleri miktar da artıyorsa üç saatte uyandırmak zorunda değilsin dedi. Benim kızlardan biri şu an öyle, daha uzun uyuyup daha çok yiyor.Kizlar 2 bucuk vardiyasi bende yine. Gece kusu olduk iyice
Bu gece az kalkma olayi ne zaman başlıyor acaba bilen var mi? Simdi 2 bucuk 3 saatte bir besliyoruz. Şöyle 5 saatte bir geceleri besleme olayi ne zaman bilen var mi?