- 8 Mart 2020
- 5.293
- 26.265
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.361
Aynı durum benim de kızlardan birinde varInquisitive
anthem_
NasilYarDiyeyim
G grun
Kızlar bu durum 10 gündür var memeyi agizlarina almiyorlarhiç bir şekilde yazdiklarinizi denedim ten tene temaslada yaptım bütün gün feryat figan agladilar en son akşam 1dk abartmıyorum oglum aldı agzina 2 kere cekti ağlamaya başladı memeyi sessiz sakin emmiyorlar
Aslında emmek istiyorlar ama biberon gibi gelsin istiyorlar galiba gelmeyince agliyorlar
Bide memeyi tutmuyorlar kavrayamiyorlar ama biberonu çok güzel tutuyorlar onları öyle görünce gözlerim doluyor
Beynim durdu emzirme danismanida bişey yapamaz bu duruma diye düşünüyorum
Onlarida kendimide kaç gündür çok yiprattim ilk kızım gibi emsinler isterdim kizimla yapışık gezerdik sürekli meme ister emerdi
Canim medelanin biberonlarina mi dönsen acaba? Cunku o biberonlar anne memesinden sut gelir gibi yapiyor. Bizimkiler normal biberona alıştılar icin o biberonu da istemiyorlar. Benim sutum maalesef yok. Sütümü arttırmak için simdi burada önerilen seyleri deneyeceğim.Inquisitive
anthem_
NasilYarDiyeyim
G grun
Kızlar bu durum 10 gündür var memeyi agizlarina almiyorlarhiç bir şekilde yazdiklarinizi denedim ten tene temaslada yaptım bütün gün feryat figan agladilar en son akşam 1dk abartmıyorum oglum aldı agzina 2 kere cekti ağlamaya başladı memeyi sessiz sakin emmiyorlar
Aslında emmek istiyorlar ama biberon gibi gelsin istiyorlar galiba gelmeyince agliyorlar
Bide memeyi tutmuyorlar kavrayamiyorlar ama biberonu çok güzel tutuyorlar onları öyle görünce gözlerim doluyor
Beynim durdu emzirme danismanida bişey yapamaz bu duruma diye düşünüyorum
Onlarida kendimide kaç gündür çok yiprattim ilk kızım gibi emsinler isterdim kizimla yapışık gezerdik sürekli meme ister emerdi
Biraz önce baktım biberonun yorumlarina memnun kalmayanlar çoğunluktaCanim medelanin biberonlarina mi dönsen acaba? Cunku o biberonlar anne memesinden sut gelir gibi yapiyor. Bizimkiler normal biberona alıştılar icin o biberonu da istemiyorlar. Benim sutum maalesef yok. Sütümü arttırmak için simdi burada önerilen seyleri deneyeceğim.
Eşimle konustuk gecen aksam. Tek yapman gereken gercegini kabullenmek dedi. Kabullenirsen daha rahat oluruz hepimiz dedi. Sut sagma makinesi kiralamistim onu iade edicez ve süt olayini kapatiyoruz. Emzirme danisani bile sutum yok cogaltabilir misiniz dedikten sonra yazmadi bana. Süt olsaydi bebeklerin emmesi icin cabalardim. Onlari da anliyorum süt yokki neyini ceksinler. Ama sen herseyi dene ilaclar damlalar sagim , sütün artarsa cekecekler inaniyorumBiraz önce baktım biberonun yorumlarina memnun kalmayanlar çoğunlukta
Mememi tutamıyor diye silikon göğüs ucu aldım onuda almadi
Manuel sagma pompasi almıştı eşim yanında antikolik biberon hediyeli gazları çok oluyor onu deneyeyim dedim onuda almadilar
Avent biberondan iciyorlar sadece
Benimde sütüm az sabah aç karinlarina yine denedim almadilar katila katila agladilar
Pes ettim daha denemiycem buraya kadarmış onların çığlık çığlığa ağlamaları benide çok yipratti kendimi sucladim halada sucluyorum
Biraz önce baktım biberonun yorumlarina memnun kalmayanlar çoğunlukta
Mememi tutamıyor diye silikon göğüs ucu aldım onuda almadi
Manuel sagma pompasi almıştı eşim yanında antikolik biberon hediyeli gazları çok oluyor onu deneyeyim dedim onuda almadilar
Avent biberondan iciyorlar sadece
Benimde sütüm az sabah aç karinlarina yine denedim almadilar katila katila agladilar
Pes ettim daha denemiycem buraya kadarmış onların çığlık çığlığa ağlamaları benide çok yipratti kendimi sucladim halada sucluyorum
Bi kaç gün denedim üzerimi çıkardım emzirmeye çalıştım evde gezerek yok almiyorlar dusta denemedimCanım biliyorsundur ama duşta emzirme kucakda zıplatarak emzirme v.s bunları da denedin mi hiç. Meme reddi zamanlarında deniyorlarmış da. Belki bir faydası olur.
Vitamin kullanıyorum zaten sut arttirici çay bestlak rezenede kullandim yok artmadiEşimle konustuk gecen aksam. Tek yapman gereken gercegini kabullenmek dedi. Kabullenirsen daha rahat oluruz hepimiz dedi. Sut sagma makinesi kiralamistim onu iade edicez ve süt olayini kapatiyoruz. Emzirme danisani bile sutum yok cogaltabilir misiniz dedikten sonra yazmadi bana. Süt olsaydi bebeklerin emmesi icin cabalardim. Onlari da anliyorum süt yokki neyini ceksinler. Ama sen herseyi dene ilaclar damlalar sagim , sütün artarsa cekecekler inaniyorum
Bence çok doğru bir karar vermişsin. Bu kadar yıpratmayı doğru bulmuyorum. Tabi ki anne sütü önemli ama şu yaşadığınız stres mamadan daha zararlı bebeklere. Bebeklerimiz yanınızda ve çok şükür sağlıklı. Ek gıda da o açığı kapatırsın üzülme. Her çocuk süt alarak büyümüyor. Benim kardeşim de bir gün bile emmedi ama gayet sağlıklı bir çocuk. Icini kurutma bebeklerini op kokla annesiEşimle konustuk gecen aksam. Tek yapman gereken gercegini kabullenmek dedi. Kabullenirsen daha rahat oluruz hepimiz dedi. Sut sagma makinesi kiralamistim onu iade edicez ve süt olayini kapatiyoruz. Emzirme danisani bile sutum yok cogaltabilir misiniz dedikten sonra yazmadi bana. Süt olsaydi bebeklerin emmesi icin cabalardim. Onlari da anliyorum süt yokki neyini ceksinler. Ama sen herseyi dene ilaclar damlalar sagim , sütün artarsa cekecekler inaniyorum
Canim benim de sutum yok. Damla damla geliyor, cogaltma mumkun olur mu bilmiyorum. Bana emzirme danismani 3 saatte bir sağım yapacaksın dedi. Duzrnli uyuyacaksın, saglikli besleneceksin dedi. Ama benim uyumaya bile vaktim yok. Ikizlere tek bakiyorum.Eşimle konustuk gecen aksam. Tek yapman gereken gercegini kabullenmek dedi. Kabullenirsen daha rahat oluruz hepimiz dedi. Sut sagma makinesi kiralamistim onu iade edicez ve süt olayini kapatiyoruz. Emzirme danisani bile sutum yok cogaltabilir misiniz dedikten sonra yazmadi bana. Süt olsaydi bebeklerin emmesi icin cabalardim. Onlari da anliyorum süt yokki neyini ceksinler. Ama sen herseyi dene ilaclar damlalar sagim , sütün artarsa cekecekler inaniyorum
Cok haklisin kuzum , mesajin o kadar iyi geldi ki yaaBence çok doğru bir karar vermişsin. Bu kadar yıpratmayı doğru bulmuyorum. Tabi ki anne sütü önemli ama şu yaşadığınız stres mamadan daha zararlı bebeklere. Bebeklerimiz yanınızda ve çok şükür sağlıklı. Ek gıda da o açığı kapatırsın üzülme. Her çocuk süt alarak büyümüyor. Benim kardeşim de bir gün bile emmedi ama gayet sağlıklı bir çocuk. Icini kurutma bebeklerini op kokla annesi
Insallah artirirsin cnm benim olmadi artmadi, artmayinca bebekler emmedi, emmeyince de artmadi kısır döngü oldu. Uyku diyolarda burada kac kisi duzenli uyuyor, kac kisi sicak duzenli yemek yiyor. Bunlar biraz kilif gibi geliyor. Uyumadin ondan olmadi, sagmadin ondan olmadi.Canim benim de sutum yok. Damla damla geliyor, cogaltma mumkun olur mu bilmiyorum. Bana emzirme danismani 3 saatte bir sağım yapacaksın dedi. Duzrnli uyuyacaksın, saglikli besleneceksin dedi. Ama benim uyumaya bile vaktim yok. Ikizlere tek bakiyorum.
Allah yardimcin olsun canım yatılı misafir keşke kabul etmeseydiniz yeni doğum yapmış birinin evine yatılı gidilir mi yaGunde 5 saat max uyuyorum. 2 cocuk yaninda bir de 3. Cocuk olarak esime bakiyorum bugun bunu net olarak anladim.
Eve sabahtan yatılı misafir gelecek. Adam yatak odasının ortasına merdiven dayayıp uzerine de kamera koymus. herhalde ailesine ben cok ilgiliyim demek istiyor.
Salonda uyuyor yatağını bile toplamamis. 9 bucukta hortlak gibi uyandığım gibi evi topladım. Gözlerim yari kapali bir de adamin esyalarini katladim. Resmen sinir krizi geçirdim. Zeka geriliği mi var da boyle davraniyor yoksa nasil olsa dogum izninde her seyi yapsin hci uyumasın hatta gebersin bu kadin modunda mi anlamis degilim.
Dusunuyorum da esimin bana zerre faydası yok. Adam camış gibi ya. Bir de misafirin yaninda acti laptop i calisiyor. Cok onemli biriyim cok isim var modunda. Sinir sistemim artik coktu yani. Bugun gercekten cocuklari da alıp ailemin bos evine gitmeyi dusundim. En azindan esime bakmam. 2 cocuga bakarim diye içimden gecirdim.
Lütfen erkek çocuklarınızı asalak gibi yetistirmeyin. Sonra bol bol gelininizden küfür yersiniz.
Haklısın canım kizimda reflu var diye gece o uyusada uyumuyordum kusacak bogazina kaçacak diye kolikti bide kucagimdan inmiyordu ayakta ekmek arası biseyler yiyordumInsallah artirirsin cnm benim olmadi artmadi, artmayinca bebekler emmedi, emmeyince de artmadi kısır döngü oldu. Uyku diyolarda burada kac kisi duzenli uyuyor, kac kisi sicak duzenli yemek yiyor. Bunlar biraz kilif gibi geliyor. Uyumadin ondan olmadi, sagmadin ondan olmadi.
Joie twin iyi gibi. Agir degil katlaninca dik duruyo.3100 e almistim 2300 e kadar dusuyo indirimde. Ama bizim evin sartlerina gore ikiz arabasi zor geldi bize. Tekli siparis verdim kabin boy , gelince onunla ilgili de deneyimim olur, unutmazsam yazarim. Ama asansor ve engelli rampasi falan varsa joie yi tavsiye ederimKızlar selam nasılsınız hamilelikti doğumdu derken bu zamanlara geldik çok şükür sıra bebek arabasında yanyana ikiz bebek arabası almak istiyorum önerdiğiniz varmı
Peg perego book for two aldık. Pusetleri de üzerine takılıyor. Şu an için memnunuz.Kızlar selam nasılsınız hamilelikti doğumdu derken bu zamanlara geldik çok şükür sıra bebek arabasında yanyana ikiz bebek arabası almak istiyorum önerdiğiniz varmı