2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar selam nasılsınız hamilelikti doğumdu derken bu zamanlara geldik çok şükür sıra bebek arabasında yanyana ikiz bebek arabası almak istiyorum önerdiğiniz varmı
Canım biz 1 ay önce 4.500tl cihicco ohlala 2 Twin ultra hafif yanyana ikiz bebek arabası aldık begendim katlamasi çok kolay sürüşüde iyi
Şimdi baktım fiyati artmış biz e bebekten almistik

Kızlar selam nasılsınız hamilelikti doğumdu derken bu zamanlara geldik çok şükür sıra bebek arabasında yanyana ikiz bebek arabası almak istiyorum önerdiğiniz varmı
Selam canım ben yanyana mi arkalı önlü mu diye diye sonunda gittim ha yanyana aldım Maxi cosi bebek arabası aldım tek parça halinde rahatça katlanıp açılıyor araba bagajına da rahat sığdı kullanışı da çok güzel tavsiye ederim aldığım yerin elinde tek kalmıştı 9500 TL ye aldım.

Yanyana almakta ısrarcı değilsen ben ayrı ayrı aldım çok memnunum. Maclaren atom. Çok hafif 5 kilo civarı tek parmağımla itiyorum ikisini yanyana da itiyorum ve çok iyi katlanıyor bagajda yer kaplamıyor kabin boy oluyor. Adaptörüyle puset de takabiliyorsun ama ben normal kullanıma geçtim bile. Baston olmasına rağmen tam yatıyor yenidoğan uyumlu. Ayrı olması benim çok işime yaradı kaldırımlar çok dar olabiliyor bazı asansörler çok küçük ve en önemlisi bizim bebişlerin dertleri hiç bitmiyor ayrı ayrı uzman doktorlara götürmemiz gerekiyor. Birini bırakıyoruz. İlle bu marka model araba olmak zorunda değil ama sürekli yalnız çıkmıyorsan ayrı ayrı almak daha iyi geliyor bana canım 😊 Hatta çok gerekirse ikili de alırım ikinci el falan demiştim kırk yılda bir gerekir nasıl olsa diye şimdiye kadar ihtiyaç duymadım 👍🏻

Selam canım ben yanyana mi arkalı önlü mu diye diye sonunda gittim ha yanyana aldım Maxi cosi bebek arabası aldım tek parça halinde rahatça katlanıp açılıyor araba bagajına da rahat sığdı kullanışı da çok güzel tavsiye ederim aldığım yerin elinde tek kalmıştı 9500 TL ye aldım.
Saol canım tavsiyen için ama fiyat yüksek geldi 😏

Kızlar 3 saat aç bekletip zorla oğluma memeyi tutturdum ama 10dk emip birakiyor daha emmiyo agliyo bi faydası olur mu 10dk emmesinin üzerine 90cc icti mama yani doymuyor bir öğün geçiremiyoruz 10dk emmesiyle

Kizlar bebeklerden biri kesik kesik aglama krizine giriyor muhtemelen gaz sancisi cekiyor. Cunku kendini kasıyor ayaklarını karnina cekiyor ellerini yumru yapiyor. Sonra da kendini kasmaktan kusuyor. Sub simplex verdik o ilac daha kotu yapti. Yemekten sonrada mide gazi cikmiyor cok. Boyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Bu gaz sancıları ne zaman bitecek cocuk gercekten helak oldu yahu.

Kızlar bebeklerinizin en fazla ne kadar süre idrar yapmadığı oldu? Bazen bakıyorum birinin bezi saatlerce temiz kalıyor ve üzülüyorum
Canım sana cevap yazmak için özellikle doktor kontrolünü bekledim, şimdi kontrolden çıktık. Bizim kızların bezleri özellikle gece üç saat sonra bile boş olabiliyordu. Beslenme konusunda biraz zorluk yaşıyorduk. Doktor günlük 750 cc yerler dedi ama biz genelde 650 civarında kalıyorduk. Ama kilo alımları çok iyi çıktı. O yüzden kilo alımları iyi olduktan sonra sorun yokmuş. Sen de doymuyorlar diye emin olamıyorsan diye açıklamak istedim

Canım sana cevap yazmak için özellikle doktor kontrolünü bekledim, şimdi kontrolden çıktık. Bizim kızların bezleri özellikle gece üç saat sonra bile boş olabiliyordu. Beslenme konusunda biraz zorluk yaşıyorduk. Doktor günlük 750 cc yerler dedi ama biz genelde 650 civarında kalıyorduk. Ama kilo alımları çok iyi çıktı. O yüzden kilo alımları iyi olduktan sonra sorun yokmuş. Sen de doymuyorlar diye emin olamıyorsan diye açıklamak istedim
Sağolasın canım benim
Bizimkilerin 6 saati geçtiği oluyor idrar konusunda, dayanamayıp doktoru aradım ben de dün. Olabilir, hemen mama artırımı yapma, kilo alımlarını takip edelim dedi

Kizlar bebeklerden biri kesik kesik aglama krizine giriyor muhtemelen gaz sancisi cekiyor. Cunku kendini kasıyor ayaklarını karnina cekiyor ellerini yumru yapiyor. Sonra da kendini kasmaktan kusuyor. Sub simplex verdik o ilac daha kotu yapti. Yemekten sonrada mide gazi cikmiyor cok. Boyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Bu gaz sancıları ne zaman bitecek cocuk gercekten helak oldu yahu.
baska ilac da deneyebilirsin ben bazen havlu isitip karnina ve ayaklarina sariyordum

Cok haklisin kuzum , mesajin o kadar iyi geldi ki yaa 🤗❤️🤗❤️🤗 seninkiler napti rahatladi mi biraz
Canımsın ❤ yok kuzum sana bahsettiğim alerji işi de olmadi. Onda da rahatlamadı. Çocugun fıtratı böyle diyip sabredeceğiz Sanır ım.
Kraft connect kullanıyorum doğdukları günden beri. Aşırı memnunum. Asansöre sığıyoruz. Tek elle açıp kapatabiliyorum. Araba bagajına sığıyor. Ki ben neredeyse her gün çıkarıyorum dışarı. Tek dezavantajı bebekleri kendine doğru ceviremiyorsun.

X