2022 ikiz annesi olacaklar

Canım doktorun işe yarar bir önerisi olursa bizede yaz. Bir çözüm bulan yazsın buraya
Az önce doktordan çıktık, çok memnun kaldım. Bizim kızlar 5 kilo civarında aralarında 300 gr var. Bu kilodaki bi bebek günde en az 750 cc içer dedi, prematüre olmalarından bağımsız. Ama kilo alımları iyi çıktı, aylık 900 civarında almışlar. O yüzden sakin olabilirsiniz, beslenme sorununun ciddi bir etkisi henüz görünmüyor, aynı sorun devam ederse 2 hafta sonra kilo takibi yapalım dedi.

Beslenme reddine öneri olarak da biberon, mama ve yedirme şeklini değiştirmeyi deneyebilirsiniz dedi. Meme hiç almıyorsa, meme reddinden korkmuyorsak bakkal biberonu bile deneyin, hani illa anne memesine en yakın biberon falan filan olacak diye bir kaide yok, işe yararsa 30 liralık biberon da olur dedi.

Mama değişimi için de piyasada kötü mama yok zaten hepsi hemen hemen aynı dedi. Azar azar farklı mamalardan alın deneyin bebeklerin damak tadı farklı olabilir neyi sevecekleri belli olmaz neyi severlerse onunla devam edersiniz dedi.

Beslenme şekli değişikliği içinse eğer günlük kriz anları varsa o anlardan hemen önce banyo yaptırmak veya dışarıda yürüyüşe gitmek sonrasında beslenme yapmak işe yarayabilir dedi. Baktınız beslenmek istemiyor alın bebek arabasını 10 dakika yürüyün açık havada sonra dönün besleyin dedi.

Çok bilgilendirici oldu bizim için. Mama değişikliğini daha dün denediğimiz için bugün ebebekten normal bi biberon alıp deneyeceğiz.

Doktorun ne güzel detaylı şekilde anlatmış. Bizimki mamayı, biberonu ve beslenme şeklini değiştirin eğer işe yaramazsa bir sonraki kontrolse kilo durumuna göre konuşuruz demişti Şuan kilolarına göre 750-1000 arası yeterliymiş ama bizimki çoğu gün 600 cc bile içmiyor. Dışarıda gezdirmek dışında herşeyi denedim. Biberon kısmına gelince benim evde tam beş farklı marka biberonum var sadece bir tanesi ile içiyor diğerlerini kesinlikle istemiyor. Onunda ucu düz ve yassı sanırım daha kolay tutuluyor. Eğer alacaksan öyle birşey deneyebilirsin. Umarım seçeneklerden bir tanesi çözüm olur sizin için

İçtiği biberonun markası ne acaba ben de bi baksam? Ben geçen kendi haline bırakıp hesapladım 650 içmiş çok içen

Kızlar doktordan geldik doktorumuz çok tatlı bir kadındı çok şükür düzeltilmiş 2 ay 8 günlüğüz. Oğlum 5700 gram 58 cm, kızım 5000 gram 56 cm. Doktora nöroloji ve kardiyolojiye gitmedigimizi gerek olup olmadığını sordum. Prematüre bebeklerde ilk altı ay içinde nöroloji ve kardiyoloji muayenelerinin yapılması gerektiğini söyledi. Menenjit aşısını sordum yapılmalı dedi. Bize kronolojik 7-9 ve 13. aylarda yaptırmamızı söyledi. mama içinde ideal olanı bu zamanlarda 75 cc dedi maximum 90 cc olur dedi.

İçtiği biberonun markası ne acaba ben de bi baksam? Ben geçen kendi haline bırakıp hesapladım 650 içmiş çok içen
Canım içtiği biberon mam diye ithal bir marka burada pahalı kabul edip etmeyeceğini bilmediğin için bence o kadar para verme ama nuk markasının ona benzer uçlu bir biberonu var. Ucu tam yuvarlak değil damaklı gibi onu deneyebilirsin. Bak aşağı linkini bıraktım bir bak istersen.
Nuk Cam Biberon Nature Sense - 240 Ml Sl No:1 M Yeşil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Kizlar bir sey sorcam. Kac saatte bir besliyorsunuz? Ben mesela 1 de basladim diyelim zaten gaz cikar tekrar biberon ver tekrar gaz cikar 2 de bitiyor. Sonrasinda 4 de tekrar aynı maratona başlıyoruz. Aslinda 3 saatte bir diye gozukuyor ama başladığımız saat ile yemegi bitirdiği saat 1 saat oldugundan 2 saatte bir gibi oluyor.
Bu saatleri ne zaman degistircez? Ornegin 1 de basladik 2 de bitti bir sonraki beslenme 3 de değilde 4 de ne zaman olacak? Su an henuz 38 haftaliklar. 33 haftalik dogmuslardi. 3 kilo ikisi de

Kuvozde yapamadik, kronolojik 3 ayi gectiler ama can acisi korkuttu. Konusmalarini mi beklesem dedim... Ah analiq
Bana doğumda yaptır dedi herkes hastaneden çıkmadan en rahatı diye ama kıyamadım ki doktor 2500 Gr doğmuş bebeğe yapmazdım biraz kilo almasını beklerdim dedi.analik duygusuna bakarsak onun yerine beni sünnet edin dememiz lazım o derece kıyamıyor insan

Benim b*ku cikti saat tutamiyorum sagmayinca, ne zaman aglarsa veriyorum memeyi, uzun uzun emmedikleri icin zirt pirt acikiyorlar. Fasit daire gibi. Saar 18 gibi pili botiyor memelerin
Mama 90 versem yeri gogu yikiyorlar, 110 icmeden durmuyorlar...

Canım sen bize göre şanslı sayılırsın. Eve geldiğimizden beri 2 saatte bir besleniyordu bizimkiler. Yani 1de başlıyordum mesela, 2ye kadar sürüyor ikisini yedir içir 3te ilk yiyen tekrar istiyordu. Daha bu hafta 3 saate çıktık o da beslenme reddinden dolayı. Bence biraz sabretmen lazım. 1 aylık olana kadar 2 saatte bir besle demişti bana hemşire.

Geçmiş olsun kuzum emmeyince azalır tabi sağlık olsun öyle böyle büyücekler. gece emzirmek zaten çok zor geliyor uykusuzluk yorgunluk var onlar emdikçe uyku basıyor ben çocukları düşürürum diye bile korkutuyorum bazen

Benim b*ku cikti saat tutamiyorum sagmayinca, ne zaman aglarsa veriyorum memeyi, uzun uzun emmedikleri icin zirt pirt acikiyorlar. Fasit daire gibi. Saar 18 gibi pili botiyor memelerin
Mama 90 versem yeri gogu yikiyorlar, 110 icmeden durmuyorlar...
Bu yorumu 100 de yüz katılıyorum canım beni anlatmışsın. Saat tutamıyorum saatli beslenmeye geçnek istiyorum ama zaten max 10 dakika etmiyorlar gak dedikçe meme guk dedikçe meme veriyorum bende.

Kizlar bir sey sorcam. Benim bebeklerin vajinalarinda ic dudaklari daha belirgin sanki klitoris de belirgin ve büyük gibi. Bu kah bulgusu nedeniyle de kafayi buna taktim. Kah cikmadi cok sukur. 5 ayri doktor bakti sorun yok dedi. Bi bana mi anormal geliyor anlamadim. Yeni dogan kiz bebeklerin erken doganlarin boyle mi oluyor? Normalde dudaklarin klitorisi kapatması lazim. Ancak bacaklarını kapatınca kapanıyor. Açıkken klitoris ortaya çıkıyor yani.
Kiz bebeklere sahip yeni doğmuş anneleri yanıtlar ise sevinirim. Bu durum normal mi ?

Bize de 3 saatte bir besleyin dediler. Yani 1 de başlamışsam beslemeye bir sonrakine 4 te başlıyorum. Bitiş değil başlangıç saatini baz alıyorum canım.

simdi dogmalari gereken tarihe gore ne durumdalar evet sonradan biraz daha kapaniyor

kuzum benim bir tanesi öyle bir tek takla atmadigim kaldi icsin diye. ilk ay 800-800-700 aldi aylik 4700 oldu anca. saatlerce mama iciremedigim oluyor. meme yok zaten. 6-7 saat 1 olcekle duruyor bazen aglayasim geliyo. gece uyuyakalirsam asla mama icin uyanmaz. mama icerken de cok tikaniyor thickener kullaniyoruz. ikizi masallah 6000 oldu

Kızlar acil sorum var oğlum sürekli gaz sancısı çekiyor ne yapmam lazım bilemedim gaz ilacıda aldık fayda etmiyor doktora mı götürsem
gaz ilaclarini tek tek denedik biz bazen de havluyu isitip karnina sariyorduk kucakta sallıyorduk bir sekilde geciyor o dönem Allah sabir versin.

canim düzeltilmis 4 aylik olacaklar en az. egitimden egitime de degisit kim west 6 aylik olsun istiyor. ben baldan anneden alacagim 120 gun olunca

size cok farkli gelebilir ama ben dusakabinin altina köpük koyuyorum uzerine de bebekleri yatirip fıskiye ile yikiyorum cok mutlu oluyorlar. tek yapabiliyorum. 2 aylik olana kadar lavaboda yıkıyordum orda da cok mutlu oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…