Nöroloji, kardiyoloji vs bunlara bizde gitmedik kızlar. Kalça usg yapıldı, rop muayeneleri yapıldı. Aşılar yapıldı o kadar. Nöroloji ve kardiyoloji için bize şu zaman gidin demedi ama ben size söylerim kontrollere gelin dedi durdu yenidoğan doktoru. Ama biz o doktoru sevemedik anlayamadık. Kan grubunu bile zor söyledi. Kltaburcu olurken kan grubu belli mi hocam bakıldı mı ne diye sorduğumda belli belli sıkıntı yok sabır vs dedi sadece. Zaten 47 günlük yoğun bakım sürecimizde bize hiçbir zaman açıklama yapmadı sabır dedi geçti. Kontrole gittiğimizde de sadece boy kilo ve baş çevresine baktı. Bizde ona gitmeme kararı aldık. İki aydır kontrole gitmedik o yüzden yarın yeni bir çocuk doktoruna gideceğiz bakalım. Ona soracağım nöroloji kardiyoloji vs nerelere gitmemiz gerekiyor.
Inquisitive canım sen menenjit aşısı yaptırmıştın sanki çocuklara. Bizim hemşire hiç ondan bahsetmedi benimde sormak aklıma gelmedi açıkçası. Şimdi internetten baktım da erken değil mi sizinki?
Azmet5255 canım en geç doğum yapmış biri olarak senin bebelerin gelişim durumları nedir boy kilo vs. Valla evin içinde maraton koşucusu gibiyim wcye koşa koşa gidip geliyorum. Uyudular diye bir iş yapmaya gitsem benim oğlan kendini parçalıyor koşa koşa gelip susturup geri gidiyorum. Onun yanından ayrılırken adeta parmak uçlarımda sessizce süzülerek gidiyorum ama resmen hissediyor hemen çat diye gözünü açıyor kontrol ediyor
bu sıpalar bizden akıllı bit kadar şey numara yapmayı falan biliyor ama çok tatlılar yaa