2022 ikiz annesi olacaklar

kizimin biri anlattigin gibiydi mamasina thickener ekliyoruz koyulasiyor biraz hem kusmasi azaldi hem mama icerken tikanmasi

Emzik vermemeyi denedim bugun biraz olsun yedi canim demek ki emzik doygunluk hissi veriyor sadece uyurken verdim ve uyurken mama yedirdim uykuyla yedi biraz

Emzik vermemeyi denedim bugun biraz olsun yedi canim demek ki emzik doygunluk hissi veriyor sadece uyurken verdim ve uyurken mama yedirdim uykuyla yedi biraz
Ya vermeyeyim desem ortalık yıkılıyor görmeniz lazım. Emzikle sakinleşti diye yavaşça biberonu vereyim diyorum ağzına mama gelince basıyor çığlığı…

Maşallah sütün cok iyi geliyor gibi algiladim iki bebeğe de yetiyor. Mamayi daha da azaltsan sütün yetmeye devam edecektir. Anne sütü yeterken mama ile alinan kiloyu sevmiyor sağlıkçılar.

Haklisin bende yazarken çekindim sizler yemiyor diye üzülüyorsunuz şımarıklık olarak algilansin istemedim. Ama inan böylesi de çok zor. Çocuk ac resmen ağlıyor mama bitince kaç dakika. Üç saati zor bekliyorlar, iki bucuk saatte basliyorlar aglamaya. Geceler uyurlarsa oluyor anca 4-5 saat.
Boylari kac cikti cnm. Persentil hesaplama sitelerinden bi bak , kac persentiller
Boylari 60 cm kuzum
Cerencim benimkiler de mamayi 110cc iciyorlar, dr.lar aylik kilo alimi sinirlarin disinda olursa mamayi azaltmayi oneriyorlar.
Benimkiler 32.hafta 1900 dogmuslardi, biri 5900gr, digeri 4800gr. Ayni yemeye biri az biri cok aliyor bizde de..
Mama 2 kere veriyorum zaten sütüm tek beslemeye yetmiyor mama cc azaltirsambiter bitmez duymadıkları için kriz geçiriyorlar.
Ben ilk 5 hafta 2 saatte bir besledim. Simdi 3 saatte bir besliyorum.
Sab simplex kullanan arkadaşlar günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz?
6 saatte bir 15 damla veriyorum
Maşallah sütün cok iyi geliyor gibi algiladim iki bebeğe de yetiyor. Mamayi daha da azaltsan sütün yetmeye devam edecektir. Anne sütü yeterken mama ile alinan kiloyu sevmiyor sağlıkçılar.
Ne bileyim bende mamasız devam etmek istiyorum ama yetmez gibi geliyor. Sanır ım kendime güvenmiyorum.

daha vakit var zamanla kapaniyor bende de aynı tereddüt olmuştu bir tanesinde ama gecti
Iyi bari canim. Cok tedirgin oldum bende. Çocukların boyle mi kalacak diye. Doktorlar da sorun yok diyip duruyor. Dedim kah cikmadi ama acaba var mi falan. Psikolojim bozuldu. Lohusa depresyonuna girdim sanırım. Bebekler prematurelikten ciksin bir bakici tutucam. Esimle ben birlikte bakiyoruz. Cok zorlanıyoruz.

Canim 40 lari ciksin tutucam bakici. Simdilik esimle birlikte bqkiyoruz. Cok zorlanıyoruz acikcasi. Bir de lohusa depresyonuna girdim sanki. Surekli bi mutsuzluk hali var bende. Umarim zamanla toparlarım. Dun yine doktora goturduk. Bebeklerin klitorisuni sordum. Bi sorun yok dedi. Biraz büyük sadece dedi. Zamanla takip edelim dedi. Endokrij doktorlari ne dedi diye sordu. Bir sorun yok dediler dedim. Bende sorun gormedim dedi. Ama uzuldum oyle mi kalır zamanla daha da buyur mu diye. Dengem de bozuk iste valla.

Senin bayagi gecmis zaman belki gittigin yerde bakici bulursun. 3 cocukla eminim daha da zor oluyordur. Allah kolaylık versin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…