- 14 Mart 2021
- 875
- 2.759
- 27
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.761
Sallamayı azaltmaya çalışıyorum ben Yoksa bu şekilde dahada zor olacak.benim de bir tanesi 4ten sonra full sallanıyor
Benim 29+ larda başlamıştı doktorum sancım zate 31 de başladı 34 de doğum yaptım erteleye erteleye çok geç bence doktorun dediği tarihKızlar ikiz gebelikte nst ye kaçıncı haftada başladınız?benim bugün 31+0 olduk..fakat doktorum 33 den sonra başlarız dedi benimde böyle sanki arada kasılmaların oluyor ve bunu söylememe rağmen nst ye almadı
Prematil en zengin icerikli mama, yaramiyor mu diye aklina getirme. 1 cay kasigi zeyt. yagi gunde 1 kez, bir de her beslenmede gaz masaji rahatlatir. 3kg sonrasi aptamil pdf ye gececeksiniz 52 haftalik olana kadar (duzeltilmis 3 aylik gibi) ,sonrasinda normal mamaya gecilecek. Dogrudan proteini az normal mama onerilmez.Kizlar kac saatte bir besliyorsunuz? Bir de uyanmadiklarinda ne yapıyorsunuz? Uyandırıp mama mi veriyorsunuz?
Biz simdilik 3 saatte bir mama veriyoruz. Bazen de beslenme ogununde sagilmis süt veriyoruz. Ama zaten mama ver alt degistir uyusunlar derken 3 saat geciyor ve 2. Seans basliyor. Kafayi yiycez. Bu 3 saatte bir olayi ne kadar sure gececek?
Kızlardan biri cok zor kaka yapiyor. Ikinip duruyor 15 20 dk boyunca. Ayni zamanda mama yemek istemiyor, su an aptamil prematil kullanıyoruz. Mama mi yaramiyor acaba?
29+2’ydi sanırım karnım bir anda bi tarafa toplandı ve batma gibi bir şeyler olmaya başladı. Hastaneye gittiğimizde sancım olduğu ortaya çıktı. Sonrasında her kontrolde nts var. Kontrollerim haftada 1.Kızlar ikiz gebelikte nst ye kaçıncı haftada başladınız?benim bugün 31+0 olduk..fakat doktorum 33 den sonra başlarız dedi benimde böyle sanki arada kasılmaların oluyor ve bunu söylememe rağmen nst ye almadı
30Kızlar ikiz gebelikte nst ye kaçıncı haftada başladınız?benim bugün 31+0 olduk..fakat doktorum 33 den sonra başlarız dedi benimde böyle sanki arada kasılmaların oluyor ve bunu söylememe rağmen nst ye almadı
Canm biz hala prematil kullaniyrz bende bugun tekrar dr a sorucam oglum 4200 oldu kizim 3600 devletteki dr 52 e kadar dedi geçen gun kafamiz karıştı oysaki kuvezden i taburcu olurken 40.haftaya kadar prematil denilmişti bizim de bu hafta 40 oldu. Özel deki drumuza soracagm bakalim ne diyecek. Ins fazlsnkullanmak sorun yaratmaz. Baya kilo aldilar masallah. Mamalar şişiriyor muhtemelen. Sağlıklı olsunlarda ins sen geçtin mi? Birdr baska mama oneriyorlar aptamil cok da masum degiomis sanırım tabi mecbur kullanıyoruz. Sen ne kullanıyorsun hipp cok öneriliyor bizimkilere olurmu bilmem. Bu arada zeytinyağı aldim hergun veriyorum. Bize dr umuz prebiyotik damlada başladı symbiosys damla. Kullandinizmi?Prematil en zengin icerikli mama, yaramiyor mu diye aklina getirme. 1 cay kasigi zeyt. yagi gunde 1 kez, bir de her beslenmede gaz masaji rahatlatir. 3kg sonrasi aptamil pdf ye gececeksiniz 52 haftalik olana kadar (duzeltilmis 3 aylik gibi) ,sonrasinda normal mamaya gecilecek. Dogrudan proteini az normal mama onerilmez.
3 saatte bir isi biraz daha devam ama kati degil 3:20 de olur 2:45 de, biraz uyanmalarini bekle, ortusunu hafifleyebilirsin, geceleri 4 saate uzatabilirsin eger bebeler kabul ederse
prematil mamayi 3 kilo olunca biraktirdi bizim doktor. normal 1 numara mamalara. geçirdi. ama. benimkiler premature degildi zaten duzeltilmis 40 civarlarina denk geldi bu gecisCanm biz hala prematil kullaniyrz bende bugun tekrar dr a sorucam oglum 4200 oldu kizim 3600 devletteki dr 52 e kadar dedi geçen gun kafamiz karıştı oysaki kuvezden i taburcu olurken 40.haftaya kadar prematil denilmişti bizim de bu hafta 40 oldu. Özel deki drumuza soracagm bakalim ne diyecek. Ins fazlsnkullanmak sorun yaratmaz. Baya kilo aldilar masallah. Mamalar şişiriyor muhtemelen. Sağlıklı olsunlarda ins sen geçtin mi? Birdr baska mama oneriyorlar aptamil cok da masum degiomis sanırım tabi mecbur kullanıyoruz. Sen ne kullanıyorsun hipp cok öneriliyor bizimkilere olurmu bilmem. Bu arada zeytinyağı aldim hergun veriyorum. Bize dr umuz prebiyotik damlada başladı symbiosys damla. Kullandinizmi?
Sizler baska ne kullanıyorsunuz?
Valla bende anlamıyorum halbuki karnım taş gibidluyor yürüyemiyorum bebekler toplanıyor.ağzımla soruyorum nst nezaman diye 33 de başlarız diyo hayret bişey29+2’ydi sanırım karnım bir anda bi tarafa toplandı ve batma gibi bir şeyler olmaya başladı. Hastaneye gittiğimizde sancım olduğu ortaya çıktı. Sonrasında her kontrolde nts var. Kontrollerim haftada 1.
Ben bazen huzursuz hissedip bel ağrısı kasıkta ağrı vs gidip giriyorum.
Doktorunuz neden 33. Haftayı baz aldı acaba tek gebelik değil ki bu.
Bizde aptamil conformil kullaniyoruz iki markanin mamasini denedik icmediler çöp oldu bizde 40 haftayi doldurduk kızım 3.900 oğlum 3.600Canm biz hala prematil kullaniyrz bende bugun tekrar dr a sorucam oglum 4200 oldu kizim 3600 devletteki dr 52 e kadar dedi geçen gun kafamiz karıştı oysaki kuvezden i taburcu olurken 40.haftaya kadar prematil denilmişti bizim de bu hafta 40 oldu. Özel deki drumuza soracagm bakalim ne diyecek. Ins fazlsnkullanmak sorun yaratmaz. Baya kilo aldilar masallah. Mamalar şişiriyor muhtemelen. Sağlıklı olsunlarda ins sen geçtin mi? Birdr baska mama oneriyorlar aptamil cok da masum degiomis sanırım tabi mecbur kullanıyoruz. Sen ne kullanıyorsun hipp cok öneriliyor bizimkilere olurmu bilmem. Bu arada zeytinyağı aldim hergun veriyorum. Bize dr umuz prebiyotik damlada başladı symbiosys damla. Kullandinizmi?
Sizler baska ne kullanıyorsunuz?
Canım Sürekli mi kullanıyorsunuz Yani bebisler sürekli mi kusuyordu o yüzden mi gerek oldu benim de arada kusuyorlar ama nadir diye düşünüyorum bunuBizde aptamil conformil kullaniyoruz iki markanin mamasini denedik icmediler çöp oldu bizde 40 haftayi doldurduk kızım 3.900 oğlum 3.600
Peribiyotik olarak maflor damla,desiferol plus ,sab simple× kullaniyoruz reflu için kullanılanlar toz ilaci biraktirdi doktorumuz çok şükür kusmalari geçti
Ikiside fışkırarak kusuyordu yani ne ictilerse hepsi cikiyordu 2 hafta gaviscon toz olanından kullandik Dr ara verelim kusmalari devam ederse gelirsiniz tekrar dedi çok şükür artık öyle kusmuyorlarCanım Sürekli mi kullanıyorsunuz Yani bebisler sürekli mi kusuyordu o yüzden mi gerek oldu benim de arada kusuyorlar ama nadir diye düşünüyorum bunu
günde bir bazen 2-3 günde bir kusma oluyor mama fazla geliyor diye düşünüyorum ben de O yüzden mi maman farklı
Allah Allah gerçekten hayret bir şey. Bence siz girmek istediğinizi belirtin bunun şakası yok ki. Hele ilk hamileliğinizse benim gibi insan neyin ne olduğunu anlamıyor. Tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüyorum.Valla bende anlamıyorum halbuki karnım taş gibidluyor yürüyemiyorum bebekler toplanıyor.ağzımla soruyorum nst nezaman diye 33 de başlarız diyo hayret bişey
Anladım canım Bizimkiler 33 +'da 4'te doğdu ve küveze girdiler canım Muhtemelen o yüzden öyle başladık bakalım bugün ne diyecekprematil mamayi 3 kilo olunca biraktirdi bizim doktor. normal 1 numara mamalara. geçirdi. ama. benimkiler premature degildi zaten duzeltilmis 40 civarlarina denk geldi bu gecis
Anladm canm cok şükür rahatlamislar evet mamalar malesef oyke prematil de bize 2 yada 3gun gidiyr 179 lira kutusu pdf fiyati nedir bilmiyrm bakalimIkiside fışkırarak kusuyordu yani ne ictilerse hepsi cikiyordu 2 hafta gaviscon toz olanından kullandik Dr ara verelim kusmalari devam ederse gelirsiniz tekrar dedi çok şükür artık öyle kusmuyorlar
Bebeklerde çok fazla gaz olduğu için aptamil conformil önerdi azaldı gazları önceden hiç susmadan agliyorlardi 1 kutu mama bi gün gidiyor aylik mama 3.600tl
Aaaa hatırladım siz bana beta değerimi sormuştunuz özelden. Demek ikiz olduTüp bebekle ikiz bebeklere hamileyim kızlar.
Doktorum en kaliteli ve en kalitesiz 2 embriyoyu beraber transfer etmişti. Kalitesiz olanın tutacagını düşünmüyorum destek olsun diye koyuyorum demişti.
ikiz beklemediğimiz için aşırı stres içerisindeyim. Rabbim olmayanlara da nasip etsin tabi ama maddi manevi beni zorlayacak.
bu süreçte nelere dikkat etmem lazım.? Cinsel ilişki yasak mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Çok çok üzüldüm, Allahım acınızı dindirsin diğer oğlunuza sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin. Allah sabır versinBen dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah