- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.801
Muz ben de yiyorum şu an.Muz yedim o dönem patates hasladim kayisi hoşaf vs yemedim kuruyemis yemedim özellikle laktik içeren şeyler yemedim
İshali su kaybına sebep olmuş.Mama da isal yapiyor canm bizim mama da bir ara diyet mamaya gecti
Teşekkür ederim, Hipp alayım ben de o zamanbenimkiler de bu zamana kadar 2 kez ishal oldu biri aptamil 1 kullanırken diğeri sma mamaya gecmeye calistigimda. belki mikrop aldilar bir yerden bilmiyorum biberonlari da steril ediyorum aslinda ama bence mama kaynakli. alerji veya sindirememe problemi oldu. hipp combiotice dönünce düzeliyor kakalari
Kız çok sertleşme var arada alt kasık kısmıma sancı giriyor..bebekler baş aşağı dönmüş32+3 de mıayne oldum hiç sıkıntım yok nst den falan bahsetmedi 36 da gel dedi
Bu sabahta kalktım belimde ağrı vardı doktor a yazdım o da gel nst ye gir dedi bende 14:00 a kadar bekleyeceğim geçmezse giderim diye evde yatıyorum
Nst ye girip ne yapcan sancı kanama olursa alıyorlar her şey yolındaysa gerwk yokki
Nts gerekli ya, sancıyı insan hissetmeyebiliyor ben sancı olduğunu anlamamıştım32+3 de mıayne oldum hiç sıkıntım yok nst den falan bahsetmedi 36 da gel dedi
Bu sabahta kalktım belimde ağrı vardı doktor a yazdım o da gel nst ye gir dedi bende 14:00 a kadar bekleyeceğim geçmezse giderim diye evde yatıyorum
Nst ye girip ne yapcan sancı kanama olursa alıyorlar her şey yolındaysa gerwk yokki
Ben dogduklarindan beri şu veriyorum canm dr demistiİshali su kaybına sebep olmuş.
Prematüre doğdular 35 haftalık. Yine de vereyim mi? Nasıl veriyorsunuz siz? Şu an biri 5 buçuk kilo diğeri 4850Ben dogduklarindan beri şu veriyorum canm dr demisti
Biberonla mamadan yarım saat sonra ver içerse ver içmek istemezse zorlama dedi Dr o şekilde yapıyorum canmPrematüre doğdular 35 haftalık. Yine de vereyim mi? Nasıl veriyorsunuz siz? Şu an biri 5 buçuk kilo diğeri 4850
Tamam ben de yapayım o zaman teşekkür ederimBiberonla mamadan yarım saat sonra ver içerse ver içmek istemezse zorlama dedi Dr o şekilde yapıyorum canm
Bir de ne kadar vermek gerek?Biberonla mamadan yarım saat sonra ver içerse ver içmek istemezse zorlama dedi Dr o şekilde yapıyorum canm
Benim bir arkadaşımın böyle olmuştu sonra ikinci kanda normal cıktı. Nisan annelerinde de okudum birinin sorun çıkmış hataya sevk etmişler diye. Erkek bebekte mi kızda mi sorun cıktı? Bir de akraba evliliği falan var mı eşinleKizlar bjr sey sorcam. Bugun saglik ocagindan arandim. Bebeklerden birinin topuk kanında bir sorun cikmis. Bebegi hastaneye sevk ettikler. Konjenital adrenal hiperplazi suphesi var yazılmış. Bu topuk kanı sonucu tekrar alındığında normal çıkabilir mi?
Kiz bebekte sorun çıktı canim. Dogrudan aile hekimliginden arandim hastaneye sevk kagidi yazmislar. Esimle akraba degiliz. Genetik bir rahatsizlikmis sanirim. Esim ve ben tasiyici isek bebekte olma ihtimali varmış. Canim cok sikildi su an.Benim bir arkadaşımın böyle olmuştu sonra ikinci kanda normal cıktı. Nisan annelerinde de okudum birinin sorun çıkmış hataya sevk etmişler diye. Erkek bebekte mi kızda mi sorun cıktı? Bir de akraba evliliği falan var mı eşinle
Az az veriyorum kafama göre canmBir de ne kadar vermek gerek?
Kız çok sertleşme var arada alt kasık kısmıma sancı giriyor..bebekler baş aşağı dönmü
Sıkıntı çıksa bile zekayı bedeni etkilemiyor küçük bi ilaç tedavisi oluyor çok geçmiş olsun inşallah test yanlıştırKiz bebekte sorun çıktı canim. Dogrudan aile hekimliginden arandim hastaneye sevk kagidi yazmislar. Esimle akraba degiliz. Genetik bir rahatsizlikmis sanirim. Esim ve ben tasiyici isek bebekte olma ihtimali varmış. Canim cok sikildi su an.
O kadar masum ki bebek ona bir sey olacagina bana olsun diyorum hep. Umarim sorun yoktur.
Canım benim sertleşme olmuyor ama bu sabah sanki ağdet olacakmışım gibi hem belim hem karnım ağrıyordu nst ye girdim 15 falan çıktı bişey olmaz bundan diyip gönderdiler sende girsen sanada bişey olmaz derler benim anladığım doğum başlayana kadar yapacak bişey yok ağrıya dayanamayacak kadar olursa bişeyler yapıyorlar heraldeKız çok sertleşme var arada alt kasık kısmıma sancı giriyor..bebekler baş aşağı dönmüş
Testin yanlis olacaginu sanmiyorum. Sonucta kan testi. Neyse o çıkmıştır. Umarim o anlık bir sonuçtur diye dua ediyorum. Omur boyu ilac kullanması gerekecek sanırım. Simdi bizi endokrin ile birlikte genetige mi sevk ederler bilginiz var mi sizin?Sıkıntı çıksa bile zekayı bedeni etkilemiyor küçük bi ilaç tedavisi oluyor çok geçmiş olsun inşallah test yanlıştır
evet ya bizim ev de emzik dukkani gibi hiçbir sekilde tutmadilar. bir tanesi parmak emecek gibi insallah alışmaz farkettirmeden elini çıkarıyorum agzindan. büyük cocugum da 4 aylikken emzik tutmustu ama bunlar gibi öğürmuyordu oYine bir tecrübe edindim ev emzik dükkanı gbi biri sadece avent ultra air tuttu diğeri hiç bise ama umut bu ya gittim shootei aldim belki tutar diye kizlar tutmayan cocuk ne yapsanız tutmuyor emzik
gecmis olsun canim evet kani almak zor oldugu icin hatalar yapılabiliyormus ve sonuc doğru çıkmıyormus insallah ikinci testte her sey temiz cikarKizlar bjr sey sorcam. Bugun saglik ocagindan arandim. Bebeklerden birinin topuk kanında bir sorun cikmis. Bebegi hastaneye sevk ettikler. Konjenital adrenal hiperplazi suphesi var yazılmış. Bu topuk kanı sonucu tekrar alındığında normal çıkabilir mi?