- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.781
Ya canım çok sevindim ikizlere hamile olmana sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş. Birlikte konusunda biz doğuma kadar birlikte olmama kararı aldık ne olur ne olmaz diye çünkü çok emek verilen bebişler bunlarTüp bebekle ikiz bebeklere hamileyim kızlar.
Doktorum en kaliteli ve en kalitesiz 2 embriyoyu beraber transfer etmişti. Kalitesiz olanın tutacagını düşünmüyorum destek olsun diye koyuyorum demişti.
ikiz beklemediğimiz için aşırı stres içerisindeyim. Rabbim olmayanlara da nasip etsin tabi ama maddi manevi beni zorlayacak.
bu süreçte nelere dikkat etmem lazım.? Cinsel ilişki yasak mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bana mesela karnımdasertleşme var diye fitil cerdi kaç haftadır iğne vuruluyorum buna rağmen nstye almaması gerçekten garip hatta ciğer geliştirici mide vurdurdu..nolur nolmaz diye 31+0 olduk ...yokarkadaş nst ye sevmiyor bu doktor galibaAllah Allah gerçekten hayret bir şey. Bence siz girmek istediğinizi belirtin bunun şakası yok ki. Hele ilk hamileliğinizse benim gibi insan neyin ne olduğunu anlamıyor. Tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüyorum.
Çünkü benimde suları iyi kan akışları iyi vs ama düzensiz aralıklarla sancım her seferinde çıkıyor normalde yorulma yat dinlen diyen bir doktor değildi o sancılar çıkmaya başladıktan sonra kendini yorma yat dinlen bebek hareketlerini takip et en ufak olumsuz bir şeyde beni ara der oldu mesela.
Başka yeni açılmış grup gördüm şimdi taze sadece gebeler olacak gibi ama siz sona yaklaşmışsımızYa kızlar bu ikiz gebeler nerde ?başka grupta mı yazışıyorlaracaba bi tek ben varım galiba
Yaa oyle üzüldüm kiBen dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Hepsi aynı okulu okuyup nasıl böyle farklı ilerliyor anlamış değilim gerçekten. Benimki de ciğer geliştiriciyi ‘doğum yakın’ dediğim zaman yapacağız dedi kurbanlık koyun gibiyiz ya aslında.Bana mesela karnımdasertleşme var diye fitil cerdi kaç haftadır iğne vuruluyorum buna rağmen nstye almaması gerçekten garip hatta ciğer geliştirici mide vurdurdu..nolur nolmaz diye 31+0 olduk ...yokarkadaş nst ye sevmiyor bu doktor galiba
ben bu grupta sadece ikiz gebeler var sanıyorum :)Ya kızlar bu ikiz gebeler nerde ?başka grupta mı yazışıyorlaracaba bi tek ben varım galiba
Canım ben de 33. Haftayı tamamladım hala nstye girmiş değilim. Dediğin şeyler bende bu hafta baya baya başladı karnım sert her oturup kalkışımda karnım sertleşip yamuluyor kaskatı oluyor.Bana mesela karnımdasertleşme var diye fitil cerdi kaç haftadır iğne vuruluyorum buna rağmen nstye almaması gerçekten garip hatta ciğer geliştirici mide vurdurdu..nolur nolmaz diye 31+0 olduk ...yokarkadaş nst ye sevmiyor bu doktor galiba
Bende varımYa kızlar bu ikiz gebeler nerde ?başka grupta mı yazışıyorlaracaba bi tek ben varım galiba
Benim 28 de yapıldı ciğer geliştirici..madem şüphen var erken doğumdan korkuyor hoca neden daha 31i geçtik hala nstyealmıyor..cidden sana katılıyorum hepsi bi ayrı yaHepsi aynı okulu okuyup nasıl böyle farklı ilerliyor anlamış değilim gerçekten. Benimki de ciğer geliştiriciyi ‘doğum yakın’ dediğim zaman yapacağız dedi kurbanlık koyun gibiyiz ya aslında.
Aaesenide mi almadı bende sen gibiyim yamuluyo sertleşiyor iki adım atsam mutfakta hemen yatasım geliyorCanım ben de 33. Haftayı tamamladım hala nstye girmiş değilim. Dediğin şeyler bende bu hafta baya baya başladı karnım sert her oturup kalkışımda karnım sertleşip yamuluyor kaskatı oluyor.
Kız niye yazmıyor bana ikiz gebelik deBende varım
Aynen bu hafta çok fena geçiyor. karnım hep sert hele dün o kadar korktum ki doğum filan başlarsa diye. Bugün kontrolüm var bakalım ciğer geliştirici ve nstyi sorcamAaesenide mi almadı bende sen gibiyim yamuluyo sertleşiyor iki adım atsam mutfakta hemen yatasım geliyor
Senin kaç haftalık peki bugün tam 33+0 müAynen bu hafta çok fena geçiyor. karnım hep sert hele dün o kadar korktum ki doğum filan başlarsa diye. Bugün kontrolüm var bakalım ciğer geliştirici ve nstyi sorcam
Evet canım 33+1deyimSenin kaç haftalık peki bugün tam 33+0 mü
32+3 de mıayne oldum hiç sıkıntım yok nst den falan bahsetmedi 36 da gel dediKız niye yazmıyor bana ikiz gebelik denstye giriyor musun nasolson
Bende aynı haftadayım işe gidiyordum gidemez oldum halsizlik ve aşşaya baskı var bende çalışmaz hale geldim ,evde bir bardak bile kaldıramıyorum sürekli yorgunumAynen bu hafta çok fena geçiyor. karnım hep sert hele dün o kadar korktum ki doğum filan başlarsa diye. Bugün kontrolüm var bakalım ciğer geliştirici ve nstyi sorcam
Aynı bemde öyleyüm 3 gün öncesine kadar herşey normaldi 3 gündür yatıyorum dolaşamıyorumAaesenide mi almadı bende sen gibiyim yamuluyo sertleşiyor iki adım atsam mutfakta hemen yatasım geliyor
Evet bu hafta bariz fark var önceki haftalara göre çok zorlanıyorum her şeyde. Bu haftaya kadar çalıştı isen yine iyi dayanmışsın canımBende aynı haftadayım işe gidiyordum gidemez oldum halsizlik ve aşşaya baskı var bende çalışmaz hale geldim ,evde bir bardak bile kaldıramıyorum sürekli yorgunum