2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar dr bizede pdf mamasina geçebilirsiniz dedi budami sadece eczde oluyor prematil mama ecz de satılıyordu ve fiyat nedir acaba

Tüp bebekle ikiz bebeklere hamileyim kızlar.

Doktorum en kaliteli ve en kalitesiz 2 embriyoyu beraber transfer etmişti. Kalitesiz olanın tutacagını düşünmüyorum destek olsun diye koyuyorum demişti.

ikiz beklemediğimiz için aşırı stres içerisindeyim. Rabbim olmayanlara da nasip etsin tabi ama maddi manevi beni zorlayacak.

bu süreçte nelere dikkat etmem lazım.? Cinsel ilişki yasak mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ya canım çok sevindim ikizlere hamile olmana sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş. Birlikte konusunda biz doğuma kadar birlikte olmama kararı aldık ne olur ne olmaz diye çünkü çok emek verilen bebişler bunlar😊

Allah Allah gerçekten hayret bir şey. Bence siz girmek istediğinizi belirtin bunun şakası yok ki. Hele ilk hamileliğinizse benim gibi insan neyin ne olduğunu anlamıyor. Tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüyorum.
Çünkü benimde suları iyi kan akışları iyi vs ama düzensiz aralıklarla sancım her seferinde çıkıyor normalde yorulma yat dinlen diyen bir doktor değildi o sancılar çıkmaya başladıktan sonra kendini yorma yat dinlen bebek hareketlerini takip et en ufak olumsuz bir şeyde beni ara der oldu mesela.
Bana mesela karnımdasertleşme var diye fitil cerdi kaç haftadır iğne vuruluyorum buna rağmen nstye almaması gerçekten garip hatta ciğer geliştirici mide vurdurdu..nolur nolmaz diye 31+0 olduk ...yokarkadaş nst ye sevmiyor bu doktor galiba 😔

Bana mesela karnımdasertleşme var diye fitil cerdi kaç haftadır iğne vuruluyorum buna rağmen nstye almaması gerçekten garip hatta ciğer geliştirici mide vurdurdu..nolur nolmaz diye 31+0 olduk ...yokarkadaş nst ye sevmiyor bu doktor galiba 😔
Hepsi aynı okulu okuyup nasıl böyle farklı ilerliyor anlamış değilim gerçekten. Benimki de ciğer geliştiriciyi ‘doğum yakın’ dediğim zaman yapacağız dedi kurbanlık koyun gibiyiz ya aslında.

Canım ben de 33. Haftayı tamamladım hala nstye girmiş değilim. Dediğin şeyler bende bu hafta baya baya başladı karnım sert her oturup kalkışımda karnım sertleşip yamuluyor kaskatı oluyor.

Hepsi aynı okulu okuyup nasıl böyle farklı ilerliyor anlamış değilim gerçekten. Benimki de ciğer geliştiriciyi ‘doğum yakın’ dediğim zaman yapacağız dedi kurbanlık koyun gibiyiz ya aslında.
Benim 28 de yapıldı ciğer geliştirici..madem şüphen var erken doğumdan korkuyor hoca neden daha 31i geçtik hala nstyealmıyor..cidden sana katılıyorum hepsi bi ayrı ya

Canım ben de 33. Haftayı tamamladım hala nstye girmiş değilim. Dediğin şeyler bende bu hafta baya baya başladı karnım sert her oturup kalkışımda karnım sertleşip yamuluyor kaskatı oluyor.
Aaesenide mi almadı bende sen gibiyim yamuluyo sertleşiyor iki adım atsam mutfakta hemen yatasım geliyor

Aaesenide mi almadı bende sen gibiyim yamuluyo sertleşiyor iki adım atsam mutfakta hemen yatasım geliyor
Aynen bu hafta çok fena geçiyor. karnım hep sert hele dün o kadar korktum ki doğum filan başlarsa diye. Bugün kontrolüm var bakalım ciğer geliştirici ve nstyi sorcam

Kız niye yazmıyor bana ikiz gebelik de 🤣nstye giriyor musun nasolson
32+3 de mıayne oldum hiç sıkıntım yok nst den falan bahsetmedi 36 da gel dedi
Bu sabahta kalktım belimde ağrı vardı doktor a yazdım o da gel nst ye gir dedi bende 14:00 a kadar bekleyeceğim geçmezse giderim diye evde yatıyorum
Nst ye girip ne yapcan sancı kanama olursa alıyorlar her şey yolındaysa gerwk yokki

Aynen bu hafta çok fena geçiyor. karnım hep sert hele dün o kadar korktum ki doğum filan başlarsa diye. Bugün kontrolüm var bakalım ciğer geliştirici ve nstyi sorcam
Bende aynı haftadayım işe gidiyordum gidemez oldum halsizlik ve aşşaya baskı var bende çalışmaz hale geldim ,evde bir bardak bile kaldıramıyorum sürekli yorgunum

Bende aynı haftadayım işe gidiyordum gidemez oldum halsizlik ve aşşaya baskı var bende çalışmaz hale geldim ,evde bir bardak bile kaldıramıyorum sürekli yorgunum
Evet bu hafta bariz fark var önceki haftalara göre çok zorlanıyorum her şeyde. Bu haftaya kadar çalıştı isen yine iyi dayanmışsın canım

X