2022 ikiz annesi olacaklar

Geceleri mamadan sonra omzunda gaz çıkarırken pispisyapınca uyuyorlar. Sabah 6da kesin uyanıyorlar sonrası berbat. Gündüz uykuları perişan halde. Aynı anda uyanırlarsa hele kıyamet kopuyor. Birini ayağımda sallıyorum diğerini kucağımda sallıyorum. Yarim saat sallıyorum 5 dk uyuyup kalkıyorlar. Kesinlikle daha zor olmaya başladı

Canim düzen henüz yok isteyince uyuyorlar isteyince uyanuyirlar uyanik kalma süreleri uzadı banyonyaoinca 2 saat uyuyorlar mesela
Uyku eğitimi için zaten 6 ayi beklememiz lazim. O zamana kadar perişan olmayız umarım.

Yarama parmak bastin su an bebeğim bak bunun stresinden öleceğim. Çocuklar kurulmuş gibi 2 saatte başlıyorlar. Diyorum ki mamanın cc arttirayim veya sütün demek doymuyorlar bu seferde asla bitiremiyorlar kalıyor. Zorlarsam kusuyorlar. Şu an mamada 90 cc içiyorlar. 120 yapsam yemiyorlar.
Ve dediğin gibi dün parka gittik çam ağaçları çoktugaliba temiz hava çarptı 3 saat uyanmadılar bu sefer kendim kaldırdım. Uyandı görünü açamadı korkudan duşa soktum çocukları sonra da siniroldular bütün akşam bağırdılar uyumadılar.

Kuzum duş benimkilerde çok etki etmiyor ya nedense. Bizimkiler aynı beslemiyormuş napcaz ya biz bu isi

Sen çok güçlü bir annesin. Rabbim sana daha çok sabır versin, gönlünü ferahlatsın. Yanındaki meleğine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin.

Yalnız olmadığımı bilmek güzel ama keşke bir şey yapabilsem diyorum. Çoğu beslenmemiz savaş gibi, şöyle löpür löpür yedikleri günleri görsek bi.

Hoş biz çok sıkıntı çektiğimiz için bunlar dert değil diyorum bir yandan. Bizimkilerden birine nörtopeni teşhisi kondu, sebebi henüz bilinmiyor. Savunma sistemi yok gibi bir şey, hasta olursa çok ağır seyreder dedir doktor. Korkumdan ne dışarı bir adım atabiliyorum, ne eve misafir alabiliyorum, ne kimseyle görüşebiliyorum…

Rabbim size sabırlar versin diğer evladınızı ı sağlıkla size bağışlasın inş en büyük imtihanlardan biri veriyorsunuz mükafatınız çok büyük olur inş

Bu duzen konusunda hepimiz dertliyiz anlasilan.bugun kac kere mama yaptigimj hatirlamiyorum. Cok yapiyom dokuluyo az yapiyom yetmiyo. 4 tane dr browns 1 tane tommie tippe biberon var yijamaktan helak oldum
Ben emzirmeyi hiç beceremediğim ve bi biriyle bi biriyle baya hastanede yattığımız için biberon sayısını baya artırdık. 6 avent, 2 Dr browns, 1 tane de sağma makinesiyle gelen lansinler biberon var. Tek olduğum için eşim işe gitmeden gece kullanılanları yıkıyor, işten gelince de gündüzkileri yıkayıp sterilize ediyor, işim bir nebze kolaylaşıyor.

Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılar hiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Canimmmmm allah sabir versin diger bebisine saglik versin cok zor seni o guzel yureginden kucakliyorum rabbim sana ogluusunu sana bagislasin

Sen cok güçlü bir annesin canim benim çok guzel düşünüyorsun takdiri ilahi rabbim oyle uygun görmüş simdi sen oglusunla saglikla.uzun omurler gecir ins

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Benim eşim kemoterapi aldığı için kemoterapinin yan etkisi olarak nötropeni gelişti bizde eve kiseyi kabul etmiyiruz, kapali alanlara girmiyoruz. Bebekte sebebi ne olabilir acaba bisey demediler mi

Henüz net bir şey söylemiyor hematoloji doktoru, genetik test yaptıralım dedi, şimdi onu yaptıracağız. Belirsizlik çok zor, inşallah birazcık yükseliş olsa. Kemik iliği aspirasyonu yapmak zorundayız derler diye ödüm kopuyor. Daha çok küçükler, ne zaman kan vermeye gitsek psikolojik olarak çok etkileniyor, birkaç gün beslenmek istemiyor, yedikleri yarı yarıya azalıyor. Allah eşine de şifa versin bir an önce iyileşelim güzel günlere gelelim

Iyi bir hematoloji doktoru ile ilerlemek lazım. Benim esimde lenfoma olduğu için hematolog tedavisini düzenliyor. Umarım büyüksehirdesinizdir. Araştırma hastanesi falan bu konuda daha iyi olabilir. Inşallah bir an önce toparlar kendini belki geçici bir durumdur hemen kötüyü düşünme. Bisey olmaz inşallah allah çaresiz dert vermesin.

Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılar hiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Canım Rabbim sabır versin inşallah. Diğer evladına da sağlıklı uzun bir ömür versin Rabbim

Merhaba 6+4 günlük tüp bebek annesiyim ve kan sonucum 9. Gün 173 13.gün 907 ve suan 77176.0 sizce ikizmi çünki cok artmış
Hayırlı uğurlu olsun dilerim sağlıklı bir hamilelik ve doğum gerçekleşir. İki embriyo transferi gerçekleştiyse ikiz gibi .benimkide 400 lerden 900 küsürlere çıkmıştı. Bizimkisi Dr culuk tabiki. En iyisini muayene de drunuz söyleyecektir.

Maalesef üç büyük şehirden birinde değilim ama araştırma hastanesi var en azından. Zaten özel hastaneler kabul etmedi burda bizi çok küçük oldukları için eğitim araştırmaya gidin dediler. Biraz büyüseler belki düzelir diye ümit ediyorum, doktor geçici olabilir demişti. Senin eşinin tedavisi nötropeniye göre mi düzenleniyor? Bilmiyorum nötropeninin tedavisi var mı. Biraz araştırdım internetten ama çok da kafamı bulandırmak istemedim.

başın sagolsun acıların en büyüğü evlat acısı Rabbim dayanma gücü versin öbür bebeğine uzun mutlu bir ömür nasip etsin

Tşk ederim diğer durumlarında yaşadım ondanda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…