- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.741
Geceleri mamadan sonra omzunda gaz çıkarırken pispisyapınca uyuyorlar. Sabah 6da kesin uyanıyorlar sonrası berbat. Gündüz uykuları perişan halde. Aynı anda uyanırlarsa hele kıyamet kopuyor. Birini ayağımda sallıyorum diğerini kucağımda sallıyorum. Yarim saat sallıyorum 5 dk uyuyup kalkıyorlar. Kesinlikle daha zor olmaya başladıBenimkiler bu ara biri uyuyor diğeri uyanık oluyor genelde beş dakika boş kalamıyorum. Çok nadir aynı anda uyuyorlar bu ara. Oğlum çok az destekle uyuyabiliyor çoğunlukla. Kızımı ya sallıyorum yada beyaz gürültü v. s açıyorum ama kızım uyumayı çok sevmiyor gibi. Asıl 6 ile 9 arası çok mızmızlar sürekli ağlamalar oluyor gazdan. Sen nasıl uyutmayı deniyorsun canım. Giderek daha bir zorlaşıyor sanki uyanıklık süreleri arttiği için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Uyku eğitimi için zaten 6 ayi beklememiz lazim. O zamana kadar perişan olmayız umarım.Canim düzen henüz yok isteyince uyuyorlar isteyince uyanuyirlar uyanik kalma süreleri uzadı banyonyaoinca 2 saat uyuyorlar mesela
Yarama parmak bastin su an bebeğim bak bunun stresinden öleceğim. Çocuklar kurulmuş gibi 2 saatte başlıyorlar. Diyorum ki mamanın cc arttirayim veya sütün demek doymuyorlar bu seferde asla bitiremiyorlar kalıyor. Zorlarsam kusuyorlar. Şu an mamada 90 cc içiyorlar. 120 yapsam yemiyorlar.Burada bir C Cerenace nin bir de benim bebekler 2 saatte bir besleniyor galiba. Benimkiler emmediği için neredeyse tamamen mamayla besleniyorlar. Düzeltilmiş 6 haftalıklar, ne kadar içmeleri gerekiyor bilmiyorum ama 100 cc mama hazırlıyorum 50sini içip bırakıyorlar, sonra 2 saat dolmadan mızıldanmaya başlıyorlar. Hani 3 saatte bir besleyen arkadaşlar bebekler eve geldiğinden beri böyle 3.saatte mi yemek istiyor? Artık bu düzene o kadar alıştım ki yedikten sonra 2 saat uyuduklarında huzursuz hissediyorum halbuki daha 3 saat olmamış oluyor. Bu düzende hiçbir şeye zamanım olmamasını geçtim doğru düzgün uyuyamıyorlar bile
Ve dediğin gibi dün parka gittik çam ağaçları çoktugaliba temiz hava çarptı 3 saat uyanmadılar bu sefer kendim kaldırdım. Uyandı görünü açamadı korkudan duşa soktum çocukları sonra da siniroldular bütün akşam bağırdılar uyumadılar.
Kuzum duş benimkilerde çok etki etmiyor ya nedense. Bizimkiler aynı beslemiyormuş napcaz ya biz bu isiMamalarıni yiyip gazlarini çıkardıktan sonra kızımı besigine koyunca uyuyo oglum biraz mizmiz onu bazen kucakta bazende memede uyuyor öyle uzun uzun besikte hiç sallamadim en fazla 5dk
Annem hafta sonu geliyor çalışıyor bugün geldi evi temizledi 2 tencere yemek yapti bebeklerle ilgilendi gitti o bile çok iyi geldi
Gündüz yikayip uyutsan belki böyle boyle bi düzen olur
Benim bebeklerimde 2saatte bir içiyorlar Dr 3saate çıkarabilirsiniz dedi ama yok oğlum 2saat dolmadan basliyor aranmaya kızım en fazla 2.5 saat durabiliyor bende 100cc hazırlıyorum 80cc iciyorlar onuda yavaş yavaş