-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.721
Bu duzen konusunda hepimiz dertliyiz anlasilan.bugun kac kere mama yaptigimj hatirlamiyorum. Cok yapiyom dokuluyo az yapiyom yetmiyo. 4 tane dr browns 1 tane tommie tippe biberon var yijamaktan helak oldumBurada bir C Cerenace nin bir de benim bebekler 2 saatte bir besleniyor galiba. Benimkiler emmediği için neredeyse tamamen mamayla besleniyorlar. Düzeltilmiş 6 haftalıklar, ne kadar içmeleri gerekiyor bilmiyorum ama 100 cc mama hazırlıyorum 50sini içip bırakıyorlar, sonra 2 saat dolmadan mızıldanmaya başlıyorlar. Hani 3 saatte bir besleyen arkadaşlar bebekler eve geldiğinden beri böyle 3.saatte mi yemek istiyor? Artık bu düzene o kadar alıştım ki yedikten sonra 2 saat uyuduklarında huzursuz hissediyorum halbuki daha 3 saat olmamış oluyor. Bu düzende hiçbir şeye zamanım olmamasını geçtim doğru düzgün uyuyamıyorlar bile
Mamalarıni yiyip gazlarini çıkardıktan sonra kızımı besigine koyunca uyuyo oglum biraz mizmiz onu bazen kucakta bazende memede uyuyor öyle uzun uzun besikte hiç sallamadim en fazla 5dkBenm oğlumda 4 ten sonra çok hareketleniyor sürekli sallanmak istiyor sallamayı bırakmak istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum. Sen desteksizmi uyutuyorsun bebeklerini
Annem hafta sonu geliyor çalışıyor bugün geldi evi temizledi 2 tencere yemek yapti bebeklerle ilgilendi gitti o bile çok iyi geldiEvde duvarlar üzerime geliyor resmen o yüzden atiyorum kendimi disariya. Ama twbi susturamayip ağlayarak eve geldiğim çok oluyor
Sende mi tek kaldin kuzum ben annen var sanıyordum.
Benimkiler sabah 6 kadar uyuyorlar. Ama gündüz 5 dk uyuyup uyanıyorlar bu ara napabilirim tavsiyen var mi
Kraft connect ikiz arabası aldım aşırı memnunum. Çok pratik açılıp kapanıyor. Araba bagajına sığıyor. Ve sürüşü çok hafif kendi gidiyor resmen. 0 aydan itibaren kullanilabikiyir. Uyku konusu ise ben napacagimi şaşırdım ya gündüz toplasan 1 saat uyumuyorlar ve sürekli mizikliyorlar
Benim bebeklerimde 2saatte bir içiyorlar Dr 3saate çıkarabilirsiniz dedi ama yok oğlum 2saat dolmadan basliyor aranmaya kızım en fazla 2.5 saat durabiliyor bende 100cc hazırlıyorum 80cc iciyorlar onuda yavaş yavaşBurada bir C Cerenace nin bir de benim bebekler 2 saatte bir besleniyor galiba. Benimkiler emmediği için neredeyse tamamen mamayla besleniyorlar. Düzeltilmiş 6 haftalıklar, ne kadar içmeleri gerekiyor bilmiyorum ama 100 cc mama hazırlıyorum 50sini içip bırakıyorlar, sonra 2 saat dolmadan mızıldanmaya başlıyorlar. Hani 3 saatte bir besleyen arkadaşlar bebekler eve geldiğinden beri böyle 3.saatte mi yemek istiyor? Artık bu düzene o kadar alıştım ki yedikten sonra 2 saat uyuduklarında huzursuz hissediyorum halbuki daha 3 saat olmamış oluyor. Bu düzende hiçbir şeye zamanım olmamasını geçtim doğru düzgün uyuyamıyorlar bile
Benimde 3 saat olmuyor hiç daha doğrusu benim beslenme işi saatli değil ne zaman isterlerse emziriyorum bazen saat başı bile oluyor. Günde 2 kere de mama veriyorum. Galiba saatle vermem lazım artık benimde. Bir düzene girmemiz şart.Burada bir C Cerenace nin bir de benim bebekler 2 saatte bir besleniyor galiba. Benimkiler emmediği için neredeyse tamamen mamayla besleniyorlar. Düzeltilmiş 6 haftalıklar, ne kadar içmeleri gerekiyor bilmiyorum ama 100 cc mama hazırlıyorum 50sini içip bırakıyorlar, sonra 2 saat dolmadan mızıldanmaya başlıyorlar. Hani 3 saatte bir besleyen arkadaşlar bebekler eve geldiğinden beri böyle 3.saatte mi yemek istiyor? Artık bu düzene o kadar alıştım ki yedikten sonra 2 saat uyuduklarında huzursuz hissediyorum halbuki daha 3 saat olmamış oluyor. Bu düzende hiçbir şeye zamanım olmamasını geçtim doğru düzgün uyuyamıyorlar bile
Ben henuz 35 haftaliklar 40 45 cc bazen de 60 cc veriyorjm. Bu miktar normal midir?Mamalarıni yiyip gazlarini çıkardıktan sonra kızımı besigine koyunca uyuyo oglum biraz mizmiz onu bazen kucakta bazende memede uyuyor öyle uzun uzun besikte hiç sallamadim en fazla 5dk
Annem hafta sonu geliyor çalışıyor bugün geldi evi temizledi 2 tencere yemek yapti bebeklerle ilgilendi gitti o bile çok iyi geldi
Gündüz yikayip uyutsan belki böyle boyle bi düzen olur
Benim bebeklerimde 2saatte bir içiyorlar Dr 3saate çıkarabilirsiniz dedi ama yok oğlum 2saat dolmadan basliyor aranmaya kızım en fazla 2.5 saat durabiliyor bende 100cc hazırlıyorum 80cc iciyorlar onuda yavaş yavaş
Duzeltilmis 35 haftalikm mi? Yani yeni doğduğunda 30cc iciyordu 35+1gunluk doğdular oglum kuvöze girdi kızımı 5.gun Dr kontrolunde 60cc çıkabilirsiniz dedi kızım suan 90cc iciyor oğlumda kuvozden çıktığından 10gunluktu 30cc zor iciyorduBen henuz 35 haftaliklar 40 45 cc bazen de 60 cc veriyorjm. Bu miktar normal midir?
Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarBen yakınım destek olmadığı sürece yataktan bile kalkamıyorum canım, hareket ettiğim her anda karnım sertleşiyor zaten, bana şimdiye kadar farklı 2 zamanda ciğer geliştirici yapıldı 2şer defadan . Sonra bebekler çok sakinleşti, o nedenle NSTde 2 saat kaldığım bile oldu, doktor iğneye bağlı diye kendi dedi mesela, sıkma canını. Artık büyüdüler annesi, tek gebelik gibi değil ki bizlerinki, yer kalmadı bebişlere karnımızda.
En son yoktu ama kilolarına 2 haftaya yakın zamandır bakmadılar canım
Amin canım inşallah, sezeryandan çok korkuyorum gerçi yalan yok, sonraki ağrı kısmı endişelendiriyor ama napalım yeter ki sağlıkla alalım kıcaklarımıza minnaklarımızı
Ne diyeceğimi bilemiyorum şu an inan… Kaç defa yazıp yazıp sildim…Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Böyle durumlarda kelimeler kifayetsiz kalıyor acını içimde hissettim inan. Allah sabır ve güç versin sana. Cennette bekliyor olacak meleğin. Diğer bebeğine sağlık uzun ömür versin Rabbim inşallah.Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Rabbim sabır versinBen dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Söyleyecek hiçbir söz yeterli olmayacak. Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Rabbim oğlunuza hayırlı güzel ömürler versin inşallah. Oğlunuz size güç kuvvet versin.Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Merhaba, ben de gunde 3 4 defa sagma yapmaya çalışıyorum. Sutum az benim de. 33 hafta 2 gunlukken dogdular. Kuvezden çıktıklarında 34+6 haftaliklardi. 35 cc birine 40 cc birine veriyorlardı.Duzeltilmis 35 haftalikm mi? Yani yeni doğduğunda 30cc iciyordu 35+1gunluk doğdular oglum kuvöze girdi kızımı 5.gun Dr kontrolunde 60cc çıkabilirsiniz dedi kızım suan 90cc iciyor oğlumda kuvozden çıktığından 10gunluktu 30cc zor iciyordu
Dr önce 60 sonra arttırarak 90cc çıkarsınız ikisi icinde dedi benimkiler çoğunluk mama yiyorlar kizimda oğlumda günde 2 kez anca meme emiyorlar sütüm yok
Sizin doktorunuz ne dedi
Aaaaa simdi gordum. Cok cok uzuldum canim. Diyecek kelime bulamıyorum. Allah sabır versin canim.Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Allahım size güç versinBen dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Çok üzgünüm.. rabbim size sabır versin, diğer oğlunuza ömür verdin. Çok zor biliyorum ama imtihan dünyası bu dünya, oğlunuz sizi cennet kapılarında bekleyecek inşallah.. tekrardan sabırlar diliyorum.Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Mama yerken benim oglumda gazdan kıvranıyor doktorumuz aptamil conformili tavsiye etti şikayetlerimiz azaldı çok şükürMerhaba, ben de gunde 3 4 defa sagma yapmaya çalışıyorum. Sutum az benim de. 33 hafta 2 gunlukken dogdular. Kuvezden çıktıklarında 34+6 haftaliklardi. 35 cc birine 40 cc birine veriyorlardı.
Simdi 35+3 gunluj oldular. Birine 60cc birine 45 cc ancak verebiliyorum. 45 cc verdiğim bebek inanilmaz gaz problemi yasiyor. Cocuk gerinmekten mama yiyemiyor. Ayni zamanda kakasını zor yapiyor. Mama olarak aptamil prematil kullanıyoruz. Bu mama yerine hangi mama kullanılabilir?
Okuduğumdan beri aklım sizde..Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılarhiç bir anne evlat acısı çekmesin inşall
Ne diyeceğimi bilemiyorum şu an inan… Kaç defa yazıp yazıp sildim…
Rabbim sabırlar versin size, diğer oğluşun güç versin inşallah…
Böyle durumlarda kelimeler kifayetsiz kalıyor acını içimde hissettim inan. Allah sabır ve güç versin sana. Cennette bekliyor olacak meleğin. Diğer bebeğine sağlık uzun ömür versin Rabbim inşallah.
Söyleyecek hiçbir söz yeterli olmayacak. Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Rabbim oğlunuza hayırlı güzel ömürler versin inşallah. Oğlunuz size güç kuvvet versin.
Aaaaa simdi gordum. Cok cok uzuldum canim. Diyecek kelime bulamıyorum. Allah sabır versin canim.
Allahım size güç versinDiğer oğlunuz size umut olacak. Allahım ona sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin..
Çok üzgünüm.. rabbim size sabır versin, diğer oğlunuza ömür verdin. Çok zor biliyorum ama imtihan dünyası bu dünya, oğlunuz sizi cennet kapılarında bekleyecek inşallah.. tekrardan sabırlar diliyorum.
Okuduğumdan beri aklım sizde..
Rabbim sizlere sabır versin inşallah, ne desek acınızı hafifletebilmek mümkün değil
Miracelik16 Aklımdan çıkmıyorsunuz Allahım size güç versin, diğer evladına da sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
Aklıma geldikçe kahroluyorum. Ameliyat yerimden zaten doğru düzgün ağlayıp kıvranamıyorum bile. Biliyorum allahımın misafiriydi annesine görünmeden geldi görünmeden gitti meleğimin annesini beklediğini de biliyorum. Allah'tan gelen herşeye şükürler olsun. Diğer kardeşini annesine teselli bıraktıAllah size sabır versin. Evladınız sizi cennette bekliyor olacak. Diğer evladınızı da Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. Allah size de güç kuvvet versin inşallah.