2022 ikiz annesi olacaklar

Deneyimlerini bekliyorum mutlaka yaz ben hâlâ almadım ikiz arabası mi yoksa tek tek mi karar veremiyorum
bir tanesi gidene kadar agladi öbürü uykusuz olmasina ragmen acti gözlerini etrafi izledi. sonunda vardik ama benden ter bosaldi :) ikiz baston aldim. teklileri surebilmek icin iki kisiye ihtiyac var. ama ilerde sadece biriyle cikarim diye tekli de alacagim bir tane

Benim evim 6.katta asansörde yok tek çıkma şansım sıfır mecbur biri olacak yanımda bir de oldu ki biri tek çıkarılmak zorunda kaldı ne bilim durmaz ağlar eşim tek çıkarabilir en azından.ya da tekli olabilenlerden alıcam

Bence ilk 6 ay yaa emzirelim cok iyi olur ben tek baktığım için hani esim falan da yok destek sıfır o yüzden anne sütünü ilaç niyetine ne verirsem kar diye bakıyorum
Bende senin gibi aynı düzen kurdum gece 3 saat dolmadan kaldırıyorum ve karanlıkta uyutuyorum. Sessiz olmasına dikkat ediyorum. Benimde eşim yok sanırım Sen ben ve mavikus var sadece yalnız bakan. Benimkilerin bu ara gündüz uykulari sapitti. Seninkilerin nasil gunduz uykusu? Nasil yapiyorsun ? Bakici bulamadim bende
Ben de tek bakıyorum eşim akşamları destek olmaya çalışıyor genelde büyük oğlumla ilgileniyor gece yine tekim. Haklısınız ne kadar alsalar kar inşallah daha uzun süre alırlar.
Kuzu gunduzleri nasil yapiyorsun benimkiler uyumak istemiyor bu ara ve cok zoe oluyor
Ben Hipp kullanıyordum 2 saatte bir kalkıyorlar diye dedim ama deneyeyim allahım nasıl ishal oldular. Hippe döndüm anında duzeldiler

Ben her gün yarim saat gezdiriyorum ama sokakta alışsınlar diye 20 günlükten beri hala ağlayabiliyorlar bazen
Benimde evimde asansör yok o yüzden arabanın bagajında bırakıyorum sonra birini kanguruya koyuyorum Diğerini yanbtarafima kucağa alıyorum iniyorum. Arabayı açıyorum arka koltuğa bebekleri yatırıyorum arabayı bagajdan çıkarıp bebekleri koyuyorum

Kızlar kızımın alnı yanakları falan pütür pütür niye acaba

Bravo sana canım valla zaten evde herşey çok yorucu bir de sokağa çıkarmak için harcadığın eforu alkışlıyorum

Bende tek bakıyorum gerçekten çok zor
Benimkiler gündüz uykusu iyi arada düzenleri bozuluyor gece sıkıntı 4den sonra sürekli hareket halindeler uyaniyorlar derin uykuya dalamiyorlar

Hangi bebek arabasini aldin kuzu , benimde almam lazim, memnunmusun. Gunduz uykusubizde kalmadi, niye oyle oldu anlamadim. Atak donemi galiba

Deneyimlerini bekliyorum mutlaka yaz ben hâlâ almadım ikiz arabası mi yoksa tek tek mi karar veremiyorum
Ikiz arabasi bence cok iyi, Prego 2071 kullaniyorum. Bebek arabasi govdesi bagajda duruyor, evde ana kucaklari var hazirlanip cikiyoruz.
Hastane ziyaretlerinin disinda artik her gun oglen yuruyuse cikiyorum, tek sikintisi milletin cok garip birsey gibi "aa ikiz" diye sasirmasi, ona alisamadim bir tek.
Bir tane de baston ikiz puset alacagim, 6.aydan sonra yurtdisina cikmaya baslarim, kabine girebilen birsey iyi olacak, malum ikizde cok sansimiz yok...

Benimkiler gündüz uykusu iyi arada düzenleri bozuluyor gece sıkıntı 4den sonra sürekli hareket halindeler uyaniyorlar derin uykuya dalamiyorlar
Benm oğlumda 4 ten sonra çok hareketleniyor sürekli sallanmak istiyor sallamayı bırakmak istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum. Sen desteksizmi uyutuyorsun bebeklerini

Bravo sana canım valla zaten evde herşey çok yorucu bir de sokağa çıkarmak için harcadığın eforu alkışlıyorum
Evde duvarlar üzerime geliyor resmen o yüzden atiyorum kendimi disariya. Ama twbi susturamayip ağlayarak eve geldiğim çok oluyor
Sende mi tek kaldin kuzum ben annen var sanıyordum.
Benimkiler sabah 6 kadar uyuyorlar. Ama gündüz 5 dk uyuyup uyanıyorlar bu ara napabilirim tavsiyen var mi
Hangi bebek arabasini aldin kuzu , benimde almam lazim, memnunmusun. Gunduz uykusubizde kalmadi, niye oyle oldu anlamadim. Atak donemi galiba
Kraft connect ikiz arabası aldım aşırı memnunum. Çok pratik açılıp kapanıyor. Araba bagajına sığıyor. Ve sürüşü çok hafif kendi gidiyor resmen. 0 aydan itibaren kullanilabikiyir. Uyku konusu ise ben napacagimi şaşırdım ya gündüz toplasan 1 saat uyumuyorlar ve sürekli mizikliyorlar

Benimkiler bu ara biri uyuyor diğeri uyanık oluyor genelde beş dakika boş kalamıyorum. Çok nadir aynı anda uyuyorlar bu ara. Oğlum çok az destekle uyuyabiliyor çoğunlukla. Kızımı ya sallıyorum yada beyaz gürültü v. s açıyorum ama kızım uyumayı çok sevmiyor gibi. Asıl 6 ile 9 arası çok mızmızlar sürekli ağlamalar oluyor gazdan. Sen nasıl uyutmayı deniyorsun canım. Giderek daha bir zorlaşıyor sanki uyanıklık süreleri arttiği için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canim düzen henüz yok isteyince uyuyorlar isteyince uyanuyirlar uyanik kalma süreleri uzadı banyonyaoinca 2 saat uyuyorlar mesela

Ay inşallah rahatlarız canım ama yolda gören bile yine şimdi daha iyi hareketlinince işin daha zor diyorlar. Ben de rabnim kolaylığını verir inşallah diyorum.
Aynen kuzum verir inşallah ama en azından o zaman ne istediklerini derler ne yapacaklarını biliriz ek gıda olur vs. Rahat ederiz

Ben yakınım destek olmadığı sürece yataktan bile kalkamıyorum canım, hareket ettiğim her anda karnım sertleşiyor zaten, bana şimdiye kadar farklı 2 zamanda ciğer geliştirici yapıldı 2şer defadan . Sonra bebekler çok sakinleşti, o nedenle NSTde 2 saat kaldığım bile oldu, doktor iğneye bağlı diye kendi dedi mesela, sıkma canını. Artık büyüdüler annesi, tek gebelik gibi değil ki bizlerinki, yer kalmadı bebişlere karnımızda.
En son yoktu ama kilolarına 2 haftaya yakın zamandır bakmadılar canım
Aaa ne güzel gözün aydın bu hafta ağrıların bitecek bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah darısı bize
Amin canım inşallah, sezeryandan çok korkuyorum gerçi yalan yok, sonraki ağrı kısmı endişelendiriyor ama napalım yeter ki sağlıkla alalım kıcaklarımıza minnaklarımızı
Geçen hafta ciğer geliştirici vuruldum bebekler çok sakin nerdeyse hiç hareket algılamıyorum sizce normal midir? Varmı bunu yaşayan

Burada bir C Cerenace nin bir de benim bebekler 2 saatte bir besleniyor galiba. Benimkiler emmediği için neredeyse tamamen mamayla besleniyorlar. Düzeltilmiş 6 haftalıklar, ne kadar içmeleri gerekiyor bilmiyorum ama 100 cc mama hazırlıyorum 50sini içip bırakıyorlar, sonra 2 saat dolmadan mızıldanmaya başlıyorlar. Hani 3 saatte bir besleyen arkadaşlar bebekler eve geldiğinden beri böyle 3.saatte mi yemek istiyor? Artık bu düzene o kadar alıştım ki yedikten sonra 2 saat uyuduklarında huzursuz hissediyorum halbuki daha 3 saat olmamış oluyor. Bu düzende hiçbir şeye zamanım olmamasını geçtim doğru düzgün uyuyamıyorlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…