- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 30
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.681
Canım ben ciğer geliştiriciden sonra baya ağırlaştım bebekler zaten çok sakin oldular nadiren hareket ediyorlar Dr yerleri de daralmış dedi. Bir kaç gündür karnıma kasılma girip çıkıyor ayakta duramıyorum 10 dk dan fazla bütün gün uzanmakla geçiyorKaç gündür siteye giremedim canım ağrılarım nedeniyle kötüydüm bayağı, hala iyi sayılmam. Haftasonunu geçirebilirsek inşallah alacaklar bu haftaiçi sezeryana. Her güne acaba bugün o gün mü diye başlıyorum. Sen nasılsın? İyisindir inşallah
Taktir ediyorum seni walla maşallah güzel soğukkanlısın allah daha çok yardım etsin inşallahCanim aynen galactago neo 150 tl baya da gidiyor ilk doğum yapınca sagmasiydi emmesydi biraz göğüs uclarin yara olur lansinoh krem kullan göğüs ucu kremi ben hep tek baktım yani bakıcı geldi 3. Gün geri gitti yapamam ben dedi bende inat ettim 2 3 bin tl para cebimde kalır bebeklerime bakarım dedim geceleri uyku eğitimi verdim ilk günden alıştırıp nasıl mı? Gece icin ayarlanabilir ışık taktirdim elektrikciye duy yeri acma kapamali değil de ayarlanabilir yuvarlak olan bise uyuyacaklari zaman hemen ışığı kisiyorum anlıyorlar uyanır uyanmaz perdeyi acıyorum kii sabah olduğunu bilsinler ve ses çok önemli kimseyi dinlemedim ve sese alistirmadim onlari sesiz alacakaranlik odalarında güzelce uyuyorlar mamaları 3 saatte 1 ben 10 dk 10 dk erkene çekip veriyorum ki uyanip uykularını bölmesinler hemen alt değiş mama ver uyut yapiyorum emzirme olayına gece hiç girmiyorum yoksa uyumazlar esim de yok o yüzden bu şekilde düzen kurduk bakalim
Allah'in izniyle az kaldı canım bebekler 2 hafta gelişimi geride kalmış ondan doktor bekletiyor salı günü nst ye gireceğim doğum için tarih verilecek doktorum 20-25 mayıs'a kadar dururlarsa iyi olur diyorCanim zaman az kalmıştır senin için. Doktor ne zamana planliyor? Hic korkma sezeryandan. 1 hafta sonrasinda agri vs geciyor. Brnim cok agrim olma sebebi sezeryan harici de islemler yapilmis olmasıydı.
Sana tavsiyem midedeki oluşacak kıtlık için stok yapİyi akşamlar, geçen haftadan bu yana bebeklerim hiç kilo almamışlar (ya ölçemiyorlar ya ben besleyemiyorum) geçen hafta 36. Haftada alırız demişlerdi, bugün 35. Haftada alırız oldu bunalıma girmeme ramak kaldı.
Evet kuvöze gireceklerdi zaten ona hazırdım ama kilo almamaları ve doğunca da bir kilo kaybı olacağı için sabahtan beri hüngür şakır ağlıyorum.
Bir yandan araştırma yapıyorum, prematüre bebek anneleri hangi biberonu kullandınız? Kuvöz döneminde hastane tarafından şunu al mı deniyor açıkçası takıntılı bir insan olarak istiyorum ki her şey hazır olsun yani şu an ben bu çocukları besleyemiyorum suçluluğu beni bitiriyor vicdan yapıyorum sanırım.
Emzik siparişi verdim chicco o önerilmişti ama biberonda muallağım.
Bir de ciğer geliştirici iğneden sonra bebekler kilo alıyorlar mı?
Allah nasip ederse haftaya cuma ciğer geliştirici vurulacağız 1 haftada ne kadar alırlarsa benim için kar, şu an biri 1400 diğeri 1700Ve bugün 33+1
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinCanim rahim gelişiyor sucak şu da yada o kadar rahatlama da vs. Ben 2 haftada 1 dus aldim zaten kış mevsiminde ama korkudan tabi benm tup bebek vs diye evden de çıkmıyordum hem şükürler olsun 36 arti 3 de dogurdum
doktorum ciğer geliştiriciyi haftaya yapalım diyince eşim bir duraksadı hayatım dedim kortizon, geçen gün öğrenmemişim gibiSana tavsiyem midedeki oluşacak kıtlık için stok yapinanilmaz şekilde yiyorsun
Aaa ne güzel gözün aydın bu hafta ağrıların bitecek bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah darısı bizeKaç gündür siteye giremedim canım ağrılarım nedeniyle kötüydüm bayağı, hala iyi sayılmam. Haftasonunu geçirebilirsek inşallah alacaklar bu haftaiçi sezeryana. Her güne acaba bugün o gün mü diye başlıyorum. Sen nasılsın? İyisindir inşallah
Ben de tek bakıyorum eşim akşamları destek olmaya çalışıyor genelde büyük oğlumla ilgileniyor gece yine tekim. Haklısınız ne kadar alsalar kar inşallah daha uzun süre alırlar.Bence ilk 6 ay yaa emzirelim cok iyi olur ben tek baktığım için hani esim falan da yok destek sıfır o yüzden anne sütünü ilaç niyetine ne verirsem kar diye bakıyorum
benimkiler de bu zamana kadar 2 kez ishal oldu biri aptamil 1 kullanırken diğeri sma mamaya gecmeye calistigimda. belki mikrop aldilar bir yerden bilmiyorum biberonlari da steril ediyorum aslinda ama bence mama kaynakli. alerji veya sindirememe problemi oldu. hipp combiotice dönünce düzeliyor kakalariMerhaba, ikiz anneleri aranızda ikizleri ishal olan var mı? Benim ikizlerim aralıklı zamanlarla ishal oldu. İkisini de doktora götürdüm ama ateş yok diye emzirin diyor doktor. Emziriyorum ama ikizlerimden biri hayli yorgun halsiz yine de doktor normal diyor. Siz nasıl bir yol izlediniz, tecrübeleriniz neler? Benimkiler 3 aylık olmak üzere
hipp combiotic cok iyi geldi bizimkilereKızlar selam gaz yapmayan mama arıyorum siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
Canm biraz sekerki ye bakalim 2 gün olur etkisi iğne nin bana dr oyle demişti 1 hafta olmaz belki uyuyordurlarGeçen hafta ciğer geliştirici vuruldum bebekler çok sakin nerdeyse hiç hareket algılamıyorum sizce normal midir? Varmı bunu yaşayan
canim benim aldim denedim ikisi de durmadi içinde hemen sattım.Kizlar selam kanguru kullananiniz var mi önerir misiniz
Acaba ne zaman rahat ederiz 3n azında diyorum ben gaz muhabbeti bitse rahatlarizBen de tek bakıyorum eşim akşamları destek olmaya çalışıyor genelde büyük oğlumla ilgileniyor gece yine tekim. Haklısınız ne kadar alsalar kar inşallah daha uzun süre alırlar.
Yaa ben de almak istiyorum en azından bir tere giderken pusetten çıksınlar diyecanim benim aldim denedim ikisi de durmadi içinde hemen sattım.
Deneyimlerini bekliyorum mutlaka yazbugün ikiz bebek arabasıyla dışarı cikicaz ilk kez. yarim saatlik bir yürüme yolu var. bana dua edin
sivilceli mi? yoksa kuru muKızlar kızımın alnı yanakları falan pütür pütür niye acaba