2022 ikiz annesi olacaklar

Canım ben ciğer geliştiriciden sonra baya ağırlaştım bebekler zaten çok sakin oldular nadiren hareket ediyorlar Dr yerleri de daralmış dedi. Bir kaç gündür karnıma kasılma girip çıkıyor ayakta duramıyorum 10 dk dan fazla bütün gün uzanmakla geçiyor
Yemek yerken bile karnıma ağrı girip çıkıyor çok enteresan ya

Salı günü nst ye giricem sonra doğum için gün verecek canım. Bebekler 2 hafta geriden geliyor o yüzden bekletiyor doktorum

İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın senin gelişimde gerilik yok değil mi?

Taktir ediyorum seni walla maşallah güzel soğukkanlısın allah daha çok yardım etsin inşallah damla aklımda dursun uyku konusunda yani ortam karanlık olsun onlar uyanınca gündüze dönsün demi? İkiside aynı odada seslerine alisiyorlar sanirim ayy kuzu doğsun bunlar seni rahatsız ederim inan

Canim zaman az kalmıştır senin için. Doktor ne zamana planliyor? Hic korkma sezeryandan. 1 hafta sonrasinda agri vs geciyor. Brnim cok agrim olma sebebi sezeryan harici de islemler yapilmis olmasıydı.
Allah'in izniyle az kaldı canım bebekler 2 hafta gelişimi geride kalmış ondan doktor bekletiyor salı günü nst ye gireceğim doğum için tarih verilecek doktorum 20-25 mayıs'a kadar dururlarsa iyi olur diyor

Sana tavsiyem midedeki oluşacak kıtlık için stok yap inanilmaz şekilde yiyorsun

Sana tavsiyem midedeki oluşacak kıtlık için stok yap inanilmaz şekilde yiyorsun
doktorum ciğer geliştiriciyi haftaya yapalım diyince eşim bir duraksadı hayatım dedim kortizon, geçen gün öğrenmemişim gibi
Dehşetle gözlerime baktı çünkü biliyor kortizon alınca bir orduluk yemek yiyorum ve doymuyorum
Hatta şey dedim keşke daha önce yapsalardı bebekler kilo alırdı belki

Aaa ne güzel gözün aydın bu hafta ağrıların bitecek bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah darısı bize

Bence ilk 6 ay yaa emzirelim cok iyi olur ben tek baktığım için hani esim falan da yok destek sıfır o yüzden anne sütünü ilaç niyetine ne verirsem kar diye bakıyorum
Ben de tek bakıyorum eşim akşamları destek olmaya çalışıyor genelde büyük oğlumla ilgileniyor gece yine tekim. Haklısınız ne kadar alsalar kar inşallah daha uzun süre alırlar.

benimkiler de bu zamana kadar 2 kez ishal oldu biri aptamil 1 kullanırken diğeri sma mamaya gecmeye calistigimda. belki mikrop aldilar bir yerden bilmiyorum biberonlari da steril ediyorum aslinda ama bence mama kaynakli. alerji veya sindirememe problemi oldu. hipp combiotice dönünce düzeliyor kakalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…