2022 ikiz annesi olacaklar

Benim sütüm hala çok az bestlak damla kullanıyorum sizin kullandığınız damladan alayım bende çoğunluk mama iciyor bebeklerim
Gaz bizdede çok aptamil conformil kullanıyoruz 1 kutu mama bi gün gidiyor sütüm olmadigi için
Kızım sakin bi bebek oglum çok mizmiz sürekli kucak sürekli memede kalmak istiyor çok yoruluyorum tek bakıyorum akşam olup eşim gelince biraz rahatlıyorum

Bide çocuk nörolojisine götürdünüz mu bebisleri kaçıncı ayda gitmeleri gerekiyor çocuk Doktirumuz aceleci yok dedi
Çok şükür rop muayenesinden gectik 6ay sonra göz Dr muayenesine gidersiniz dediler

İyi akşamlar, geçen haftadan bu yana bebeklerim hiç kilo almamışlar (ya ölçemiyorlar ya ben besleyemiyorum) geçen hafta 36. Haftada alırız demişlerdi, bugün 35. Haftada alırız oldu bunalıma girmeme ramak kaldı.
Evet kuvöze gireceklerdi zaten ona hazırdım ama kilo almamaları ve doğunca da bir kilo kaybı olacağı için sabahtan beri hüngür şakır ağlıyorum.
Bir yandan araştırma yapıyorum, prematüre bebek anneleri hangi biberonu kullandınız? Kuvöz döneminde hastane tarafından şunu al mı deniyor açıkçası takıntılı bir insan olarak istiyorum ki her şey hazır olsun yani şu an ben bu çocukları besleyemiyorum suçluluğu beni bitiriyor vicdan yapıyorum sanırım.
Emzik siparişi verdim chicco o önerilmişti ama biberonda muallağım.
Bir de ciğer geliştirici iğneden sonra bebekler kilo alıyorlar mı?
Allah nasip ederse haftaya cuma ciğer geliştirici vurulacağız 1 haftada ne kadar alırlarsa benim için kar, şu an biri 1400 diğeri 1700 Ve bugün 33+1

Canim aynen galactago neo 150 tl baya da gidiyor ilk doğum yapınca sagmasiydi emmesydi biraz göğüs uclarin yara olur lansinoh krem kullan göğüs ucu kremi ben hep tek baktım yani bakıcı geldi 3. Gün geri gitti yapamam ben dedi bende inat ettim 2 3 bin tl para cebimde kalır bebeklerime bakarım dedim geceleri uyku eğitimi verdim ilk günden alıştırıp nasıl mı? Gece icin ayarlanabilir ışık taktirdim elektrikciye duy yeri acma kapamali değil de ayarlanabilir yuvarlak olan bise uyuyacaklari zaman hemen ışığı kisiyorum anlıyorlar uyanır uyanmaz perdeyi acıyorum kii sabah olduğunu bilsinler ve ses çok önemli kimseyi dinlemedim ve sese alistirmadim onlari sesiz alacakaranlik odalarında güzelce uyuyorlar mamaları 3 saatte 1 ben 10 dk 10 dk erkene çekip veriyorum ki uyanip uykularını bölmesinler hemen alt değiş mama ver uyut yapiyorum emzirme olayına gece hiç girmiyorum yoksa uyumazlar esim de yok o yüzden bu şekilde düzen kurduk bakalim

Rop için gittik ama o damla damlatip 40 dk beklenen olayi duyunca vazgeçtim kuzum nöroloji ye gitmedik kardiyoloji ye gittik bise yok şükür uyurum var gecer dedi biri kolik bizim de ama ben mama verip uyutjyitum onu genelde yoksa ağlamaktan kilo alamaz hale geliyor o derece aptamil hep gaz yapiyor bizde sma comfort alıyorum çök memnunum

Muz yedim o dönem patates hasladim kayisi hoşaf vs yemedim kuruyemis yemedim özellikle laktik içeren şeyler yemedim

Kaşar peyjir elma ve et cok ye canim dus cok alma bol yat dinlen inşallah

Emzik avent aldim hemen tuttu biri diğeri tutmadı biberon avent aldim suam meme reddi yok

Emzik avent aldim hemen tuttu biri diğeri tutmadı biberon avent aldim suam meme reddi yok
Bende avent kullanıyorum çok şükür benimde meme redddim yok şimdilik ama biberon elinde sonunda meme reddi yapar diyorlar endişeleniyorum. İnşallah 2 yıl emzirebiliriz.

Bende avent kullanıyorum çok şükür benimde meme redddim yok şimdilik ama biberon elinde sonunda meme reddi yapar diyorlar endişeleniyorum. İnşallah 2 yıl emzirebiliriz.
Bence ilk 6 ay yaa emzirelim cok iyi olur ben tek baktığım için hani esim falan da yok destek sıfır o yüzden anne sütünü ilaç niyetine ne verirsem kar diye bakıyorum

Biberonda ben de ona bakayım o zaman, peki duşun etkisi nedir kusura bakmayın sizi de yoruyorum ama ben her gün giriyorum rahatlamak için dikkat edeyim ona bari
Canim rahim gelişiyor sucak şu da yada o kadar rahatlama da vs. Ben 2 haftada 1 dus aldim zaten kış mevsiminde ama korkudan tabi benm tup bebek vs diye evden de çıkmıyordum hem şükürler olsun 36 arti 3 de dogurdum

Mama da isal yapiyor canm bizim mama da bir ara diyet mamaya gecti

Canim zaman az kalmıştır senin için. Doktor ne zamana planliyor? Hic korkma sezeryandan. 1 hafta sonrasinda agri vs geciyor. Brnim cok agrim olma sebebi sezeryan harici de islemler yapilmis olmasıydı.

Evet 3 kez damla damlatiyorlar sırayla aliyorlar aç olmalari gerekiyor işlem sırasında agladıkları için cigerlerine süt kaçar diye çok ağladılar
Bizden kardiyoloji için bişey demediler kuvozden çıkacağı gün kalp usg çekilmiş normal herseyi
Benim oğlumunda 1.ay 700gr almış Dr çok hareketli ve gazdan ağladığı icin az Almış dedi

Gaz için sıcak tutmak lazım can kilo alımı biraz mamaya da bağlı mesela humana bizde az aldırmışti aptamil sisirdi bomba gibi anormal aldırıyor sma ya başladık o da şimdilik iyibgibi tartılmadilar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…