2022 ikiz annesi olacaklar

Altını değiştirirken veya uyandırmaya çalıştığınızda kol bacak hareketleri nasıl? Kıpır kıpırsa kan şekeri düşmemeştir bu da aldığı besinin yettiğini gösterir. Çay kaşığı ile beslemeyi deneyin biraz isterseniz. Ya da emme zor geliyorsa EDS ile belki besleyebilirsiniz. Hem böyle memeye de alışabilir.
Altını değiştirirken de kipir kipir aslinda. Ben gazini cikaramadigimizi dusunuyorum. Sanirim o yuzden almiyor. Bebek 2 kilo 45cc mama veremiyoruz 3n fazla 35 40 cc verebiliyoruz. O da 1 saatte ancak veriliyor.
Simdi bir arkadaşım kasik mama seklinde verin dedi. Kasik biberon alip denemeyi dusunuyorum. Kasik biberon icin herhangi bir öneriniz var mı?

Ana kucagi kullanimi icin erken mi, siz aldiniz mi
Graco ana kucagi var bende, Allah icat edenden razi olsun. 0+ oldugu icin kullaniyorum, bilhassa birini uyuyacak gibi mayistirip buna atinca, o sallanarak uyuyor, ben de digerine bakiyorum.

Eklentiler

• 16523553482559088493467162941522.jpg
    16523553482559088493467162941522.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 63
Premature emzik aldim ama kullanmaya korkuyorum canim. Her an boğulur mu diye dusunuyorum.
Bogulmaz aksine gelisir emme refleksi, icine serce parmagini yerlestirip destekleyebilirsin, benim emme refleksi guclu olan emzik almiyor. Zayif olan kabul etmisti, biberonu akitiyor, memede yorulup kaliyordu, emzikle simdi cene guclendi akitmiyor, memeyi daha iyi kavriyor.
Keske digeri de alsa da biraz daha rahat uyusa

Eklentiler

• 16523556303436407848634037401861.jpg
    16523556303436407848634037401861.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 65
Canim ciger gelistiriciden sonra inanilmaz bir istah olmustu bende. Sanki midem delinmiş gibi ne görsem yiyordum. Bir hafta sürdü sonra bu durum gecti.
Sanki geçti gibi gibi ama yine de yemeye devam midem gürlüyor 😀 akşamları yesemde yemesemde karnım sert oluyor adeta yürüyemiyorum şu an doğum yapacağım günü iple çekiyorum 🥺

Sezeryan yarası iyileşti mi canım? Ayaklandın değil mi?

Sanki geçti gibi gibi ama yine de yemeye devam midem gürlüyor 😀 akşamları yesemde yemesemde karnım sert oluyor adeta yürüyemiyorum şu an doğum yapacağım günü iple çekiyorum 🥺

Bende öyleyim akşamları karnım sertleşiyor..yatamıyorum napacaz daha var

Selam ikiz anneleri ❤️ ikizlerinizde hangi biberon emziklerini veya normal emzikleri kullandınız acaba? Kolik için özellikli emzikler varmış kullanan oldu mu, işe yarıyor mu merak ediyorum. Almak istiyorum da

Altını değiştirirken de kipir kipir aslinda. Ben gazini cikaramadigimizi dusunuyorum. Sanirim o yuzden almiyor. Bebek 2 kilo 45cc mama veremiyoruz 3n fazla 35 40 cc verebiliyoruz. O da 1 saatte ancak veriliyor.
Simdi bir arkadaşım kasik mama seklinde verin dedi. Kasik biberon alip denemeyi dusunuyorum. Kasik biberon icin herhangi bir öneriniz var mı?
Gaz olayında zaten kıvranır kendini belli eder. Benim kızlardan birisi yapıyor bunu. Memede kıyameti koparıyor memeyi bırakıyor. İlk önce anlamadık sonradan farkettik. Alıp gazını çıkarıp devam ediyoruz. Kaşık biberonu biz çok beceremedik. Yarısını dışarı akıtıyor, kırk defa kıyafet değiştiriyorduk. Ebebekten almıştık.

Birşey soracağım sabahtan beri bebekler sanki karnımda değilde rahmimde taşıyorum yürürken zorlanıyorum stres oldum biraz varmı aynı durumu yaşayan yada yaşadı 🙄

Gaz olayında zaten kıvranır kendini belli eder. Benim kızlardan birisi yapıyor bunu. Memede kıyameti koparıyor memeyi bırakıyor. İlk önce anlamadık sonradan farkettik. Alıp gazını çıkarıp devam ediyoruz. Kaşık biberonu biz çok beceremedik. Yarısını dışarı akıtıyor, kırk defa kıyafet değiştiriyorduk. Ebebekten almıştık.
Kasik biberon faciasi yasadim ben de dun. E bebekten almistik. Sanki bir tencere mamayi ağzına dokmusuz gibi oluyor. Cogu disari cikiyor.

Gaz olayi bizim bebeklerden birinde devam ediyor. Yuz ustu yatırdık biraz gecti.

geciyor o ilacın etkisi merak etme. Ben de öbür gibi surekli yiyordum..
Sezeryan yarasi da diren yarasi da iyilesti. Iyilestiden kastim, yuruyuyorum daha rahatım. Agrim yok.

Bogulmaz aksine gelisir emme refleksi, icine serce parmagini yerlestirip destekleyebilirsin, benim emme refleksi guclu olan emzik almiyor. Zayif olan kabul etmisti, biberonu akitiyor, memede yorulup kaliyordu, emzikle simdi cene guclendi akitmiyor, memeyi daha iyi kavriyor.
Keske digeri de alsa da biraz daha rahat uyusa
Cok sagol canim. Ben de deneyeyim.

geciyor o ilacın etkisi merak etme. Ben de öbür gibi surekli yiyordum..
Sezeryan yarasi da diren yarasi da iyilesti. Iyilestiden kastim, yuruyuyorum daha rahatım. Agrim yok.
İnşallah bebişlerinde toparlanır sağ salim tam rahata erersin :dua: nedense sezeryandan çok korkuyorum 😫

Bende bir doğurup rahat etseydim inşallah
Çok bunaldım gerçekten ağrısı ayrı sıkıntısı ayrı dışarı çıkıp hava almamak zaten deli edici 😣

Tecrubelerimi yazmak istedim kizlar bugun 2 ay 10 gün oldu doğum yapalı sütüm gelir mi gece uyanır miyim bebek üşütür mü hasta olur mu aklımda bir dolu soru vardi 2 oğlum oldu
1 sütüm gelir mi derdim çöktü hatta kocakarı tarifleri falan bulmuştum galactago damlayla iş tamam çılgınlar gibi sut geliyor 2 gaz bebeklerim de evet gaz sorunu var ama sıcak tuttum ve bununla yendim şükür çok sorunumuz olmadı 3 çok kustular sevibebe nin reflu yatağını aldim ve az da olsa önüne geçtik daha akiijiza takılan olursa cevaplarim canmlar

Merhaba, ikiz anneleri aranızda ikizleri ishal olan var mı? Benim ikizlerim aralıklı zamanlarla ishal oldu. İkisini de doktora götürdüm ama ateş yok diye emzirin diyor doktor. Emziriyorum ama ikizlerimden biri hayli yorgun halsiz yine de doktor normal diyor. Siz nasıl bir yol izlediniz, tecrübeleriniz neler? Benimkiler 3 aylık olmak üzere🥺

Tecrubelerimi yazmak istedim kizlar bugun 2 ay 10 gün oldu doğum yapalı sütüm gelir mi gece uyanır miyim bebek üşütür mü hasta olur mu aklımda bir dolu soru vardi 2 oğlum oldu
1 sütüm gelir mi derdim çöktü hatta kocakarı tarifleri falan bulmuştum galactago damlayla iş tamam çılgınlar gibi sut geliyor 2 gaz bebeklerim de evet gaz sorunu var ama sıcak tuttum ve bununla yendim şükür çok sorunumuz olmadı 3 çok kustular sevibebe nin reflu yatağını aldim ve az da olsa önüne geçtik daha akiijiza takılan olursa cevaplarim canmlar
Ne güzel düşünmüşsün canım inşallah hep böyle kolay bakılır 🌸

Galactago damlası eczaneden mi aldın? Oldu da sütüm gelmezse yada az olursa aklımda olsun 🧚‍♀️

Bebişlere tek bakabiliyor musun zorlanma var mı? Benimde ikizler oğlan hayırlısıyla ve yaramaz olmasından korkuyorum 😀🙈

X