2022 ikiz annesi olacaklar

Ana kucagi kullanimi icin erken mi, siz aldiniz mi
Biz küvezden çıktıkları ilk birkaç haftadan sonra kullanmaya başladık, hala kullanıyoruz. Fisher price'ın otomatik ana kucağı, titreşimi çok iş gördü. Başta çok çukur gelmişti içi, bir şeylerle doldurup kullandık. Aynı anda ağladıklarında biri yerken diğeri ana kucağında oyalanıyor.

KIZLAR biberonla bile bebeklerden biri emmiyor, bana 45 cc ver dediler ama bebek 25 30 cc ancak icti. 1 bucuk saattir deniyorum. Aklımı kaybedicem. Simdi ikinci beslenme saati geldi. Yine bir savaş hali.

Bende o markanin safari modelini aldim içi çok cukur gercekten. Doktoruma yazdim , cok uzun kalmamak kaydiyla kullanabilirsiniz demis. Bizde kullanalim bari , titresimi denemedik ne işe yariyor

KIZLAR biberonla bile bebeklerden biri emmiyor, bana 45 cc ver dediler ama bebek 25 30 cc ancak icti. 1 bucuk saattir deniyorum. Aklımı kaybedicem. Simdi ikinci beslenme saati geldi. Yine bir savaş hali.
Canim gecende yazdim gormedin galiba . Hemsireler bana premature emzigi al dediklerinde kulak asmamistim, emzik vermemek icin direnmistim. Ama servisteki diger bebeklerin gelisimini gorunce hemen almistik. Gercekten emmeyi gelistirdi. Bende senin gibi bunalimdaydim kurtaricim oldu

Premature emzik aldim ama kullanmaya korkuyorum canim. Her an boğulur mu diye dusunuyorum.

3 kere misafir ağırladım canm eşim evdeyken gündüz evi temizledim 1 gün öncesinden akşam pasta yaptım temizlikten sonra sarma börek ve mantı yoğurtladım gönül isterdiki şöyle 6 7 çeşit yapıp masa hazırlayalım ama malesef imkansız bişey bizde herkese tabak yapıp ikram ettik. Tabi her gelen misafire ayrı ikramliklar yaptım bu 1 aileye yaptığım örnek olsun diye yazdım

Kızlar merhaba...tam 30+0 kontrole gittim..bebeklerin kilosu azmı ?doktor biraz gerilemiş dedi..birisi 6 gün diğeri 3 gün gerilmiş ama bende ikiz olmasına yordum açıkçası sanki ikizler daha mı az kilo alıyor..birisi 1484 Gr diğeri 1411 Gr çıktı. .ben hiç hamurişi ekmek falan pirinç patates yemedim bana biraz dikkat et şeker konusunda demişti bebekler ondan mı oldu..sizinkiler nasıldı bu hagtada bana yazar mısınız

Canım benimkilerde ağır iciyorlar uyuyorlar emerken uyandirip devam ediyorum 15dk 20dk anca iciyorlar 90cc 100cc yi çok aç olursalar 3saat olmussa o zaman biraz daha hızlı çekip iciyorlar Dr 3saatte bir beslenmeye geçebilirsiniz dedi benim bebisler 2saat dolmadan basliyorlar aglamaya emzik emme reflekslerini geliştiriyor tavsiye ederim kuvöze girdiginde hemsire eksik listesine emzikte yazmıştı Dr da 4 aya kadar emzik alsinlar dedi
Kizlar ev 21 derece doktor 24 26 arasi olsun demisti kombiyi açtık ama ısınmıyor. Sizler neler yaptınız?
Ben akşam üzeri acıyorum kombiyi ev suan 26 derece gunduzde 23 24 derece evim güneş aldığı için sıcak oluyor eğer 21 22 derece görürsem acıyorum kombiyi gündüz

Yani belli bir haftadan sonra ikizler tek bebek gibi ilerlemiyor elbette burdan okuduğum kadarıyla 30lu haftalarda geri kalmaya başlıyorlar zaten Bi önceki kontrolde kaç gramdılar ki böyle yorumladı dr

Yani belli bir haftadan sonra ikizler tek bebek gibi ilerlemiyor elbette burdan okuduğum kadarıyla 30lu haftalarda geri kalmaya başlıyorlar zaten Bi önceki kontrolde kaç gramdılar ki böyle yorumladı dr
Bi öncekinde 1220 grdılar..10 gün sonra1484 çıktı işte

yemekle hiç alakası yok ben nerdeyse aç gezdim bol meyve yedim ,börek pilav hamur işi et gözümde döndü yesem bile çok az yedim benim bebeler hep önde gitti ,balık yağı hapı içiyorum muhtemelen o fayda ediyor sizede tavsiye ederim

Gerçekten ikizlerde belirli bir standart yok galiba Haftaları haftalarını tutmuyor. Hayırlısıyla şu süreci bir tamamlasaydık hepimiz.

Sizi rahatlatır mı bilmiyorum ama bizimkiler 32+2’de biri 1422 gr diğeri 1605 gramdı o yüzden sizinkiler iyi gibi. Tabi doktorun dediği daha önemli ama insan rahatlamak istiyor kendimden biliyorum.

Bende o markanin safari modelini aldim içi çok cukur gercekten. Doktoruma yazdim , cok uzun kalmamak kaydiyla kullanabilirsiniz demis. Bizde kullanalim bari , titresimi denemedik ne işe yariyor
Ben çok kontrole gidemediğimiz için doktora soramadım ama internette kesintisiz 1,5-2 saatten fazla tutmayın yazıyor. Bizimkiler 2 saatte bir beslendiği için zaten istesem de daha uzun tutamam. Hoş şimdi büyüdükleri için küçük bile gelmeye başladı, aşağı kaydırıyorlar kendilerini. Titreşim gaz sancısında rahatlatıyor yazıyor, ben öyle bir etkisi var mı tam deneyimleyemedim, sadece biri yerken diğeri o titreşimle rahatlıyor mayışıyor. Bir de bebek yatay durmadığı için yedikten sonra kusmasın diye kullandığım da oldu. Bence kullanacaksan da çukurluğu güzelce doldurup yumuşatın, biraz düz olsun. Ben uyku tulumlarıyla düzleştirip üzerine lastikli çarşaf geçirmiştim rahat olmuştu.

Benim de seninki gibi gidiyor canım Dr bana olumsuz bir şey söylemedi ama her halükarda tek bebekten geride gidecekler diye kendimi telkinliyorum. İkizlerde hafta doldurmak önemli imiş zaten çok takılma kiloya.

Kizlar bebeklerden biri biberonla bile emmiyor, surekli uyuyor, uyandığında da almiyor biberonu. Savaş veriyoruz gercekten, mamayi nasil vereceğimi sasirdim. Onerilerinize ihtiyac duyuyorum. Bana damaklikli emzik dediler ama emzik de emmiyor ki, bebek etmeyi sevmiyor sanirim

Canim ciger gelistiriciden sonra inanilmaz bir istah olmustu bende. Sanki midem delinmiş gibi ne görsem yiyordum. Bir hafta sürdü sonra bu durum gecti.

Altını değiştirirken veya uyandırmaya çalıştığınızda kol bacak hareketleri nasıl? Kıpır kıpırsa kan şekeri düşmemeştir bu da aldığı besinin yettiğini gösterir. Çay kaşığı ile beslemeyi deneyin biraz isterseniz. Ya da emme zor geliyorsa EDS ile belki besleyebilirsiniz. Hem böyle memeye de alışabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…