2022 ikiz annesi olacaklar

Inquisitive canm geçmiş olsun nasil.anneannen

Kizlar foruma sik.sik bakamiyrm eskisi gibi artık zaman olmuyor ama.olsun kuzularimiz yanimizda olsunda raziyiz

Amin canım inşallah seninde birşey kalmamış hazırlıklar bitti mi seninkilerin cinsiyeti neydi
Bak işte uyudum kalktim uykum gitti

Hazırlıklar tamam canım hastane çantası kapandı kapancak haftaiçi kuaföre gidicem onu da aradan çıkarayım. Benim minnaklar ikiside erkek senin de öyle sanırım

Keyfim yerinde diyemem artık napıcamı şaşırdım wc konusunda bende çekiyorum gündüzleri bile idrar torbama oturuyorlar yada vuruyorlar 15-25 dk da bir wc gidiyorum

Sen bol bol sıvı tüket hemoroid kötü olmuş ya

Benim pek iç açıcı değil, bugün çok fazla kasılmam oldu 5 dkda 1, bir ara azaldı ama belli olmuyor hiç. Geliyor sanırım benim kızlar. Dua beklerim
Ayy hayırlı zamanda gelsinler inşallah allah yardımcın olsun canım habersiz bırakma bizi içini ferah tut zamanıda iyi

Muhtemelen psikolojik olabilir. Mesela eşimde hiç ateş olmamıştı teşhis konuldu o hafta ateşlendi hep. Terekemeler sadce gece uykuda oluyor zaten özelliği o kendisinin gece uykuda terleme olması. Biyopsi önerildi mi ?

Inquisitive canm geçmiş olsun nasil.anneannen

Kizlar foruma sik.sik bakamiyrm eskisi gibi artık zaman olmuyor ama.olsun kuzularimiz yanimizda olsunda raziyiz
Cok sukur ameliyattan sag salim cikti yasi nedeniyle epidural anestezi yaptilar, biraz kolaylastirdi isleri. Bu hafta eve cikis yapacak hayirlisi ile. Bu 2 gun bebeklere ve kizima tek basima bakacagim, korkuyorum hep dua ediyorum Allahim kolaylastir diye...

Ben 1 gün sağmasam taş gibi oluyordu sıcak suya havlu basıp taş olan yerlere masaj yapıp bir yandan sagiyordum yumuşak olana kadar bu şekilde yapın yoksa daha kötü olabilir allah korusun. Göğüs ağrısı da çok zor oluyor inşallah düzelirsiniz. Bebekleriniz emersede iyi olur. Onlar daha iyi boşaltıyor.

Tekrardan geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün, kuzulara güzel bir ömür versin

Sıcak duş altında masaj yapabilirsiniz, bir de eşinizden destek isteyebilirsiniz boşaltma için. Çoğu arkadaşım bu şekilde rahatladı. Ne sıklıkta yapıyorsunuz sağmayı? Her emzirme sonrası ya da 2-3 saatte bir 15-20dak sağmanız faydalı olabilir.

Canım valla zor Allah hepimize yardım etsin 4 yıldır bu anı bekliyordum şimdide doğum korkusu başladı bende o ameliyathanede iyi anılarım yok o anları tekrar yaşıcam diye korkuyorum
Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı ve sizi sağlıkla o ameliyatheneden çıkarmayı nasip etsin. Kuzuların ağlama sesini duyunca dünyalar sizin olacak sonra gaz mama konularını konuşuyor olacağız

İnşallah bebeklere daha kavuşamadık o zamana rahatlar
Taşlık hissi gidene kadar sağıyor muydunuz 15 dk geçirme diyolar ben 20 dakika sağıyorumda

Aminn insallah Emziremiyorum küvezdeler 2 saatte bir 15-20 dk sağıyorum sadece oda çok sertlikten gelmiyo 30 cc falan yani

Doğum yapan anneler ne olur bana acil bilgi verin başına böyle bir durum gelen varmi. Süt vermeye gittiğimizde oğlumun dün akşamdan beri beslenmeyi kestiğini söylediler sarı kan takviyesi vereceklermiş. Antibiyotik vermişler galiba anne karnında enfeksiyon kapmış karnı şişmiş 3 gün durumu gozlemleyeceklerini söylediler hayatı riski olduğunu da söylediler ne olur birseyler söyleyin bana başına böyle bisey gelen varmi

Kız ben 28+0 ..ben bile yattı mı kalkamıyorum koltuktan..ayy sağ salim bizde kurtulsaydık arkadaşlar ğibi
Keşke sadece sorun kalkmakta olsa gece uykular kaçıyor wc gidiliyor sürekli. Karnına kramplar giriyor bacağın ayrı ağrıyor dışarı çıkıp hava almak istiyorsun kesinlikle çıkamıyorsun çok bunaltıcı buna da şükür diyelim

Allah yardımcımız olsun..napacaksak ilerledikçe zorlanıyoruz

Allah yardımcımız olsun..napacaksak ilerledikçe zorlanıyoruz
Sağlığımız yerinde olsun da baksana çoğu gebeler hastanede günlerini dolduruyorlar hastanelik olsaydım kafayı yerdim herhalde allah kimseyi düşürmesin düşenlere de şifa versin inşallah

Bende de olmuştu aynı senin günlerinde....her sağından önce sıcak havluyla kompres yapıp nette mastit masajları var onları uyguladım,ama kısa değil en az 15 dk yaptım..bazen 45 dk. Sonra sağdım ki süt gelmiyordu benim o ara. Boş boş sağdım yine. Sonra buzluğa lahana attım. Sağımdan sonra o lahanayı gögüslere yerleştirip sonraki sağıma kadar beklettim. Yaklaşık 36 saatte normale döndü. Sütüm de geldi.
Sıcak duşta da gögüslerinizi üstten ve alttan ki elle bastırarak (çok sert yapmalısınız ama) sütün çıkmasını sağlayın ,bunu da emzirme hemşiresi söylemişti bana,ağlaya ağlaya yaptırmıştım eşime,acılı bi işlem ama etkili. Geçmiş olsun..yaşayan bilir..

Ya çok sağolun lahanayıda deneyim ben
Evet gerçekten çok zor yaşayan bilir bebekler emmeyince dahada zorlaşıyor maalesef , inşallah iyi gelir teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…