- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
- 313
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.161
Benim pek iç açıcı değil, bugün çok fazla kasılmam oldu 5 dkda 1, bir ara azaldı ama belli olmuyor hiç. Geliyor sanırım benim kızlar. Dua beklerim
Bak işte uyudum kalktim uykum gittiAmin canım inşallahseninde birşey kalmamış hazırlıklar bitti mi seninkilerin cinsiyeti neydi
Keyfim yerinde diyememCanim haftalar ilerledikçe zorlanıyorum. Ozellikle geceleri yarim saatte bi wc ye gitmekten uyuyamaz oldum. Hemoroid oldu, burnum kuruyor ve tıkanıyor. Nefes alisim zorlaştı, neyse ki az kaldı diyorum hep. Sen de her sey yolunda mi?
Ayy hayırlı zamanda gelsinler inşallahBenim pek iç açıcı değil, bugün çok fazla kasılmam oldu 5 dkda 1, bir ara azaldı ama belli olmuyor hiç. Geliyor sanırım benim kızlar. Dua beklerim
Muhtemelen psikolojik olabilir. Mesela eşimde hiç ateş olmamıştı teşhis konuldu o hafta ateşlendi hep. Terekemeler sadce gece uykuda oluyor zaten özelliği o kendisinin gece uykuda terleme olması. Biyopsi önerildi mi ?Cevap için teşekkürler çok saolun benim boynumda 3 4 aydır şişen lenfler var bu hafta usg çekildm reaktif lenf nodu yazıyor 16,6 mm yani büyük reaktif iyi demkmş ama reaktif olupta biyopsi de kötü çıkan var diye yazılar okudum bide sormak istediğim acaba kaşıntı terleme nasıldı 2 gündür kaşıntı var ve terleme başladı psikolojik mi tesadüf mü bilmiyorum terleme uyurken mi olur sadece gündüz yada gece farkeder mi
Cok sukur ameliyattan sag salim cikti yasi nedeniyle epidural anestezi yaptilar, biraz kolaylastirdi isleri. Bu hafta eve cikis yapacak hayirlisi ile. Bu 2 gun bebeklere ve kizima tek basima bakacagim, korkuyorum hep dua ediyorum Allahim kolaylastir diye...Inquisitive canm geçmiş olsun nasil.anneannen
Kizlar foruma sik.sik bakamiyrm eskisi gibi artık zaman olmuyor ama.olsun kuzularimiz yanimizda olsunda raziyiz
Kız ben 28+0 ..ben bile yattı mı kalkamıyorum koltuktan..ayy sağ salim bizde kurtulsaydık arkadaşlar ğibi32+4 sesleniyorum artık evin içinde bile zor yürüyorum karnım aşırı ağır geliyor hemen yoruluyorum sizlerde öyle miydiniz?
Ben 1 gün sağmasam taş gibi oluyordu sıcak suya havlu basıp taş olan yerlere masaj yapıp bir yandan sagiyordum yumuşak olana kadar bu şekilde yapın yoksa daha kötü olabilir allah korusun. Göğüs ağrısı da çok zor oluyor inşallah düzelirsiniz. Bebekleriniz emersede iyi olur. Onlar daha iyi boşaltıyor.Kızlar merhabaa iyi geceler :)
21. Nisanda doğum yapmıştım hatırlarsınız belki yavrular hastanede
Hastane tipi sağma makinası kiraladım medela sütüm 30 cc çıkıyor iki taraf toplamından ortalama . Ama göğüslerim sep sert çok dolu sağamıyorum. Sıcak soğuk kompres ılık kompres herseyi denedim.
Öneriniz varmı siz nasıl başa çıktınız bu durumla çok can yakan birşey ya kitle var gibi şiş şiş kızarıkDoktor sağman lazım tek çözüm o diyor
Tekrardan geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün, kuzulara güzel bir ömür versinKızlar merhabaa iyi geceler :)
Hastane tipi sağma makinası kiraladım medela sütüm 30 cc çıkıyor iki taraf toplamından ortalama . Ama göğüslerim sep sert çok dolu sağamıyorum. Sıcak soğuk kompres ılık kompres herseyi denedim.
Öneriniz varmı siz nasıl başa çıktınız bu durumla çok can yakan birşey ya kitle var gibi şiş şiş kızarıkDoktor sağman lazım tek çözüm o diyor
Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı ve sizi sağlıkla o ameliyatheneden çıkarmayı nasip etsin. Kuzuların ağlama sesini duyunca dünyalar sizin olacakCanım valla zor Allah hepimize yardım etsin 4 yıldır bu anı bekliyordum şimdide doğum korkusu başladı bende o ameliyathanede iyi anılarım yok o anları tekrar yaşıcam diye korkuyorum
İnşallah bebeklere daha kavuşamadık o zamana rahatlarBen 1 gün sağmasam taş gibi oluyordu sıcak suya havlu basıp taş olan yerlere masaj yapıp bir yandan sagiyordum yumuşak olana kadar bu şekilde yapın yoksa daha kötü olabilir allah korusun. Göğüs ağrısı da çok zor oluyor inşallah düzelirsiniz. Bebekleriniz emersede iyi olur. Onlar daha iyi boşaltıyor.
Aminn insallahTekrardan geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün, kuzulara güzel bir ömür versin
Sıcak duş altında masaj yapabilirsiniz, bir de eşinizden destek isteyebilirsiniz boşaltma için. Çoğu arkadaşım bu şekilde rahatladı. Ne sıklıkta yapıyorsunuz sağmayı? Her emzirme sonrası ya da 2-3 saatte bir 15-20dak sağmanız faydalı olabilir.
Keşke sadece sorun kalkmakta olsa gece uykular kaçıyor wc gidiliyor sürekli. Karnına kramplar giriyor bacağın ayrı ağrıyor dışarı çıkıp hava almak istiyorsun kesinlikle çıkamıyorsun çok bunaltıcı buna da şükür diyelimKız ben 28+0 ..ben bile yattı mı kalkamıyorum koltuktan..ayy sağ salim bizde kurtulsaydık arkadaşlar ğibi
Allah yardımcımız olsun..napacaksak ilerledikçe zorlanıyoruzKeşke sadece sorun kalkmakta olsa gece uykular kaçıyor wc gidiliyor sürekli. Karnına kramplar giriyor bacağın ayrı ağrıyor dışarı çıkıp hava almak istiyorsun kesinlikle çıkamıyorsun çok bunaltıcı buna da şükür diyelim
Sağlığımız yerinde olsun da baksana çoğu gebeler hastanede günlerini dolduruyorlar hastanelik olsaydım kafayı yerdim herhalde allah kimseyi düşürmesin düşenlere de şifa versin inşallahAllah yardımcımız olsun..napacaksak ilerledikçe zorlanıyoruz
Bende de olmuştu aynı senin günlerinde....her sağından önce sıcak havluyla kompres yapıp nette mastit masajları var onları uyguladım,ama kısa değil en az 15 dk yaptım..bazen 45 dk. Sonra sağdım ki süt gelmiyordu benim o ara. Boş boş sağdım yine. Sonra buzluğa lahana attım. Sağımdan sonra o lahanayı gögüslere yerleştirip sonraki sağıma kadar beklettim. Yaklaşık 36 saatte normale döndü. Sütüm de geldi.Kızlar merhabaa iyi geceler :)
Ya çok sağolun lahanayıda deneyim benBende de olmuştu aynı senin günlerinde....her sağından önce sıcak havluyla kompres yapıp nette mastit masajları var onları uyguladım,ama kısa değil en az 15 dk yaptım..bazen 45 dk. Sonra sağdım ki süt gelmiyordu benim o ara. Boş boş sağdım yine. Sonra buzluğa lahana attım. Sağımdan sonra o lahanayı gögüslere yerleştirip sonraki sağıma kadar beklettim. Yaklaşık 36 saatte normale döndü. Sütüm de geldi.
Sıcak duşta da gögüslerinizi üstten ve alttan ki elle bastırarak (çok sert yapmalısınız ama) sütün çıkmasını sağlayın ,bunu da emzirme hemşiresi söylemişti bana,ağlaya ağlaya yaptırmıştım eşime,acılı bi işlem ama etkili. Geçmiş olsun..yaşayan bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?