Herkese selam kızlar yazılanlara anca goz atabildim. Nasılsınız?
@Saripapatya22 iyi olmana çok sevindim yüreğimiz ağzımıza geldi
Kızlar daha önce bahsetmiştim size eşimin rahatsızlığından. Sonuç sürpriz olmadi doktorların beklediği gibi 4.evre Hodking Lenfoma tanısı kondu. Hosting lenfoma da tedavi edilebilir bir türmüs. Doktorlar 4.evre olması sizi korkutmasın tedaviye %70 cevap veriyor diyorlar. Aksini bizde hiç düşünmüyoruz. Pazartesi ilk doz kemoterapisini aldı. Çok şükür morali yerinde gucluyuz. Atlatacağız, aksini düşünmüyoruz. Bugünde annemin ameliyatı var. O da sürecin sonuna geldi artık inşallah herşey güzel olacak. Şimdi yanıma halam geldi. Bebeklere bakmıyor ama eşimin yeme içme düzeniyle ilgileniyor bende bebeklerle. O buradayken yardımcı arıyoruz. Maddi olarak tam zamanlı yardımcı bizi yoracak ben ücretsiz izine ayrılacağım için ama tek başıma hem eşim hem bebekler imkansız. Zaten kemoterapiye ben götürdüm en az 8 saatimiz hastanede geçiyor. Küçücük bebekleri oraya sokamam.
Neyse bu kadar hastalık yeter
bebeklerin doktor kontorlu vardi. Gaz damlası vermedi. 20 günlük oldular ama küçükler dedi. Sizin doktorlarınızın bu konuda düşüncesi nedir? Gaz büyümenin parçası kolik olmadıkça damla önermiyorum sonuçta o da kimyasal bisey dedi. 3.ayda geçer dedi ama yordu bizi.
Özel aşılara 3.ayda başlayacağım dedi bu konuda sizler nasıl ilerleyeceksiniz ?
Son olarak ben genelde iki veya üç emzirme yapıyorum. Sonrasında mama veriyorum. Bebeklerin emme süresi yarim saate cıktı. Mama da 60 cc veriyorduk uyuyorlardı. Doktor 20 günlük bebek 90 cc yiyebilir artık dedi gelince90 denedim yediler. Biraz üzüldüm açıkçası ac mi bıraktım diye. Ben çok o dengeyi kuramadım öneriniz var mi