2022 ikiz annesi olacaklar

İnşallah bebeklere daha kavuşamadık o zamana rahatlar
Taşlık hissi gidene kadar sağıyor muydunuz 15 dk geçirme diyolar ben 20 dakika sağıyorumda
Ya bilmiyordum k.b inş tez zamnda kovusursunuz. Evet yumuşak olana kadar sagiyordum 30 dk falan suruyordu bir yandan masajta yaptığım için. bnde işe yaradı sonra 1 günde duzeliyordum.

Bildigim kadarıyla grupta başına böyle birşey gelen olmadı. Rabbim şifa versin evladınızi size bağışlasın inşllah

İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur minik kuzu? Ne diyor doktorlar bugün için, umarım iyiye gidiyordur

Amin inşallah. Bugun öğrendik daha. Belli değil henüz yeni tedaviye başlandı. Önümüzdeki 3 gün kritikmis. Nefes alamıyorum sanki dua edin lütfen
Doktorlar en küçük olumsuz ihtimali bile söylemek durumundalar,içinizi ferah tutun. İnşallah atlatacaktır minik savaşçı. Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah. İlerde bu 3 günü ,onun gülüşleri unuttursun inşallah size.

Kızlar benim bebişler çok hareketli sizinkiler nasıl bunlar bu hareketle ya keseyi delecekler yada çıkacaklar diye korkuyorum gündüz hareketliyim işe bile gidiyorum karnımda kıpır kıpırlar gecede benle bşrlikte uyuyorlar

Canim cok gecmis olsun. Bir arkadaşımın basina benzer bir sey gelmisti. Hatta anne ve bebek enfeksiyon kaptığı icin acil bir şekilde doguma alinmisti. Bebek doğduktan sonra bir süre yogun bakimda kaldi. Simdi bir sorunu yok cok sukur.
O surecte onemli olan kaldığınız hastanenin bebek yogun bakim ünitesinin kalitesi sanirim.

Bende gece başlıyor hareketler, hatta vajinama dogru biri surekli tekme atıyor. Uyku düzenim bozuldu. Gündüz hareket hissetmiyorum

Çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla kimsenin başına gelmedi. Bebeğinize de rabbim şifasını versin. Dualarım sizinle inşallah sağlıklıca Bebeğinize kavuşursunuz.

Herkese iyi akşamlar yeni dogum yapanlar sağlıklı sıhhatlice bebeklerini kucağına alıp evketine dönerler inşallah. Ben bişey soracaktım sizlere bebeklerimde süt alerjisinden şüpheleniyorum. Belirtilerin çogu var maalesef. Süt alerjisi olan ve onun için diyet uygulayan var mı acaba? Yaşadığım şehirde alerji testi ve alerji bölümü yok maalesef. Diyette neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

Amin inşallah. Bugun öğrendik daha. Belli değil henüz yeni tedaviye başlandı. Önümüzdeki 3 gün kritikmis. Nefes alamıyorum sanki dua edin lütfen
İnşallah güzel haberler vereceksin bize. Anneme de söyledim şimdi o da dua edecek oğlunuz ve sizin için Lütfen siz de sakin kalmaya çalışıp, pozitif enerjinizi iletmeye çalışın oğlunuza

Merhaba, ben bu konuda normalde aktif biri değilim sadece yazılanları okuyup geçiyorum.
Aynısını yeğenimde yaşadık ve ablam araştıra araştıra kendi beslenme düzenini oluşturmuştu çok sıkıcı ve yorucu bi süreçti her şeyin etiketini okuma dikkat etme vs ve o tarz ürünlerin dünya para olması.
2 yıl öncesinde tabii, sonrasında bizim kendi çocukluk doktorumuza götürmüştük yeğenimi kontrol amaçlı.
Kendisi şey demişti hayatı boyunca bu şekilde beslenemeyecek sen yiyeceksin sütten geçecek ve bünyesi buna alışacak. Kulağa saçma gelebilir ama ablam o günden sonra diyet olayını kontrollü bi şekilde bıraktı ve yeğenim normale döndü bir kaç zaman sonra
Öyle mi denk geldi çok hakim olduğum bi konu değil tabii ama.
Kontrollü giderseniz belki çözüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…