- 14 Mart 2021
- 884
- 2.824
- 63
- 27
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.181
Ya bilmiyordum k.b inş tez zamnda kovusursunuz. Evet yumuşak olana kadar sagiyordum 30 dk falan suruyordu bir yandan masajta yaptığım için. bnde işe yaradı sonra 1 günde duzeliyordum.İnşallah bebeklere daha kavuşamadık o zamana rahatlar
Taşlık hissi gidene kadar sağıyor muydunuz 15 dk geçirme diyolar ben 20 dakika sağıyorumda
Bildigim kadarıyla grupta başına böyle birşey gelen olmadı. Rabbim şifa versin evladınızi size bağışlasın inşllahDoğum yapan anneler ne olur bana acil bilgi verin başına böyle bir durum gelen varmi. Süt vermeye gittiğimizde oğlumun dün akşamdan beri beslenmeyi kestiğini söylediler sarı kan takviyesi vereceklermiş. Antibiyotik vermişler galiba anne karnında enfeksiyon kapmış karnı şişmiş 3 gün durumu gozlemleyeceklerini söylediler hayatı riski olduğunu da söylediler ne olur birseyler söyleyin bana başına böyle bisey gelen varmi
Ya bilmiyordum k.b inş tez zamnda kovusursunuz. Evet yumuşak olana kadar sagiyordum 30 dk falan suruyordu bir yandan masajta yaptığım için. bnde işe yaradı sonra 1 günde duzeliyordum.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur minik kuzu? Ne diyor doktorlar bugün için, umarım iyiye gidiyordurDoğum yapan anneler ne olur bana acil bilgi verin başına böyle bir durum gelen varmi. Süt vermeye gittiğimizde oğlumun dün akşamdan beri beslenmeyi kestiğini söylediler sarı kan takviyesi vereceklermiş. Antibiyotik vermişler galiba anne karnında enfeksiyon kapmış karnı şişmiş 3 gün durumu gozlemleyeceklerini söylediler hayatı riski olduğunu da söylediler ne olur birseyler söyleyin bana başına böyle bisey gelen varmi
Amin inşallah. Bugun öğrendik daha. Belli değil henüz yeni tedaviye başlandı. Önümüzdeki 3 gün kritikmis. Nefes alamıyorum sanki dua edin lütfenİnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur minik kuzu? Ne diyor doktorlar bugün için, umarım iyiye gidiyordur
Doktorlar en küçük olumsuz ihtimali bile söylemek durumundalar,içinizi ferah tutun. İnşallah atlatacaktır minik savaşçı. Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah. İlerde bu 3 günü ,onun gülüşleri unuttursun inşallah size.Amin inşallah. Bugun öğrendik daha. Belli değil henüz yeni tedaviye başlandı. Önümüzdeki 3 gün kritikmis. Nefes alamıyorum sanki dua edin lütfen
Aminn inşallah Allah razı olsunDoktorlar en küçük olumsuz ihtimali bile söylemek durumundalar,içinizi ferah tutun. İnşallah atlatacaktır minik savaşçı. Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah. İlerde bu 3 günü ,onun gülüşleri unuttursun inşallah size.
Rabbım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bebeklerime sağsalim kavuşayım
Ayy hadi inşallah sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz ,Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bebeklerime sağsalim kavuşayım
Canım sağlıkla bebeklerine kavuşursun inş iyi olur olmaz bizede yazarsın inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bebeklerime sağsalim kavuşayım
Canim cok gecmis olsun. Bir arkadaşımın basina benzer bir sey gelmisti. Hatta anne ve bebek enfeksiyon kaptığı icin acil bir şekilde doguma alinmisti. Bebek doğduktan sonra bir süre yogun bakimda kaldi. Simdi bir sorunu yok cok sukur.Doğum yapan anneler ne olur bana acil bilgi verin başına böyle bir durum gelen varmi. Süt vermeye gittiğimizde oğlumun dün akşamdan beri beslenmeyi kestiğini söylediler sarı kan takviyesi vereceklermiş. Antibiyotik vermişler galiba anne karnında enfeksiyon kapmış karnı şişmiş 3 gün durumu gozlemleyeceklerini söylediler hayatı riski olduğunu da söylediler ne olur birseyler söyleyin bana başına böyle bisey gelen varmi
Bende gece başlıyor hareketler, hatta vajinama dogru biri surekli tekme atıyor. Uyku düzenim bozuldu. Gündüz hareket hissetmiyorumKızlar benim bebişler çok hareketli sizinkiler nasıl bunlar bu hareketle ya keseyi delecekler yada çıkacaklar diye korkuyorum gündüz hareketliyim işe bile gidiyorum karnımda kıpır kıpırlar gecede benle bşrlikte uyuyorlar
Aaaaa gün geldi demek.Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bebeklerime sağsalim kavuşayım
Çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla kimsenin başına gelmedi. Bebeğinize de rabbim şifasını versin. Dualarım sizinle inşallah sağlıklıca Bebeğinize kavuşursunuz.Doğum yapan anneler ne olur bana acil bilgi verin başına böyle bir durum gelen varmi. Süt vermeye gittiğimizde oğlumun dün akşamdan beri beslenmeyi kestiğini söylediler sarı kan takviyesi vereceklermiş. Antibiyotik vermişler galiba anne karnında enfeksiyon kapmış karnı şişmiş 3 gün durumu gozlemleyeceklerini söylediler hayatı riski olduğunu da söylediler ne olur birseyler söyleyin bana başına böyle bisey gelen varmi
İnşallah güzel haberler vereceksin bize. Anneme de söyledim şimdi o da dua edecek oğlunuz ve sizin içinAmin inşallah. Bugun öğrendik daha. Belli değil henüz yeni tedaviye başlandı. Önümüzdeki 3 gün kritikmis. Nefes alamıyorum sanki dua edin lütfen
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bebeklerime sağsalim kavuşayım
Merhaba, ben bu konuda normalde aktif biri değilim sadece yazılanları okuyup geçiyorum.Herkese iyi akşamlar yeni dogum yapanlar sağlıklı sıhhatlice bebeklerini kucağına alıp evketine dönerler inşallah. Ben bişey soracaktım sizlere bebeklerimde süt alerjisinden şüpheleniyorum. Belirtilerin çogu var maalesef. Süt alerjisi olan ve onun için diyet uygulayan var mı acaba? Yaşadığım şehirde alerji testi ve alerji bölümü yok maalesef. Diyette neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?