2022 ikiz annesi olacaklar

Bebekleri küvezde kalmış olan arkadaşlar, bebeklerinize ikinci ROP muayenesi ne zaman yapıldı veya yapılacak? Bizim küvezden çıkmadan birincisi yapıldı. Bir ay sonra ikinci ROP muayenesi önerilmişti, yani bu günlerde. Ama biz hastalıktan belimizi doğrultamadık bir türlü, bir kızımla hala hastanedeyiz, diğeri geçen hafta içinde taburcu oldu. Hal böyleyken inşallah eve dönebilirsek bir süre evden bile çıkmak istemiyorum. Bu enfeksiyonların da kalça ultrasonu için gittiğimizde devlet hastanesinde kalabalıktan bulaştığını düşünüyorum. Bebekler en azından düzeltilmiş 3 aylık oluncaya kadar ertelesek ne olur acaba?

göbek deliği hizasinda degil de kesi yerinin üstunde birkac parmaklik yer hissiz evet. ilk sezaryenimden sonra yavas yavas gecti ama tamamen degil ve ben de alıştım

Öncelikle çok geçmiş olsun bana yardımcı olabilir misiniz lenfoma ile ilgili şüpheli durumlarım var bebeğim var çok endişeliyim acaba eşinizn süreci ilk nasıl başladı

Sizin de gozunuz aydin cok sagolun, Allahim en kisa zamanda kuzulariniza kavuşmayı nasip etsin insallah. Tuvalet konusunda cok güzel rahatlamissiniz siz masallah, insallah darısı bana, duphalac şurubu doktora bi sorayim

Ilk rop sonucuna bagli, grade kac, ya da zone kac? Retina tamamsa gecikme riski az, degilse risk almayin, erken mudahale ile cozuluyor

Öncelikle çok geçmiş olsun bana yardımcı olabilir misiniz lenfoma ile ilgili şüpheli durumlarım var bebeğim var çok endişeliyim acaba eşinizn süreci ilk nasıl başladı
Teşekkürler, benim eşimin kalça ağrısı oldu geçmeyen biz önce beyin cerrahına gittik bel fıtığı dendi. Meğersem hastalık kalçaya metastaz yapmış kemiğe. Onun haricinde son zamanlarda gece terlemesi başlamıştı. Ama lenflerde belirgin şişkinlik olmadi. Inşallah şüpheleriniz yersiz çıkar. Lenfoma bir çok hastalık ile benzer. Doktora gitmeden içinizi karartmayin lütfen.

Cevap için teşekkürler çok saolun benim boynumda 3 4 aydır şişen lenfler var bu hafta usg çekildm reaktif lenf nodu yazıyor 16,6 mm yani büyük reaktif iyi demkmş ama reaktif olupta biyopsi de kötü çıkan var diye yazılar okudum bide sormak istediğim acaba kaşıntı terleme nasıldı 2 gündür kaşıntı var ve terleme başladı psikolojik mi tesadüf mü bilmiyorum terleme uyurken mi olur sadece gündüz yada gece farkeder mi

32+4 sesleniyorum artık evin içinde bile zor yürüyorum karnım aşırı ağır geliyor hemen yoruluyorum sizlerde öyle miydiniz?
Çok yakın haftalarımız Ben de 31. Haftamı dolduruyorum artık yavaştan yataktan koltuktan filan zor kalkmaya başladım. 1 hafta önce yarım saatten fazla yürüyebiliyordum artık öyle yürüyemiyorum.çabuk yoruluyorum yorulunca yürüyüşüm değişiyor paytaklaşıyor

Bırakın yürüyüş yapmayı yemeği hazırlarken bazen karnım kasılıyor git gide düşüyorum allah yardımcımız olsun. Hamile destek yastığı olmadan zaten asla yatamıyorum
Ben gün içinde 3-4 saat oturursam sancı girmeye başladı eski sezeryan yerim çok ağrıyor,akşam yemek yersem de yatıp kalkamıyorum
hayırlısıyla doğum vaktimiz gelseydi mecalim kalmadı gerçekten

Benim de öyle az ayakta kalsam karnım sertleşip ağırlaşıyor.
Öyle canım gün geçtikçe vücut sinyal vermeye başlıyor her geçen gün farklı gerçekten. inşallah gününüzü doldurup sağ salim kucağımıza alırız

Canım valla zor Allah hepimize yardım etsin 4 yıldır bu anı bekliyordum şimdide doğum korkusu başladı bende o ameliyathanede iyi anılarım yok o anları tekrar yaşıcam diye korkuyorum

Canım valla zor Allah hepimize yardım etsin 4 yıldır bu anı bekliyordum şimdide doğum korkusu başladı bende o ameliyathanede iyi anılarım yok o anları tekrar yaşıcam diye korkuyorum
Canım asla aksini düşünme bende kürtaj olduğum hastaneye muane için gitmiştim Ayağım basmıyordu ama olan bir defa oluyor vesveseye gelmeyelim. Ameliyathaneye girmeden önce bolca süre oku allah'in izniyle hiç bişey olmaz hepimiz geçicez o yollardan kaç günün kaldı anne olmaya?

İnşallah canım Allah büyük bakalım perşembe günü doğum Allah nasip ederse kaçgündür iyiydim kasılmam yoktu bugün gene başladı birde karnım çok büyüdü artık herşey zorlaştı şu 2 günüde bir atlatsaydım

İnşallah inşallah sağ salim güzel geçecek allah'a tevekkül et gerisi boş bebişler doğunca herşey çok güzel olacak darısı bizlerin başına inşallah. Benim doğuma da az kaldı 15-20 mayıs arası inşallah kuzular durursa

Kızlar merhabaa iyi geceler :)
21. Nisanda doğum yapmıştım hatırlarsınız belki yavrular hastanede

Hastane tipi sağma makinası kiraladım medela sütüm 30 cc çıkıyor iki taraf toplamından ortalama . Ama göğüslerim sep sert çok dolu sağamıyorum. Sıcak soğuk kompres ılık kompres herseyi denedim.

Öneriniz varmı siz nasıl başa çıktınız bu durumla çok can yakan birşey ya kitle var gibi şiş şiş kızarık Doktor sağman lazım tek çözüm o diyor

Amin canım inşallah seninde birşey kalmamış hazırlıklar bitti mi seninkilerin cinsiyeti neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…