Kizlar selam, ben de 21 inde dogum yaptım. Tam 36+6 ydik yürüyemiyordum artik doktor daha fazla risk almayalim dedi. 2. Sezeryan ameliyatim ama stresliydim bi de ilkinde esim yanımdaydı bunda yoktu o beni baya rahatlatmis meğer, cok soru sordum ameliyatta istemsiz baski hissetmem normal mi, bebekler kesin iyiler di mi her şey yolunda mı, cocuk doktoru bebekleri kontrol etti mi, bisey yok di mi filan derken en son sakinleştirici yapmislar bana baygın gibi ciktim
Cok sukur bebeklerim kuveze girmedi darısı burdaki herkese olsun insallah. Sezeryan dikislerim epey aciyor haliyle çabuk atlatırım insallah. İkiz bakımı gerçekten zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. 4 yaşında oğlum var kıskançlık halleri başladı vs. O da ugrastiriyor bizi biraz. Kolostrum geliyor daha süte cevirmedi, doktor mama takviyesi de yapalim dedi. Beraber gidiyoruz simdilik.
Bir de büyük tuvalete çıkamadım karnim da daha bi bebek var gibi zaten tuvalete çıkamamak da iyice sisirdi, devamlı kayisi komposto sivi da alıyorum ama bana mısın demedi, siz ne yaptınız kizlar sezeryan sonrası ne zaman büyük tuvalete çıktınız, baya rahatsızım?
Bir de kac cc mama veriyorsunuz ve kac saatte bir? Doktor 2 saatte bi emzir 3 saatte bir 30 cc mama ver dedi bize ama