• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Sağ salim kucağınıza alın inşallah ❤️sancıyla mı başladı açılmanız? 🥺
Biliyorsun canım 29 haftada sancılar başladı benim ilaçlarla sancılar kontrol altına alınmıştı. Çarşamba kontrolüm vardı ağrılarım artmıştı yürürken çok canım yanıyordu alta baskı vardı. Nst de yoğun sanci çıktı ama açılma yoktu. Doktorum yarın tekrar gorelim dedi.Persembe günü gittiğimde nst de sanci sıklaşmıştı açılmada 2 cm geçince akşama doguma aldilar

Kızlar hayırlı geceler akşam 6 da doğumdan çıktım durumum pek iyi değil 2. Ameliyata alabilirler dualarınızı bekliyorum lütfen 🙏🏻
( 33+3 bebekler entübe suanda )
Gözünüz aydın olsun çok geçmiş olsun sizede. Rabbım yavrularınızı size tez zamanda kavuştursun inşallah dualarım sizinle 🤲🤲

Teşekkür ederim canım amin inşallah. Doktorla konuştuk bugün genel durumları iyiymis en az 15 gün kuvezdeler bu sure durumlarina göre artar 2,5 kilo olduklarında çıkartıyoruz dedi
Maşallah o zaman erken çıkıyorlar demek. Çünkü genel olarak 36. Haftayı doldurana kadar kuvezde tutuyorlar inşallah çabucak çıkarlar 🥰

Kizlar selam, ben de 21 inde dogum yaptım. Tam 36+6 ydik yürüyemiyordum artik doktor daha fazla risk almayalim dedi. 2. Sezeryan ameliyatim ama stresliydim bi de ilkinde esim yanımdaydı bunda yoktu o beni baya rahatlatmis meğer, cok soru sordum ameliyatta istemsiz baski hissetmem normal mi, bebekler kesin iyiler di mi her şey yolunda mı, cocuk doktoru bebekleri kontrol etti mi, bisey yok di mi filan derken en son sakinleştirici yapmislar bana baygın gibi ciktim🙈Cok sukur bebeklerim kuveze girmedi darısı burdaki herkese olsun insallah. Sezeryan dikislerim epey aciyor haliyle çabuk atlatırım insallah. İkiz bakımı gerçekten zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. 4 yaşında oğlum var kıskançlık halleri başladı vs. O da ugrastiriyor bizi biraz. Kolostrum geliyor daha süte cevirmedi, doktor mama takviyesi de yapalim dedi. Beraber gidiyoruz simdilik.

Bir de büyük tuvalete çıkamadım karnim da daha bi bebek var gibi zaten tuvalete çıkamamak da iyice sisirdi, devamlı kayisi komposto sivi da alıyorum ama bana mısın demedi, siz ne yaptınız kizlar sezeryan sonrası ne zaman büyük tuvalete çıktınız, baya rahatsızım?

Bir de kac cc mama veriyorsunuz ve kac saatte bir? Doktor 2 saatte bi emzir 3 saatte bir 30 cc mama ver dedi bize ama

Kizlar selam, ben de 21 inde dogum yaptım. Tam 36+6 ydik yürüyemiyordum artik doktor daha fazla risk almayalim dedi. 2. Sezeryan ameliyatim ama stresliydim bi de ilkinde esim yanımdaydı bunda yoktu o beni baya rahatlatmis meğer, cok soru sordum ameliyatta istemsiz baski hissetmem normal mi, bebekler kesin iyiler di mi her şey yolunda mı, cocuk doktoru bebekleri kontrol etti mi, bisey yok di mi filan derken en son sakinleştirici yapmislar bana baygın gibi ciktim🙈Cok sukur bebeklerim kuveze girmedi darısı burdaki herkese olsun insallah. Sezeryan dikislerim epey aciyor haliyle çabuk atlatırım insallah. İkiz bakımı gerçekten zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. 4 yaşında oğlum var kıskançlık halleri başladı vs. O da ugrastiriyor bizi biraz. Kolostrum geliyor daha süte cevirmedi, doktor mama takviyesi de yapalim dedi. Beraber gidiyoruz simdilik.

Bir de büyük tuvalete çıkamadım karnim da daha bi bebek var gibi zaten tuvalete çıkamamak da iyice sisirdi, devamlı kayisi komposto sivi da alıyorum ama bana mısın demedi, siz ne yaptınız kizlar sezeryan sonrası ne zaman büyük tuvalete çıktınız, baya rahatsızım?

Bir de kac cc mama veriyorsunuz ve kac saatte bir? Doktor 2 saatte bi emzir 3 saatte bir 30 cc mama ver dedi bize ama
hayirli olsun emzirme konusunda hic yorum yapmayayim ben o isi beceremedim. benim de 4 yasinda oglum var simdi kızlarım oldu. hastaneden cikarken gaz cikaramadigim icin lavman yapıldı bana boylece buyuk tuvalete de cikmis oldum. kanamam ise maalesef hala devam ediyor

Bugun asi gunuydu, huysuzluk ates mode on 🤪😜
Cmt rotarix yapildi. Bugun Hepatit b 2.doz, verem, karma, pnomokok yapildi.
Canli asi var, bu gece uzun olacak :))
Biri 3800, digeri 3400 gr olmus masallah.
Canm bu aşılar ayni gun mu oluyor henuz Bende henuz aşılara bakmadim kizimda taburcu oldu şükür evde alisma aşamalarındayiz sadece hepatitll 1.doz lari oldular. Herhangu yan etkileri oldu mu?

Canm bu aşılar ayni gun mu oluyor henuz Bende henuz aşılara bakmadim kizimda taburcu oldu şükür evde alisma aşamalarındayiz sadece hepatitll 1.doz lari oldular. Herhangu yan etkileri oldu mu?
Karma asi ates yapiyor. Ikinci hepatit ile diger asilar arasi 1 ay aslinda ama 2kg olana kadar ilk doz yapilamadigi icin ikinci doz ile 3.ay asilari ayni zamana geldi. Rotarix asi takvimi disi, istege bagli bir asi

Benim niye artmiyo ya😓bende bestlak damla,sut arttırıcı çay,hurma helva yiyorum yok goguslerim yumusacik
Benim de bi tek sabahları sert canım sonra yumuşuyor senin sabah nasıl... psikoloji çok önemli bir de benim ilk zamanlar psikolojim çökmüştü berbattı sütüm çok azdı ne zaman düzelmeye başladım sütüm de arttı

Ben 3. Gün çıkmıştım canım hemen çıkamıyorsun zaten doktor normal demişti.. sağlıkla büyüsünler inşallah benim de bebişler küveze girmedi darısı diğer hamişlerin başına

Darlandum Darlandum nasil oldun canim ameliyatin etkisinden kurtulabildin mi
İdrar yolunda idrar kültüründe tespit edilmeyecek seviyede hâlâ enfeksiyon vardi. Protein kaçağı, hemoglobin, lökosit devam ediyor. Nefrolojiye gittim. Monurol u 2ser gun arayla 3kere kullanmam icin verdi.
Anemi geçti çok şükür 13.6 ya cikarttim hemoglobini.
Hematom boşaltmasi yapilan yeri içerde hâlâ hissediyorum.
En son karindaki sivi birikmesi geçmiş denilmişti.
Karnimdaki şişlik hala var malesef. Karin kaslarim yerine gelmedi. Göbek deligimin hizasindaki bolgeyi de hâlâ hissetmiyorum.
Simdi bi de sol mememde igne batmasi hissi başladı. Ucunda beyaz bir şey gördüm, iltehabik değildir inşallah

İdrar yolunda idrar kültüründe tespit edilmeyecek seviyede hâlâ enfeksiyon vardi. Protein kaçağı, hemoglobin, lökosit devam ediyor. Nefrolojiye gittim. Monurol u 2ser gun arayla 3kere kullanmam icin verdi.
Anemi geçti çok şükür 13.6 ya cikarttim hemoglobini.
Hematom boşaltmasi yapilan yeri içerde hâlâ hissediyorum.
En son karindaki sivi birikmesi geçmiş denilmişti.
Karnimdaki şişlik hala var malesef. Karin kaslarim yerine gelmedi. Göbek deligimin hizasindaki bolgeyi de hâlâ hissetmiyorum.
Simdi bi de sol mememde igne batmasi hissi başladı. Ucunda beyaz bir şey gördüm, iltehabik değildir inşallah
bir an önce gecer insallah karnimda sislik dediğin sey hamileymis gibi büyük gobek degil mi? bu bircok kiside kalıyor maalesef özellikle sezaryen olanlarda benim gogsumden de popomdan da daha sisik göbeğim en cikintili yerim orasi kilom 53 halbuki...

Maşallah o zaman erken çıkıyorlar demek. Çünkü genel olarak 36. Haftayı doldurana kadar kuvezde tutuyorlar inşallah çabucak çıkarlar 🥰
İnşallah canım çok sağol.kızımın sarılık değeri bir tık yüksek çıkmış dün,ışık tedavisi uyguluyorlar onun dışında çok şükür iyiler Rabbım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah :dua:

hayirli olsun emzirme konusunda hic yorum yapmayayim ben o isi beceremedim. benim de 4 yasinda oglum var simdi kızlarım oldu. hastaneden cikarken gaz cikaramadigim icin lavman yapıldı bana boylece buyuk tuvalete de cikmis oldum. kanamam ise maalesef hala devam ediyor
Cok tesekkurler, siz de saglikla büyütün insallah kızlarinizi da, oğlunuzu da. 4. Gun oldu hala çıkamadım tuvalete doktorumda gaz cikisi varsa sabret normal dedi mecbur bekliyorum. Kanama benim de cok oluyor ikiz gebelikte rahim zor toparlaniyor diye okumuştum, en kisa surede biter sizin de insallah. Rahim toparlanması da baya sanci yapiyor bende, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Gözünüz aydın olsun Rabbım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Aynı gün doğum yapmışız sizin haftanız maşallah çok iyi. benim erken doğum oldu 31+6 da kuvezde kuzularim. Bende de gaz çıkmadı cuma günü akşam lavma yaptilarda rahatladım dün akşam da taburcu oldum evde de kabız vs olmayayım diye duphalac şurup yazdılar onu kullanıyorum. Sıvı beslenmeye devam ediyorum yavaş yavaş katı gıdaya geçmeye başladım

bir an önce gecer insallah karnimda sislik dediğin sey hamileymis gibi büyük gobek degil mi? bu bircok kiside kalıyor maalesef özellikle sezaryen olanlarda benim gogsumden de popomdan da daha sisik göbeğim en cikintili yerim orasi kilom 53 halbuki...
Yaaa normal mi bu bilmiyordum. Aynen sislik dedigim icerde bi bebek daha var gibi. Sezeryan olan arkadaşımda hiç böyle şey görmemiştim ya da çok hızlı şişleri inmiştir heralde göbek görmedigime göre. Baya öne doğru top gibi bir çıkıntım var. Normal olmasina sevindim. Gobek deliği hizasindan hissizlik normal mi? Yavaş yavaş geri geliyor mu o?

Back