- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.101
Kuzum sen tek basina nasil bakiyon yaSerum fizyolojik ile çok korkuyorum yapamıyorum. Tıkanır mi öyle bir ihtimal var mı sizce ben damla sıkınca bile tikanirlar diye.korkuyorum panik atak oldum ki hiç böyle biri değildim. Sizce tıkanirlar mi ? Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Cnım girmezler inşallah 36+6 oluyoruzSüprize zaman kalmamış ki6 gün sonra anneeee diye gelecekler inşallah. O zaman kaç haftalık olacaklar küvöze gerecek kalacak mı doktor ne dedi?
Hâlâ iyilesemedim. Bugun cocuklara bakamadim bile , uzuntumden oturup agladim. Pazartesi doktora gidecegim. Her insanin iyilesme sureci farkli malesefKızlar benim sezeryan sonrasi sirt agrim geçmedi sizlerinde oldu mu? Ne kadar surede geçiyor bide dün dikişler için
Dr gittiğimde kan idrar tahlili yapıldı idrar temiz ama kanda crp 12 cikti geçen hafta 34 du günlük bi antibiyotik igne vurundum düşmemiş Dr antibiyotik hap yazdı bu sefer doğum sonrası sizlerde de enfeksiyon oldu mi?
Bende de durumlar aynı kaça bölüneceğimi şaşırdım. Yemek asla yiyemiyorumKızlar o kadar yorgunum ki anlatamam bebisler gece uyumuyor gündüz uyuyorlar
Bugün 2saat uyayabildim gündüz sabah yaptığım kahvaltiyla akşam ettim
Makarna yapabildim akşam yemeği olarakta
Valla nasıl bakıyorum inan bende bilmiyorum. Bazen diyorum ki yok bakamayacağım. Çok şükür ki annemin ameliyatı iyi geçti iyileşme sürecine girdi. Kolunu kullanması yasak hala ama bugün geldi. Beşiği falan salladı. Yanlarında durdu duşa girdim. O bile ilaç gibi geldi bana. Bebek bakmanın bu kadar zor olacağını hiç bilmezdim. Sen kiminle bakıyorsun kuzumKuzum sen tek basina nasil bakiyon yaresmen tukendim bittim. Burun temizligini bende yapamiyorum. Yogunbakimda hemsireler yapiyodu onlardan girmustum, evde yapayim mi dedigim de , siz yapmayin sadece temizleyin yeter dediler. Doktorda aspiratorle cek dedi. Ikisini de yapamadim. Burun temizleme aparatiyla girunen kisimlari aliyorum o kadar
Ben kilolu hamile kaldım 87kiloyla tüp bebek tedavisine basladim 91 kiloyla hamile kaldım diyetisyene gittim şeker için 89 kiloda sabit kaldım son haftalarda ödem fln derken 110 kiloyu gördümBende de durumlar aynı kaça bölüneceğimi şaşırdım. Yemek asla yiyemiyorum56 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim. Şimdi 57 kiloya düştüm bile.
Valla nasıl bakıyorum inan bende bilmiyorum. Bazen diyorum ki yok bakamayacağım. Çok şükür ki annemin ameliyatı iyi geçti iyileşme sürecine girdi. Kolunu kullanması yasak hala ama bugün geldi. Beşiği falan salladı. Yanlarında durdu duşa girdim. O bile ilaç gibi geldi bana. Bebek bakmanın bu kadar zor olacağını hiç bilmezdim. Sen kiminle bakıyorsun kuzum
MaşallahCnım girmezler inşallah 36+6 oluyoruzsizlerde görün inşallah bu zamanları
Eşim destek olur gibiydi o da isyan bayragini cekti. Hasta olmasam neysede ama otururken kalkarken karnim cok aciyo . Gunde 2 parolla devam ediyorum. Burun temizligini naptin, bizde hiriltilar varBende de durumlar aynı kaça bölüneceğimi şaşırdım. Yemek asla yiyemiyorum56 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim. Şimdi 57 kiloya düştüm bile.
Valla nasıl bakıyorum inan bende bilmiyorum. Bazen diyorum ki yok bakamayacağım. Çok şükür ki annemin ameliyatı iyi geçti iyileşme sürecine girdi. Kolunu kullanması yasak hala ama bugün geldi. Beşiği falan salladı. Yanlarında durdu duşa girdim. O bile ilaç gibi geldi bana. Bebek bakmanın bu kadar zor olacağını hiç bilmezdim. Sen kiminle bakıyorsun kuzum
Evet bendrle öyle uyku konusundaBen kilolu hamile kaldım 87kiloyla tüp bebek tedavisine basladim 91 kiloyla hamile kaldım diyetisyene gittim şeker için 89 kiloda sabit kaldım son haftalarda ödem fln derken 110 kiloyu gördüm
Suan 81 kiloyum 29kilo verdim 2haftada
Bende aynı şeyleri düşünüyorum yok bakamiycam diyorum kendi kendime motive ediyorum sonra beni yoran sadece uykusuzluk
Valla devam kuzum kendimce çekmeye çalıştım ama deli gibi ağlıyor. Çünkü çok kalın asla sığmıyor burnuna. Napsam hiç bilmiyorumEşim destek olur gibiydi o da isyan bayragini cekti. Hasta olmasam neysede ama otururken kalkarken karnim cok aciyo . Gunde 2 parolla devam ediyorum. Burun temizligini naptin, bizde hiriltilar var
Evet canım tahin pekmez hurma humana ve still tea çay. Sütüm arttı bunlarlaTakviye vitaminler veya çay kullanıyor musun süt yapması için? Ben de arttırma yöntemleri için ne duyduysam yapıyorım
Rahim çok zor toparladı suni sancı verdiler rahim toparlansın kasılsın diye hem normal doğum hem sezeryan gibi oldu ama şükür almayacaklar rahmi toparladı en sonundaBaşka ameliyat olmayacaksın demi canım bebişler çıkana kadar kendine dikkat et toparla annesi malum gelince dinlenmeye fırsatımız olmıcak
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Sizede geçmiş olsun çabucak toparlarsınız inşallah. Rabbim size sıhhat versin.
Braunun burun aspiratörunu almıştık 2kademeli dedigin gibi burun delikleri cok küçük çekemiyorum Dr söylemeyide unuttumEvet bendrle öyle uyku konusundabir de emzirirken falan uyuyup kalacağım diye aşırı korkuyorum ama o kadar yorgunum ki gozlerim kapaniyor. Gunduzler hir sekilde gidiyor geceleri daha perisanlik.
Valla devam kuzum kendimce çekmeye çalıştım ama deli gibi ağlıyor. Çünkü çok kalın asla sığmıyor burnuna. Napsam hiç bilmiyorum
Benim niye artmiyo yaEvet canım tahin pekmez hurma humana ve still tea çay. Sütüm arttı bunlarla
Teşekkür ederim amin inşallah. Evet öyleymiş bende sürekli yürüdüğüm halde çıkaramadım gaz dün akşam lavma yaptılar da rahatladım bugun daha iyiyimGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Benimde dogumum akşam üzeri oldu
Gece 1 gibi ayaga kaldırdılar hemşire eğer yürümezsen gazını cikaramazsin agrılarin artar dedi 4saat araliklarla dinlenerek Yürüdüm gazimda sabah olmadan çıktı yürüdükçe rahatladim hatta bol bol yürüyün yattikca agrilar cogaliyor
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Doktorla konuştuk bugün genel durumları iyiymis en az 15 gün kuvezdeler bu sure durumlarina göre artar 2,5 kilo olduklarında çıkartıyoruz dediHadi gözün aydınallah kucağına almayı nasip etsin bir an önce peki küvezde ne kadar kaşacaklası belli mi?
Teşekkür ederim amin inşallah çok şükür bu gunumuzeGözünüz aydınSağlıkla büyüsünler inşallah ne mutlu size
Sağlıkla gelsinler inşallahKızlR doktordan çıktık bebekler süpriz yapıp gelmezse Allah izin verirse 28 nisan doğum tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?