- 17 Nisan 2022
- 25
- 37
- 3
- 37
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.081
Rica ederim evet zor olduğu kadar da güzel de güzel günlerimiz daha çok olsun ilaçla mı düşürdün kendisi mi düştü ara açıldıysa olmaz bir dahaTeşekkür ederim canım geceyi baya ayakta geçirdik ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Tekrar eder mi ateş bilemedim. Ana olmak zormuşşu ana kadar iyiydi başarabiliyormuşum gibi geliyordu taa ki ateşimiz çıkana kadar. Sana da çok teşekkür ederim canım bilgi için Inquisitive
Bozmayın hiç moralinizi bırakmayan cok bebek de varBenim de öyle de canım bu emzirme danışmanları er ya da geç memeyi bırakır diyorlR..
Serum fizyolojik daha iyi canım eşim enjektörle yapıyor bebişler ağlamıyor bile onu yapabilirsen daha iyi
yan yatirip burnuna enjektorle serum sıkıyoruz sonra otribebe ile cekiyoruz. burnuna azıcık bile girmiyor mu?
Serum fizyolojik ile çok korkuyorum yapamıyorum. Tıkanır mi öyle bir ihtimal var mı sizce ben damla sıkınca bile tikanirlar diye.korkuyorum panik atak oldum ki hiç böyle biri değildim. Sizce tıkanirlar mi ? Cesaretlendirilmeye ihtiyacım varBurunlar minicik, ic deriler incecikpek iceri girmiyorum.
Burun ucunda daha solid birseyler ise bebek cimbizi, normalde 3er damla ama ileride nefesini daraltan bir tikaniklik var ise biraz daha fazlaca serum fizyolojik sıkip, burun ucundan aspire ediyorum.
Otri bebe iyidir ucu genis geliyor ise pompa gibi olanlar var eski tip, onlarin ucu daha dardir (resimde bir ornek var) ama muhtesem bir cekis bekleme.
Bence de SF ile ic yikama en iyisi
Evet çift kese görüyorum bende ama kalp atışını duyana kadar kendinizi sakin bırakın hayırlısı neyse o olsun hakkınızdaMerhabalar. İkiz annelerini hazır bulmuşken sorayım:) Kesemizin görüntüsü nasıl sizce? Çoğul gebelik görüntüsü mü? Doktor önce çift kese gibi dedi sonra emin olmak için biraz daha mı beklemek istedi anlamadım, haftaya kesin belli olur dedi. Ama çok sabırsızlanıyorum
Evet çift kese gibi görünüyor benimki de benzerdi kalp sesini bekleyin bakalım beklemek zor geliyor şimdi sana tabi hayırlısı olsunMerhabalar. İkiz annelerini hazır bulmuşken sorayım:) Kesemizin görüntüsü nasıl sizce? Çoğul gebelik görüntüsü mü? Doktor önce çift kese gibi dedi sonra emin olmak için biraz daha mı beklemek istedi anlamadım, haftaya kesin belli olur dedi. Ama çok sabırsızlanıyorum
Başka ameliyat olmayacaksın demi canım bebişler çıkana kadar kendine dikkat et toparla annesi malum gelince dinlenmeye fırsatımız olmıcakanthem_ Inquisitive N Nurhafsa Nureella
Kızlar çok sağolun toparlanmaya çalışıyorum bebekler 2 kilo doğdu ikiside
Entübeler onları bekliyoruz daha 1 kez görebildim birazdan yine gideceğim
Ameliyat çok zor geçtiği için sütümde hiç gelmiyor ama dolu baya inşallah veririm bebeklere daha 2 cc verebildim sadece
Dualarınızı bekliyorum çok sağolun
Hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Sizede geçmiş olsun çabucak toparlarsınız inşallah. Rabbim size sıhhat versin.anthem_ Inquisitive N Nurhafsa Nureella
Kızlar çok sağolun toparlanmaya çalışıyorum bebekler 2 kilo doğdu ikiside
Entübeler onları bekliyoruz daha 1 kez görebildim birazdan yine gideceğim
Ameliyat çok zor geçtiği için sütümde hiç gelmiyor ama dolu baya inşallah veririm bebeklere daha 2 cc verebildim sadece
Dualarınızı bekliyorum çok sağolun
Takviye vitaminler veya çay kullanıyor musun süt yapması için? Ben de arttırma yöntemleri için ne duyduysam yapıyorımCanım ben mamayı bayağı azalttım işte yetip yetmediğini kestiremiyorumm göğüslerimden süt de fışkırmıyo yanigöğüs pompası denedim süt çıkmıyor... biberon da mama reddi yapar diyolar ama ben biberon kullanıyorum valla kafamda deli sorular
Süprize zaman kalmamış kiKızlR doktordan çıktık bebekler süpriz yapıp gelmezse Allah izin verirse 28 nisan doğum tarihim
videolari var kuzum bak youtubedan yan yatirirsan ve yuzustu çevirip sirtina vurursan tikanmaz. serum olmadan sümük cikmaz kiSerum fizyolojik ile çok korkuyorum yapamıyorum. Tıkanır mi öyle bir ihtimal var mı sizce ben damla sıkınca bile tikanirlar diye.korkuyorum panik atak oldum ki hiç böyle biri değildim. Sizce tıkanirlar mi ? Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünTek tek alinti yapamadim hepinize cok tesekkur ederim.Dün akşam dogumum oldu dün çok kötüydüm ağrılardan dolayı bugün daha iyi hissediyorum gaz sıkıntım var dört gözle yolunu bekliyorum.Korkutmak istemem ama bu sezeryan gerçekten çok zormuş.
Bebeklerim gayet iyiler 31+6 da kızım 43 cm 1990 gr , oğlum 42 cm 1980 gr doğdular. Dün akşam solunum cihazında bağlı kaldılar bugün çıktılar genel olarak sağlık durumları iyi çok şükür sadece kuvezde baş kısımları fanus içerisinde. İki kere görebildim çok güzellerdi tarifi asla mümkün değil.Rabbim dileyen isteyen bu yolda maddi manevi emek sarfeden herkese nasip etsin inşallah
Hadi gözün aydınTek tek alinti yapamadim hepinize cok tesekkur ederim.Dün akşam dogumum oldu dün çok kötüydüm ağrılardan dolayı bugün daha iyi hissediyorum gaz sıkıntım var dört gözle yolunu bekliyorum.Korkutmak istemem ama bu sezeryan gerçekten çok zormuş.
Bebeklerim gayet iyiler 31+6 da kızım 43 cm 1990 gr , oğlum 42 cm 1980 gr doğdular. Dün akşam solunum cihazında bağlı kaldılar bugün çıktılar genel olarak sağlık durumları iyi çok şükür sadece kuvezde baş kısımları fanus içerisinde. İki kere görebildim çok güzellerdi tarifi asla mümkün değil.Rabbim dileyen isteyen bu yolda maddi manevi emek sarfeden herkese nasip etsin inşallah
Gözünüz aydınTek tek alinti yapamadim hepinize cok tesekkur ederim.Dün akşam dogumum oldu dün çok kötüydüm ağrılardan dolayı bugün daha iyi hissediyorum gaz sıkıntım var dört gözle yolunu bekliyorum.Korkutmak istemem ama bu sezeryan gerçekten çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?