• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Teşekkür ederim canım geceyi baya ayakta geçirdik ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Tekrar eder mi ateş bilemedim. Ana olmak zormuş 😊 şu ana kadar iyiydi başarabiliyormuşum gibi geliyordu taa ki ateşimiz çıkana kadar. Sana da çok teşekkür ederim canım bilgi için Inquisitive Inquisitive
Rica ederim evet zor olduğu kadar da güzel de güzel günlerimiz daha çok olsun ilaçla mı düşürdün kendisi mi düştü ara açıldıysa olmaz bir daha 😇

Benim de öyle de canım bu emzirme danışmanları er ya da geç memeyi bırakır diyorlR..
Bozmayın hiç moralinizi bırakmayan cok bebek de var 🙏🏻 Bak kendimden örnek vereyim 18 aylık kızım var emiyor tekrar gebe olduğum için 2-3 ay sonra bırakmam lazım aslında tekil olsa bırakmayacaktım hiç devam edecektim ama ikiz bir de onu emziremem o yüzden bıraktırmam lazım 2-3 ay içinde ama emerek uyuyor şu an travmatik olur diye birden bırakamıyorum biberon alsa daha kolay olabilirdi süreç ama almadı hiç zorlu günler bizi bekliyor illa gebelik olması gerekmiyor allah korusun hasta olup emziremesem de aynı sorunu yaşayacaktım böyle telkin ediyorum kendimi biberon bazen kurtarıcı olabilir size nasıl uygunsa onu yapın olumsuzluklara kapatın kendinizi tekil gebelikte evet verilmesi uğraşılsa olabilir ama ikiz de bunu uygulamak çok çok zor üzülmeyin bebekler her zaman yol gösterir annenin içgüdüleri de kendinize güvenin güzel günlerin tadını çıkartın 🥰🙏🏻

anthem_ anthem_ Inquisitive Inquisitive N Nurhafsa Nureella Nureella

Kızlar çok sağolun toparlanmaya çalışıyorum bebekler 2 kilo doğdu ikiside 🥰
Entübeler onları bekliyoruz daha 1 kez görebildim birazdan yine gideceğim

Ameliyat çok zor geçtiği için sütümde hiç gelmiyor ama dolu baya inşallah veririm bebeklere daha 2 cc verebildim sadece

Dualarınızı bekliyorum çok sağolun ♥️

Merhabalar. İkiz annelerini hazır bulmuşken sorayım:) Kesemizin görüntüsü nasıl sizce? Çoğul gebelik görüntüsü mü? Doktor önce çift kese gibi dedi sonra emin olmak için biraz daha mı beklemek istedi anlamadım, haftaya kesin belli olur dedi. Ama çok sabırsızlanıyorum🤭

Eklentiler

• 20220419_213130.jpg
    20220419_213130.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 58
Serum fizyolojik daha iyi canım eşim enjektörle yapıyor bebişler ağlamıyor bile onu yapabilirsen daha iyi

yan yatirip burnuna enjektorle serum sıkıyoruz sonra otribebe ile cekiyoruz. burnuna azıcık bile girmiyor mu?

Burunlar minicik, ic deriler incecik 💚 pek iceri girmiyorum.
Burun ucunda daha solid birseyler ise bebek cimbizi, normalde 3er damla ama ileride nefesini daraltan bir tikaniklik var ise biraz daha fazlaca serum fizyolojik sıkip, burun ucundan aspire ediyorum.
Otri bebe iyidir ucu genis geliyor ise pompa gibi olanlar var eski tip, onlarin ucu daha dardir (resimde bir ornek var) ama muhtesem bir cekis bekleme.
Bence de SF ile ic yikama en iyisi
Serum fizyolojik ile çok korkuyorum yapamıyorum. Tıkanır mi öyle bir ihtimal var mı sizce ben damla sıkınca bile tikanirlar diye.korkuyorum panik atak oldum ki hiç böyle biri değildim. Sizce tıkanirlar mi ? Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var 😂

Merhabalar. İkiz annelerini hazır bulmuşken sorayım:) Kesemizin görüntüsü nasıl sizce? Çoğul gebelik görüntüsü mü? Doktor önce çift kese gibi dedi sonra emin olmak için biraz daha mı beklemek istedi anlamadım, haftaya kesin belli olur dedi. Ama çok sabırsızlanıyorum🤭
Evet çift kese görüyorum bende ama kalp atışını duyana kadar kendinizi sakin bırakın hayırlısı neyse o olsun hakkınızda 🎈

Evet çift kese gibi görünüyor benimki de benzerdi kalp sesini bekleyin bakalım beklemek zor geliyor şimdi sana tabi hayırlısı olsun 🙏🏻

Ameliyat çok zor geçtiği için sütümde hiç gelmiyor ama dolu baya inşallah veririm bebeklere daha 2 cc verebildim sadece

Başka ameliyat olmayacaksın demi canım bebişler çıkana kadar kendine dikkat et toparla annesi malum gelince dinlenmeye fırsatımız olmıcak 🙈

Hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Sizede geçmiş olsun çabucak toparlarsınız inşallah. Rabbim size sıhhat versin.

Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. Bizim kızlar bugün 2 hafftalık oldu. Beslenmeleri güzel gibi. Yani anladığım kadarıyla yiyorlar fazla gelen kısmı hafif kusarak çıkarıyorlar. Ama kaka yaparken yer gök oynuyor. Kıvranıyorlar, mızık mızık uyuyamıyorlar. Annem de acaba biz sütü veya mamayı çok mu sıcak veriyoruz, bağırsakları mı bozuyoruz ki dedi. Ne dersiniz?

Canım ben mamayı bayağı azalttım işte yetip yetmediğini kestiremiyorumm göğüslerimden süt de fışkırmıyo yani 😅 göğüs pompası denedim süt çıkmıyor... biberon da mama reddi yapar diyolar ama ben biberon kullanıyorum valla kafamda deli sorular
Takviye vitaminler veya çay kullanıyor musun süt yapması için? Ben de arttırma yöntemleri için ne duyduysam yapıyorım 🤣

Serum fizyolojik ile çok korkuyorum yapamıyorum. Tıkanır mi öyle bir ihtimal var mı sizce ben damla sıkınca bile tikanirlar diye.korkuyorum panik atak oldum ki hiç böyle biri değildim. Sizce tıkanirlar mi ? Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var 😂
videolari var kuzum bak youtubedan yan yatirirsan ve yuzustu çevirip sirtina vurursan tikanmaz. serum olmadan sümük cikmaz ki

Kızlar o kadar yorgunum ki anlatamam bebisler gece uyumuyor gündüz uyuyorlar
Bugün 2saat uyayabildim gündüz sabah yaptığım kahvaltiyla akşam ettim
Makarna yapabildim akşam yemeği olarakta

Bugün bebişleri kontrole goturduk kızım 3kilo olmuş oglum kuvozden 2.600 gr çıkmıştı 2.780gr olmus oglum çok kusuyor reflu için şurup verdi Dr 1ml kat mamasina dedi ama kasigi en az 2.5ml alıyor yarım çay kaşığı ekledim bende

Tek tek alinti yapamadim hepinize cok tesekkur ederim.Dün akşam dogumum oldu dün çok kötüydüm ağrılardan dolayı bugün daha iyi hissediyorum gaz sıkıntım var dört gözle yolunu bekliyorum.Korkutmak istemem ama bu sezeryan gerçekten çok zormuş.
Bebeklerim gayet iyiler 31+6 da kızım 43 cm 1990 gr , oğlum 42 cm 1980 gr doğdular. Dün akşam solunum cihazında bağlı kaldılar bugün çıktılar genel olarak sağlık durumları iyi çok şükür sadece kuvezde baş kısımları fanus içerisinde. İki kere görebildim çok güzellerdi tarifi asla mümkün değil.Rabbim dileyen isteyen bu yolda maddi manevi emek sarfeden herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲

Tek tek alinti yapamadim hepinize cok tesekkur ederim.Dün akşam dogumum oldu dün çok kötüydüm ağrılardan dolayı bugün daha iyi hissediyorum gaz sıkıntım var dört gözle yolunu bekliyorum.Korkutmak istemem ama bu sezeryan gerçekten çok zormuş.
Bebeklerim gayet iyiler 31+6 da kızım 43 cm 1990 gr , oğlum 42 cm 1980 gr doğdular. Dün akşam solunum cihazında bağlı kaldılar bugün çıktılar genel olarak sağlık durumları iyi çok şükür sadece kuvezde baş kısımları fanus içerisinde. İki kere görebildim çok güzellerdi tarifi asla mümkün değil.Rabbim dileyen isteyen bu yolda maddi manevi emek sarfeden herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Benimde dogumum akşam üzeri oldu
Gece 1 gibi ayaga kaldırdılar hemşire eğer yürümezsen gazını cikaramazsin agrılarin artar dedi 4saat araliklarla dinlenerek Yürüdüm gazimda sabah olmadan çıktı yürüdükçe rahatladim hatta bol bol yürüyün yattikca agrilar cogaliyor

Hadi gözün aydın 🌷 allah kucağına almayı nasip etsin bir an önce ☺️ peki küvezde ne kadar kaşacaklası belli mi?

Gözünüz aydın🤗 Sağlıkla büyüsünler inşallah🥰 ne mutlu size 🥰

Back