- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.061
Umarim her sey yolunda gider, bebekler icin endiselenmeyin, toparlayacaklar, 3hafta sonra kollarinizda olacaklarKızlar hayırlı geceler akşam 6 da doğumdan çıktım durumum pek iyi değil 2. Ameliyata alabilirler dualarınızı bekliyorum lütfen
( 33+3 bebekler entübe suanda )
Serum fizyolojik daha iyi canım eşim enjektörle yapıyor bebişler ağlamıyor bile onu yapabilirsen daha iyiKızlar çok acil burun aspiratoru önerisine ihtiyacım var. Burnu tıkandı çocuğum çok zorlanıyorevde otri bebe vardi ama ucu asiri kalin burnuna girmiyor dışarıda kalınca da güzel açmıyor. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Dualarımız hem seninle hem de bebişlerinle. İyi olacaksınız inşallah. Rabbim yardımcınız olsunKızlar hayırlı geceler akşam 6 da doğumdan çıktım durumum pek iyi değil 2. Ameliyata alabilirler dualarınızı bekliyorum lütfen
yan yatirip burnuna enjektorle serum sıkıyoruz sonra otribebe ile cekiyoruz. burnuna azıcık bile girmiyor mu?Kızlar çok acil burun aspiratoru önerisine ihtiyacım var. Burnu tıkandı çocuğum çok zorlanıyorevde otri bebe vardi ama ucu asiri kalin burnuna girmiyor dışarıda kalınca da güzel açmıyor. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Burunlar minicik, ic deriler incecikKızlar çok acil burun aspiratoru önerisine ihtiyacım var. Burnu tıkandı çocuğum çok zorlanıyorevde otri bebe vardi ama ucu asiri kalin burnuna girmiyor dışarıda kalınca da güzel açmıyor. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun canım Allahım yardımcınız olsunKızlar hayırlı geceler akşam 6 da doğumdan çıktım durumum pek iyi değil 2. Ameliyata alabilirler dualarınızı bekliyorum lütfen
Kesin yapar diye bir şey yok canım ikisini birden alan bebekler var ben ilk kızımdan ilk dönem sarılıktan dolayı enjektörle vermiştim akıllı bıdıklar biberondan hızlı akışa alışıp memeyi emmeyi zor görebiliyor ama illa olacak diye bişey yok ikizlerde pek mümkün değil biberonsuz ben söyle yapıyordum ilk başlarda çene kasları kuvvetli değildi memeyi tam boşaltmıyordu sarılık olmasın diye hem süt sağdım hem biraz mamayı emzirirken yandan yavaş yavaş verdimKızlar instagramda emzirme danışmanları biberonun yüzde yüz meme reddi yapacağını söylüyor cidden öyle miben meme artı biberon gidiyorum kaşıkla falan denedim ama aşırı zaman kaybı oluyor iki bebekle benim için mümkün olmadı
Kaşık çok zor kaşık biberonda var ama enjektör daha pratik ama baktın ikisini de alıyor hiç takma bırakır diye önce emzir sonra ver biberonlaKızlar instagramda emzirme danışmanları biberonun yüzde yüz meme reddi yapacağını söylüyor cidden öyle miben meme artı biberon gidiyorum kaşıkla falan denedim ama aşırı zaman kaybı oluyor iki bebekle benim için mümkün olmadı
Yok canım çocuk kendi isterse emiyor her ikisinide. Benimkiler hem meme emiyor hem biberonKızlar instagramda emzirme danışmanları biberonun yüzde yüz meme reddi yapacağını söylüyor cidden öyle miben meme artı biberon gidiyorum kaşıkla falan denedim ama aşırı zaman kaybı oluyor iki bebekle benim için mümkün olmadı
M mussmutluucanım geçmiş olsun eklem yerlerine soğuk uygulama yapabilirsin üzerini açabilirsin ateş dğşürücüler de bir seçenek kucakta değil de yatarak emzirebilirsen senin sıcaklığınla daha da yükselmez atletle bırakıp üzerine müslin örtüyordum ben genelde
Teşekkür ederim canım geceyi baya ayakta geçirdik ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Tekrar eder mi ateş bilemedim. Ana olmak zormuş
Zaten günde bir iki kez mama veriyorum canım hatta bırakmaya çalışıyorum onu da bakalımmKaşık çok zor kaşık biberonda var ama enjektör daha pratik ama baktın ikisini de alıyor hiç takma bırakır diye önce emzir sonra ver biberonla
Benim de öyle de canım bu emzirme danışmanları er ya da geç memeyi bırakır diyorlR..Yok canım çocuk kendi isterse emiyor her ikisinide. Benimkiler hem meme emiyor hem biberon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?