- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi Inquisitive
İnanamıyorum neler yaşamışsın. O dr unu derhal değiştir allahtan bebeklere bişey olmadan fark edilmiş. Yavrularını korumuş rabbim.Kızlar kanamam oldu hastaneye gittim kendi doktorum her zamanki gibi birşey olmaz dedi. Devlete gittim kahverengiydi gittikkten sonra kırmızı pıhtılı kan boşaldı. Ben coraspin ve oksaparı kesmem gerektiğini düşünüyorum o yüzden geldim dedim. Nöbetçi doktor gece yarısı olmasına rağmen çok küçük kanama alanı var bebekler iyi biri 9+1 biri 9+2 dedi. Coraspini okSaparı kes progestan iğne ve fitile devam etededi. Kendi doktorumdan bir kere bebeklerin net gününü duymadım. En son kontrolde kan pıhtılaşma tahlili falan yapmayacak mısınız coraspine devam mı edicem kanım fazla sulandiysa dedim cvp bile vermedi . 1 gün sonra bunlar başıma geldi. Tüp bebek doktoruna zaten kesinlikle ulaşılmıyor. Burada takip edene de ertesi gün hala soruyorum oksapar ı bırak dedi devletteki doktor bırakayım mı diye. Hâlâ soruma cvp vermiyor. Progestana devam diyor.Dün burnumdan kan boşaldı. Dün başka doktor buldum ona gittim. Adam senin tüp te olsa coraspinlik bir durumun yok ya beyin kanaması geçirsen . Coraspin iyice kanını inceltmiş dedi. Bebeklere baktı iyiler dedi. Haftalık tek olan bir düŞük iğnesi verdi. Yaptırdım. Su an iyiyim ama bu doktor işi beni mahfetti.Bir de bu ilgisiz olan benim asıl olan doktorum 4 aylıkken serklaj yapicam ikizlerde düşüğü önlüyor rahimine dikiş atıcam dedi. Bu ilk kez gittiğim doktora da sordum kesinlikle önermiyorum tam tersi düşüğe sebep oluyor dedi. Kafayı yememek elde değil.
Ay kuzum neler gelmiş başına doktorun gerçekten ilgisizmiş burun kanaması olunca direk bıraktırıyorlar diye biliyorum kan sulandırıcıyı onda bile birşey dememiş… Benim bir kaybım olduğu için pıhtılaşma testleri yaptırmıştım iki heterozigot genim var ona rağmen doktorum kanamam oldu diye arttırır dedi ısrarla kan sulandırıcı istememe rağmen olmaz iç kanama geçirirsin bir de dedi 3 aydan sonra kullanalım dedi vermedi… Senin net bir problemin de yokmuş doktorunu değiştirsen iyi olacak gibiKızlar kanamam oldu hastaneye gittim kendi doktorum her zamanki gibi birşey olmaz dedi. Devlete gittim kahverengiydi gittikkten sonra kırmızı pıhtılı kan boşaldı. Ben coraspin ve oksaparı kesmem gerektiğini düşünüyorum o yüzden geldim dedim. Nöbetçi doktor gece yarısı olmasına rağmen çok küçük kanama alanı var bebekler iyi biri 9+1 biri 9+2 dedi. Coraspini okSaparı kes progestan iğne ve fitile devam etededi. Kendi doktorumdan bir kere bebeklerin net gününü duymadım. En son kontrolde kan pıhtılaşma tahlili falan yapmayacak mısınız coraspine devam mı edicem kanım fazla sulandiysa dedim cvp bile vermedi . 1 gün sonra bunlar başıma geldi. Tüp bebek doktoruna zaten kesinlikle ulaşılmıyor. Burada takip edene de ertesi gün hala soruyorum oksapar ı bırak dedi devletteki doktor bırakayım mı diye. Hâlâ soruma cvp vermiyor. Progestana devam diyor.Dün burnumdan kan boşaldı. Dün başka doktor buldum ona gittim. Adam senin tüp te olsa coraspinlik bir durumun yok ya beyin kanaması geçirsen . Coraspin iyice kanını inceltmiş dedi. Bebeklere baktı iyiler dedi. Haftalık tek olan bir düŞük iğnesi verdi. Yaptırdım. Su an iyiyim ama bu doktor işi beni mahfetti.Bir de bu ilgisiz olan benim asıl olan doktorum 4 aylıkken serklaj yapicam ikizlerde düşüğü önlüyor rahimine dikiş atıcam dedi. Bu ilk kez gittiğim doktora da sordum kesinlikle önermiyorum tam tersi düşüğe sebep oluyor dedi. Kafayı yememek elde değil.
Inşallah ama çok zor süreç şimdiden kafayı yiyecem . Doktorum öyle işte ama değiştirmeye de korkuyorumİnanamıyorum neler yaşamışsın. O dr unu derhal değiştir allahtan bebeklere bişey olmadan fark edilmiş. Yavrularını korumuş rabbim.
Bu ilaçların hepsini tüp bebek transfer sonrası herkese aynı reçete veriyorlar. Mantık aramak imkansız. Yani neye ihtiyacın var kontrol etmek falan yok . Doktorum işte böyle kendi kendime ilacı nasıl bırakayım bıraksam bir türlü bırakmasam bir türlü. Yeni doktor buldum diye sevindim. O da serklaj a tamamen karşı cıktı. Çok araştırdim internette serklaj çok bebeği kurtarmış. Dediklerini araştırıcam. Çok teşekkür ederimAy kuzum neler gelmiş başına doktorun gerçekten ilgisizmiş burun kanaması olunca direk bıraktırıyorlar diye biliyorum kan sulandırıcıyı onda bile birşey dememiş… Benim bir kaybım olduğu için pıhtılaşma testleri yaptırmıştım iki heterozigot genim var ona rağmen doktorum kanamam oldu diye arttırır dedi ısrarla kan sulandırıcı istememe rağmen olmaz iç kanama geçirirsin bir de dedi 3 aydan sonra kullanalım dedi vermedi… Senin net bir problemin de yokmuş doktorunu değiştirsen iyi olacak gibiserklaj olayı da serviks uzunluğu her kontrolde bakılıp riskli bir durum olursa yapılıyor diye biliyorum farklı yöntemler kullanan doktorlar da var ben çağrı gülümser diye ünlü bir doktoru takip ediyorum instagramdan o serklaj yerine pessar diye bir şey öneriyor mesela zamanı gelince kendi doktoruma sorucam o konuyu. Sen de bir bak istersen tutturulmuş hikayelerinde var pessar diye. İnşallah hiç gerek kalmaz tabii sağlıkla ilerler canım içini ferah tut
Çok gecmis olsun canım doktorunu değiştir yada gerekli bilgileri alamadığın için daha stres yaptığını söyle zaten zor süreç geçiriyoruz ilgisiz doktor daha çok sıkıntıya sokuyorKızlar kanamam oldu hastaneye gittim kendi doktorum her zamanki gibi birşey olmaz dedi. Devlete gittim kahverengiydi gittikkten sonra kırmızı pıhtılı kan boşaldı. Ben coraspin ve oksaparı kesmem gerektiğini düşünüyorum o yüzden geldim dedim. Nöbetçi doktor gece yarısı olmasına rağmen çok küçük kanama alanı var bebekler iyi biri 9+1 biri 9+2 dedi. Coraspini okSaparı kes progestan iğne ve fitile devam etededi. Kendi doktorumdan bir kere bebeklerin net gününü duymadım. En son kontrolde kan pıhtılaşma tahlili falan yapmayacak mısınız coraspine devam mı edicem kanım fazla sulandiysa dedim cvp bile vermedi . 1 gün sonra bunlar başıma geldi. Tüp bebek doktoruna zaten kesinlikle ulaşılmıyor. Burada takip edene de ertesi gün hala soruyorum oksapar ı bırak dedi devletteki doktor bırakayım mı diye. Hâlâ soruma cvp vermiyor. Progestana devam diyor.Dün burnumdan kan boşaldı. Dün başka doktor buldum ona gittim. Adam senin tüp te olsa coraspinlik bir durumun yok ya beyin kanaması geçirsen . Coraspin iyice kanını inceltmiş dedi. Bebeklere baktı iyiler dedi. Haftalık tek olan bir düŞük iğnesi verdi. Yaptırdım. Su an iyiyim ama bu doktor işi beni mahfetti.Bir de bu ilgisiz olan benim asıl olan doktorum 4 aylıkken serklaj yapicam ikizlerde düşüğü önlüyor rahimine dikiş atıcam dedi. Bu ilk kez gittiğim doktora da sordum kesinlikle önermiyorum tam tersi düşüğe sebep oluyor dedi. Kafayı yememek elde değil.
Kesinlikle öyle psikolojim berbat oldu bu son olay değil öncesinden beri. Bundan önce bir tane kaybım var zaten. Onda da doğru düzgün açıklama bile yapmadı. Düşünüyorum bakalım bir karar vericem artıkÇok gecmis olsun canım doktorunu değiştir yada gerekli bilgileri alamadığın için daha stres yaptığını söyle zaten zor süreç geçiriyoruz ilgisiz doktor daha çok sıkıntıya sokuyor
Tüp bebek doktoru muydu bu aa daha da çok şaşırdım şimdi gerçi evet tüp bebekte çok fazla maddi ve manevi çaba olduğu için başarısız olma ihtimalini tamamen ortadan kaldırmak istiyorlar sanırım onların da itibarı sözkonusu sonuçta ama burda düşük yapanlarla bi grubumuz var orada da kanama veya burun kanaması gibi şeyler olunca kan sulandırıcıya biraz ara verdirdiler en azındanBu ilaçların hepsini tüp bebek transfer sonrası herkese aynı reçete veriyorlar. Mantık aramak imkansız. Yani neye ihtiyacın var kontrol etmek falan yok . Doktorum işte böyle kendi kendime ilacı nasıl bırakayım bıraksam bir türlü bırakmasam bir türlü. Yeni doktor buldum diye sevindim. O da serklaj a tamamen karşı cıktı. Çok araştırdim internette serklaj çok bebeği kurtarmış. Dediklerini araştırıcam. Çok teşekkür ederim
Bu doktor tüp bebek doktoru değil. Tüp bebeğe aracılık yaptı yani hazırlamasını sonrasını bu yaptı transferden sonra reçeteyi tüp bebek doktoru verdi bir daha tüm takip bu doktorda. Ama her seferinde tek dediği ilaçlara devam. Ben de burda okudum işte ondan bırakmam gerektiğini düşündüm. Bıraktım zaten. Sen de inşallah güzel haberler alırsın.Bayram hediyesi olur sana:) ikiz olunca insanın endişesi ikiye katlanıyor. Birine birşey oldu mu diye umarım iyilerdir bebişlerinTüp bebek doktoru muydu bu aa daha da çok şaşırdım şimdi gerçi evet tüp bebekte çok fazla maddi ve manevi çaba olduğu için başarısız olma ihtimalini tamamen ortadan kaldırmak istiyorlar sanırım onların da itibarı sözkonusu sonuçta ama burda düşük yapanlarla bi grubumuz var orada da kanama veya burun kanaması gibi şeyler olunca kan sulandırıcıya biraz ara verdirdiler en azındanEvet serklajı ben de araştırdım haklısın ikiye bölünmüş durumdalar bu konuda inşallah gerek kalmaz da mutlu mutlu doğumlarımızı yaparız Benim de ptesi randevum bakalım kanamadan sonra ilk defa gidicem inşallah kalp atışı duyabilirim bugün tam 7 haftalık olmaları lazım…
Benimde gittiğim doktor pek konuşmazdı tek kelimelik cvplar olumsuz düşünme derdi tedavi sürecinde ama bizde herşeyi merak ediyoruz detaylı öğrenmek istiyoruz şimdi ki doktor seans gibi herşeyi detaylı söylüyorKesinlikle öyle psikolojim berbat oldu bu son olay değil öncesinden beri. Bundan önce bir tane kaybım var zaten. Onda da doğru düzgün açıklama bile yapmadı. Düşünüyorum bakalım bir karar vericem artık
Yeni mi değiştirdin doktorunu. Ben de bilgi versin istiyorum. Devletteki doktor bile gece yarısı bundan daha çok konuştu. Senin bebekler ne kadarlık ?Benimde gittiğim doktor pek konuşmazdı tek kelimelik cvplar olumsuz düşünme derdi tedavi sürecinde ama bizde herşeyi merak ediyoruz detaylı öğrenmek istiyoruz şimdi ki doktor seans gibi herşeyi detaylı söylüyor
Henüz bebeklerim yokYeni mi değiştirdin doktorunu. Ben de bilgi versin istiyorum. Devletteki doktor bile gece yarısı bundan daha çok konuştu. Senin bebekler ne kadarlık ?
Pandemiyle tedavi süreci aynı denk geldi ameliyat oldum ara verdik derken ancak zamanı geldi inşallah benimde bebislerim olurHenüz bebeklerim yokinşallah 15 gün sonra transfer olcak
Hee tüp bebek doktorunun verdiği reçeteyi değiştirmek istemiyor mu acaba belki de ondandır. Ay evet hem de nasıl sanki iki katı değil de karesi gibi endişelerimBu doktor tüp bebek doktoru değil. Tüp bebeğe aracılık yaptı yani hazırlamasını sonrasını bu yaptı transferden sonra reçeteyi tüp bebek doktoru verdi bir daha tüm takip bu doktorda. Ama her seferinde tek dediği ilaçlara devam. Ben de burda okudum işte ondan bırakmam gerektiğini düşündüm. Bıraktım zaten. Sen de inşallah güzel haberler alırsın.Bayram hediyesi olur sana:) ikiz olunca insanın endişesi ikiye katlanıyor. Birine birşey oldu mu diye umarım iyilerdir bebişlerin
İnşallahhhPandemiyle tedavi süreci aynı denk geldi ameliyat oldum ara verdik derken ancak zamanı geldi inşallah benimde bebislerim olur
InşallahHee tüp bebek doktorunun verdiği reçeteyi değiştirmek istemiyor mu acaba belki de ondandır. Ay evet hem de nasıl sanki iki katı değil de karesi gibi endişelerimçok teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur
Hadi hayırlısı bakalım zor süreçlerden geçtik Hepimizin yüzü gülsün inşallahHenüz bebeklerim yokinşallah 15 gün sonra transfer olcak
İnşallah Allah isteyen herkesin kucaklarini bebislerle doldursunHadi hayırlısı bakalım zor süreçlerden geçtik Hepimizin yüzü gülsün inşallah