2022 ikiz annesi olacaklar

Amin insallah Rabbim uzun ömür versin her ikisine de. gelismezse üzme kendini
Sağol canm. İnşallah ikiside sağlıklı sıhhatli büyür ama olmazsada nasip rabbim böyle uygun görmüş demek düşer
İnşallahhh canım yetişsin kardeşine sağlıklı olsun o da ayrı yumurtaysa farklı haftalarda olabiliyor galiba öyledir belki
Evet 1 hafta vardı aralarında 7 hafta olması gerekirken 2 gün gerideydi belki ultrasondan kaynaklıdır diye avutuyorum kendimi

Ben de bugün doktora gittim keselerden biri 5+5 diğeri 6+3 müş 6+3 olanın kalp atımı ve gelişimi iyiymiş diğeri sağlıksız gibi duruyor gelişmeyebilir dedi üzüldüm inşallah bebeklerimiz kardeşlerine yetişirler

Merhaba ben de geçen hafta öğrendim ikiz olduğunu daha önce tek demişlerdi tüpbebek ile hamile kaldım ikisinin de kalp atışını duydum ama birisi zayıf atıyordu doktor birisi sağlıksız gebelik olabilir dedi yine de Allah bilir yüzde elli dedi dünyam yıkıldı sanki hem bir anda çift olduğunu öğrendim hem bir yandan sağlıksız olabileceğini cuma gününe randevu aldım çok merak ediyorum inşallah ikisi de iyidir

Aynı benimde fazla umutlanma dedi. İnşallah yetişirler sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız

İnsallah güzel haberler alırsın canm

Ne güzel kalp atışını duymuşsun devamıda gelir inşallah, kalp seslerini kaçıncı haftada duydunuz acaba ?

Selam kızlar, ikiz hamile daha doğrusu hamile bile değilim bir yıldır uğraşıyoruz ama yok. Hep ikiz bebek istemişimdir, inşallah buraya güzel haberle de gelmek nasip olur, sadece görünce yazmak istedim. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza sevgiler

Bugün gittim yaklaşık iki hafta gerilik var şuan net bir şey diyemem dedi hala ikisi de benimle çok şükür rabbim hayırlısını versin inşallah
Kese doluysa hiç korkma canm. Hayırlısıyla o gününü tamamlar
İnsallah güzel haberlerle gel

2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Sorunlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İyi geceler kızlarr ağustosun ilk haftası transferim olcak inşallah bende ikiz annesi olurum bunun hayalini kuruyorum hep benim içinde dua edin bende sizlere ediyorum hep ❤

Kızlar kanamam oldu hastaneye gittim kendi doktorum her zamanki gibi birşey olmaz dedi. Devlete gittim kahverengiydi gittikkten sonra kırmızı pıhtılı kan boşaldı. Ben coraspin ve oksaparı kesmem gerektiğini düşünüyorum o yüzden geldim dedim. Nöbetçi doktor gece yarısı olmasına rağmen çok küçük kanama alanı var bebekler iyi biri 9+1 biri 9+2 dedi. Coraspini okSaparı kes progestan iğne ve fitile devam etededi. Kendi doktorumdan bir kere bebeklerin net gününü duymadım. En son kontrolde kan pıhtılaşma tahlili falan yapmayacak mısınız coraspine devam mı edicem kanım fazla sulandiysa dedim cvp bile vermedi . 1 gün sonra bunlar başıma geldi. Tüp bebek doktoruna zaten kesinlikle ulaşılmıyor. Burada takip edene de ertesi gün hala soruyorum oksapar ı bırak dedi devletteki doktor bırakayım mı diye. Hâlâ soruma cvp vermiyor. Progestana devam diyor.Dün burnumdan kan boşaldı. Dün başka doktor buldum ona gittim. Adam senin tüp te olsa coraspinlik bir durumun yok ya beyin kanaması geçirsen . Coraspin iyice kanını inceltmiş dedi. Bebeklere baktı iyiler dedi. Haftalık tek olan bir düŞük iğnesi verdi. Yaptırdım. Su an iyiyim ama bu doktor işi beni mahfetti.Bir de bu ilgisiz olan benim asıl olan doktorum 4 aylıkken serklaj yapicam ikizlerde düşüğü önlüyor rahimine dikiş atıcam dedi. Bu ilk kez gittiğim doktora da sordum kesinlikle önermiyorum tam tersi düşüğe sebep oluyor dedi. Kafayı yememek elde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…