- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Sağol canm. İnşallah ikiside sağlıklı sıhhatli büyür ama olmazsada nasip rabbim böyle uygun görmüş demek düşerAmin insallahRabbim uzun ömür versin her ikisine de. gelismezse üzme kendini
Evet 1 hafta vardı aralarında 7 hafta olması gerekirken 2 gün gerideydi belki ultrasondan kaynaklıdır diye avutuyorum kendimiİnşallahhh canım yetişsin kardeşine sağlıklı olsun o daayrı yumurtaysa farklı haftalarda olabiliyor galiba öyledir belki
Ben de bugün doktora gittim keselerden biri 5+5 diğeri 6+3 müş 6+3 olanın kalp atımı ve gelişimi iyiymiş diğeri sağlıksız gibi duruyor gelişmeyebilir dedi üzüldüm inşallah bebeklerimiz kardeşlerine yetişirlerSağol canm. İnşallah ikiside sağlıklı sıhhatli büyür ama olmazsada nasip rabbim böyle uygun görmüş demek düşer
Evet 1 hafta vardı aralarında 7 hafta olması gerekirken 2 gün gerideydi belki ultrasondan kaynaklıdır diye avutuyorum kendimi
Aynı benimde fazla umutlanma dedi. İnşallah yetişirler sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırızBen de bugün doktora gittim keselerden biri 5+5 diğeri 6+3 müş 6+3 olanın kalp atımı ve gelişimi iyiymiş diğeri sağlıksız gibi duruyor gelişmeyebilir dedi üzüldüm inşallah bebeklerimiz kardeşlerine yetişirler
İnsallah güzel haberler alırsın canmMerhaba ben de geçen hafta öğrendim ikiz olduğunu daha önce tek demişlerdi tüpbebek ile hamile kaldım ikisinin de kalp atışını duydum ama birisi zayıf atıyordu doktor birisi sağlıksız gebelik olabilir dedi yine de Allah bilir yüzde elli dedi dünyam yıkıldı sanki hem bir anda çift olduğunu öğrendim hem bir yandan sağlıksız olabileceğini cuma gününe randevu aldım çok merak ediyorum inşallah ikisi de iyidir
Amin inşallah çok merak ediyorum inşallah sizin gibi yüzüm gülerİnsallah güzel haberler alırsın canm
Benimde yüzüm gülemedi ki bi tanesi sağlıksız olabilir dedi gelişimi geri kalmş biraz dedi banadaAmin inşallah çok merak ediyorum inşallah sizin gibi yüzüm güler
Inşallah düzelir morelini bozma canım geri de olsa sıkıntı olmayabiliyormuş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimde yüzüm gülemedi ki bi tanesi sağlıksız olabilir dedi gelişimi geri kalmş biraz dedi banada
Sağol canm amin inşallahInşallah düzelir morelini bozma canım geri de olsa sıkıntı olmayabiliyormuş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel kalp atışını duymuşsun devamıda gelir inşallah, kalp seslerini kaçıncı haftada duydunuz acaba ?Merhaba ben de geçen hafta öğrendim ikiz olduğunu daha önce tek demişlerdi tüpbebek ile hamile kaldım ikisinin de kalp atışını duydum ama birisi zayıf atıyordu doktor birisi sağlıksız gebelik olabilir dedi yine de Allah bilir yüzde elli dedi dünyam yıkıldı sanki hem bir anda çift olduğunu öğrendim hem bir yandan sağlıksız olabileceğini cuma gününe randevu aldım çok merak ediyorum inşallah ikisi de iyidir
Haberdar et bizi yarın6+6 da öğrendim inşallah devamı gelir yarın kontrolüm var
Bugün gittim yaklaşık iki hafta gerilik var şuan net bir şey diyemem dedi hala ikisi de benimle çok şükür rabbim hayırlısını versin inşallahHaberdar et bizi yarın
Kese doluysa hiç korkma canm. Hayırlısıyla o gününü tamamlarBugün gittim yaklaşık iki hafta gerilik var şuan net bir şey diyemem dedi hala ikisi de benimle çok şükür rabbim hayırlısını versin inşallah
İnsallah güzel haberlerle gelSelam kızlar, ikiz hamile daha doğrusu hamile bile değilimbir yıldır uğraşıyoruz ama yok. Hep ikiz bebek istemişimdir, inşallah buraya güzel haberle de gelmek nasip olur, sadece görünce yazmak istedim. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza sevgiler
İyi geceler kızlarr ağustosun ilk haftası transferim olcak inşallah bende ikiz annesi olurum bunun hayalini kuruyorum hep2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Sorunlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz, Allah yardımcınız olsunİyi geceler kızlarr ağustosun ilk haftası transferim olcak inşallah bende ikiz annesi olurum bunun hayalini kuruyorum hepbenim içinde dua edin bende sizlere ediyorum hep ❤
Amin canım Allah herkese gönlünden geceni versinHayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz, Allah yardımcınız olsun