2022 ikiz annesi olacaklar

O zaman ilerleyebilir. Ikizler genelde böyle oluyormuş zaten. Haftalar sonra farkedilen ikinci bebekler bile oluyor. Benim gelişimi bile hiç söylemiyor yarın gittiğimde sorucam. Benim tüp olduğu için aynı gitmeleri lazım. Senin tüp değil değil mi

İnsallah seninki sağlıklıdır aynı gidiyordur. Benim normal oldu kendiliğinden. İnşallah benimkide canlanır ikize kendimi çok hazırlamıştm çok üzüldüm rabbim inşallah nasip eder ikisinide kucağıma almayı

Canim tup bebekte de ikisi ayni gitmiyor gelisim olarak ayni gitmesi sart degil saglikla dogsunlar insallah
Biraz gec duyulur belki insallah ikizlerini kucagina almak nasip olur

Seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah o da duyulur. Benim bugün randevum var bütün gece kabus gördüm bebeklerle iligili. Çok gerginim gerçekten çok zor Alllah hepimize sabır versin.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah o da duyulur. Benim bugün randevum var bütün gece kabus gördüm bebeklerle iligili. Çok gerginim gerçekten çok zor Alllah hepimize sabır versin.
Allah yardimciniz olsun ikiz hamilelik zahmetli ama cok guzel bi surec

Canim tup bebekte de ikisi ayni gitmiyor gelisim olarak ayni gitmesi sart degil saglikla dogsunlar insallah

Biraz gec duyulur belki insallah ikizlerini kucagina almak nasip olur
Aynı gün koyulduğu için aynı gitmesi gerekiyor diye düşündüm içimde hep korku var bugün randevum var umarım iyi haberler alırım

İnsallah güzel haberler alırsın canm. Rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Aynı gün koyulduğu için aynı gitmesi gerekiyor diye düşündüm içimde hep korku var bugün randevum var umarım iyi haberler alırım
Yok canim ayni gitmezler mutlaka birinin gelisimi daha onde oluyor
Guzel haberlerle insallah haberdar et beni de

Az önce kontrolden çıktım. Ikisi de iyi gelişimleri 8 haftalıkla uyumlu aynılar dedi çok mutluyum bugün üstümden bir yük kalktı

Merhabalar ben de bu grubu ne zaman kuracaklar diye bekliyordum Ben de ikiz annesi olacak gibi görünüyorum 6 temmuz doğum günümde ikiz olduklarını öğrendim inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğar 6 temmuzda biri 5+3 diğeri 5+2 iki kese vardı. Çift yumurta ikizi gibi görünüyor dedi doktorum. Riskli olacak gibi görünüyor çünkü bende çift rahim var ve ikisi de sağda yanyana yani dar bir alanda 2 bebek erken doğum riskim zaten vardı böyle olunca arttı… Allaha emanet artık Tam o güne kadar iyi gelmiştim ama o gün kanama başladı nazar mı oldum artık ne oldum bilmiyorum ama ara ara olacak şekilde 2 gün sürdü sonra geçti progestan kullanıyorum her gece yatmadan. Bir de tsh 3,14 çıkınca hemen iç hastalıklarına gittim düşük doz tiroit ilacı da verdi. 2 yıldır bebiş istiyorduk 1 kaybımız oldu kasımda o yüzden kanama çok korkuttu beni arife günü randevum var inşallah güzel haberler alır ve kalp atışlarını duyarım Sizler nasılsınız?

Az önce kontrolden çıktım. Ikisi de iyi gelişimleri 8 haftalıkla uyumlu aynılar dedi çok mutluyum bugün üstümden bir yük kalktı
Maşşallah hayırlı olsun bebişler sağlıkla gelsin aynı gitmeleri de çok güzelmiş çift yumurta mı tek yumurta mı?

Ilk 3 ay düşük riski son aylar erken doğum riski doğumdan sonra erken doğum sebepli sorunlar... Benim 10 yaşında oğlum var onda hiç böyle şeyler yaşamadım. Bu ikizlerden önce bir kaybım var ondan dolayı hep endişeliyim. Ama iyiler çok şükür bugün kontrole gittim bir sorun yok. Umarım hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…