2022 ikiz annesi olacaklar

sizin topiği de takip ediyorum evet başlarda bizim gibi endiseler varmis simdi dogum konusuyorsunuz maşallah
sizin topikte serklaj orani nedir hepiniz perinatologa mi gidiyorsunuz?
Inan hic bilmiyorum yok cogumuz kadin doguma gidiyoruz perinatologa ayrintili ultrason ucin gitmistik genel olarak diye biliyorm . Darisi sizlere insallah

Merhabalar herkese. Yeni haberler alan herkese hayırlı olsun Dün 5+0 Ken sıkışıkbir şekilde Dr a gittim keseyi gördü çok şükür bir sıkıntı da yok dedi. Ama iki tane kese görünüyor ikiz olabilir dedi emin olmak için 15 gün sonra tekrar çağırdı. Böyle olup da olan ya da olmayan var mı acaba 15 gün nasıl dayanavağım

Eklentiler

• IMG-20210717-WA0000.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 104
sizin topiği de takip ediyorum evet başlarda bizim gibi endiseler varmis simdi dogum konusuyorsunuz maşallah
sizin topikte serklaj orani nedir hepiniz perinatologa mi gidiyorsunuz?
Sana serklaj la ilgili ne dediler. Benim ilgisiz doktorum 4. Ayda yapıcam dedi.Başka doktor buldum tam iyi dedim o yapmam karşıyım dedi.

Bence de iki kese :)) maaşallah. 4+3 te benim böyle görünmüştü. Aynen devam ediyoruz şimdi biri 9+3 diğeri 9+2. Inşallah gönlüne göre olsun 15 gün sonra kalp atışını bile duyarsın

Sevgili ikiz anneleri bi şey sormak istiyorum,bnm de çift embriyo transferm yapılmıştı ama daha kese göremedik,ikiz olduğu nasıl anlaşıldı sizlerin? Çok merak ediyorum

Biz napıcaz ya aynı durumdayım. Kanamam oldu kan sulandırıcıyı bırakacak mıyım bırakmayacak mıyım kendi doktorum da net bir cvp alamıyorum. Başka bir doktor buldum o herşeyi çok güzel anlattı ilaçlarla ilgili ne yapmam gerektiğini de söyledi sağolsun. Serklaj sorduğumda ikizlerde asla önermiyorum dedi. Diğer doktor 4 aylık yapicam dedi. Nette araştırıyorum serklaj bebekleri kurtarıyor gerçekten. Kafam karmakarışık

Sevgili ikiz anneleri bi şey sormak istiyorum,bnm de çift embriyo transferm yapılmıştı ama daha kese göremedik,ikiz olduğu nasıl anlaşıldı sizlerin? Çok merak ediyorum
4 +3 te iki kese göründü baştan 6 +2 de iki kalp atışı ve bazen alakası yok falan diyorlar ama beta hcg gerçekten çok yüksekti bundan önce tek embriyoydu benim 10 . Gun bhcg 64 tü bunlarda 9. Gün 265 ti. Ben o zaman anladım zaten

Maşallah, bnm de 10. Gün 499 çıkmıştı

Bence de iki kese :)) maaşallah. 4+3 te benim böyle görünmüştü. Aynen devam ediyoruz şimdi biri 9+3 diğeri 9+2. Inşallah gönlüne göre olsun 15 gün sonra kalp atışını bile duyarsın
Çok teşekkür ederim. İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum. Bir tane de oğlum var sürekli anne bir kız bir erkek kardeşim olsun diyip duruyordu Rabbim çocuğumun duasını kabul etti sanırım Siz de sağlıcakla kavuşsun miniklerinize inşallah

hayırlı olsun. insallah saglikli sihhatli kucagina alirsin. benim ilk gebeligimde iki kese gözüktü fakat ilerleyen haftalarda bir tanesi kalp atisini duymadan kendiliginden küçülüp kayboldu. bu gebeligimde de bir kese gördük. kalp atışı icin 6. haftadda bakildiginda iki kese iki kalp gördük. her sey nasip. benim tecrubem kalp atışı duymadan kimseye bisey söylememek oldu.

Teşekkür ederim. İnşallah. Kesinlikle her şey nasip kısmet. Ben de kalp atışı duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum zaten. Oğlumda da kalp atışını duyana kadar beklemiştim. Her şey Allahtan ama ne olacağı belli olmaz. Rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sana serklaj la ilgili ne dediler. Benim ilgisiz doktorum 4. Ayda yapıcam dedi.Başka doktor buldum tam iyi dedim o yapmam karşıyım dedi.
her ikisi de serklajla ilgili bisey soylemedi. kendi kendime gelin güvey oluyorum ilk gebeliğimde 37. haftada farketmedigim 4 cm acilma ile dogum oldu. bebek de 2600du tek bebegi bu kadar tutabildiysem iki tane ne olur diye düşünüyorum. sana neden serklaj yapilacagiyla ilgili bisey söylediler mi

Ne zaman oldu canım ne kadar sürdü? Kahverengi mi yoksa farklı bir akıntı mi? Bn de aynısını yaşıyorummm

Bi ilgisiz olan bırakmak istediğim doktor ikizler 5. 6. Ay peş peşe gelirler 4. Ayda serklaj yapicam dedi. Bu arada benim oğlum gününden 10 gün geç geldi açılmam olmuyordu bütün gün suni sancı yedim.

Lekelenme oluyor canım birkaç gündür o moralimi çok bozuyor.. kahverengi kırmızı arası
Benim de kanama oldu 2 gün önce neler yaşanıyor anlatamam. Daha şimdiden böyle ileride ne yapıcaz bilmiyorum. Hafif lekeleme sorun değil diyorlar. Bence tutmuş bebeklerde devam eden ilaçlar çok önemli Ben şuan 4 farklı doktordan aldığım 4 farklı ilaç cevabıyla kafayı yemek üzereyim.Ben nasıl karar vereyim buna. Senin ilaçların nasıl? Neler kullanıyorsun

Kırmızı mıydı? Devam ediyor mu hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…