- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Benim de öyle görünüyor bakalım inşallah sağlıklı olsunlar daÇift yumurta:) teşekkür ederim. Inşallah
Evet bizi bekliyor bu durumlar bakalım sağlıkla atlatalım hepsini inşallahIlk 3 ay düşük riski son aylar erken doğum riski doğumdan sonra erken doğum sebepli sorunlar... Benim 10 yaşında oğlum var onda hiç böyle şeyler yaşamadım. Bu ikizlerden önce bir kaybım var ondan dolayı hep endişeliyim. Ama iyiler çok şükür bugün kontrole gittim bir sorun yok. Umarım hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Kayıp çok zormuş şuan her şeyi onunla kıyaslıyorum. Oğlum norma yolla ama yıllar içinde bazı sağlık sorunları oluştu normal yolla olmuyor buyuzden tüp bebek tüp bebek olduğu içinde aşırı endişe içindeyim. Inşallah randevuda rahatlarsın. Şuan ne kadarlık senin?Benim de öyle görünüyor bakalım inşallah sağlıklı olsunlar da
Evet bizi bekliyor bu durumlar bakalım sağlıkla atlatalım hepsini inşallahmaşşallah büyükmüş de oğlunuz ne güzel abilik yapar kardeşlerine bizim çocuğumuz yok henüz çok istiyorduk 2 yıldır ilkini kaybedince o endişeyi çok iyi anlıyorum yani ben de rahatlamış olarak dönerim ptesi randevumdan inşallah
Tüp bebek tedavisine basliyacagim inşallah bu sefer yolunda gider iki emriyo hakkım varDurumun nedir şuanlik
Cok sukur canim gozun aydinAz önce kontrolden çıktım. Ikisi de iyi gelişimleri 8 haftalıkla uyumlu aynılar dediçok mutluyum bugün üstümden bir yük kalktı
6+3 diye tahmin ediyorum. Evet kayıp beni psikolojik olarak mahvetti. Tüp bebek süreci de zormuş bende de pko var ilaçla yumurtaları büyütüp çatlattık ilk defa o da tuttu çok şükür inşallah sağlıklıdırlar bakalımKayıp çok zormuş şuan her şeyi onunla kıyaslıyorum. Oğlum norma yolla ama yıllar içinde bazı sağlık sorunları oluştu normal yolla olmuyor buyuzden tüp bebek tüp bebek olduğu içinde aşırı endişe içindeyim. Inşallah randevuda rahatlarsın. Şuan ne kadarlık senin?
Çok zor süreçmiş tekrar tekrar yapanlar onlar ne yapsın yıpratıcı. İnşallah sağlıkla büyürler6+3 diye tahmin ediyorum. Evet kayıp beni psikolojik olarak mahvetti. Tüp bebek süreci de zormuş bende de pko var ilaçla yumurtaları büyütüp çatlattık ilk defa o da tuttu çok şükür inşallah sağlıklıdırlar bakalım
Rabbim evlatlarını sana bağışlasn inşallah bişey olmayacak. Doğduğu günleri göreceksnmerhaba ben de bugün öğrendim ikiz olduklarini çift kese kalp atışları da duyuldu ama inanilmaz bir kanama yaşadım hala korkusu üzerimde igne vuruldu düşmesinler diye. nasil bir gün yaşıyorum rüya mi kabus mu karar veremedim. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlo evlatlar nasip etsin inşallah
.
Kuzum inşallah sağlıklı olur bebişlerin benim de öğrendiğim gün çok fazla kanamam oldu bir anda hiçbirşey yokken sanırım nazara geldik hemen ikizler nazara çabuk gelirmiş. Progestan kullandım 2.gün geçti ama yine bugün biraz kahvemsi lekeler geldi. Sen de progestan kullanıyor musun? Doktoruna haber verdin mi?merhaba ben de bugün öğrendim ikiz olduklarini çift kese kalp atışları da duyuldu ama inanilmaz bir kanama yaşadım hala korkusu üzerimde igne vuruldu düşmesinler diye. nasil bir gün yaşıyorum rüya mi kabus mu karar veremedim. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlo evlatlar nasip etsin inşallah
.
amin insallah hepimiz vakitlice alalim kucagimizaRabbim evlatlarını sana bağışlasn inşallah bişey olmayacak. Doğduğu günleri göreceksn
Amin inşallah. Benimde birinin gelişimi geride kalmş çok üzüldüm inşallah bayramdan sonra yetişir haftasına gelişimi devam ederamin insallah hepimiz vakitlice alalim kucagimiza
evet kanama olunca doktora gittim hem progestan hap hem de haftada İki kez igne vurulacak. regl gibi kanamam igneden sonra azaldi insallah tamamen kesilirKuzum inşallah sağlıklı olur bebişlerin benim de öğrendiğim gün çok fazla kanamam oldu bir anda hiçbirşey yokken sanırım nazara geldik hemen ikizler nazara çabuk gelirmiş. Progestan kullandım 2.gün geçti ama yine bugün biraz kahvemsi lekeler geldi. Sen de progestan kullanıyor musun? Doktoruna haber verdin mi?
Amin insallahAmin inşallah. Benimde birinin gelişimi geride kalmş çok üzüldüm inşallah bayramdan sonra yetişir haftasına gelişimi devam eder
İnşallah canım progestan da vermiş kesilir merak etme kalp atışlarını da duymuşsun çok şükürevet kanama olunca doktora gittim hem progestan hap hem de haftada İki kez igne vurulacak. regl gibi kanamam igneden sonra azaldi insallah tamamen kesilir
senin kac haftalik oldu simdi iki ayri kese mi gözüktüİnşallah canım progestan da vermiş kesilir merak etme kalp atışlarını da duymuşsun çok şükürben de arife günü gidicem bakalım duyabilcek miyim
Bugün 6+4 olmuş olması gerekiyor. İki ayrı kese gibi görünüyor dedi doktor çift yumurta ikizi gibi şimdilik araları 1 gündü. Bu ay ilaçlarla yumurtaları büyütüp takip edip çatlatma iğnesi olmuştum 2 yumurta çatladı sanırım ard arda. Senin nasıl oldu?senin kac haftalik oldu simdi iki ayri kese mi gözüktü
İnşallahhh canım yetişsin kardeşine sağlıklı olsun o daAmin inşallah. Benimde birinin gelişimi geride kalmş çok üzüldüm inşallah bayramdan sonra yetişir haftasına gelişimi devam eder
bizde de yumurta büyütme oldu ama kendiliğinden catladi yumurtalar. iki hafta önce gittigimde karindan tek kese gördüBugün 6+4 olmuş olması gerekiyor. İki ayrı kese gibi görünüyor dedi doktor çift yumurta ikizi gibi şimdilik araları 1 gündü. Bu ay ilaçlarla yumurtaları büyütüp takip edip çatlatma iğnesi olmuştum 2 yumurta çatladı sanırım ard arda. Senin nasıl oldu?
Benim de öyleydi tekti 3 gün sonra gittim çiftmiş meğer. Aslında çatlatma iğnesi olmasam da çatlayacaktı lh artmıştı ama garanti olsun diye yaptık ve 2 tane çatlamış 1 gün araylabizde de yumurta büyütme oldu ama kendiliğinden catladi yumurtalar. iki hafta önce gittigimde karindan tek kese gördü