2022 ikiz annesi olacaklar

Çift yumurta:) teşekkür ederim. Inşallah
Benim de öyle görünüyor bakalım inşallah sağlıklı olsunlar da

Evet bizi bekliyor bu durumlar bakalım sağlıkla atlatalım hepsini inşallah maşşallah büyükmüş de oğlunuz ne güzel abilik yapar kardeşlerine bizim çocuğumuz yok henüz çok istiyorduk 2 yıldır ilkini kaybedince o endişeyi çok iyi anlıyorum yani ben de rahatlamış olarak dönerim ptesi randevumdan inşallah

Kayıp çok zormuş şuan her şeyi onunla kıyaslıyorum. Oğlum norma yolla ama yıllar içinde bazı sağlık sorunları oluştu normal yolla olmuyor buyuzden tüp bebek tüp bebek olduğu içinde aşırı endişe içindeyim. Inşallah randevuda rahatlarsın. Şuan ne kadarlık senin?

6+3 diye tahmin ediyorum. Evet kayıp beni psikolojik olarak mahvetti. Tüp bebek süreci de zormuş bende de pko var ilaçla yumurtaları büyütüp çatlattık ilk defa o da tuttu çok şükür inşallah sağlıklıdırlar bakalım

Çok zor süreçmiş tekrar tekrar yapanlar onlar ne yapsın yıpratıcı. İnşallah sağlıkla büyürler

Merhaba arkadaşlar rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin beta değerleriniz nasıl ilerlemişti?ilk randevunuza ne zaman gittiniz kalp atışını ne zaman duydunuz? birde transfer tarihine goremi çıkıyor usg demi belirliyor Dr ne kadarlık oldugunu

merhaba ben de bugün öğrendim ikiz olduklarini çift kese kalp atışları da duyuldu ama inanilmaz bir kanama yaşadım hala korkusu üzerimde igne vuruldu düşmesinler diye. nasil bir gün yaşıyorum rüya mi kabus mu karar veremedim. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlo evlatlar nasip etsin inşallah
.

Rabbim evlatlarını sana bağışlasn inşallah bişey olmayacak. Doğduğu günleri göreceksn

Kuzum inşallah sağlıklı olur bebişlerin benim de öğrendiğim gün çok fazla kanamam oldu bir anda hiçbirşey yokken sanırım nazara geldik hemen ikizler nazara çabuk gelirmiş. Progestan kullandım 2.gün geçti ama yine bugün biraz kahvemsi lekeler geldi. Sen de progestan kullanıyor musun? Doktoruna haber verdin mi?

evet kanama olunca doktora gittim hem progestan hap hem de haftada İki kez igne vurulacak. regl gibi kanamam igneden sonra azaldi insallah tamamen kesilir

evet kanama olunca doktora gittim hem progestan hap hem de haftada İki kez igne vurulacak. regl gibi kanamam igneden sonra azaldi insallah tamamen kesilir
İnşallah canım progestan da vermiş kesilir merak etme kalp atışlarını da duymuşsun çok şükür ben de arife günü gidicem bakalım duyabilcek miyim

senin kac haftalik oldu simdi iki ayri kese mi gözüktü
Bugün 6+4 olmuş olması gerekiyor. İki ayrı kese gibi görünüyor dedi doktor çift yumurta ikizi gibi şimdilik araları 1 gündü. Bu ay ilaçlarla yumurtaları büyütüp takip edip çatlatma iğnesi olmuştum 2 yumurta çatladı sanırım ard arda. Senin nasıl oldu?

Amin inşallah. Benimde birinin gelişimi geride kalmş çok üzüldüm inşallah bayramdan sonra yetişir haftasına gelişimi devam eder
İnşallahhh canım yetişsin kardeşine sağlıklı olsun o da ayrı yumurtaysa farklı haftalarda olabiliyor galiba öyledir belki

bizde de yumurta büyütme oldu ama kendiliğinden catladi yumurtalar. iki hafta önce gittigimde karindan tek kese gördü

bizde de yumurta büyütme oldu ama kendiliğinden catladi yumurtalar. iki hafta önce gittigimde karindan tek kese gördü
Benim de öyleydi tekti 3 gün sonra gittim çiftmiş meğer. Aslında çatlatma iğnesi olmasam da çatlayacaktı lh artmıştı ama garanti olsun diye yaptık ve 2 tane çatlamış 1 gün arayla bende çift rahim var aslında iki bebek de sağda o yüzden riskli biraz durumum bakalım bizi neler bekliyor inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…