-
- Konu Sahibi Inquisitive
Progestan 50 lik kalçadan,25 kim dex göbekten. Günde 4 estrofem,2 progestan fitil, oksapar, vitaminlerBenim de kanama oldu 2 gün önce neler yaşanıyor anlatamam. Daha şimdiden böyle ileride ne yapıcaz bilmiyorum. Hafif lekeleme sorun değil diyorlar. Bence tutmuş bebeklerde devam eden ilaçlar çok önemli Ben şuan 4 farklı doktordan aldığım 4 farklı ilaç cevabıyla kafayı yemek üzereyim.Ben nasıl karar vereyim buna. Senin ilaçların nasıl? Neler kullanıyorsun
Perşembe gecesi kahverengi başladı hastaneye gittim kırmızıya döndü. Dünden beri çok hafif kahverengi leke oluyor. Bebekler iyi dediler kanama alanı çok küçük dediler. Coraspin ve oksapar ı doktorum kestirmemişti onları kestim. Progestan 3 fitil bir iğne devam ediyorumNe zaman oldu canım ne kadar sürdü? Kahverengi mi yoksa farklı bir akıntı mi? Bn de aynısını yaşıyorummm
Bn de çok korkuyorum, yarını iple çekiyorumPerşembe gecesi kahverengi başladı hastaneye gittim kırmızıya döndü. Dünden beri çok hafif kahverengi leke oluyor. Bebekler iyi dediler kanama alanı çok küçük dediler. Coraspin ve oksapar ı doktorum kestirmemişti onları kestim. Progestan 3 fitil bir iğne devam ediyorum
Kırmızı geldi iki kez durdu.Dün bugün yok.dün proluton iğne vuruldum.Kırmızı mıydı? Devam ediyor mu hala?
Beni doktor mafetti. Bunu yaşatmaya hakkı yok.Bn de çok korkuyorum, yarını iple çekiyorum
Oksapar konusunda mı?Beni doktor mafetti. Bunu yaşatmaya hakkı yok.
Umarım herşey iyi olur doktorun ilaçlarını iyi takip eder.Progestan 50 lik kalçadan,25 kim dex göbekten. Günde 4 estrofem,2 progestan fitil, oksapar, vitaminler
Soruyorum asla cvp vermiyor. Tek dediği devam her kontrolde. Kanama oldu birşey olmaz diyor. Kontrole çağırmıyor.Ben kendim devlete gittim. Orada bebeklere baktılar kanama alanını söylediler coraspini ve oksapar ı kes dediler. Kendi doktoruma devlet böyle dedi keseyim mi diyorum progestana devam diyor. Ben oksaparı coraspini soruyorum diyorum. Corapsini kes diyor. Oksapar ı diyorum onu da kes diyor. 2 günün sonunda bu cvbı zor aldım. Beni mahfetti.Oksapar konusunda mı?
Benim de erkenden beta o kadar artmıştı ki kopkoyu bir çizgi çıkmıştı daha adet günü gelmeden 505le öğrendim. Bence belli ediyor kendini artış da çok olmuştu4 +3 te iki kese göründü baştan 6 +2 de iki kalp atışı ve bazen alakası yok falan diyorlar ama beta hcg gerçekten çok yüksekti bundan önce tek embriyoydu benim 10 . Gun bhcg 64 tü bunlarda 9. Gün 265 ti. Ben o zaman anladım zaten
Ooo neler vermiş canım daha önceden kaybın var mıydı yoksa tüp bebek olunca mı bu kadar çok ilaç veriliyor maatt’e de çok vermişler konuşmuşsunuz zaten… prosedür böyle heralde.Progestan 50 lik kalçadan,25 kim dex göbekten. Günde 4 estrofem,2 progestan fitil, oksapar, vitaminler
Ay senin de mi yarın randevun ben de iple çekiyorum benim de dün gece yine kanama oldu koyu renk geliyor daha önce de birkaç kere oldu artık doktora haber veresim bile yok bakalım yarın kalp atışı duyarım inşallah 7+2 olmaları lazım duymazsam ne olacak düşünmek istemiyorum. Bana iğne bile vermedi günde bir progestan hap verdi daha önceden kaybım olduğu için pıhtılaşma testim yapılmıştı 2 heterozigot genim var ona rağmen kan sulandırıcı vermedi kanamayı arttırır diye sizinkiler belki ondan olabilir çok ağrı ve böyle parça yoksa düşük olmaz zaten. Bir kere yaşadığım için o tarz bir şey olmadığı sürece içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşallahBn de çok korkuyorum, yarını iple çekiyorum
Tüp Bebek ve öncesinde iki düşüğüm vardı canım. Senin kanama ne renk,ne kadar sürdü? Yoğun muydu. Bnm sildikce geliyorBenim de erkenden beta o kadar artmıştı ki kopkoyu bir çizgi çıkmıştı daha adet günü gelmeden 505le öğrendim. Bence belli ediyor kendini artış da çok olmuştu
Ooo neler vermiş canım daha önceden kaybın var mıydı yoksa tüp bebek olunca mı bu kadar çok ilaç veriliyor maatt’e de çok vermişler konuşmuşsunuz zaten… prosedür böyle heralde.
Ay senin de mi yarın randevun ben de iple çekiyorum benim de dün gece yine kanama oldu koyu renk geliyor daha önce de birkaç kere oldu artık doktora haber veresim bile yok bakalım yarın kalp atışı duyarım inşallah 7+2 olmaları lazım duymazsam ne olacak düşünmek istemiyorum. Bana iğne bile vermedi günde bir progestan hap verdi daha önceden kaybım olduğu için pıhtılaşma testim yapılmıştı 2 heterozigot genim var ona rağmen kan sulandırıcı vermedi kanamayı arttırır diye sizinkiler belki ondan olabilir çok ağrı ve böyle parça yoksa düşük olmaz zaten. Bir kere yaşadığım için o tarz bir şey olmadığı sürece içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
Çok geçmiş olsun canım çok zor kayıplar allah kimseye vermesinTüp Bebek ve öncesinde iki düşüğüm vardı canım. Senin kanama ne renk,ne kadar sürdü? Yoğun muydu. Bnm sildikce geliyor
Bnm de mthf 677c heterezigot. Oksapar zaten pıhtılaşma testleri yapmadan da vermişti doktorum tüp Bebek olunca tedbiren kullandıriyorlar. Ama kanama olursa kan sulandırıci kullanılmıyorÇok geçmiş olsun canım çok zor kayıplar allah kimseye vermesinsenin de pıhtılaşma testleri yapıldı mı o zaman sonuçlar nasıldı? Benim mthfr a1298 bir de pai geni heterozigottu genetikçi de kadındoğumcu da heterozigota kan sulandırıcıya gerek yok dediler yine de ikna ettim 3.ay anca en düşük doz hap vericek bakalım o günleri görürsek Aynen benim de sildikçe geliyor biraz da günlük pede bulaşmış ama sildikçe daha çok geliyordu şimdi azalmış gibi yarın görücez bakalım ikizleri öğrendiğim gün de olmuştu doktor içerde biriken kandır koyu renkse dedi sorun yok dedi yani biraz kendi haline bıraktım artık delirmemek için sağlıkla gelirler inşallah
Senin de çok ciddi değilmiş o zaman canım tedbir olsun diye demekki. Bana da ondan vermedi dediğin gibi kanama var arttırır iç kanama geçirirsin bir de gerek yok zaten dedi inşallah öyledirBnm de mthf 677c heterezigot. Oksapar zaten pıhtılaşma testleri yapmadan da vermişti doktorum tüp Bebek olunca tedbiren kullandıriyorlar. Ama kanama olursa kan sulandırıci kullanılmıyor
Senin de çok ciddi değilmiş o zaman canım tedbir olsun diye demekki. Bana da ondan vermedi dediğin gibi kanama var arttırır iç kanama geçirirsin bir de gerek yok zaten dedi inşallah öyledirBnm de mthf 677c heterezigot. Oksapar zaten pıhtılaşma testleri yapmadan da vermişti doktorum tüp Bebek olunca tedbiren kullandıriyorlar. Ama kanama olursa kan sulandırıci kullanılmıyor
Ayy hayırlısı ile yarın olsun da inşallah sağlıklı ve hayırlı haberler alırım yaaSenin de çok ciddi değilmiş o zaman canım tedbir olsun diye demekki. Bana da ondan vermedi dediğin gibi kanama var arttırır iç kanama geçirirsin bir de gerek yok zaten dedi inşallah öyledirBakalım yarın güzel haberler alırız inşallah haber ver bana da
Bütün bu ilaçlar tüp bebek doktoru tarafından transfer günü verildi. Pıhtılaşma test falan yapılmadı. Daha önce de yapılmadı. 10 yaşında doğal yolla oğlum var. Her sey normaldi onda. Sorun zaten eşimde ondan dolayı tüp yaptık. Tüm bunların rahatlığı mı var doktorda bana ne bir test ne birşey gerçekten anlamıyorum.Benim de erkenden beta o kadar artmıştı ki kopkoyu bir çizgi çıkmıştı daha adet günü gelmeden 505le öğrendim. Bence belli ediyor kendini artış da çok olmuştu
Ooo neler vermiş canım daha önceden kaybın var mıydı yoksa tüp bebek olunca mı bu kadar çok ilaç veriliyor maatt’e de çok vermişler konuşmuşsunuz zaten… prosedür böyle heralde.
Ay senin de mi yarın randevun ben de iple çekiyorum benim de dün gece yine kanama oldu koyu renk geliyor daha önce de birkaç kere oldu artık doktora haber veresim bile yok bakalım yarın kalp atışı duyarım inşallah 7+2 olmaları lazım duymazsam ne olacak düşünmek istemiyorum. Bana iğne bile vermedi günde bir progestan hap verdi daha önceden kaybım olduğu için pıhtılaşma testim yapılmıştı 2 heterozigot genim var ona rağmen kan sulandırıcı vermedi kanamayı arttırır diye sizinkiler belki ondan olabilir çok ağrı ve böyle parça yoksa düşük olmaz zaten. Bir kere yaşadığım için o tarz bir şey olmadığı sürece içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
Canım ben döndüm doktordan dün de kanama olunca çok umutsuz gitmiştim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önceki kaybımda da böyle demişti yavaş atıyordu o zaman ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız sabah akşam yaparız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olsunlarAyy hayırlısı ile yarın olsun da inşallah sağlıklı ve hayırlı haberler alırım yaa
Olabilir belki ona güveniyordur gerçekten ben de anlayamadım bide tüp bebek doktorunun verdiklerine mi karışmak istemiyor acaba sen direk o doktora mı sorsan?Bütün bu ilaçlar tüp bebek doktoru tarafından transfer günü verildi. Pıhtılaşma test falan yapılmadı. Daha önce de yapılmadı. 10 yaşında doğal yolla oğlum var. Her sey normaldi onda. Sorun zaten eşimde ondan dolayı tüp yaptık. Tüm bunların rahatlığı mı var doktorda bana ne bir test ne birşey gerçekten anlamıyorum.
Bn de sabah muayene oldum canım iki kese göründü çok şükür ama kanamam olduğu için yatisim yapıldı hastanedeyimCanım ben döndüm doktordan dün de kanama olunca çok umutsuz gitmiştim ama çok şükür ikisi de gelişmiş görünüyor aralarında hala 1 gün var 7 haftalıklar. Kalp atışlarını gördük ama dinletmedi 9.haftadan önce bebekleri ısıtıyor zararlı ben dinletmiyorum kendi bebeğim olsa da dinlemem dedi daha önceki kaybımda da böyle demişti yavaş atıyordu o zaman ama sordum özellikle yavaş mı atıyor yine diye hayır güzel dedi iki hafta sonra birdaha gidicez. Kanamalar için sıkıntılı durum yok ama artıp kırmızılaşırsa progestanı arttırırız sabah akşam yaparız dedi… Şimdilik durumlar böyle inşallah sağlıklı olsunlarSende durumlar nasıl randevu kaçta?
Geçmiş olsun canım hemen durdururlar inşallah ağrın var mı kanaman nasıl rengi yoğunluğu?Bn de sabah muayene oldum canım iki kese göründü çok şükür ama kanamam olduğu için yatisim yapıldı hastanedeyim