2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba canım dinlen bol bol ters bir durum olsaydı doktorun mutlaka önlem alırdı muayenede açılma rahim boyu kisalmasi vs yoksa hiç korkma. Ben sanci ve kasılmalar için nidikard ve magnezyum kullanıyorum ama sertlik ve siskinligim hala devam ediyor.bunları doktoruna danış istersen

Hayirli olsun oglusun sunneti kuzum
Ah canlarim reflu ne zor hele bir de siddetliymis tez zamanda düzelsin insallah canim benim
Ben de bebisler de cok sukur iyiyiz teyzesi bol yaramazlik var bizde

Canım Banada işte rahim kapalı 44 mm dedi.mağnezyum sabah akşam alıyorum.progestan fitil alıyorum .bide şimdi proluton iğne yazdı haftada 1 .. hiç iğnenin faydası olmadı bu sertlik kötü bir şeymiş habire yatmak zorunda kalıyorum (26+2

Ben de hep sağ tarafta hareket var. Sol da hissetmiyorum. Gerci sag da hem üstte hem altta hissediyorum. Belki bir bebegin ayağı bir bebegin kollaridir hareket. Kendimi boyle avutuyorum.

Canim nidicard baslamadi mi doktora danis istersen. Kasilmalar rahim agzini dusurebiliyor. Benim 38 mm olan rahim agzi 1 haftada 21mm olup ertesi gün 3mm ye inmişti. Gözünü korkutmak istemem bence en azindan sormakta fayda olabilir.

Dogum yapmış arkadaslarm benin hast e yatisim yapıldı uyum icin emzirme saatlernde sirayla emziriyrm kuzularimi belku cuma oglumla taburcu olup kizimi da haftaya olabilri dedi dru kızım ogluma göre kucuk aslinda dogum kilosunu da geçti ama bakalm nasil olacak size soracgm taburcu olduktan sonra onerileriniz neler tecrübeleriniz neler ben ne mama ısıtıcısi aldim.ne termos sizletin en.cok memnunn kaldıkları neler ? Iyi ki aldim keske almasaydım dediginiz nerler? Birde hast de emzirmeden sonra göğsüm de sut kalmasın diye sağıyorum ama tabi az cikiyr sizker tabircu olduktab sonra sağım yaptniz mi? Yada yapıyor musunulz? Cok mutluyum ya kuzularim lla aynunyerde nefes almak bile muhteşem ❤⚘

Korkmayin CRP yuksek cikabilir, genelde idrar yolu kaynaklidir. Yogun bakimda olsalar hastane enfeksiyonu vb. de olabilirdi ama degil cok sukur. Hersey bizim bidiklara enfeksiyon sebebi. Kanda ureme bakildi mi?
Belden sivi alma dedigimiz Lomber ponksiyon korkulacak birsey degil spinal anestezi gibi dusunun. Benim bir oglumdan aldilar, BOS icinde1 kultur sonucunda ureme olup olmadigina bakiliyor. Acimiyor bile, uzulmeyin. Riskleri ekarte etmek iyidir.

Aslinda derdimiz uyku, sut uyku istiyor. Bir sekilde en kolayindan haslanmis yumurta ve hurma yer misin? Bir de kaldiysa gebelik multivitaminlere devam et. Strese care yok, hepimizde var birseyler; o bizim hayatimizin bir parcasi, uyursan dayanilir hale gelir.
Benim de bu 1-2 gundur performans dusuklugum var. Bidiklara 2 ogun mama verip power pump yapacagim. Sut orada, gelir....

Su an yatak odamdan bildiriyorum; kettle, biberon isitici, sut pompasi, park yatak, hurma, humana, sallama rezene cayi, 5lt su, boooolca cift kat ve elyafli muslin, 4 tane emzik, 4 tane biberon ve emzirme yastigim, Xiaomi oda termometrem bir de annem var.
Hepsi iyi ki yanimdalar ❤
Notlarim: oda termometresi elim ayagim, ona gore klimayla nem ve isiyi ayarliyorum, taburculuk sonrasi dikkat et demislerdi.
Reflulu arkadasa elyafli muslinden yastik yapiyorum, rahat ediyorum. her yere onlari seriyorum yumus yumus :)
emzirme yastigini amac disi kullaniyorum, yataga yatirdigim bebegin etrafina U seklinde koyuyorum, hem duser mi vb korkusu olmuyor hem de yogun bakimda sagladiklari karin ici sinirlandirilmis ortami duzeltilmis dogum tarihine kadar taklit ederek buyumelerini destekliyorum.

Haşlanmış yumurta aklıma gelmiyordu ama deneyeceğim, kuru incir ve hurma ise yatak odamda yanı başımda hep sağım yaparken bile yiyorum Bugün çok kötü olunca artık ilk kez saat 23.00’ten 3.00’e kadar deliksiz uyudum. Eşim sağılmış sütle besledi bebekleri, umarım geri gelir sütlerim yoksa bu psikoloji çok kötü. Biliyorım süt olayı dünyanın sonu değil, sadece mama alarak büyümüşüm ben de. Belki de o yüzden illa emzirmem lazım, sütle beslemem lazım kafasına girdim kendime eziyet ediyorum

Herkese selam kızlar yazılanlara anca goz atabildim. Nasılsınız? S Saripapatya22 iyi olmana çok sevindim yüreğimiz ağzımıza geldi
Kızlar daha önce bahsetmiştim size eşimin rahatsızlığından. Sonuç sürpriz olmadi doktorların beklediği gibi 4.evre Hodking Lenfoma tanısı kondu. Hosting lenfoma da tedavi edilebilir bir türmüs. Doktorlar 4.evre olması sizi korkutmasın tedaviye %70 cevap veriyor diyorlar. Aksini bizde hiç düşünmüyoruz. Pazartesi ilk doz kemoterapisini aldı. Çok şükür morali yerinde gucluyuz. Atlatacağız, aksini düşünmüyoruz. Bugünde annemin ameliyatı var. O da sürecin sonuna geldi artık inşallah herşey güzel olacak. Şimdi yanıma halam geldi. Bebeklere bakmıyor ama eşimin yeme içme düzeniyle ilgileniyor bende bebeklerle. O buradayken yardımcı arıyoruz. Maddi olarak tam zamanlı yardımcı bizi yoracak ben ücretsiz izine ayrılacağım için ama tek başıma hem eşim hem bebekler imkansız. Zaten kemoterapiye ben götürdüm en az 8 saatimiz hastanede geçiyor. Küçücük bebekleri oraya sokamam.

Neyse bu kadar hastalık yeter bebeklerin doktor kontorlu vardi. Gaz damlası vermedi. 20 günlük oldular ama küçükler dedi. Sizin doktorlarınızın bu konuda düşüncesi nedir? Gaz büyümenin parçası kolik olmadıkça damla önermiyorum sonuçta o da kimyasal bisey dedi. 3.ayda geçer dedi ama yordu bizi.
Özel aşılara 3.ayda başlayacağım dedi bu konuda sizler nasıl ilerleyeceksiniz ?
Son olarak ben genelde iki veya üç emzirme yapıyorum. Sonrasında mama veriyorum. Bebeklerin emme süresi yarim saate cıktı. Mama da 60 cc veriyorduk uyuyorlardı. Doktor 20 günlük bebek 90 cc yiyebilir artık dedi gelince90 denedim yediler. Biraz üzüldüm açıkçası ac mi bıraktım diye. Ben çok o dengeyi kuramadım öneriniz var mi

Canm çok tsk ederim bende reflü yatağı almistim park yatakda var olmadi onun icine koyarım diye düşündüm. Termos yada mama isiticisi yok bende kettle ilk basta halledebilirmiyim sıcaklk derecesi nasil ayarlaniyor? Birde emzirdikten sonra sagim yapiyormusun? Ben hast de yapiyrm burda bir arkadas memeleri cok yıpratıyorsun agrin olur dedi de. Bende cok iyi cekemezlerse kalanlari bosaltmaya calisyrm. Zaten sagdiklarimi da veirym bazen baya az cikiyr iyi emmisler o zaman diyorum .

Aynen ya cikarcam yazık elleri pisti resmen oyle dura dura

Cok teşekkürler ben de başladığımdan beri öyle negatif doktorlarla karşılaştım ki muayeneler bırakın 40 dak 10/15 dak bir ultrason yapıp geçiştiriyor hep ve hiç sevmedim kendini . İnsan doktora gitmekten çekinir mi ben hiç adama gitmek istemiyorum. Doğum ücretlerini sordum buradaki Acıbadem’e 25/30 arası diyorlar . Bende düşünüyorum şimdi . Bir karar veremedim . Benim çift yumurta ikizi ama yaşım biraz büyük 40 o yüzden iyi takipli bir doktor için bakıyorum. Atakent çok iyi ama bana cok uzak kalıyor acil bir şey olursa yetişmem diye korkuyorum. Peki size doğum için ne kadar fiyat verdiler . Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Arayışta olmak cok sıkıntı oluyormuş

Cok sağolun bana cok yakın . Bende Çekmeköy de oturuyorum. Muhakkak değerlendireceğim

Ben bu kez mama kullanmamak icin biberona sagarak besliyorum, sagim sonrasi emziriyorum, tersini yapinca doyacaklari kadar sut cikmiyor ne yazik ki, ben de doydular mi emin olamiyirum. Bir de acken cok sabirsizlar, beklemekte zorlaniyorlar. Ama sorunuzun cevabi hayir memeniz yipranmaz, arada aerolaya lansinoh surun yumusarsa rahat edersiniz.
Anne sutu oda isisinda 3 saat bekleyebilir, biberon isiticiyi sagdigim sutu meme sicakligina getirmek icin kullaniyoruz. Bu sayede ben bazen sutu biberona birakip uyuyabiliyorum
Oda havaniz kuruysa kettle bir yandan basit nemlendirici gorevi gorur, beslenme saatine yakin kaynamis suyu biberona koyup sogutabilirsiniz. Dogru sicaklik bilek icinize damlattiginiz icecegin bileginizi yakmamasi. Alternatifi kaynatip icilebilir sicakliktan biraz sicak hale getirdiginiz suyu termosa koymak, boylece su hep hazir bekler

Cok tşk ederim cok guzel bilgiler benim için ilk gebeliğim kuzularda premature olunca insan nssil davranacağını bilemiyor ins herşeyin ustesinden gelirim. Bende simdi emzirmeden geldm kalanı sağıyorum sütüm az çıkınca iyi emmişler diyebiliyorum ama hakikaten insanin içi rahat edemiyor doydular mi doymadılar mi diye
The analik ⚘

Canim nidicard baslamadi mi doktora danis istersen. Kasilmalar rahim agzini dusurebiliyor. Benim 38 mm olan rahim agzi 1 haftada 21mm olup ertesi gün 3mm ye inmişti. Gözünü korkutmak istemem bence en azindan sormakta fayda olabilir.
Nidicard ne canım ilaç mı? AA bana proluton iğnebaşladı onunda hiç bi farkı olmadı hala sertleşilor magnezyum falanda işe yaramıyor napıcam bilmilorum

Geçmiş olsun allah acil şifalar versin eşini sana evlatlarina bağışlasın inşllah dualarımız sizinle rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…