2022 ikiz annesi olacaklar

Düşenin halinden düşen anlar, ben sanki hamile değilmişim de bir ceza olarak gördüm en başlarda kimse beni istemedi kabus gibi günlerdi en son Hüseyin beye bu çocuklar Allah’ın izniyle doğacaklar ve birileri bunları doğurtmak zorunda değilmiş gibi davranıyorlar demiştim. Psikolojik olarak çok zor günlerdi.
Atakent Acıbadem hastanesi SGK anlaşmalı olduğu için sanırım bana haziranın sonuna kadar 15 küsür fiyat verdiler hatta ben yenidoğan yoğun bakımını da sordum çünkü internette Acıbadem’de yenidoğan yoğun bakım için çok uçuk kaçık fiyatlar yazıyordu yine burası SGK ile anlaşmalı olduğu için yenidoğan yoğun bakımdan da ücret almadıklarını söylediler.
Size dediğim Aytaç hoca perinatoloji uzmanı belki araştırmışsınızdır o yüzden ben sürekli olarak oraya gidiyorum.
Atakent evet çok uzak ama dediğim gibi salı günleri Anadolu yakasında oluyor bir kere gidince ne demek istediğimi anlayacaksınız. :) beni Acıbadem’e yönlendirdiklerinde ben bi de onun için ağlamıştım Allah bilir nasıl biri diye ama iyi ki yönlendirmişler.

Yapcak bisey yok canım bu şekilde günlerimizi bir şekilde geçireceğiz dinlemekten yatmaktan başka çaremiz yok doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar zaten gerisi Rabbime kalmış inşallah zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı

Valla kuzum benim gercekten yasayan anlar reflu yatagindalar ama agizlarindan su geliyor bogazlari yandiklarindan agliyorlardi hatta o kadar ileri durumdaydilarki sanki agizlarinda sakiz var gibi cigneme yapiyorlardi simdi lansorda vermeye basladim da hafifledi azcik cok sukur kakalari duzene girdi sayilir yani bebislerim bildigin mide agrisi cekiyormus midesi agriyan kiside kabiz olurmus dr dedi yeni buldugum bir dr cok memnum kaldim ondan allah razi olsun diyorum ondan seninde bebisler toparlar hayirlisiyla gecmis olsun kuzum pisikde zordur cunku kiyamam kuzuma bu arada anne sutu sagarakmi veriyorsun hala masallah iyi gidiyor ne kadar veriyorsun o gunde ?
Ben aptamil kullaniyorum benim bebislere yaramadi dr aptamil icerik olarak daha zengindir dedi veriyorsan onu ver dedi memnunum suanlik Yani mama aralarda beni meme emiyorlar idare ediyoruz oyle ins oyle oyle saglikla buyutecegiz ins

Kuzum ya neler olmus hic haberim yok, sanirim dogum surecime denk geldi okumamisim, çok gecmis olsun , derdi veren dermani da verir. Moral cok onemli ,sende guclu birisin hepsine gül gibi bakarsin eminim. Ama senin psikolojinin cokmemesi icin bakici şart. Insallah kafana gore birini bulursun. Mama konusunsada birden 60ndan 90 a cikmak zorlar gibi geldi. Bizimki 45 cc aliyodu biraz artirayim dedim kusmaya basladi. Kusma normal mi acaba baska yasayan var mi. Mamaya bagladim ama baska sebepleri de olabilir mi

Hayirli olsun oglusun sunneti kuzum
Ah canlarim reflu ne zor hele bir de siddetliymis tez zamanda düzelsin insallah canim benim
Ben de bebisler de cok sukur iyiyiz teyzesi bol yaramazlik var bizde
Sagol balim ya etiketledin hep ama donemedim gercekten cok zor donemlerdi ve malasef aglayan biri olmadigindan icten icten mahfoldum ustelik basta anlayan cikmadi daha sonra dr degisikligi yaptim ve suanki dr sagolsun duzeltti sayilir o kadar ilerlemiski seninkiler dedi lansor bile veriyorum malasef ama yeterki iyi olsunlar ne yapayim
Ya teyzesi sunnet yaptik oglusumu tesekkur ederiz
Senin kuzular kocaman yaramazlik pesindeler tabi op bizim yerimize fistiklari [/QUOTE]

Allah razı olsun olsun . O kadar sıkılmıştım ki bende doktor konusunda .

Canim benim cok gecmis olsun ama yeterince guzel moraliniz var zaten bugunlerin gecip gidecegine eminim ben ☺
Valla bilmiyorum ama suanlik benim bebisler 90cc iciyor ama anne sutude veriyorum tabi soyle diyeyim ben bastan yani soyledigimde dr beddua ediyorum daha 15 gunluk bebege (33+6dogdu bebislerim senin nasil bilmiyorum) 60cc mama yukletti neymis kilo almadilar diye burdaki arkadaslar bilir ki bana hep dediler birak meme ver diye iste cahillik lohusalik bilemedim agir reflu oldular kuzularim fazla geldi kustular ama ins duzene girecekler
Ac biraktigini dusunme cunku suanki drum bana soyle dedi ilk 3 ay bebekler emme refleksiyle yasar ve ne kadar icecegini bilemez verdikce alir 120cc versen icer sen anlarsin aglamalarindan veya baska hallerinden gaz sancisida yani mantikli 3 aydan sonra gidiyor ama egerki cok aglayip bebis kendini yipratiyorsa bence verilmeli ama tabi gene annelik ic gudune guven o sana soyler

[/QUOTE]
Sagliklari iyi olsun da ilac sureci gecici sukur kuzum allahtan ki doktorun bilgilisine denk gelmissin son olarak bundan sonrasi daha guzel ve saglikli olacak insallah
Operim teyzesi cok sukur inanin zorlasiyor diyenlere hic kulak asmayin buyudukce kolaylasiyor

Evet yavrum senin bebeklerin kuvöz sürecine geldi inşallah atlatacağız çok teşekkür ederim ❤. Valla çıktım 90a içmiyorlar zaten. Dün doktordaydım oğlanlardan biri kusuyor arada. Her yemekten sonra fışkırarak kusmuyorsa ve kusmaya siddetli aglama eslik etmiyorsa, kilo alimi da devam ediyorsa kusacak normal dedi
Cok tesekkur ederim.
Ya bende anne sütü de veriyorum ama emziriyoeum Saçmaya hiç vaktim yok tek başımayım. 2 veya 3 emzirme yapıp sonrasında mama veriyorum. Ama emerken ne kadar ictiler doyuyorlar mi bilmiyorum. Ben ayarlaamıyorum galiba meme ve mama döngüsünü memede çok uzun kalıyorlar artık yarim saat sürüyor e ikisini emzir 1 saat oluyor. Hele aynı anda kalktilarsa diğeri deliriyor. Biri emzik aliyor ona emzik verip sona bırakıyorum sonra hep o sona kaldığı için vicdan yapıyorum

Üreme olacak mı diye bakıyoruz 5 gün sürer dedi doktor ama bu idrar mı kan mı bilmiyorum. Uykusuzluk bi yandan, stres bi yandan düşünemez oldum. İnşallah sıvı almaya gerek kalmaz ama yazdıklarınızı okuyunca biraz daha rahatladım.

Güzel dilekler paylaşan, dua eden herkese teşekkür ederim...

Suan annesi bebisler kucuk bu yuzden emme refleksleri az tam cekemediklerindendir bide ister istemez dunyaya adepte olmaya calisiyorlar ve en guvenilir insanin koynunda deniyorlar sana bu sekilde anlatiyorum suanki dr bana boyle dedi ondan once bende senin gibi dusunuyordum ve birazcik (kendi fikrim tabi) iyi besleyemedim bende sagmiyorum suan mama cc belli 3 satte bir geri kalan memede ne kadar sa bazen bende surekli kisir dongu icinde oluyorum meme mama giderek ama sanirim buyudukce etrafla ilgi arttukca degisek diye umarim da oyle olur tek diyecegim sen fazla fazla yetiyorsundur ve emin ol ayni sevgiyi ikisinede veriyorsundur sen annesin cunku kuzum

Sagliklari iyi olsun da ilac sureci gecici sukur kuzum allahtan ki doktorun bilgilisine denk gelmissin son olarak bundan sonrasi daha guzel ve saglikli olacak insallah
Operim teyzesi cok sukur inanin zorlasiyor diyenlere hic kulak asmayin buyudukce kolaylasiyor
[/QUOTE]
Ins canim hayirlisiyla saglikla atlatirlar ins benim umudumda o ☺ sen boyle dedikce icim rahatliyor suan surekli aglama meme mama dongusu olunca ve ne zaman gece uykulari artacak meraki olunca demekki guzel gunler bizi bekliyor diyecegim bide kendi duzenimi istiyorum buyukler sagolsun ama olmuyor yani 6 veya 7 aylikken bakabilirmiyim surekli aglarmi gene dusunuyorum umarim olmazda yapabilirim ins

Power pumping neymiş diye okudum da biraz işe yarayacak bir şeye benziyor, ben de denemeye karar verdim. Yalnız 20 dk sağım 10 dk dinlenme yapacağız ya bu 20 dakika bir göğsü 20 dakika diğerini sağmak mı demek yoksa 10+10 iki memeyi sağıp 10 dakika dinlenmek mi demek?

Ins canim hayirlisiyla saglikla atlatirlar ins benim
Kuzum suan cooook kuzukler bu gunlerde yapabilecegin en buyuk sey sabir gostermek gececek 9 ay milat biraz sabir gecmez gibi geliyor ama zaman hizli Beyaz_lale_

Merhaba, 35+2de kızımın suyunun azalması sebepli sezeryan olacakken aynı gece suyum geldi ve bebişlerim doğdu. 2300erkek,2500 kız. 6 gündür küvözdeler, gayet iyiler. Yakında aramızda olacaklar inşallah. Celestone olmama rağmen solunum sebepli girdiler. Şu an sadece küvözde oksijen ve sarılık tedavisi alıyolar. Sağdığım sütleri götürüyorum sürekli, güzel besleniyorlar. Haberdar etmek istedim. Herkrse şifa dolu doğumlar dilerim

hayirli olsun sağlıkla kavuşun insallah

Cift baslikli pompa ile 20dk es anli sagim gerekir. Eger yok ise birine pompa birine bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…