- 5 Kasım 2019
- 490
- 1.158
- 63
- Konu Sahibi Inquisitive
- #11.801
Düşenin halinden düşen anlar, ben sanki hamile değilmişim de bir ceza olarak gördüm en başlarda kimse beni istemedi kabus gibi günlerdi en son Hüseyin beye bu çocuklar Allah’ın izniyle doğacaklar ve birileri bunları doğurtmak zorunda değilmiş gibi davranıyorlar demiştim. Psikolojik olarak çok zor günlerdi.Cok teşekkürler ben de başladığımdan beri öyle negatif doktorlarla karşılaştım ki muayeneler bırakın 40 dak 10/15 dak bir ultrason yapıp geçiştiriyor hep ve hiç sevmedim kendini . İnsan doktora gitmekten çekinir mi ben hiç adama gitmek istemiyorum. Doğum ücretlerini sordum buradaki Acıbadem’e 25/30 arası diyorlar . Bende düşünüyorum şimdi . Bir karar veremedim . Benim çift yumurta ikizi ama yaşım biraz büyük 40 o yüzden iyi takipli bir doktor için bakıyorum. Atakent çok iyi ama bana cok uzak kalıyor acil bir şey olursa yetişmem diye korkuyorum. Peki size doğum için ne kadar fiyat verdiler . Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Arayışta olmak cok sıkıntı oluyormuş
Atakent Acıbadem hastanesi SGK anlaşmalı olduğu için sanırım bana haziranın sonuna kadar 15 küsür fiyat verdiler hatta ben yenidoğan yoğun bakımını da sordum çünkü internette Acıbadem’de yenidoğan yoğun bakım için çok uçuk kaçık fiyatlar yazıyordu yine burası SGK ile anlaşmalı olduğu için yenidoğan yoğun bakımdan da ücret almadıklarını söylediler.
Size dediğim Aytaç hoca perinatoloji uzmanı belki araştırmışsınızdır o yüzden ben sürekli olarak oraya gidiyorum.
Atakent evet çok uzak ama dediğim gibi salı günleri Anadolu yakasında oluyor bir kere gidince ne demek istediğimi anlayacaksınız. :) beni Acıbadem’e yönlendirdiklerinde ben bi de onun için ağlamıştım Allah bilir nasıl biri diye ama iyi ki yönlendirmişler.