- 13 Ekim 2021
- 70
- 89
- 3
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.761
Merhaba,
Doktorumla durumumu konusrum. Karinda sertlik yarim saatte bir olursa ve 2 dk dan fazla surerse hemen hastaneye git dedi. Bu haftalarda ara ara kasılmalar olmadi normal dedi. Nidicard zaten gunde 6 tNe kullaniyorum. Serklajim var. Yapilacak da cok bir sey yok sanirim
Umarim 35. Haftalari görebiliriz.
Dokunma duyusu icin surekli eldiven olmaz, ben sadece uyurken corap takiyorum minik ellere. Tirnaklari torpuleyebilirsiniz. Yogunbakim sefi 3kg olana kadar sapkayi mumkun oldukca takalim demisti. Banyo sonrasi takiyorumHanımlar eldivenleri ne zaman cikaricaz ? Ben şapka hiç takmadım sadece dışarı çıkarken taktım ama Eldiven muhabbetinden de sıkıldım bebeklere de yazık elleri hava almıyor
Çok geçmiş olsun, Rabbım şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.Dualarım sizinleKızlar bize de dua edin ne olurbebeklerimden birinde enfeksiyon çıktı, daha düzeltilmiş 2 haftalıklar. Nereden geldi nasıl oldu bilmiyorum araştırıyorlar. Doktor bir şeylerden bahsediyor ama beynim mi durdu noldu tam anlayamıyorum sanırım en son ihtimal olarak memenjiti elemek için belden sıvı alırız filan diyor ama bunu ne olursa yapacak bilmiyorum. Kafam karışık, içim acıyor...
İnşallah güzel şeyler yazarsın bize
Çok şükür 1 gün daha geçti kızlarCanim nasil oldun merak ettim seni
Cok sukur canim. Kontrol altına alıyorlar bu cok guzel bir sey canim. Insallah 35. Haftalari goruruz. Kritik yasam sinirini artik astik. En azindan bu bile içimize huzur veriyor.Çok şükür 1 gün daha geçti kızlar
Canım merhaba sezeryandan sonra benim karnına bastırma mışlardı fakat kum torbası koydular kanamam azalana kadarKizlar sezeryan sonrasi gelip karnina bastiriyorlar diye duydum. KRdesime sordum yok oyle bir sey demisti. Ama geçenlerde biri daha dedi. Sezeryandan sonra arada bi ebeler gelip karna bastiriyormus. Inanilmaz can yanıyormuş.
Dogum yapan anneler sizlere de yapildu mu?
Ay çok şükür canım ne kadar geçse o kadar iyi küvez sürecinceÇok şükür 1 gün daha geçti kızlar
Her sabah gözümüzü acaba bu gün nasıl geçecek diye açıyoruz şükür bu güne geldik 35-36 gördük mü zâten kendimiz alın derizCok sukur canim. Kontrol altına alıyorlar bu cok guzel bir sey canim. Insallah 35. Haftalari goruruz. Kritik yasam sinirini artik astik. En azindan bu bile içimize huzur veriyor.
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninleKızlar bize de dua edin ne olurbebeklerimden birinde enfeksiyon çıktı, daha düzeltilmiş 2 haftalıklar. Nereden geldi nasıl oldu bilmiyorum araştırıyorlar. Doktor bir şeylerden bahsediyor ama beynim mi durdu noldu tam anlayamıyorum sanırım en son ihtimal olarak memenjiti elemek için belden sıvı alırız filan diyor ama bunu ne olursa yapacak bilmiyorum. Kafam karışık, içim acıyor...
Gidebilirsen ayaklarına kuvvet canım, benim evden çıkacak mecalim yok eşim gezmeye gidelim diyor asla gözüm kesmiyor gidemiyorum hemen yorulup daha sonra diğer gün hasta gibi düşünüyorumKizlar bugun bir sey ogrendim. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Bazi devlet hastanelerinde gebelik okulu diye bir program oluyormus ve ucretsizmis. Bebek bakımı lahusalik sorunları yenidogan sorunları emzirmeye dair bilgiler veriliyormus. Ders saatleri vs oluyormus.
İsterseniz araştırın. Ben uzun suredir boyle eğitim arastiriyordum. Simdi esime de soyliycem. Eger haftasonu veya mesai sonrası ise gitmek istiyorum.
Allah şafi adıyla şifa versin inşallahKızlar bize de dua edin ne olurbebeklerimden birinde enfeksiyon çıktı, daha düzeltilmiş 2 haftalıklar. Nereden geldi nasıl oldu bilmiyorum araştırıyorlar. Doktor bir şeylerden bahsediyor ama beynim mi durdu noldu tam anlayamıyorum sanırım en son ihtimal olarak memenjiti elemek için belden sıvı alırız filan diyor ama bunu ne olursa yapacak bilmiyorum. Kafam karışık, içim acıyor...
Canım merhaba senin gibi sertlik ve kasılmaları bende yaşıyorum korkuyorum daha 26+2 olduk..doktora söyledim proluton iğne ve fitil verdi iğnede sanki hiç azaltmadı sertliği..patlayacak gibi hissediyorum..napıcam bilmiyorum nstyede alamıyorlar haftam küçük diyeCanim ben sana kendi durumumdan biraz bahsedeyim benimlede haftan yakin sanırım. 30+5 olduk bugün. 28+6 dayken isyerindeydim oturarak çalışıyorum normalde biraz fazla oturunca kasiklarimda ağrı olurdu biraz ofis içerisinde yürüyüş yapardım gecerdi ama o gün yürüme esnasında her adımda kasiklarimda baskı ağrı hissediyordum o gün değişik birseyler olduğunu hissettim hatta arkadaşlara bile söylemiştim inşallah bugun dogurmam diye meğer o gün isyerinde son günümmüş :) o gün akşama kontrolüm vardı zaten doktoruma durumu anlattım ultrasonda bakmadan önce karnıma dokundu sancin var sertlik var karnında dedi muayeneden sonra da direk nst ye gönderdi. Nst de sanci çıktı ve direk yatış yapıldı 1 gece gözetim altında kaldım sabaha kadar ilac serum nst üçlüsüyle gecti.Biri aksam biri sabah olmak uzere iki doz ciger geliştirici yapıldı.rahimde açılmam yoktu ama sancılar ara ara devam etti gece boyunca. sancılar azalınca da taburcu oldum sabah.eğer sancılar kontrol altına alinmasaydi erken doğum olacaktı. Şu anda da evde yatıyorum doktorum doğum iznimi de başlattı. Haftada iki gün kontrole gidiyorum her gidişimde nst ye bağlanıyorum nst de sancılar az da olsa çıkıyor günde 4 kez sancılar için nidicard alıyorum. Doktorum ne zaman gelmeye karar verirlerse alırız icerde ne kadar tutarsak kardır modunda. İnşallah şöyle 34. 35. Haftari görebilirim. Wc için ayağa kalktığımda yada yemek için oturduğumda kasiklarimda o baskıyı hala hissediyorum.Gerginlik sertlik oluyor bazen patlayacak gibi hissediyorum. Sağa sola dönerken zorlanıyorum bebekler mideme baskı yapıyor artık. Eğer kendinde değişik biseyler hissediyorsan kesinlikle doktoruna danış derim.Nst ye baglanman konusunda seni yönlendirir.Benim durumum seni korkutsun istemem canım ama bende durumlar bu şekilde sıkıntısız bu günlere geldim ama bir anda yatakta buldum kendimi. İnşallah hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız bebeklerimizi
Ben canlı kuvöz gibiyim hep evdeyim hic çıkmıyorum. Doktordan doktora arabayla gidiyorum sadece. Bu eğitim isi hafta bir iki saat ise. Oturarak alacağım bir eğitim olur zaten. Cok yormaz diye dusunuyorum.Gidebilirsen ayaklarına kuvvet canım, benim evden çıkacak mecalim yok eşim gezmeye gidelim diyor asla gözüm kesmiyor gidemiyorum hemen yorulup daha sonra diğer gün hasta gibi düşünüyorum
Peki bebeklerin hareketlerini ayri ayri hissediyor muydun? Ben ayri ayri hissedemiyorum. Bir tanesi sağımda olan cok hareketli oluyor. Solumda olandan hic ama hic hareket hissetmiyorum. Bir de zayıf vs denilince iyice stres yaptım
Evet spinal oldum ben doktoruma sormuştum ben spinal öneririm narkozu atmak ile uğraşmayalim dedi bana da mantıklı geldi ama tabiki son karar benimdi.bir de aneztesi doktorunun uygunluk vermesi gerekirmis spinal için öyle demişti.Spinal aneztesi olmuştun degil mi? Bu aneztezi turu isteğe bağlı mi seçiliyor yoksa doktor mu karar veriyor buna?
Valla canım ben hiç takmadım gibi bişey eldiven zaten küçüktü ellerinde durmuyor sürekli düşüyordu aman dedim bunla mi uğraşıcamHanımlar eldivenleri ne zaman cikaricaz ? Ben şapka hiç takmadım sadece dışarı çıkarken taktım ama Eldiven muhabbetinden de sıkıldım bebeklere de yazık elleri hava almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?