2022 ikiz annesi olacaklar

Aynen öyle yapılacak bisey yok bana da çok ağrın kanama su gelmesi olursa acil geleceksin dedi. Artık bu haftalarda dikkatli olmamız gerekiyor bol bol dinleyeceğiz.

D
Hanımlar eldivenleri ne zaman cikaricaz ? Ben şapka hiç takmadım sadece dışarı çıkarken taktım ama Eldiven muhabbetinden de sıkıldım bebeklere de yazık elleri hava almıyor
Dokunma duyusu icin surekli eldiven olmaz, ben sadece uyurken corap takiyorum minik ellere. Tirnaklari torpuleyebilirsiniz. Yogunbakim sefi 3kg olana kadar sapkayi mumkun oldukca takalim demisti. Banyo sonrasi takiyorum

Kızlar bize de dua edin ne olur bebeklerimden birinde enfeksiyon çıktı, daha düzeltilmiş 2 haftalıklar. Nereden geldi nasıl oldu bilmiyorum araştırıyorlar. Doktor bir şeylerden bahsediyor ama beynim mi durdu noldu tam anlayamıyorum sanırım en son ihtimal olarak memenjiti elemek için belden sıvı alırız filan diyor ama bunu ne olursa yapacak bilmiyorum. Kafam karışık, içim acıyor...

Çok geçmiş olsun, Rabbım şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.Dualarım sizinle

Kizlar bugun bir sey ogrendim. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Bazi devlet hastanelerinde gebelik okulu diye bir program oluyormus ve ucretsizmis. Bebek bakımı lahusalik sorunları yenidogan sorunları emzirmeye dair bilgiler veriliyormus. Ders saatleri vs oluyormus.
İsterseniz araştırın. Ben uzun suredir boyle eğitim arastiriyordum. Simdi esime de soyliycem. Eger haftasonu veya mesai sonrası ise gitmek istiyorum.

Canım merhaba sezeryandan sonra benim karnına bastırma mışlardı fakat kum torbası koydular kanamam azalana kadar

Çok şükür 1 gün daha geçti kızlar
Ay çok şükür canım ne kadar geçse o kadar iyi küvez sürecince

Cok sukur canim. Kontrol altına alıyorlar bu cok guzel bir sey canim. Insallah 35. Haftalari goruruz. Kritik yasam sinirini artik astik. En azindan bu bile içimize huzur veriyor.
Her sabah gözümüzü acaba bu gün nasıl geçecek diye açıyoruz şükür bu güne geldik 35-36 gördük mü zâten kendimiz alın deriz

Bebişleri özledim ya daha ay sonunda randevum ikiz taşıyorum bu bana yapılamaz

Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle İnşallah kötü bir şey yoktur, sakin kalmaya çalış

Gidebilirsen ayaklarına kuvvet canım, benim evden çıkacak mecalim yok eşim gezmeye gidelim diyor asla gözüm kesmiyor gidemiyorum hemen yorulup daha sonra diğer gün hasta gibi düşünüyorum

Allah şafi adıyla şifa versin inşallah dua etmek bizden kabul olması allah'tan

Merhabalar kızlarr adetimden 1 hafta önce verdiğim kan testinde beta 111.95 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 530 a yükseldi. Dr normalden fazla artmış dedi acaba ikiz olabilme ihtimali var mı pazartesi günü kese için doktora gideceğim ama sabırsızlandım sizlere danışayım dedim sizin değerleriniz nasıldııı

Her gün mememden taşan, üstümü ıslatan hatta memeler açıktaysa her yere damlayan sütlerime bir anda bir şey oldu. Her beslemede önce emzirip, sonra sağım yapıyordum ve emzirmeden sonra 160 cc süt çıkıyordu. Dün gece bebeklerim emmek istemedi, sütümü sağdım ama çok az çıktı. Çok moralim bozuldu, bugün daha da azaldı sütler? Yetersizlik hissi çok kötü Kafama taktığım onlarca şey var. Annemi, kayınvalidemi ve birbirleri arasındaki gerilimi, bebekler için bizimle yaşayan annemden bunalan eşimi yani etraftaki herkesi ve her şeyi ben idare etmeye çalışıyorum. Çok bunaldım, çok yoruldum. Bana destek için gelmelerine rağmen ben hiç uyumuyorum, Kahvaltı yapmaya, yemek yemeye bile vaktim yok. Bu yüzden galiba sütlerim gidiyor, sürekli ağlamak istiyorum ve ağlıyorum da. Ne yapıcam hiç bilmiyorum

Kizlar lahusa sendromu dogumdan sonra mi olur yani hamilelik döneminde olur mumerak ediyorum. Donem donem inanilmaz sinir olduğum seylsr oluyor benim.

Canım merhaba senin gibi sertlik ve kasılmaları bende yaşıyorum korkuyorum daha 26+2 olduk..doktora söyledim proluton iğne ve fitil verdi iğnede sanki hiç azaltmadı sertliği..patlayacak gibi hissediyorum..napıcam bilmiyorum nstyede alamıyorlar haftam küçük diye

Gidebilirsen ayaklarına kuvvet canım, benim evden çıkacak mecalim yok eşim gezmeye gidelim diyor asla gözüm kesmiyor gidemiyorum hemen yorulup daha sonra diğer gün hasta gibi düşünüyorum
Ben canlı kuvöz gibiyim hep evdeyim hic çıkmıyorum. Doktordan doktora arabayla gidiyorum sadece. Bu eğitim isi hafta bir iki saat ise. Oturarak alacağım bir eğitim olur zaten. Cok yormaz diye dusunuyorum.

Hissediyordum canım ben biri sağda diğeri soldaydi ultrasonlarda gördüğüm kadarıyla. çoğunluk hareket aynı yönde ise diğer taraftakinin eli ayağı birşeyi denk geliyordur kesin ama bir tarafın daha hareketli olduğu kesindi
Peki bebeklerin hareketlerini ayri ayri hissediyor muydun? Ben ayri ayri hissedemiyorum. Bir tanesi sağımda olan cok hareketli oluyor. Solumda olandan hic ama hic hareket hissetmiyorum. Bir de zayıf vs denilince iyice stres yaptım

Spinal aneztesi olmuştun degil mi? Bu aneztezi turu isteğe bağlı mi seçiliyor yoksa doktor mu karar veriyor buna?
Evet spinal oldum ben doktoruma sormuştum ben spinal öneririm narkozu atmak ile uğraşmayalim dedi bana da mantıklı geldi ama tabiki son karar benimdi.bir de aneztesi doktorunun uygunluk vermesi gerekirmis spinal için öyle demişti.

Hanımlar eldivenleri ne zaman cikaricaz ? Ben şapka hiç takmadım sadece dışarı çıkarken taktım ama Eldiven muhabbetinden de sıkıldım bebeklere de yazık elleri hava almıyor
Valla canım ben hiç takmadım gibi bişey eldiven zaten küçüktü ellerinde durmuyor sürekli düşüyordu aman dedim bunla mi uğraşıcam bir de motor gelişimleri için hissetmeleri önemliymiş emerken dokunmalari elini tutmaları çok güzel bir his eldivenle zor olduğu için takmadım ben. Takip ettiğim bir ebe demişti onların ilk arkadaşı anne karnında elleri eldiven takip bebekleri arkadaşlarından etmeyin.Mantikli geldi bana da elleri sürekli yüzlerindeydi ultrasonlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…